-
پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
یک نگاهی هم به این ها بندازید
تاپیک انتقادی 1 ( خودم ) http://www.webhostingtalk.ir/f129/32261/
تاپیک انتقادی 2 : http://www.webhostingtalk.ir/f129/32377/
تاپیک انتقادی 3 که ویرایش شد توسط مدیران : http://www.webhostingtalk.ir/f129/32198/
نمی دونم چنتا از این تاپیک ها باید زده بشه تا مدیران رسیدگی کنند
-
پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
یعنی چی باز کار کنیم با نه 110 گیگ فایل من توی سرور هست8-| بدبخت میشم اگه اوکی نشه ..
اوکی میشه انشاالله ما هم کار میکنیم انشاالله .. خدا کنه به زودی اوکی شه وگرنه من خودم شخصا میرم شرکت و پولم را میگیرم
البته پولم را که میگم با جریمه میگم چون الان از 20 زوز زیاد هم میشه ما را مسخره کرده :x
میگم که من بک اپ دارم از سرور با اینکه ماله مشتری بود . من دیدم قیمت ارزون هست گرفتم برای یکی از مشتری هام وگر نه ...
مهم ابرو هست که تا به الان ایشون ابروی ما رو بردن همین و بس
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اگر پول من بود حاضر بودم بگزرم بگم به درک ولی پول مشتری هست جدا از پول اطلاعات زیادی روی سرور هست
من با کلی زحمت 120 تا مشتری وی پی اس جمع کردم ولی با کارایی که ایشون انجام میدن آبرو واسه ما نزاشتند
2 سوم مشتری هام پرید!!
سرور هم داینه
مشتری هم هر مشکلی برای سرور پیش بیاد از چشم من میبینه نه طرفی که ازش سرور رو خریداری کردیم
یک تاپیک هم زدیم تو بخش انتقادات ولی مدیران لطف کردن اصلا نگاه هم نکردند!!!!
من اگر سرورم باز بشه قصد انتقال دارم سرور جدید هم سفارش دادم
شما هم همینکارو کنید دوستان
با سپاس
والا من که سرمم بره اصلا سراغ اینا نمیرم چه برسه بخوام باهاشون کار کنم .
جالب اینجاست که میخواستن سخت افزار سرور رو به ما یندازن به قیمت 1200$ فکر کرده ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
8-|والا من هم سرور دارم که اگه حساب کنم 20 تومان هم پوله تلفن شده که فقط با این اقا تماس میگیرم#-oبازم تو خوبی که 1 هفته هست سرور داری :71: منه بدبخت 23 روز میشه شاید هم بیشتر که پول دادم .. بعد 10 روز سرور داد به ما ولی کاش نمیداد:)) روی سرور 29 تا ایپی درخواست داده بودم پولش هم اول داده بودم که ایپی نداد به ما 4 تا هم که به ما داده بود به چند نفر دیگه هم داده بود اونها هم ست کرده بودن من هم این ایپی ها را که نفر یک ساعت استفاده میکردیم =))))و الان هم 3 روز سرور ددان هست که تا 3 ساعت پیش جواب تلفن میداد که داریم سوییچ درست میکنیم 2 ساعت دیگه اوکی میشه #-oالان 2 ساعت شده این ............ که دیگه تلفن هم جواب نمیده سایت هم زیر تشریف داره ..نمیدونم چی کنم .. بخدا کسی نیست به ما بگه چه غلطی کنیم .. والا:-?
شما مگه خودتون ایشون رو تایید نکردید ؟؟؟؟؟؟ تو پست 2 همین تاپیک ؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaWeb.Com
شما مگه خودتون ایشون رو تایید نکردید ؟؟؟؟؟؟ تو پست 2 همین تاپیک ؟؟؟؟؟؟؟
والا من تایید میکردم اما نمیدونم چرا اینجوری شده .. اولا خوب بود ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده
انشاالله که درست میشه ..
