-
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
پاسخ مدیران چی بود نسبت به این عمل کرد؟
-
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
vps هم فعلا قطع است-زنگ هم میزنیم تلفن را یکی دیگه جواب میده
سایتشون هم واسه ارسال تیکت down است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
vps هم فعلا قطع است-زنگ هم میزنیم تلفن را یکی دیگه جواب میده
سایتشون هم واسه ارسال تیکت down است
من چکار کنم پول خودم را نمیده
---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kevin_n
جوابشون چی بود؟
شاید سندی واسه اثبات نداشتید اگر رسیدگی نکردن
من مدارک دارم کامل از فردا برای مدیران سایت هم می خوام بفرستم اقا این نمی خواد پول خودم را بده 120 تومان براش پول واریز کردم بعد از 3 روز سرور ارایه نکرد گفتم سرور نمی خوام پول را پس بدید الان هم نمیدن چکار کنم یک را هی برام پیداکنید مدیرا کاربران سایت کجا شکایت کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speed
من چکار کنم پول خودم را نمیده
---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
من مدارک دارم کامل از فردا برای مدیران سایت هم می خوام بفرستم اقا این نمی خواد پول خودم را بده 120 تومان براش پول واریز کردم بعد از 3 روز سرور ارایه نکرد گفتم سرور نمی خوام پول را پس بدید الان هم نمیدن چکار کنم یک را هی برام پیداکنید مدیرا کاربران سایت کجا شکایت کنم
چون تعداد پست هاتون کمه برای یکی از مدیران مدارک رو ارسال کنید
اگه حق با شما بود فکر میکنم یه تاپیک توی بخش مربوطه برای پیگیری ایجاد میشه
-
اقای عسکری امید به اپ شدن هست یا نه ؟
-
آقای عسکری کلا غیب شده یه ip سرکاری هم به ما داد و غیبش زد :))
-
الان اینجا چند نفر شاکی هستن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
الان اینجا چند نفر شاکی هستن؟
فکر کنم 5 نفری اینجا تاپیک زدن که سرشون کلاه رفته
-
لطفا هر اتفاقی افتاد ما رو هم مطلع کنید که حداقل ازین مسائل پیش گیری بشه و واسه عموم عبرت بشه
-
متاسفانه توی ایران راحت میشه اینجور کلاهبرداری کرد و هرچند پلیس سایبری هم مدتیه فعال شده اما هنوز فرهنگ ارتباطات تجاری صحیح اینترنتی جا نیفتاده . حتی درمورد خیلی از شرکت های ثبت شده هم من همینو می بینم چه برسه به کسی که خودش شخصا واسطه باشه و سرور بگیره و مجازی کنه و بفروشه
-
درسته . در هر صورت ظاهرا کاملا سر همه کلاه رفته :53:
-
توی همین ماه مبارک جواب کارشو انشااله میگیره :63:
-
جالبتر اینکه یه مدت پیش حتی پول پرداخت کننده ی دلار به دیتا سنتر رو هم نداده بود و پرداخت کننده ی دلار ( با نام کاربری موسی در همین فروم ) رو هم که پیگیر پول هاش بود رو هم تهدید می کرد . و پرداخت کننده ی دلار زده بود ایمیل و پسورد سرور رو عوض کرده بود !!!!!!!!
این مورد رو من خودم شخصا پیگیر شده بودم .
این هست مسولیتشون که معلوم نیست با پول مشتریان چه کار می کنند و ادعای کاردرست بودن هم دارند !!!!!!!! مایه تأسفه واقعا .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haakem
جالبتر اینکه یه مدت پیش حتی پول پرداخت کننده ی دلار به دیتا سنتر رو هم نداده بود و پرداخت کننده ی دلار ( با نام کاربری موسی در همین فروم ) رو هم که پیگیر پول هاش بود رو هم تهدید می کرد . و پرداخت کننده ی دلار زده بود ایمیل و پسورد سرور رو عوض کرده بود !!!!!!!!
این مورد رو من خودم شخصا پیگیر شده بودم .
این هست مسولیتشون که معلوم نیست با پول مشتریان چه کار می کنند و ادعای کاردرست بودن هم دارند !!!!!!!! مایه تأسفه واقعا .
کار شما هم درست نبود همون روز که وضعیت این آقا رو دیدید بای د توی همین تاپیک اطلاع میدادید که بقیه این بلا سرشون نیاد وظیفه شما نبود از نظر وجدانی میگم.
-
« موضوع قبلی | موضوع بعدی »
اطلاعات موضوع
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 0 مهمان ها)
Am!r
Doublex+
مثل اینکه آنلاین شدن!
