-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
در حال حاضر اکثرا پرداخت ها همراه با ثبت نام و خرید هست.
تایید تلفنی فعلا مقدور نیست.
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
ساعت 18:46 چهارشنبه 18 آبانماه 1390
دلار 1330 و 1% کارمزد
یورو 1880 و 1% کارمزد
درود
سورستون بانک هست یا دلار ها از طریق دیگری به حساب پی پل شما واریز میشند؟
قطعا 1330 تومان نمیتونه Source ـــش بانک باشه....
-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
درود
سورستون بانک هست یا دلار ها از طریق دیگری به حساب پی پل شما واریز میشند؟
قطعا 1330 تومان نمیتونه Source ـــش بانک باشه....
سورس ویزا کارت ما متصل به حساب بانکی هست برای پیپال که فعلا تراکنش های پایین رو انجام میدیم.
پرداخت ها هم با ویزا کارت امکان پذیره و فعلا بیشتر با ویزا کارت پرداخت میکنیم.
-
سلام
دامین می خوام ثبت کنم آدرس رو پخ می کنم قینت بده بریزم به حساب شما واسم پرداخت کنین !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
سلام
دامین می خوام ثبت کنم آدرس رو پخ می کنم قینت بده بریزم به حساب شما واسم پرداخت کنین !
تماس گرفته شد | با قیمت های Base Slab میتونیم در Directi ثبت کنیم (پنل مستقیم داریم).
Domain Reseller – Domain Registration, Domain Name Reseller program from ResellerClub | ResellerClub
-
ظاهرا کارتون درسته...
به یک جا پرداخت دارم که قطعا از شما اسکن پاسپورت مالک ویزا کارت رو میخوان... (HugeServer هست و میتونید برای خودشون ایمیل کنید)
مبلغ هم حدود 450 دلار هست
انجام میدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
ظاهرا کارتون درسته...
به یک جا پرداخت دارم که قطعا از شما اسکن پاسپورت مالک ویزا کارت رو میخوان... (HugeServer هست و میتونید برای خودشون ایمیل کنید)
مبلغ هم حدود 450 دلار هست
انجام میدید؟
خواهش میکنم، بله میتونیم انجام بدیم.
ما برای پرداخت های زیر 1000 دلار از کارت های هدیه (Visa Gift Card) استفاده میکنیم. برای تایید پرداخت در این مواقع اسکن ویزا کارت + پاسپورت یا کارت عکس دار رسمی (همانند گواهینامه) + امضا فاکتور و اسکن دوباره آن لازم است که تماما توسط ما انجام میشه. چند نمونه ای در این تاپیک داشتیم. بله میتونیم به جناب HugeServer به طور مستقیم مدارک رو ارسال کنیم.
در صورت نیاز هم اکنون در محیط Yahoo آنلاین هستم.
-
سلام نرخ وب مانی چقدر است امروز
10 تا بزنید برای ما چقدر میشود ؟ به تومان
-
سلام
ویزا غیرفیزیکی هم صادر نمی شه ؟ همون مجازی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
سلام نرخ وب مانی چقدر است امروز
10 تا بزنید برای ما چقدر میشود ؟ به تومان
سلام، متاسفانه در حال حاضر تا افتتاح وبسایت، اکثرا در ویزا کارت موجودی هست. نرخ روزانه که اعلام میشه برای تمامی سیستم های پرداخت تاکید میشه و صرفا جهت ویزا کارت نیست.
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
سلام
ویزا غیرفیزیکی هم صادر نمی شه ؟ همون مجازی ؟
بله، و فعلا فقط از Visa Gift Card هست.