-
دوستان سرور اوکی شد انگاری.. o:-)
ماله شما هم اوکی شده
-
دوستان در این مورد تک تک شما زنگ زدید و با همکاران من در پایا سرور صحبت کردید .
مشکل سخت افزاری بود که حل شد .
پایا سرور - اطلاعیه ها
مشکل ای پی و دیگر موارد به طور کامل بر طرف شد.
در مورد موارد حاشیه ای که دوستان مطرح کردن دلیلی برای توضیح وجود نداره . اینجا بخش ساپورت پشتیبانی یا انتقاد نیست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
دوستان در این مورد تک تک شما زنگ زدید و با همکاران من در پایا سرور صحبت کردید .
مشکل سخت افزاری بود که حل شد .
پایا سرور - اطلاعیه ها
مشکل ای پی و دیگر موارد به طور کامل بر طرف شد.
در مورد موارد حاشیه ای که دوستان مطرح کردن دلیلی برای توضیح وجود نداره . اینجا بخش ساپورت پشتیبانی یا انتقاد نیست .
وقتی جواب درست حسابی نمیدی باید اینجا عنوان کرد تا کسه دیگه ای رو نتونی سرشو کلاه بزاری
الان چند روزه دارم میگم پورت سرورم داعونه مثلا 1گیگ دادی؟ اینکه 10 مگ هم به زوز میشه تا حرفی از پورت میزنم اصلا جوابی نمدیدی!!!!
موقع پول گرفتن خوب زرنگید!! میکید بریز اوکی هست ولی وقتتی سرور تحویل میدی هیچ کدوم ازون حرفات درست نیست!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
وقتی جواب درست حسابی نمیدی باید اینجا عنوان کرد تا کسه دیگه ای رو نتونی سرشو کلاه بزاری
الان چند روزه دارم میگم پورت سرورم داعونه مثلا 1گیگ دادی؟ اینکه 10 مگ هم به زوز میشه تا حرفی از پورت میزنم اصلا جوابی نمدیدی!!!!
موقع پول گرفتن خوب زرنگید!! میکید بریز اوکی هست ولی وقتتی سرور تحویل میدی هیچ کدوم ازون حرفات درست نیست!!
به قول محمد فخرایی هر ارزونی بی دلیل نیست :)
یه زمانی میخواستم از یه دیتاسنتر خرید کنم قیمتاش ارزون بود بهش گفتم چطوره؟ گفت نگیر /... گفتم چرا؟ گفت چون ارزونه. :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
به قول محمد فخرایی هر ارزونی بی دلیل نیست :)
یه زمانی میخواستم از یه دیتاسنتر خرید کنم قیمتاش ارزون بود بهش گفتم چطوره؟ گفت نگیر /... گفتم چرا؟ گفت چون ارزونه. :)
گل گفته !
-
البته. یه وقت به قیمتای من نگاه نکنیدا .. من زیاد روی سرور سود نمیکشم وگرنه میتونم قیمت بالاترم بدم :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
لطفا شما جواب ابیوز های (اسکن شبکه - سعی ورود به سوئیچ - دی داس )و بقیه موارد رو ارسال کنید . و فقط بسته شدن درخواست را نزنید
از سخنان شما میباشد
نقل قول:
اینجا تاپیک فروشه نه انتقاد
نقدی داری می تونی در بخش انقاد ارائه کنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
لطفا شما جواب ابیوز های (اسکن شبکه - سعی ورود به سوئیچ - دی داس )و بقیه موارد رو ارسال کنید . و فقط بسته شدن درخواست را نزنید
از سخنان شما میباشد
نقل قول:
از سخنان شما میباشد
اینجا تاپیک فروشه نه انتقاد
نقدی داری می تونی در بخش انقاد ارائه کنی
قبلا زده شده
-
دوتا از این موارد اصلا احتیاجی به جواب نداره.
