سلامنقل قول:
سلام
ما الان حدود 900تا یوزر داریم که همه سرویس دارند
میخواستم بدونم اگه این ماژول بخوایم بخریم به طور خودکار روی همه ست میشه؟
یا اینکه باید دستی ست کرد؟
باید برای تمام یوزرهای خود دستی ماژول پنل ریست را ادد کنید
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
سلام
ما الان حدود 900تا یوزر داریم که همه سرویس دارند
میخواستم بدونم اگه این ماژول بخوایم بخریم به طور خودکار روی همه ست میشه؟
یا اینکه باید دستی ست کرد؟
باید برای تمام یوزرهای خود دستی ماژول پنل ریست را ادد کنید
موفق باشید
سلامنقل قول:
سلام مجدد
به عنوان آخرین سوال قبل از سفارش پنل :
در حین سفارش 2 گزینه هست.
اولی بدون پشتیبانی هست. یعنی آپدیت هم برای اون ارائه نمیشود؟!
خیر برای هر دو گروه تا یک سال آپدیت ها ارسال می شود
اما زمانی که شما پشتیبانی را تهیه نکنید , موارد مانند تنظیم SSH سرور اختصاصی , نصب ماژول روی سرور
و ... همه با خودشماست
عیناً دیدم که همکاران برای کاهش هزینه بدون پشتیبانی خرید میکنند بعد به صورت طلبکارانه با همکاران ما در پشتیبانی سایت برخورد میکنند
وقتی که علم یا عدم توانایی تنظیمات را هر شخصی ندارد و تمایل به پرداخت هزینه این مورد را هم ندارد , در این صورت هیچ گونه حرفی نباید به همکاران ما در بخش پشتیبانی زده شود
اسم نمی خوام ببرم ولی حتی یک net SSH2 ساده هم طرف نمی تونه نصب کنه یا اطلاع نداره که باید چطوری SSH سرور اختصاصی را باز کنه یا پروتها را تغییر بده و ...
بعد به ما گله میکنه که ماژول مشکل داره
بارها به همکاران یا همان دوستان خودمون گفتم , مبلغ پشتیبانی برای یک سال زیاد نیست , اگر واقعاً می دونن که نمی تونن این مشکلات را رفع کنند حتماً خرید کنند
ولی اگر یکی مثل رضا عزیز که استاد ما هم هست میاد خرید میکنه و این گزینه را انتخاب نمی کنه , می دونه که خودش همه چیز را می تونه رفع کنه
لطفاً به این موارد دقت کنید که بعداً توقع نابجا نداشته باشیم
موفق باشید
سلام خسته نباشید
کنسول تحت وب در روز های آتی قابل راه اندازی هست؟ شنیدیم برخی دوستان کنسول kvm با قابلیت مونت ایزو هم ارئه میدن چون نمی خوایم هزینه 2جا بدیم اگر فعال می شه زمانش رو لطفا اعلام کنید
ممنون
سلام
خیر قرار نیست ما چنین چیزی ارائه کنیمنقل قول:
کنسول kvm با قابلیت مونت ایزو هم ارئه میدن چون نمی خوایم
پچ جدید تنها برای خریداران در هفته آینده ارسال می شود
پس فردا نسخه جدید روی وارزهاست تست و بعد از رم مشکلات احتمالی ارسال خواهد شد
چند نمونه تغییرات :
اضافه شدن مدت زمان برای هر مورد فعالیت کاربر , ثبت لوگ های کاربری و ادمین , تغییر کلی در بخش all vm , Quick Insert , اضافه شدن دو منو جدید در ادمین پنل و چند مورد دیگه که بهتر تا زمان ارائه به کاربران اعلام نشود
مهمترین گزینه در پچ جدید اضافه شدن تنظیمات بسیار زیاد مطابق سلیقه ادمین ها برای پلن های کاربری است و رفع مشکل نمایش میزان هاردیسک در سرورهای میکروتیک
در کنار این موارد بر روی کوتاه شدن کدها و افزایش حداقل 2 برابر لودبخشهای all vm , Quick Insert تلاش شده
موفق باشید
فایل پیوست 5065
این مورد مد نظر بود (ضممیه شد)
ممنون بابت پاسخ گویی
سلام.
جناب هوشیار تا جایی که خاطرم هست قرار بود در نسخه ی جدید ، امکان نصب سیستم عامل به صورت اتوماتیک از روی تمپلیت رو داشته باشید... و یکی از اصلی ترین موارد این بوده. آیا این امکان اضافه شده یا خیر؟
سلامنقل قول:
سلام.
