اعضای اصلی گروه : علیرضا اسدی
نیما پندار هستند.
احتمال میدم براشون مشکلی پیش اومده باشه !
نمایش نسخه قابل چاپ
این گروه کارشون خوب بود من خیلی پیش واسه بچه ها یه سرور از انگلیس ازون گرفته بودم که مشکلی نداشت چی شد یهو اینجوری شد ؟از کی اینجوری شده ؟
این گروه حرفه ای نیستند
یک گروه حرفه ای به کاربرانش دروغ نمیگه
امروز و فردا نمی کنه
یا سعی میکنه سریع مشکل را برطرف کنه و یا وجه را برگشت میده
که اینها هیچ کدام را انجام ندادند
به هر حال به نفع خودشان هست سریعتر پاسخگو باشند
ایمیلی که در مورد سرور ها بود رو دو روزه جواب نمیدهید ،چطور انتظار دارید کسی بهتون اطمینان کنه
من تقریباً کل سرورهام رو منتقل جای دیگه ...
سرورهای انگلیسشون خوب بود , ولی با این وضعیت نمیشه اطمینان کرد و اونها رو هم دارم منتقل میکنم.
تیمی که جواب تیکت نده بهتر کلاً قیدشون رو بزنیم.
من فقط از این سوختم که چرا یکی از سرورهام رو زودتر از موعد شارژ کردم :(
حذف شد!
بنده همین جا از آقای نیما پندار عذرخواهی کرده و اعلام میدارم شرکت پارس پرشیا تنها به دلیل پاره ای از مشکلات به تیکت ها جواب نمی داده است و در کل پشتیبانی خوبی دارد.
امیدوارم از این پس دوستان عجولانه قضاوت نکنند.
با سلام
درگیر شکایت از یک فرد شیاد بودیم که به زودی در همین انجمن توضیحاتش به طور کامل درج می شود
با تشکر از شما
شما مشتری ما بودید ؟!
یا صرفا جهت تخریب دارید پست می زنید
خوشحال می شم ایمیل یا نامتون را اعلام کنید
اگر مشتری ما بودید که مضوع بررسی می شود
اگر هم نه که پستتون در حد اسپم هست
با سلام
ایمیل شما به دست ما نرسیده است ، ممکن است به داخل spam رفته باشد که ما آن را هر 3-4 روز یک بار چک می کنیم
با سلام
در صورتی که ناراضی هستید اعلام کنید تا هزینه شما بازگردانده شود
و مشکلی هم که فقط در سرور دوم هلند رخ داد طبیعتا با دیدن تاپیک معلوم می شود که دست ما نبوده
با سلام
دوست عزیز ، ما ساپورت تلفنی را بنا به دلایلی تا اول فروردین قطع کرده ایم
شما ناراضی هستید می تونید تیکت بدید جهت برگشت هزینه ، هیچ مشکلی نداریم از این بایت
تا الان هم جوابگو بودیم
البته با توجه به این که خدف شما فقط تخریب بوده است از ارائه سرویس در آینده به شما معذوریم
با تشکر
---------- Post added at 02:58 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
فرانسه ؟!
دوست عزیز ما اصلا از فراتسه سرور نداریم و نداشتیم
فکر کنم آخرین بار دو سال پیش بود گرفته بودیم !
بلاخره پاسخ این تاپیک هم داده شد
جناب پندار دوستان ناراضی بودن که چرا جواب تاپیک ها رو نمیدادید. شما بیشتر از 4 نفر بودید ، چند نفر درگیر شکایت بودن ؟
همین پاسخ ندادن شما تو دل مشتریتون نارضایتی بوجود میاره !
علیرضا و ابراهیم هنوز با شما هستن ؟ باید در مورد سرویس هام باهاشون حرف بزنم
با سلام
دوست عزیز انمن وب هاستینگ تالک مکان پاسخ گویی به تیکت هاست ؟
لطفا مشکل خود را تیکت بفرمایید ما پاسخ می دیم
آقایان علیرضا اسدی ، ابراهمی کارگر ، سعید رحمانی ، امین با ما هستند !
تیکتی هم نبوده که بالا 6 ساعت باز مونده باشه ( در دو روز گذشته )
روال کاری ما این بوده که تیکت ها کمتر از نیم ساعت جواب داده می شد
اگر مشتری ما بودید متوجه این موضوع می شدید
به هر حال ؛ موضوع این است که اینجا محل پشتیبانی نیست
اگر تیکت می زدید و ما پاسخ نمی دادیم حق داشتید
لطفا بفیه مسائل را از طریق پورتال پشتیبانی پیگیری کنید
منم حس کردم مشکل مهمی براتون پیش اومده اما خب اقا نیما شما هم نصف خالی لیوان رو نبین همین خود دیتاسنر اگر به مشکلت به عنوان مثال یکروزه جواب نده واقعا کلافه نمیشی ؟!!