-
از ایشون ممنون هستم ، ما یک پرداخت به لایت اسپید داشتیم که کلی به دردسر خوردیم و مشکل گرفتند و ایشون هم مشکل رو با حوصله رفع کردند و یکی از کارت هاشون هم به مشکل خورد ، پرداخت برای بنده بود اما برای تایید پرداخت ایشون همه هماهنگی ها رو انجام دادند باز هم متشکر :53:
-
ساعت 19:15 جمعه 20 آبانماه 1390
دلار 1334
یورو 1842
کارمزد 1%
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinhost
از ایشون ممنون هستم ، ما یک پرداخت به لایت اسپید داشتیم که کلی به دردسر خوردیم و مشکل گرفتند و ایشون هم مشکل رو با حوصله رفع کردند و یکی از کارت هاشون هم به مشکل خورد ، پرداخت برای بنده بود اما برای تایید پرداخت ایشون همه هماهنگی ها رو انجام دادند باز هم متشکر :53:
درود، به نظر بنده ساپورت (معقول) بعد از ارائه خدمات وظیفه هر شرکتی هست.
-
100% مورد قبول بنده. 2 روز خیلی برای من زحمت کشیدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
100% مورد قبول بنده. 2 روز خیلی برای من زحمت کشیدن.
خواهش میکنم، البته چند روزی هست که از دوستان دیگر بابت دلار پی پال شرمنده میشم. داریم حساب پی پال رو به بیزنس ارتقا میدیم.
-
همکاری ایشون + زحمت بسیاری که میکشن و ادب و متانتشون و پیگیریشون شدیدا تأیید میشه
برای ما خیلی زحمت کشیدند و حالا حالاها باهاشون کار داریم و با کس دیگه کار نمیکنیم.
-
من واسه اولین بار با ایشون کار کردم . یه پرداخت 157 یورویی بود که با توجه به عجله ای که من داشتم ایشون واقعا لطف کردن و به موقع پرداختش کردن. ادب و پیگیری ایشون هم جای تشکرد داره.
-
نقل قول:
همکاری ایشون + زحمت بسیاری که میکشن و ادب و متانتشون و پیگیریشون شدیدا تأیید میشه
برای ما خیلی زحمت کشیدند و حالا حالاها باهاشون کار داریم و با کس دیگه کار نمیکنیم.
==============================
نقل قول:
من واسه اولین بار با ایشون کار کردم . یه پرداخت 157 یورویی بود که با توجه به عجله ای که من داشتم ایشون واقعا لطف کردن و به موقع پرداختش کردن. ادب و پیگیری ایشون هم جای تشکرد داره.
از لطف شما بسیار متشکرم. امیدوارم بتونیم همیشه رضایت شما را داشته باشیم.
-
سفارش ما رو هم به سرعت انجام دادن ، جا داره ازشون تشکر کنم .
-
نرخ ویزا کارت هدیه چجوری محاسبه میشه؟
باقی مانده در کارت تکلیفش چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
نرخ ویزا کارت هدیه چجوری محاسبه میشه؟
باقی مانده در کارت تکلیفش چیه؟
50 - 60
100 - 110
200 - 220
300 - 330
.
.
.
700 - 760
.
.
1000 - 1060
و دلار به نرخ بازار
باقی مانده کارت پس از درخواست تا 10 روز به صورت ریالی تقدیم میشه.
-
با سلام 34 دلار پرداخت فوری پیپل نیاز دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tinavps
با سلام 34 دلار پرداخت فوری پیپل نیاز دارم
سلام
با عرض پوزش و اکانت پی پال رو داریم به بیزنس تغییر میدیم. تا آن موقع فعلا از طریق پی پال پرداختی نخواهیم داشت. اما دلار روی ویزا کارت موجود است.
-
پرداخت بنده از دیتا سنتر هرتنر به قیمت فوق العاده از پنل کاربری خودشون انجام شد ساپورتشونم که حرف نداره ، واقعا ممنون از بابت زحمت هایی که دادیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiry
پرداخت بنده از دیتا سنتر هرتنر به قیمت فوق العاده از پنل کاربری خودشون انجام شد ساپورتشونم که حرف نداره ، واقعا ممنون از بابت زحمت هایی که دادیم .
خواهش می کنم. بله، خوشبختانه با دیتا سنتر هتزنر در حال آغاز یک همکاری گسترده هستیم که فعلا در حال بزنامه ریزی وتعیین استراتژی ها هست. بنده از شما متشکرم که آغازگر این همکاری بودید چون به دوستی برای همکاری در این زمینه نیاز بود تا هم ساپورت و هم پرداخت ها هماهنگ و تست بشه. در روزهای آینده برای دوستان خبر های خوشی را خواهیم داشت.