جناب هوشیار تا جایی که خاطرم هست قرار بود در نسخه ی جدید ، امکان نصب سیستم عامل به صورت اتوماتیک از روی تمپلیت رو داشته باشید... و یکی از اصلی ترین موارد این بوده. آیا این امکان اضافه شده یا خیر؟
یک مشکل فکر کنم شما داشتید در مورد اینکه مثلاً اختصاصی را تغییر دادید ولی سخت هست که پنل های ادد شده را یکی یکی حذف کنید
در این پچ احتمالاً یک گزینه برای این مورد اضافه کنیم تا مشکل شما رفع شود و به صورت خودکار تمام پنل های ادد شده حذف شود
Quick Insert را هم میخواستیم ajax کار کنیم , اما حدس زدیم شاید 1% مشکل امنیتی ایجاد کند و پشیمون شدیم
در مورد نصب خودکار باید با کنسول هم زمان ارائه شود
روی کنسول زیاد کار کردیم و در نسخه ESXI 4.1 بدون مشکل انجام شد اما روی نسخه 5 همین مجازی ساز مشکلات زیادی داشت
به این صورت هم نمیشه که کنسول و ... ارائه بشه و به کاربر اعلام کنیم باید فقط از نسخه 4 استفاده کنید و نسخه 5 مشکل داره
به همین دلیل این مورد را زمان دقیق اعلام نکردیم و حتی این بروز رسانی را به عنوان نسخه جدید اعلام نمی کنیم (( هرچند تغییرات زیادی انجام شده ))
موفق باشید
رحمان جان قرار بود Kvm هم تو نسخه جدید بدین
سلامنقل قول:
رحمان جان قرار بود Kvm هم تو نسخه جدید بدین
مبین جان این یکی رو یادم نمیاد قول داده باشم
کجا چنین چیزی گفتم ؟؟
موفق باشی
سلامنقل قول:
سلام رحمان جان....فکر کنم توی همین تاپیک یا پیام خصوصی یا ایمیل یا تیکت :دی
والا یادم نمیاد
اما اگر نظر خاصی یا امکانات یا ... که امکان اضافه کردن به ماژول را داشته باشه اعلام کنید , حتماً اعمال میکنیم
موفق باشی
ما هم یکی خریداری کردیم ..
ولی کسی نیست جوبگوی ما باشه ..
از صبح منتظر جواب تیکت هستم .. انگاری جواب نخواهند داد
به هر حال من فکر میکردم پشتیبانی وارز هاست قوی هست ..نه که اینجوری:)
موفق باشید
با سلام دوست عزیز...
توجه داشته باشید که : 1 - عید هست 2- اواخر عید هست 3 - جمعه است.
پشتیبانی برای سرورهای مجازی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه. اما برای این ماژول قاعدتا همه افراد نمیتونن ساپورت بدن در روزهای تعطیل و عید.
قطعا خود جناب هوشیار در همین جا پاسخ میدن به شما
سلامنقل قول:
ما هم یکی خریداری کردیم ..
ولی کسی نیست جوبگوی ما باشه ..