البته که شما خدایی نکرده نشملدار نیستید اما یه حی هم به مشتری بدید.
من از سرور انگلیس برای یکی از رفقام از شما گرفتم ازتون راضی هستش البته امیدواریم دیگه از این مشکلات براتون پیش نیاد..
والا من گشنه 10 - 20 هزار تومان پول نیستم که بخوام پیگیر برگشتش بشم .
29 فبریه قطع شده
46.249.62.26 هنوزم پینگ نداره.
-----------------------------------------------------------------
شما میگید کمتر از 30 دقیقه جواب تیکت داده میشه .
آقای سعید رحمانی رو گذاشتید اونجا فقط ایشون میگن چشم پیگیری میکنم .
4 روز تمام سرورهای هلند من برای باره دوم قطع شد ( بجز اون 5 روز هفته قبل )
ایشون میگفتن که دسترسی به سرور اصلی ندارن که بخوان درست بکنند و به آدمین سایت خبر دادند که ایشون بیان که احتمالاً منظورشون شما بودید . ( به این میگید پشتیبانی ؟؟ )
پشتیبانی یعنی بعد از تیکت نهایت 30 دقیقه دیگر مشکل مشتری حل بشه.
ما نگفتیم این تاپیک پشتیبانی هستش ولی وقتی توی سایتتون به نتیجه نرسیم مجبوریم اینجا اعلام کنیم.
همون طوری که وقتی سرویستون خوب باشه اینجا تعریف می کنیم باید در صورت بد بودن اعلام کنیم تا دیگران مثل ما به مشکل نخورند.
بی صبرانه منتظر تاپیکتون هستم ببینم تا چه حد میتونه این بی توجهی شما رو نسبت به مشتریاتون توجیه بکنه .
موفق باشید.
با سلام
موضوع این است که ما اصلا تیکت پاسخ داده نشده نداریم !
به فرض من اصلا تا 100 سال دیگر در این انجمن نیایم ، وقتی تیکت ها و همه چیز جواب داده می شود دلیلی برای به وجود آمدن این وضع نیست
بعضی از افراد صرفا با ایجاد شایعه قصد بد نام کردن را داشتند ! اگر دقت بفرمایید تعداد این کاربران 3-4 تا هم نمی شود
نمونه !
شخصی که اصلا ترانکش ناقص شده و یک روز هم نیست که هزینه را ریخته داره به ما اتهام کلاه برداری میزنه !
یا شخصی که میاد می گه وی پی اس فرانسه دان هست ! در صورتی که ما اصلا سرور از فرانسه نداریم معلوم هست که فقط افرادی با ساخت 3-4 یوزر می خواستند ما را بدنام کنند و جو را متشنج کنند
http://img4up.com/up2/96510027411289602761_thumb.jpg
http://img4up.com/up2/47772296152776492265_thumb.jpg
اگر تیکت جواب نمی دادم
سرویسی که از طرف من مشکل داشت هزینه برگشت نمی زدم
دان تایم زیاد داشت
حق با کسانی بود که اینجا پست دادند و اصلا مشتری ما نیستدند خیلی هاشون
ولی وقتی تیکت ها همیشه جواب داده می شوند فکر نمی کنم لزومی داشته باشه این همه بحث باشه
تنها دان تایمی در سه ماه گذشته :
1- دان تایم 3 ساعت سرور انگلیس بابت ارتقا شبگه بود که حدود 250 سرور به مدت 2-3 ساعت قطع بودند
2- دان تایم 2.5 روزه سرور هلند به خاطر بی مسولیتی شخصی که ازش سرور خریده بودیم که الان داریم ازش شکایت می کنیم ( بابت این دان تایم یک هفته به زمان تمامی کاربران اضافه شد )
هیچ گونه دان تایم های دیگه نداشتیم
خدا را شکر سیستم مانیتورینگ در همه سرور ها فعاله و واسه حرف هایم سند دارم
ولی این که صرفا فرد یا افرادی که مشتری ما نیستند بیایند به ما تهمت بزنند واقعا دردناک هست !
از مدیران درخواست پاک سازی این تایپیک را دارم
با تشکر
به هر حال به امید خدا هیچوقت برای کسی مشکلی پیش نیاد شما سوابق خوبی و درش شکی نیست امیدوارم این مشکل هم حل بشه .
آفر نوروزی ندارید ؟
پینگ ندارد ؟!