مورد وی پی اس فارس هم جواب داده شد.
:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
به تاپیک ها نگاه کردیم رسیدگی هم شده، تاپیک اول دوم مشخص هست در مورد تاپیک سوم هم طوری نوشتید، ویرایش شده توسط مدیران انگار دست ما مدیرا توی یه کاسه با ایشون هست :-| ، من تاپیک شما رو مرتب کردم عکس هارو قابل نمایش کردم و لحن درست تری به تاپیک شما دادم فکر نمیکنم کلمه اسکول! {:))} خیلی برای یه شکوایه مناسب باشه، در واقع نسبت به شما لطف شده وگرنه باید چنین تاپیکی پاک میشد، اما در مورد رسیدگی:
نقل قول:
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
فکر کنم جلوی چشم باشه،تاپیک از روال عادی خارج نشه مشکلی دارید توی بخش انتقادات پیشنهادات بیان کنید نه تاپیک خرید فروش.
بهتره این تاپیک هم نگاه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f129/4894/
:53:
-
به نظر من چند نفر به شرکت کارمند اضافه کنید .. خیلی خوب میشه
بخدا ادم دلش میسوزه به این همه خوبی پشتیبانی . و یا سرور .. اما .. فقط کم کاری I-)
الان به من مثلا سرور دادید .. خوب حالا با پورت هاش اینا کار ندارم .. چون کاره ما هنوز اونجا نکشده
سرور دادید ..ولی بدون ایپی چیکار کنم ..1 ایپی هم داشته باشیم .. میگیم اهان اینو داریم:(
هر روز هم 1000 باز زنگ میزنم و حرف میزنم و جواب هم میدن ..پشتیبانی هم میکنن
اما نمیدونم این ایپی انشاااله بعد چند سال درست خواهد شد
حالا نمیدونم من که این روز ها فقط سرور دارم از مهلت سرور میره یا نه -- ولی تا اونجا که من خبر دارم و سوال کردم از مهلتم نمیره
ولی نمیدونم مشکل ایپی چرا درست نمیشه یا درست شده چرا ماله ما داده نمیشه
من بدون تخفیف هم گرفتم .. که انشاالله این ماه تخفیف میده:d
امیدوارم به زودی مشکل حل شه . چون خودم هم دیگه خجالت میکشم .. زنگ بزنم یا .. اینجا این سایت .. درخواست بدم
خیلی خوب کار میکنید .. ولی تنها مشکل تون اینه که وقته کارتون کمه
دوستان این تایپک هم چت روم نکنید .. این اقا تایید میشه اما نمیدونم چرا چند نفر استخدام نمیکنه به شرکت که همه راحت بشه از این کم کاری:X
موفق باشید
-
ای پی ها پر شده عزیز
2 شنبه ای شما تحویل داده میشود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
به نظر من چند نفر به شرکت کارمند اضافه کنید .. خیلی خوب میشه
بخدا ادم دلش میسوزه به این همه خوبی پشتیبانی . و یا سرور .. اما .. فقط کم کاری I-)
الان به من مثلا سرور دادید .. خوب حالا با پورت هاش اینا کار ندارم .. چون کاره ما هنوز اونجا نکشده
سرور دادید ..ولی بدون ایپی چیکار کنم ..1 ایپی هم داشته باشیم .. میگیم اهان اینو داریم:(
هر روز هم 1000 باز زنگ میزنم و حرف میزنم و جواب هم میدن ..پشتیبانی هم میکنن
اما نمیدونم این ایپی انشاااله بعد چند سال درست خواهد شد
حالا نمیدونم من که این روز ها فقط سرور دارم از مهلت سرور میره یا نه -- ولی تا اونجا که من خبر دارم و سوال کردم از مهلتم نمیره
ولی نمیدونم مشکل ایپی چرا درست نمیشه یا درست شده چرا ماله ما داده نمیشه
من بدون تخفیف هم گرفتم .. که انشاالله این ماه تخفیف میده:d
امیدوارم به زودی مشکل حل شه . چون خودم هم دیگه خجالت میکشم .. زنگ بزنم یا .. اینجا این سایت .. درخواست بدم
خیلی خوب کار میکنید .. ولی تنها مشکل تون اینه که وقته کارتون کمه
دوستان این تایپک هم چت روم نکنید .. این اقا تایید میشه اما نمیدونم چرا چند نفر استخدام نمیکنه به شرکت که همه راحت بشه از این کم کاری:X
موفق باشید
شما یه بار اومدین گفتید تایید میشن 100%
بعد گفتید ایشون به هیچ وجح تایید نمیشا
الانم میگید این اقا تایید میشه شدیدا
و بابت اینکه گفتید دوستان این تایپک هم چت روم نکنید , فکر کنم 50% این پست های اینجا ماله شماست !!