از صبح منتظر جواب تیکت هستم .. انگاری جواب نخواهند داد
به هر حال من فکر میکردم پشتیبانی وارز هاست قوی هست ..نه که اینجوری:)
موفق باشید
اول ممنون از توضیحات فرزاد عزیز
1 - شما هزینه پشتیبانی نرم افزاری ماژول را پرداخت نکرده اید , پس بنابراین قرار نیست که ما برای شما نصب یا رفع اشکال کنیم
2 - شما در تاریخ 30/03/2012 در ساعت 14:21 دقیقه ماژول را خرید نموده اید که در همان زمان برای شما یک تیکت ارسال شده است که اسم دامنه سایت خود را ارسال کنید و شما در سایت 14:24 دقیقه پاسخ داده اید که همکاران ما در ساعت 14:52 برای شما مشخصات لایسنس و لینک دانلود و ... را ارسال کرده اند
این به نظر شما عدم پاسخ تیکت است
ما یک فایل pdf در بسته دانلود شده قرار داده که راهنمای فعال سازی ماژول درون آن موجود است , کسانی که هزینه پشتیبانی نرم افزاری را پرداخت نمی کند خود باید اقدام به نصب و ... کنن
همچنین ما در هیچ جایی اعلام نکرده ایم که ماژول پشتیبانی 24 ساعته دارد
فقط پشتیبانی ماژول در روزهای معمول است و در تعطیلات هیچ پشتیبانی برای ماژول ارائه نمی شود , ان هم به دلیل این است که اطلاعات و تنظیمات ماژول را همه همکاران اطلاع ندارند و نمی توانند راهنمای کنند
تنها در بخش پشتیبانی به جز خودم دو نفر از 4 نفر موجود اطلاعات کافی دارند و می توانند کاربران را راهنمایی کنند
لطفاً هیچ زمانی در مورد هیچ چیز بی دلیل و بدون اطلاع قضاوت نکنید
اونقدر من همکاران را در بخش پشتیبانی سایت قبول دارد که خودم در این بخش دخالت زیادی نمی کنم و در موارد محدود تنها در تیکت ها حضور دارم
موفق باشید
اول اینکه یک حالی به فکر سایت خودتون کنید جناب رحمان جان که خیلی خیلی دیر باز میشه
2 - ممنون میشم هزینه منو برگشت دهید .. به گفته همکاران شما به سرور ما جور نمیاد
3 - اگه هم میشه .. امروز برام اوکی کنید .. و ما نیز هزینه پشتیبانی هم می پردازیم
4 - در غیر این صورت ممنون میشم هزینه ما را برگشت دهید
موفق باشید
من خیلی خیلی عذر میخوام و قصد دخالت ندارم اما:
1- فکر نمیکنم اینجا جایی برای شکایت ، گله و ... باشه! اینجا تاپیک فروش هست و تا جایی که بنده قوانین این سایت رو خوندم هرگونه تخریب در تاپیک فروش (چه صحیح و چه غلت! بنده اصلا قضاوت نمیکنم و در حدی نیستم که بتونم قضاوتی بکنم) خلاف قوانین هست....
2- فکر نمیکنم اینکه شما کوچکترین مسائل رو هم در این تاپیک به صورت عمومی مطرح میکنید ، وجهه ی خوبی داشته باشه! اینجا محیط پشتیبانی وارز هاست نیست... مشکل شما این هست که نتونستید مازول رو نصب و راه اندازی کنید. (بازم میگم بنده قصد جسارت ندارم! فکر نکنید توهینی به کسی میکنم... شما استاد ما و همه هستید! شاید مشکل از ماژول هست) که میخواین هزینه پرداخت کنید.
در صورتی هم که لایسنس رو نخواین ، طبق قوانین وارز هاست باید پیگیری موضوع باشید
نظر شخصی بنده این هست که بیان اینطور مسائل در تاپیک فروش درست نیست...
با سلام
من بر روی یک سرور esxi5 که کارت شبکه 1 گیگ دارد چند تا ماشین مجازی می توانم نصب کنم مثل xp . البته این را هم بگم که کلاینت ها توسط ترمینال به سرور وصل می شوند فکر کنم یک چیزی شبیه به vps باشد ؟
با تشکر فراوان
با سلام
بنده به هیچ عنوان نه شکایت دارم و نه چیزی گفتم و کاره رحمان جان قبول دارم
مشکلی که بنده داشتم .. این بود که من خیلی عجله داشتم و میخواستم راهی سفر شوم .. و چند روز نباشم
و میخواستم این را اوکی کنم و با خیال راحت به سفر خود بروم .. تا کاربرام به مشکل بر نخوره
و این که اوکی نشد .. من قید سفر را زدم تا پشتیبانی کاربرام را انجام دهم ..
تنها دلیل بنده این بود که .. کاره بنده فوری بود و حتی توی تیکت سایت هم اعلام کردم که لطفا هزینه مربوطه را فاکتور کنید تا بنده پرداخت کنم که زود اوکی کنید
میخواستم بعد از 2 سال با خیال راحت .. 13 بدر به سفر بروم و خیالم راحت باشه .. که نشد ..