-
برای مدیر سایت ایمیل فرستادم
من چکار کنم یک راهی برام پیداکنید مدیران پیگیری کنن
من مدارک کامل دارم اگر کسی می خواد براش می فرستم
120 تومان واریز کردم
-
بی دلیل تهمت نزن ... وقتی اندازه یک حیوان شعور و معرفت نداری لیاقتت رفتاری هست که همیشه سرت میاد حسین سعدونی.
یکی از سرور های ما قطع شده که تنها دلیلی داشته که قبلا عرض کردم . دیتاسنتر سرور رو بسته.
گرو کــــــشی دیتاسنتر امریکایی
بنده از دیشب ساعت سه صبح مرتب پیام میدم به دیتاسنتر لطفا سرور رو باز بفرمائین. دیشب خواب به چشمای بنده نیومده اما بعضی دوستان با خیال راحت میان و توهین و تهمت میزنن. بنده از اونها نمیگذرم خدا هم نگذره.
باز گلی به گوشه معرفت بعضی از مشتریان بنده. امثال آقای محمدی و آقای یونسی .بندگان خدا قبول دارند که اشتباهی صورت گرفته و قبول کردند جریمه اتخاذ شده خودشون رو (سهم خودشون) رو بپردازند. با سایر مشتریانی که متخلف بودند در حال صحبت هستیم. اگر رضایت بدن و جریمه خودشون رو به دیتاسنتر بپردازند سرور سریعا میاد بالا. امیدوارم انصافی که ازش دم میزنین ذره ای ایش در رگ و ریشه شما باشه.
میمونه تنها چند تا از مشتریان که بعد از ماجرای اختلال در شبکه دیتاسنتر که اون دوستان سهمی در ماجرا نداشتن. در صورت حل نشدن مشکل پولشون رو بهشون بک میزنیم.
زپلشک آید و زن زاید و مهمان برسد حکایت این چند روز ماست .. سایت ما بر روی سرور دوست عزیز رحمان هوشیار هست . (وارز هاست)
مرتبا سایت قطع میشده متاسفانه . سرور ایشون از دیروز ظاهرا کاملا از کار افتاده تا تو این شرایط گمانه زنی ها علیه ما شروع بشه.
اینم از معایب کار ما. شب رو درست نباید استراحت بکنی مبادا سرور خاموش باشه. مبادا کسی به دیتاسنتر لطمه بزنه.
با تشکر
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
در خصوص یوزر Speed . آقای میثم عباسی قضیه ای و مدارکی وجود داره که حسابی خجالت زده اشون میکنم انشالله. مارو حسابی اذیت کردند ایشون.
-
شما ادعای انسانیت و شعورت میشه ؟؟؟
همینجا بگو که ما از شما پولی طلب نداریم و شما هم به همون اندازه که ما به شما پول دادیم به ما سرویس دادید . بگو دیگه .
واقعا بی چشم و رو هستی حامد عسگری.
شما که که ادعای شعور و معرفت دارین این متن که الان پایین میذارم رو ببینین و اندازه گیری کنید که اندازه ی کدوم حیون دارای شعور و شخصیت هستید :
soonpaid(07/27/2011 10:32:56 PM) : man
soonpaid(07/27/2011 10:32:58 PM) : pass
soonpaid(07/27/2011 10:33:01 PM) : ro avaz kardam
soonpaid(07/27/2011 10:33:06 PM) : male srversh ro
soonpaid(07/27/2011 10:33:12 PM) : ham emailesh ro
soonpaid(07/27/2011 10:35:16 PM) : hala bebiniam che mishe kard
به این روال ادامه بدین
در دادسرای ناحیه ی ۳۱ تهران می بینموتون .
خیلی ها تو همین فروم از دستتون شاکی هستن .
اینقدر بی مسولیت هستید و مشتریاتون را مثل خودتون بی کار و الاف می بینید که اجازه میدید شخص طلبکار پسورد سرور رو عوض کنه آقای با شعور
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
لطفا همه به این عکس توجه بفرمایید . این عکس رو من از اینباکس خودم گرفتم که نتیجه ی مانیتورینگ سایت بسیار معتبر pingdom هست : در 2 هفته سرور فقط چند ساعت آپ بوده . لطفا به تاریخ و ساعت آپ و داون شدن سرور توجه کنید عزیزان .