تکلیف مارو مشخص کنید بر چه اساس شما ایشون رو تایید مکنید ؟ و بعد ... و دوباره ...
شما هنوز سرور رو تحویل نگرفتید تایید مکنید و .. ایپی مشکل داره ایشون از تایید شما در میاد ..
خواهشا امثال بندرو گمراه نکنید و فکر کنم این تاپیک هم ماله شماست http://www.webhostingtalk.ir/f129/32377/
چطور بر اساس تایید 100% تاپیک انتقادی میدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
شما یه بار اومدین گفتید تایید میشن 100%
بعد گفتید ایشون به هیچ وجح تایید نمیشا
الانم میگید این اقا تایید میشه شدیدا
و بابت اینکه گفتید دوستان این تایپک هم چت روم نکنید , فکر کنم 50% این پست های اینجا ماله شماست !!
تکلیف مارو مشخص کنید بر چه اساس شما ایشون رو تایید مکنید ؟ و بعد ... و دوباره ...
شما هنوز سرور رو تحویل نگرفتید تایید مکنید و .. ایپی مشکل داره ایشون از تایید شما در میاد ..
خواهشا امثال بندرو گمراه نکنید و فکر کنم این تاپیک هم ماله شماست
http://www.webhostingtalk.ir/f129/32377/
چطور بر اساس تایید 100% تاپیک انتقادی میدید ؟
دوست عزیز اول اینکه گفته میشود .. تایید میشه اینه که این اقا درسته به ما خوب سرویس نداده
اما امتیازی که برای تایید شدن داره جواب دادن به تلفن هست .. منم هم به خاطره اون میگم
والا . ما خودمون هم موندیم چی کنیم امروز هم دوشنبه شد .. و فردا هم 3 شنبه هم ولی هنوز از ایپی خبری نیست
امروز 4 بار زنگ زدم ... که یک بار گفته ساعت 5 میام میدم :105:
ساعت 5 زنگ زدم میگه آیپی ها رسیده اما مسافرت هستم رسیدم خونه یا شرکت برات میدم .. و قول هم داده که تا 10 شب بیاد که ساعت 2:30 شی شد@-)
موندم با این اقا چی کنم من ......الان این سروری که دسته منه چیکارش کنم بدون ایپی ... مگه شما با این سرور پول نمیدید:104:
از مهلت من که نمیره چون من استفاده نمیکنم یه ایپی بعده چند روز التماس چند روز پیش داده اونم هاست سایت اوردم بالا@-)
فردا هم ایپی رسید سرور قطع میشه که مهلت شما تموم شده یا .......