مدیران عزیز .. خواهش میکنم پست های نا مربوط بنده را پاک کنند و دوستان .. هم خواهش میکنم این بحث را ادامه ندهید
درست هست هنوز هم اوکی نشده ولی بنده پیشاپیش بابت این مشکل از رحمان جان پوزش می طلبم :)
موفق باشید
پیدا کردم رحمان جان اینجا گفتی
http://www.webhostingtalk.ir/f66/305...tml#post289062
سلامنقل قول:
اول اینکه یک حالی به فکر سایت خودتون کنید جناب رحمان جان که خیلی خیلی دیر باز میشه
2 - ممنون میشم هزینه منو برگشت دهید .. به گفته همکاران شما به سرور ما جور نمیاد
3 - اگه هم میشه .. امروز برام اوکی کنید .. و ما نیز هزینه پشتیبانی هم می پردازیم
4 - در غیر این صورت ممنون میشم هزینه ما را برگشت دهید
موفق باشید
بعد از چند روز بالاخره برگشتم به انجمن
خوب در مورد توضیحات شما
1 - بازگشت هزینه ماژول !!
چرا ؟؟
به دلیل اینکه شما نتونستید ماژول را راه اندازی کنید باید همکاران ما هزینه ماژول را بازگشت دهند ؟؟
در چند پست قبل هم توضیح داده که خواهشاً اگر توان راه اندازی و نصب موارد اولیه را ندارید حتماً ماژول را با پشتیبانی خرید کنید که نصب و راه اندازی توسط ما انجام شود
شما نیز مثل خیلی از همکاران دیگر ماژول را به صورت پیش فرض تهیه کردیم
ما هم کد لایسنس و فایلها را تقدیم کردیم
در فایل pdf نیز توضیحات کامل در مورد راه اندازی اولیه ارائه شده
اما شما به هر دلیل نتونستید فعال کنید که این مورد می تونه از هر چیزی باشه
عدم فعال بود SSH سرور اختصاصی شما که مجازی ساز روی آن نصب شده
عدم تنظیمات صحیح php , فایروال سرورمجازی شما که روی آن سایت شما قرار دارد
و ...
شما که عجله دارید بهتر نبود نصب و ... را به ما می سپردید تا در چند ساعت به صورت کامل و آماده تقدیم کنیم ؟؟
همچنین دقت کردید که جناب لیالی در پاسخ سوال شما که فرمودید :
اعلام کردند :نقل قول:
همه چی اوکی شد ممنون
فقط من چرا به بخش .. کاربران که سرور مجازی دارن میرم که ویرایش را انجام دهم
اینجوری باز میشه
شما بدون هیچ بررسی و تلاشی اعلام کردید که هزینه را بازگشت دهندنقل قول:
سلام
ماژول نمی تواند با سرور اختصاصی شما ارتباط بر قرار کند
باید تنظیمات php , فایروال ,ssh سرور میزبان سایت یا ssh سرور اختصاصی را بررسی کنید
تا مشخص شود کدام یک مانع از اتصال ماژول به سرور می شود
همچنین گزینه
PasswordAuthentication
را در سرور اختصاصی که مجازی ساز روی آن نصب است فعال کنید
عذر خواهی میکنم که این حرفو میزنم اما اگر از سوپر مارکت محلمون هم خرید کنیم اون هم بدون دلیل قانع کننده هزینه جنسی که خرید کردیم را پس نمی ده
زمانی که همکاران توضیح دادند که قسمت x - y و ... را بررسی کنید شما برای رفع مشکل خودتون زحمت این کار را هم نکشیدید
هرچند که در نهایت جناب لیالی فرمودند مشخصات مورد نیاز را ارسال کنید تا برای شما راه اندازی کنند و بعد هزینه را واریز کنید
مشکل ماها اینه که کلاً دوست نداریم هزینه اضافه انجام بدیم
نه تنها شما حتی خود من هم شاید خیلی از موارد را اطلاع نداشته باشم ولی باز هم میگم شاید همینطوری رفع شد و ... ولی در آخر نمی تونم انجام بدم و باز میرسم سر خونه اول
امروز یک تیکت دیدم که در همین رابطه مربوط به یکی از همکارن دیگه بود که هرچند از لحن برخوردهای داخل تیکت اصلاً راضی نیستم , اما فکر می کنند این هزینه ای که برای ماژول پرداخت می کنند مستقیم به جیب من میره یا با پرداخت این هزینه قرار هست تیم وارزهاست غلام حلقه به گوششون باشه
با اینکه بیش از چند ماه ماژول را در حال استفاده بودن و جدیداً سرور سایت و سروری که از روی آن سرورمجازی به مشتریانشون تقدیم می کنند را عوض کردن حالا تنظیمات سرور اختصاصی و تنظیمات سرور سایتشون تغییر کرده و ماژول با سروراصلی ارتباط بر قرار نمی کنه