آشغال ترین سرور های روی کره ی زمین هم بهتر سرویس می دن نسبت به آین آقای به اصطلاح کاردرست و مثلا با شعور . توجه بفرمایید به این عکس و خودتون قضاوت کنید عزیزان بزرگوار :
بعد با توهین و فرافکنی و پررویی مثال زدنی میگه بی دلیل تهمت نزن !!!!!!!! این تازه کوچیکترین مدرک و دلیل بود آقای کلاه بردار
-
چرا پول خودم را نمی این که یک ماه شده هر روز فردا چکار داد دیتا سنتر
چرا دروغ میگی
الان من پول خودم را می خوام
-
ما این رو به یکی معرفی کردیم ، آبرومون رو برد
وی پی اس 1 روز روشن بود و بعد دان شد ، تیکت جواب ندادن ، الان 10 روزی می شه دان هست
بعد به دروغ می گند وصل می شه ، اینترنت شما مشکل داره ، این دوست من هم ساده اومده می گه نت من مشکل داره ، تو تست کن
بعد بهش می گه ما دیروز درست کردیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doublex
بی دلیل تهمت نزن ... وقتی اندازه یک حیوان شعور و معرفت نداری لیاقتت رفتاری هست که همیشه سرت میاد حسین سعدونی.
یکی از سرور های ما قطع شده که تنها دلیلی داشته که قبلا عرض کردم . دیتاسنتر سرور رو بسته.
گرو کــــــشی دیتاسنتر امریکایی
بنده از دیشب ساعت سه صبح مرتب پیام میدم به دیتاسنتر لطفا سرور رو باز بفرمائین. دیشب خواب به چشمای بنده نیومده اما بعضی دوستان با خیال راحت میان و توهین و تهمت میزنن. بنده از اونها نمیگذرم خدا هم نگذره.
باز گلی به گوشه معرفت بعضی از مشتریان بنده. امثال آقای محمدی و آقای یونسی .بندگان خدا قبول دارند که اشتباهی صورت گرفته و قبول کردند جریمه اتخاذ شده خودشون رو (سهم خودشون) رو بپردازند. با سایر مشتریانی که متخلف بودند در حال صحبت هستیم. اگر رضایت بدن و جریمه خودشون رو به دیتاسنتر بپردازند سرور سریعا میاد بالا. امیدوارم انصافی که ازش دم میزنین ذره ای ایش در رگ و ریشه شما باشه.
میمونه تنها چند تا از مشتریان که بعد از ماجرای اختلال در شبکه دیتاسنتر که اون دوستان سهمی در ماجرا نداشتن. در صورت حل نشدن مشکل پولشون رو بهشون بک میزنیم.
زپلشک آید و زن زاید و مهمان برسد حکایت این چند روز ماست .. سایت ما بر روی سرور دوست عزیز رحمان هوشیار هست . (وارز هاست)
مرتبا سایت قطع میشده متاسفانه . سرور ایشون از دیروز ظاهرا کاملا از کار افتاده تا تو این شرایط گمانه زنی ها علیه ما شروع بشه.
اینم از معایب کار ما. شب رو درست نباید استراحت بکنی مبادا سرور خاموش باشه. مبادا کسی به دیتاسنتر لطمه بزنه.
با تشکر
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
در خصوص یوزر Speed . آقای میثم عباسی قضیه ای و مدارکی وجود داره که حسابی خجالت زده اشون میکنم انشالله. مارو حسابی اذیت کردند ایشون.
بله مدراک دارم می خوای اینجا قرار بدم فقط بگو بله الان میزارم
پول را بالا کشیده میگه چقدر اذیت کردند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speed
بله مدراک دارم می خوای اینجا قرار بدم فقط بگو بله الان میزارم
پول را بالا کشیده میگه چقدر اذیت کردند
مشکلی دارید اینجا تاپیک بزنید با مدارکتون:
http://www.webhostingtalk.ir/f129/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
داداش
من اگر مدارک میزام پول خودم را پس میده
بعد یک چیزی نمی تونی پست بزنم اونجا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speed
داداش
من اگر مدارک میزام پول خودم را پس میده
بعد یک چیزی نمی تونی پست بزنم اونجا
مدارکت رو از اینجا بفرست واسه من فقط خواهشن کامل و مرتب :
http://www.webhostingtalk.ir/sendmes...lmember&u=1048
-
هاردشون یه خورده کم نیست؟ به ازای هر ۱۰ گیگ هارد چقدر اضافه میگیرین؟
-
نقل قول:
هاردشون یه خورده کم نیست؟ به ازای هر ۱۰ گیگ هارد چقدر اضافه میگیرین؟
شما در یک دنیای دیگه سیر میکنید :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
اقا ممنون من برات می فرستم :53::53::53:
-
سلام
من این سرور رو میخوام میکروتیک باشه
رم: 1گیگ DDR3
پورت: 1 گیگ اختصاصی
پهنای باند: نامحدود
هارد: 10 گیگ
باید چیکار کنم؟
این ایدیمه : angelhaunt8650@ymail.com
-
هرکسی شکایتی از این داره بره شکایت کنه . سریع رسیدگی میکنن . ما که شکایت می کنیم . اینو باید کاریش بکنیم بفهمه دنیا دست کیه به مغز ناقصش نزنه دوباره کلاه برداری و حروم خوری کنه از مردم
-
طبق قانونی که در پست اول زدن ما مشمول برگشت هزینه هستیم.