عجب گرفتاری داریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
دوست عزیز اول اینکه گفته میشود .. تایید میشه اینه که این اقا درسته به ما خوب سرویس نداده
اما امتیازی که برای تایید شدن داره جواب دادن به تلفن هست .. منم هم به خاطره اون میگم
والا . ما خودمون هم موندیم چی کنیم امروز هم دوشنبه شد .. و فردا هم 3 شنبه هم ولی هنوز از ایپی خبری نیست
امروز 4 بار زنگ زدم ... که یک بار گفته ساعت 5 میام میدم :105:
ساعت 5 زنگ زدم میگه آیپی ها رسیده اما مسافرت هستم رسیدم خونه یا شرکت برات میدم .. و قول هم داده که تا 10 شب بیاد که ساعت 2:30 شی شد@-)
موندم با این اقا چی کنم من ......الان این سروری که دسته منه چیکارش کنم بدون ایپی ... مگه شما با این سرور پول نمیدید:104:
از مهلت من که نمیره چون من استفاده نمیکنم یه ایپی بعده چند روز التماس چند روز پیش داده اونم هاست سایت اوردم بالا@-)
فردا هم ایپی رسید سرور قطع میشه که مهلت شما تموم شده یا .......
عجب گرفتاری داریم
پس تا وقتی که سرور نگرفتید و کاملا راضی نیستید از کلمه تایید استفاده نکنید مطمیین باشید با اون پست اولتون چند نفر رو خاه نخواهی وادار به خرید کردید ! یکیش بنده !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
پس تا وقتی که سرور نگرفتید و کاملا راضی نیستید از کلمه تایید استفاده نکنید مطمیین باشید با اون پست اولتون چند نفر رو خاه نخواهی وادار به خرید کردید ! یکیش بنده !!
دوست عزیز فکر میکنی مشکل با منه:39:
من وقتی سرور تحویل گرفتم دیدم کیفیت عالی و همه چی عالی تایید کردم ولی بعد از 3 روز سرور به مشکل بر خورد و ایپی نداد#-o
و بعد از 2 روز داون بودن که سرور بالا امد و باز ایپی نداد که باز دیدم کارشو خوب انجام میده شاید مشکل از دیتاسنتر بود گفتم تایید میشه
الان باز سرور 2 روزه داون هست نمیدونم دیگه چی بگم:-sایپی که نداده هیچ سرور هم داون هست و سایت ایشون هم بالا نمیاد #-o
دیگه نمیدونم چی بگم :39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
دوست عزیز فکر میکنی مشکل با منه:39:
من وقتی سرور تحویل گرفتم دیدم کیفیت عالی و همه چی عالی تایید کردم ولی بعد از 3 روز سرور به مشکل بر خورد و ایپی نداد#-o
و بعد از 2 روز داون بودن که سرور بالا امد و باز ایپی نداد که باز دیدم کارشو خوب انجام میده شاید مشکل از دیتاسنتر بود گفتم تایید میشه
الان باز سرور 2 روزه داون هست نمیدونم دیگه چی بگم:-sایپی که نداده هیچ سرور هم داون هست و سایت ایشون هم بالا نمیاد #-o
دیگه نمیدونم چی بگم :39:
مبدونم بنده 1 ماه صبر کردم تحویل نداند و گفتم پولمو بک بدند بندرو شدید الاف کردند !!!!!
وایمیسادین 1 ماه بگذره بعد شروع به تایید میکردین : دی
دوستانی که میخوان از ایشون سرور بخرند و یا الان میخوان واریز کنند ! اگه دوست دارن با اعصاب بازی بشه , شخصیت ( سرکار گذاشتند ) , شنیدن دروغ , امنیت ( فردا پا میشی میبینی از فایلهات خبری نیست ! ) بدون مشکل میتونند خرید کنند :)):)):))
حالا زنگ میزنیم شرکت میگیم پس سرور چی شد میگن ما نمیدونیم ! اقای خطیبی در جریان هستند ! حالا اقای خطیبی کجاست ؟
مسافرت , نیستش , الان میاد , دیتا سنتر منفجر شده , شما ؟ سروت امادست بیا یاهو , ساعت 5 امادست , 11 پی ام بده , سوییج ترکیده !!!