هرچند که یک بار کامل ماژول تقدیم شده بود (( بدون دریافت هیچ هزینه ای )) باز به مشکل برخورد کرده بودند (( با توجه به تغییرات توضیح داده شده )) و به صورت طلبکاران توقع دارند که ما همه چیز را بررسی کنیم و اگر مشکل از طرف ما بود ما برطرف کنیم
اخه کجای دنیای پشتیبانی یک ماژول که ارزش مالی نداره به این صورت هست که قراره ما انجام بدیم ؟؟
اون هم اگر نیم ساعت دیرتر پاسخ بدی که وا ویلا
100% شخصی مربوطه متوجه منظور من شده
لطفاً اول لایسنس WHM/Cpanel سایتتون را فعال کنید بعد درخواست بررسی برای ما ارسال کنید تا مشکلتون را برطرف کنیم
سلام مبین جاننقل قول:
دقت کنی نوشتم :
کنسول برای سرورهای مجازی که کاربر بتونه وقتی فایروال نصب میکنه یا مشکلی ایجاد میشه و ریموت از دسترس خارج میشه یا نمی تونه با SSH به سرور وصل بشه از طریق اون مثل خود کنسول ESXI به راحتی لوگین کنه نه این که KVM بدیمنقل قول:
کنسول را 90% در نسخه بعدی ارائه میکنیم ولی برای پهنای باند قول نمی دم
روی نسخه 4 کنسول را تست کردم که درست اجرا میشه اما روی نسخه 5 مشکل داشت
دیروز با هادی قنبری هم صحبت می کردم که یک مورد را گوش زد کرد که شاید اجرا نشدن در نسخه 5 از اون باشه
اگر در نسخه 5 هم مثل نسخه 4 بدون مشکل باشه اعمال میشه
یکی از دوستان هم برام ایمیل زده بود که چرا اینقدر بد قولی میکنید , قرار بود به روز رسانی جدید قبل عید آماده بشه که باید خدمتتون عرض کنم , قبول دارم بد قولی کردم
اما بدقولی به خاطر رفع اشکالاتی هست که انجام دادیم , نمیشه یک به روز رسانی آماده کنیم و به مشتری تحویل بدیم بعد یک مشکل اساسی داشته باشه و همه با مشکل روبرو بشن
از امروز در انجمن حضور دارم
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
درود ..
من عرض کردم که شرمنده .. بابت این مشکل .. من عجله داشتم برم سفر که نشد
به هر حال مشخصات توی سایت ارسال شد .. و منتظرم که اوکی کنید ..
موفق باشید
سلام
می شه بگید چه جوری می شه یه یوزر به غیر از root درست کرد که بتونه توابع ماژول شما رو اجرا بکنه و دسترسیش هم کاملا محدود به همون توابع باشه؟
با توجه به امنیت whmcs اصلا خوب نیست پسورد روت رو قرار بدیم
حرف منطقی و تایید میشهنقل قول:
یکی از دوستان هم برام ایمیل زده بود که چرا اینقدر بد قولی میکنید , قرار بود به روز رسانی جدید قبل عید آماده بشه که باید خدمتتون عرض کنم , قبول دارم بد قولی کردم
اما بدقولی به خاطر رفع اشکالاتی هست که انجام دادیم , نمیشه یک به روز رسانی آماده کنیم و به مشتری تحویل بدیم بعد یک مشکل اساسی داشته باشه و همه با مشکل روبرو بشن
منم مثل خیلی ها منتظر هستم
ولی اگه نسخه ی اشکال دار بیاد بیرون همه سرازیر میشن و یکی باید بیاد جواب مشترکینش رو در انجمن ها و تیکت ها بده
پس دوستان صبر کنید
اطلاع دقیقی در دست نیست که کی آماده میشه ؟
سلام
اسکرین شات ها را سعی میکنم امروز یا فردا قرار بدن که تغییرات را مشاهده کنید
موفق باشید
سلام
این هم چند اسکرین شات از نسخه جدید
دقت کنید که از همه بخش ها تهیه نشده است و بخش هایی خاص در تصاویر قرار داده نشده است
بعد از تکمیل به صورت تاپیک جدید همراه توضیحات کامل ارائه خواهد شد
موفق باشید
مرسی از اطلاع رسانی رحمان جان ..فقط اینکه واسه کسایی که خریدن ورژن جدید رو ایمیل میکنین؟؟؟ و اینکه kvm نداره ؟
سلام رحمان جان
در نسخه قبل دیده بودم که برای Encode کردن ماژول از 1بار ioncube نسخه قدیمی و حدود 42 بار base64 o gzinflate o str_rot13 استفاده کرده بودید و قسمت لایسنس هم بصورت الگوریتم نوشته شده بود و براحتی کرک میشد . توی پیج های قبل گفته بودی سیستم لایسنس گذاری تغییر کرده ؟ الان از سرور خودتون چک میشه یا بازم الگوریتم هست ؟ و اگر از سرور چک میشه از چه سروری برای سیستم لایسنس استفاده کردید ؟ اگر سرور داون بشه ماژول هم بالا نمیاد ؟ یا اگر مثلا چک کنه سرور داون بود اجازه بده ماژول ران بشه ؟ اگر مورد آخر باشه که بازم مشکل داره .