-
درود بر شما ،
برای بار دوم پرداخت مارو فوراً و بدون دردسر انجام دادند.
با سپاس
-
سلام.
90 یورو واسم چقد در میاد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tohid5180
سلام.
90 یورو واسم چقد در میاد ؟
با سلام / قیمت هر یورو و کارمزد در پست http://www.webhostingtalk.ir/f172/31...tml#post322275 آورده شده است.
-
دوستان چند روزی هست درگیر راه اندازی وبسایت هستیم و کمتر در انجمن حضور مجازی دارم. اگر امری بود از ساعت 9:30 الی 19:30 تماس بگیرید.
با زودی سایت افتتاح میشه و پرداخت ها سرعت بیشتری خواهد داشت.
-
ما دوباره 1000 دلار دیگه ازشون گرفتیم :"> دستشون درد نکنه سریع به ما تحویل دادن:105:
-
سلام
یه خرید اینترنتی داشتم میخواستم ببینم شما انجام میدید؟ PI رو Email کردم براتون . با تشکر
-
یه پرداخت دیگه واسه من انجام دادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
سلام
یه خرید اینترنتی داشتم میخواستم ببینم شما انجام میدید؟ PI رو Email کردم براتون . با تشکر
سلام
ایمیل به شما ارسال شد،حتما میشه انجام داد.
-
سلام
از چه طریق با شما در تماس باشیم؟
فقط تلفن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidjan
سلام
از چه طریق با شما در تماس باشیم؟
فقط تلفن؟
به زودی وبسایت راه اندازی میشه (منتظر درگاه بانک هستیم)، از طریق ایمیل و تلفن.
-
اوکی پرداخت دوم هم با موفقیت انجام شد
اندکی مشکلات بود در پرداخت که تاخیری ایجاد شد اما در کل اوکی بود و همین جا تشکر می کنم از ایشون
/o
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
trueenzo
اوکی پرداخت دوم هم با موفقیت انجام شد
اندکی مشکلات بود در پرداخت که تاخیری ایجاد شد اما در کل اوکی بود و همین جا تشکر می کنم از ایشون
/o
در پرداخت ها با ویزا کمی مشکلات هست هنوز که با راه اندازی وبسایت رفته رفته درست خواهد شد. مشکل این دوستمون هم تایید میشه چون از آمریکا هست خوب ما باید کمی احتیاط در پداخت داشتیم. دوستان اطلاع دارند که من همیشه در برخود اول سوال های زیادی رو میپرسم و همه اینها باور کنید به نفع شخصی هست که داریم براش پرداخت انجام میدیم تا بعدا به مشکل برخود نکنه.
-
قیمت روز دلار که پرداخت میکنید برای پرداخت 400 هزار تومان به یورو یا دلار به صورت مستقیم چنده ؟ ( پیپال )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
قیمت روز دلار که پرداخت میکنید برای پرداخت 400 هزار تومان به یورو یا دلار به صورت مستقیم چنده ؟ ( پیپال )
تا افتتاح سایت (در همین هفته آینده انشاالله) فعلا پرداختی به اون صورت نداریم. پی پال رو داریم ارتقا میدیم به همین منظور فعلا پی پال امکان پذیر نیست اما اگر بشه از طریق ویزا به پی پال پرداخت کرد در خدمتم.
-
سلام مهندس
میخواستم از آمازون چند تا کتاب بخرم شما پرداخت میکنید ؟ اگه پرداخت بشه برا ایران میفرستن ؟
-
عزیز 130 Euro , Pappal می خواستم ، دارید الان ؟ البته Credit هم می شه اما Paypal بهتره اگه باشه .
-
نقل قول:
سلام مهندس
میخواستم از آمازون چند تا کتاب بخرم شما پرداخت میکنید ؟ اگه پرداخت بشه برا ایران میفرستن ؟
هیچ کشوری جز چین و هنگ کنگ و ... به ایران محصولاتشون رو نیفرستن. کشورهای آسیای شرقی هم که تا بندر عباس ارسال میکنن.