روز 4 روز Vps قطع شده و فکر کنم دلیل قانع کننده هم باشه......
-
دوست من عمیقا امیدوارم مشکلتون زود حل بشه و مثل مشکل ما بیشتر از یک ماه ( حداقل) طول نکشه . اما فکر نمی کنم حالا حالا ها به پولتون برسین . خیلی ها و از جمله خود ما از این شخص پول طلب داریم . برای ما که بیشتر از یک ماه بی محلی شد و آخرشم گفتن دیتا سنتر از ما پول می خواد و ما رو درک کنید !!!!!!!!
الانم سه روزه سایت پشتیبانیشون داون هست . دیگه خودتون تا آخرش رو بخونید که با چه نوع سرویس دهی طرف هستید .
امیدوارم شما مجبور نباشید زورکی درکشون کنید دوست عزیزم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
طبق قانونی که در پست اول زدن ما مشمول برگشت هزینه هستیم.
روز 4 روز Vps قطع شده و فکر کنم دلیل قانع کننده هم باشه......
10 روز پول ریخم بعد 5 روز یه آی به ما دادن که از همون دقیقه اول قطع بود دیگه نیازی هم به سرور این آقا ندارم چون سرور از جای دیگه تهیه کردم منتظریم که طبق گفته خودشون هزینه رو برگشت بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
10 روز پول ریخم بعد 5 روز یه آی به ما دادن که از همون دقیقه اول قطع بود دیگه نیازی هم به سرور این آقا ندارم چون سرور از جای دیگه تهیه کردم منتظریم که طبق گفته خودشون هزینه رو برگشت بدن
هزینه نمیده این اقا یک ماه که شده هر روز فردا به من میگه
پول ما را خورد نمی خواد بده من رفتم شکایت کردم 10 روز ان انشالله میبینم
-
منم شکایت می کنم فردا صبح . هم کلاه برداری . هم ضربه زدن به کسب و کار و مهمتر از همه تهدید جانی . ظاهرا ید طولایی در زمینه تهدید کردن هم دارن . پول شما رو اینشالا که بده . مال ما رو که تا حالا میل فرمودن .
-
اقای عسکری فکری واسه ما نمخوای برداری ؟
-
سلام
من از اول در ارائه سرویس این اقا شک داشتم تو امریکا کدوم دیتاسنتر هست بابت یک مشتری 250 هزار دلار جریمه بده برای تورنت و ....
تو امریکا امکان نداره یه دیتاسنتر بتونه سرور بده بدون مشکل تورنت.
-
من كه پست 47 گفتم از سرور و پول خود گذشتم بايد همون موقع كسي سفارش نمي داد
تا حالا فكر كنم شده 22 روز كه نه پولم داده نه سرور كلا از همون اول مشكوك بود 15 تومان هم ارزش شكايت نداره ما كه از خيرش گذشتيم
-
مشکل پولش نیست بحث ایجاست که وقتی دارن حرف می زنند باید عمل کنند و دروغ نگن
-
معمولان کسی که کلاه برداری میکنه قیمت ارزونو انتخاب میکنه که بعدا تابلو که شد کسی دنبال شکایت نر...
به نظر من همه شکایت کنید
-
بله . هرکسی که فکر می کنه این شخص ازش کلاه برداری کرده بره شکایت کنه . جدی می گم . خیلی زود و بدون هیچ دوندگی خاصی رسیدگی می شه . نذارید ین شخص و امثال این اینجوری با پول و وقت و انرژی مردم بازی کنند . ***ی زیاد شده این روزا .
باز هم تاکید میکنم اگر اطلاعاتتون ارزش دارند براتون و برای تهیشون زحمت کشیدید اونها رو روی هر سروری از هر شخصی که هیچی از سرور بارش نیست و همینجوری یه چیزی از فروش سرور شنیده قرار ندید . به مغزت بیاموز هر آفری ارزش فکر کردن ندارد .