خوشحال میشم همکاری گسترده ای در این زمینه با هم داشته باشیم . موفق باشید .
سلام
آقا رحمان من از سایتتون خرید کردم اما فعال نشده برام شماره ثابت رو جواب نمیدین شماره های موبایل هم خاموشن ایمیل هم زدم ای دی یاهو هم اد کردم کسی جواب نداده لطفا پیگیری کنید
Mail : eghbali.korosh@yahoo.com
سلامنقل قول:
مرسی از اطلاع رسانی رحمان جان ..فقط اینکه واسه کسایی که خریدن ورژن جدید رو ایمیل میکنین؟؟؟ و اینکه kvm نداره ؟
مبین جان نسخه جدید برای تمام کسانی که از قبل خرید کرده اند ارسال خواهد شد
در مورد دومی هم قبلاً توضیح دادم
100% تقدیم شدهنقل قول:
سلام
آقا رحمان من از سایتتون خرید کردم اما فعال نشده برام شماره ثابت رو جواب نمیدین شماره های موبایل هم خاموشن ایمیل هم زدم ای دی یاهو هم اد کردم کسی جواب نداده لطفا پیگیری کنید
Mail : eghbali.korosh@yahoo.com
سلامنقل قول:
سلام رحمان جان
در نسخه قبل دیده بودم که برای Encode کردن ماژول از 1بار ioncube نسخه قدیمی و حدود 42 بار base64 o gzinflate o str_rot13 استفاده کرده بودید و قسمت لایسنس هم بصورت الگوریتم نوشته شده بود و براحتی کرک میشد . توی پیج های قبل گفته بودی سیستم لایسنس گذاری تغییر کرده ؟ الان از سرور خودتون چک میشه یا بازم الگوریتم هست ؟ و اگر از سرور چک میشه از چه سروری برای سیستم لایسنس استفاده کردید ؟ اگر سرور داون بشه ماژول هم بالا نمیاد ؟ یا اگر مثلا چک کنه سرور داون بود اجازه بده ماژول ران بشه ؟ اگر مورد آخر باشه که بازم مشکل داره .
خوشحال میشم همکاری گسترده ای در این زمینه با هم داشته باشیم . موفق باشید .
در نسخه های 0.7.0 و 0.7.1 برای بخش لایسنس و فایلهای کد شده در دو قسمت اشتباه عمل کرده بود که در نسخه 0.7.2 اصلاح کردیم و در نسخه جدید همه موارد را مجدد نوشتیم که بعد از اتمام این نسخه برای نسخه های بعدی تنها بخش هایی که نیاز داریم را اضافه کنیم
در مورد سیستم لایسنس هم در صورتی که اطلاعات کاملتری نیاز دارید پیغام خصوصی ارسال کنید در خدمت هستم
سلامنقل قول:
رحمان که خیلی وقت هست یاهو آنلاین نمیشه
به نظرم شما اگه توی سایتشون تیکت میزنید خیلی بهتر بود ! اینجا یه فروم عمومی هست و نه بخش پشتیبانی وارز هاست
ممنون رضا جان
100% تایید میشه
دوستان دقت کنند که تصاویر از تمام بخش ها نیست
بعد از تکمیل بخش های بعدی تصاویر را قرار خواهم داد
موفق باشید
بنده هم یک عدد لیسانس خریداری کردم
پشتیبانی همونطور که شنیده بودم خیلی خوب و عالی بود
سلامنقل قول:
نده هم یک عدد لیسانس خریداری کردم
پشتیبانی همونطور که شنیده بودم خیلی خوب و عالی بود
ممنون از لطف شما
موفق باشید