سرور ما یه بار 2.5 روز قطع شد که تاپیکش هم به زودی درج می شود !کد:
Pinging 46.249.62.26 with 32 bytes of data:
Reply from 46.249.62.26: bytes=32 time=354ms TTL=110
Reply from 46.249.62.26: bytes=32 time=344ms TTL=111
Reply from 46.249.62.26: bytes=32 time=347ms TTL=111
Reply from 46.249.62.26: bytes=32 time=349ms TTL=110
چرا اغراق می کنید ؟!
5 روز !
سرور من برای 12 ساعت قطع بود که پس از پیگیری وصل شد و مشکلش برطرف شد و هم اکنون هیچ مشکلی ندارد
فقط بعد از اون قطعی یک بار دیگر قطع شد که 5 دقیقه هم نشد وصل شد
البته شما باید انتقاد پذیر باشید و شفاف سازی کنید ومهمتر از آن کسی که قرار هست خرید کند لازمه بدونه سرویس های شما چه کیفیتی دارد
واقعاً دم شما گرم اگه من اعتماد به نفس شمارو داشتم الان مدیر عامل ایران خودرویی چیزی میشدم.
اون همه داستان نوشتم شما فقط پینگ رو اوکی کردید و جواب دادید !!!؟؟
اون آی پی هم از دیشب پینگش برگشت .
اصلاً من دروغگو دوستان , هر کسی خواست یوزر و پسوردم رو میدم تو سایت ایشون برید ببینید تیکتها چند روز طول کشیده و پاسخ ها چی بوده.
2.5 روز قطع بودید ؟؟؟؟ من هر چیزی رو تحمل کنم ولی دروغ رو نمی تونم .
من که دیوانه نبودم سرویستون وصل باشه بیام اعتراض کنم..
من که قید پولم رو زدم و اعصابم رو راحت کردم .
انشالا شما هم بتونید اعتبار از دست رفتتون رو بازگردونید .
موفق و پیروز باشید
با سلام
نگران نباشید ما اعتبار را صرفا توسط افرادی که دروغ می گویند و به شرکت ما تهمت و افترا می زنند از دست نمی دهیم
سرور شما هیچ گونه قطعی از طرف ما به جز آن 2.5 روز نداشت
امیدوارم مدیران این انجمن نسبت به فعالیت افرادی مانند شما که بی دلیل به ما تهمت زدید ، بررسی کنند
در صورت ادامه این موضوع شرکت ما اعاده حیثیت خواهد کرد
فصد و نیت شما از پست دادن در بخش فروش بر همگان معلوم است
شما اگر مدرکی برای گفته هایتان داشتید ، حتما در تاپیکی جداگانه درج می کردید !
ماده ۱۰:کسی که به حیثیت و اعتبارات شخصی یا خانوادگی او لطمه وارد می شودمی تواند از کسی که لطمه وارد آورده است جبران زیان مادی و معنوی خود را بخواهد .هرگاه اهمیت زیان و نوع تقصیرایجاب نمایددادگاه میتواند درصورت اثبات تقصیرعلاوه بر صدور حکم به خسارت مالی حکم به رفع زیان به طریق دیگر از قبیل الزام به عذر خواهی و درج حکم در جراید و امثال آن نماید.
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
با سلام دوست عزیز
چند مورد هست که باید شفاف سازی کنم
1-مشکلی که در اون 2 روز و نیم به وجود اومده بود به خاطر سهل انگاری شرکتی بود که قرار بود پرداخت های سرویس های ما را انجام بده که متاسفانه چند روز با هاشون تماس گرفتیم و اصلا معلوم نبود کجا هستند و در حال پیگیری مراحل قانونی آن هستیم و ازشون شکایت کردیم
2- طبق تصمیمی هم که گرفتیم به خاطر این دو روز دان تایم یک هفته به سرویس مشتری های هلند اضافه شد
3- فقط سرویس هلند دچار مشکل شد که مشکل برطرف شد و سرور انگلیس یک دان تایم 2 دقیقه ای داشت که از طرف دیتاسنتر بود
4- ما سرویس از فرانسه و آلمان نداریم که بعضی ها اومدند گفتند چرا دانه و اصلا به ما مربوط نیست
5- نمی گم مشکل پشتیبانی نداشتیم چند روزی پشتیبانی سایت ضعیف بود اما مشکل برطرف شد و ما موظف به جواب گو بودن در این تاپیک یا پیغام های خصوصی نیستم پشتیبانی فقط از طریق سایت انجام می پذیرد
6- الان هم هر کسی که فکر می کنه ضرری بهش رسیده تیکت بزنه ما پیگیری می کنیم و هزینه سرویس را بهشون پس می دیم چون هزینه سرویس ها این قدر پایین هست که اصلا برای سودی نداره که بخواهیم خودمون را برای 7 هزار تومان بد نام کنیم