ووووووو :71:
-
الان 7 روزه درخواست برگشت پول دادم هیچ خبری نیست
گفتین ایمیل بزنم زدم
دلیل جواب ندادنتون چیه؟
32 روزه منو الاف خودتون کردین
نه سرور دادین حالا هم که واس برگشت پول جواب نمیدید
-
سایت ما که در عرض یک ما به بازدید 7000 روزانه رسیده بود به خاطر ایشون کلا نابود شد و مجبور شدیم سایت رو کلا ببندیم، هو فایل هامون رو به باد دادن هم ... ایشون آینده ی کاری خودشون رو بطور کامل تضمین کردن دیگه! پرانتز پرانتز=
-
ما هم از ایشون خواستیم سرور بگیریم پول رو هم دادیم متاسفانه یا خوشبختانه بعد از 20 روز تونستیم پول رو پس بگیریم
به هیچ وجه تایید نمی شن!
-
چرا کسی چیزی یا کاری نمیکنه .. این اقا این همه ادم را مسخره کرده
منم یه سایت داشتم روزانه 1000 هزارن بازدید داشت .. که به خاطره سرور این اقا به هوا رفت:-|
170 پول دادم به سرور و تا الان راحت 200 تومان هم دادم به پوله تلفن که هر روز میگه فردا فردا و خبری نیست
و الان هم که پوله خودمون را خواستیم و سرور نخواستیم گفت که شنبه اوکی میشه که الان راحت 2 ساعت هم پشته سره هم میزنم جواب نمبده
به شرکت هم زنگ زدم گفت خبر ندارم :106:و خواستم به چیزی بگم گفت که نمیشناسم.. /:)
چرا مدیران کاری نمیکنه:-| این همه انتقاد هست
-
نقل قول:
سلام
میشه توضیح بدید که مدیران چه کاری باید انجام بدن ؟؟
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
منم یه سایت داشتم روزانه 1000 هزارن بازدید داشت .. که به خاطره سرور این اقا به هوا رفت:-|
170 پول دادم به سرور و تا الان راحت 200 تومان هم دادم به پوله تلفن که هر روز میگه فردا فردا و خبری نیست
و الان هم که پوله خودمون را خواستیم و سرور نخواستیم گفت که شنبه اوکی میشه که الان راحت 2 ساعت هم پشته سره هم میزنم جواب نمبده
به شرکت هم زنگ زدم گفت خبر ندارم :106:و خواستم به چیزی بگم گفت که نمیشناسم.. /:)
مدیران رو چرا مقصر میدونید و یا انتظار زیادی دارید ازشون ؟؟؟؟!!!!
شما معلوم نیست یک روز میگی تایید یک روز میگی تایید نمیشه مسخره کرده و روز بعد بازم تایید میکنید lol
ببنید ایشون به هیچ وجه صلاحیت فروش سرور رو ندارند علتش رو یک سرچ بزنید تایپیک های متعددی که زده شده است.
در یک کلام میتونم بگم متاسفم فقط همین!!!!111
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
نقل قول از تایپیک دیگر با همین موضوع که بنده نوشتم:
نقل قول:
۴- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
همینقدر هم که داریم این پیگیری ها رو انجام میدیم از سر لطفا هست! وگرنه انتظار نداشته باشید تمام وقت خودمون رو بزاریم برای سهل انگاریی که شما انجام دادید(برای اینکه 50 هزارتومان یا x تومان کمتر بدید یا به قولی زرنگی کنید) که بیاییم پیگیری کنیم!
شما یا هر شخص دیگری از ایشون شکایت دارد تشریف ببرند دادگاه شکایت کنند. و یا حضوری بروند دفتر ایشون مشکل را حل کنند.
موفق باشید
یوزر ایشون بن شد. اگر شکایتی دارند به ایمیل از طریق فورم تماس با ما با مدیریت ارتباط برقرار کنید.
تایپیک هم بسته شد
موفق باشید