واقعا برای بعضی از دوستان متاسفم
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
با سلام دوست عزیز
1-مشکلی که در اون 2 روز و نیم به وجود اومده بود به خاطر سهل انگاری شرکتی بود که قرار بود پرداخت های سرویس های ما را انجام بده که متاسفانه چند روز با هاشون تماس گرفتیم و اصلا معلوم نبود کجا هستند و در حال پیگیری مراحل قانونی آن هستیم و ازشون شکایت کردیم
2- طبق تصمیمی هم که گرفتیم به خاطر این دو روز دان تایم یک هفته به سرویس مشتری های هلند اضافه شد
3- فقط سرویس هلند دچار مشکل شد که مشکل برطرف شد و سرور انگلیس یک دان تایم 2 دقیقه ای داشت که از طرف دیتاسنتر بود
4- ما سرویس از فرانسه و آلمان نداریم که بعضی ها اومدند گفتند چرا دانه و اصلا به ما مربوط نیست
5- نمی گم مشکل پشتیبانی نداشتیم چند روزی پشتیبانی سایت ضعیف بود اما مشکل برطرف شد و ما موظف به جواب گو بودن در این تاپیک یا پیغام های خصوصی نیستم پشتیبانی فقط از طریق سایت انجام می پذیرد
6- الان هم هر کسی که فکر می کنه ضرری بهش رسیده تیکت بزنه ما پیگیری می کنیم و هزینه سرویس را بهشون پس می دیم چون هزینه سرویس ها این قدر پایین هست که اصلا برای سودی نداره که بخواهیم خودمون را برای 7 هزار تومان بد نام کنیم
والا فکر کنم یه چیزی هم من بدهکار شدم ؟؟؟
مدیران سایت لطفاً پیگیری کنید من تا آخرش هم وایسادم . از کسی هم ترسی ندارم .
الکی خودتون رو گنده نکنید . چیزی نیستید که کسی بخواد خرابتون بکنه .
دوستان 2 تا تیکت که در سایت ایشون زدم رو ذخیره کردم و پیوست پست کردم بخونید ببینید کی این وسط حقیقت رو میگه . آیا فقط 2.5 روز قطع بوده یا بیشتر.
در ضمن تیکتها رو من دیگه ادامه ندادم و 24 ساعت بعدش بسته شده بود ولی مشکل ادامه داشته با این حال تاریخ هاش رو ببینید.
پولی که گرفتید حلال نیست. چه 10 هزار تومان چه 10 میلیون تومان
با سلام دوست عزیز
اگر منطقی باشید میشه مشکل را با آرامی حل کرد تیکت بزنید زود تر به پاسخ می رسید تا در این جا
دوست عزیز مشکل دقیقا سایت پشتیبانی است که وقتی اون Down بشه هیچ کجا نیست که ما بتونیم صدامون را برسونیم آقا سرور من خراب شد یا ...........
سند هم تصویر پیوست شده:
فایل پیوست 4993
در همین زمان سرور خودم هم Down بود
سند هم تصویر پیوست شده:
فایل پیوست 4994
مشکل تمام مشتری ها همین هست سایت پشتیبان باز نمی شود مگرنه مشکلی نبود که همه همون جا تیکت می زدیم!!
جناب بی سواد !
سرور سایت فایروال دارد ، ای پی را می بندد
فتوشاپ هم که کاری ندراد
واقعا برای امثالی مثل شما متاسفیم
اگر واقعا به قول خودتون دان بوده شماره تماس ثابت خود را بدهید تا از راه قانونی این موضوع را پیگیری کنیم
اگر واقعا ریگی به کفشتان نیست می تونیم از راه قانونی پیگیری کنیم
اگر دان بود چرا هیچ سندی از هاست تراکر قرار ندادید ؟!
فقط می تونم بگم واقعا براتون متاسفم
یکی از این مدیران به این تاپیک رسیدگی کند
ما بالای 300 تا مشتری سرور مجازی داریم
عده ای حسود (!) می خواهند با این کار ها مثلا اعتبار ما را خراب کنند در حالی که نمی دونند دارند برعکسش را عمل می کنند
نکته جالب این هست که از 5 نفری که این جا پشت سر ما بد گفتند فقط دو نفرشون از ما سرویس داشتند !
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...مان-123-jpg
سند
دوم بفرمایید
عفت کلام را حفظ کنید تا این لحظه روی شما حساب دیگری باز می کردم.
حداقل من از شما سرویس دارم.