-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clickchat
من خریدم تحویل اتوماتیک نیست
سلام خرید اتوماتیک نیست که بماند یک آی پی هم بخوایید عوض کنید باید 41 هزار تومان بدید در عین حالی که قیمت یک ای پی اضافه در بیشترین حالت ممکن 20 تومان هست
من از همین تریبون از دوستان خواهش می کنم لطفا اگر می دونن قیمت یک آی پی اضافه برای سرور مجازی چند هست اعلام کنند ؟؟
-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clickchat
من خریدم تحویل اتوماتیک نیست
با سلام خدمت شما دوست عزیز
قبلا هم عرض شده بوده در طی همین تاپیک که اگر تحویل اتوماتیک نباشه به خاطر شرایط زیر هست که در زیر براتون می ارم.
1- تحویل سرویس های امریکا اتوماتیک نیستند .
2- در زمانی که تعداد سفارشات زیاد باشند برای اینکه فشار بر روی سرور های اصلی بیش از اندازه نباشد روند تحویل در صف قرار میگرد و به ترتیب انجام می شود و ممکن است تحویل بعد از چند ساعت انجام شود.
3- گاها به دلیل اتکی که به وب سایت ما انجام می شه متاسفانه مشکل هنگی سیستم به وجود می اید
4- گاها به دلیل تعداد بالای سفارش ، ای پی ها به اتمام می رسه و درخواست ای پی از دیتاسنتر می کنیم و روند تحویل زمانبر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
charkhak
سلام خرید اتوماتیک نیست که بماند یک آی پی هم بخوایید عوض کنید باید 41 هزار تومان بدید در عین حالی که قیمت یک ای پی اضافه در بیشترین حالت ممکن 20 تومان هست
من از همین تریبون از دوستان خواهش می کنم لطفا اگر می دونن قیمت یک آی پی اضافه برای سرور مجازی چند هست اعلام کنند ؟؟
دوست من با وجود اینکه به شما در طی تیکت مداوم توضیح داده شده است ولی باز هم اینجا تشریف می ارید و همون موارد رو اعلام می کنید
برای چندمین بار خدمتتون عرض می شود که :
آیا در ارائه خدمات و سرویس مشکلی دارید ؟ تا جایی که در تیکت ها مشاهده شد هیچ گزارشی مبنی بر عدم رضایت از سرویس ندارید
آیا هزینه اضافه ای در روند ارائه خدمات از شما دریافت شد ؟ خیر ، شما یک سرویس دارید و صرفا هزینه همون سرویس رو پرداخت کردید و هیچ هزینه اضافه ای بابت پشتیبانی و ... از شما گرفته نشده است
آیا بابت هزینه ای که کردید کم فروشی خاصی انجام شده ؟ خیر ، شما منابع خاصی خریداری کردید و همون منابع رو دریافت کردید و برای سرویسی که خریداری کردید 1 ای پی بوده و نه بیشتر
آبا قبل از خرید در مورد هزینه و نحوه ارائه ای پی حرفی زده شده بوده ؟ خیر در مورد هزینه پرسشی از سمت شما انجام نشده بوده و صرفا گفته شده بوده که ای پی اضافه قابل ارائه هست !
تا اینجای کار هیچ مشکلی رو مشاهده نمی کنیم اما واقعیت چیست ؟
دوست من ما هر ای پی رو به قیمت 2 یورو می گیریم !!! 2 یورو به نرخ یورو امروز 35 هزار تومن هست ! ایا باید به خاطر رضایت شما اون رو 20 هزار تومان بدیم ؟ خیر
شما از این ای پی برای mtproto استفاده کردید و ای پی وقتی دست شما بود ***** شد!
ما هم طبق قوانینمون ای پی ***** شده رو به کسی نمی دیم ، اگر ای پی ***** شده رو به شما بدیم ، شما خوشتون می اد و رضایت خواهید داشت ؟ مطمئنا خیر
پس اون ای پی برای ما عملا تا مدتی سوخت و امکان استفاده از ای پی برای ما وجود ندارد بنابراین چرا وقتی هر ای پی برای ما حداقل شامل 41 هزار تومان می شود رو باید به نرخ کمتر ارائه بدیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام خدمت شما دوست عزیز
قبلا هم عرض شده بوده در طی همین تاپیک که اگر تحویل اتوماتیک نباشه به خاطر شرایط زیر هست که در زیر براتون می ارم.
1- تحویل سرویس های امریکا اتوماتیک نیستند .
2- در زمانی که تعداد سفارشات زیاد باشند برای اینکه فشار بر روی سرور های اصلی بیش از اندازه نباشد روند تحویل در صف قرار میگرد و به ترتیب انجام می شود و ممکن است تحویل بعد از چند ساعت انجام شود.
3- گاها به دلیل اتکی که به وب سایت ما انجام می شه متاسفانه مشکل هنگی سیستم به وجود می اید
4- گاها به دلیل تعداد بالای سفارش ، ای پی ها به اتمام می رسه و درخواست ای پی از دیتاسنتر می کنیم و روند تحویل زمانبر
دوست من با وجود اینکه به شما در طی تیکت مداوم توضیح داده شده است ولی باز هم اینجا تشریف می ارید و همون موارد رو اعلام می کنید
برای چندمین بار خدمتتون عرض می شود که :
آیا در ارائه خدمات و سرویس مشکلی دارید ؟ تا جایی که در تیکت ها مشاهده شد هیچ گزارشی مبنی بر عدم رضایت از سرویس ندارید
آیا هزینه اضافه ای در روند ارائه خدمات از شما دریافت شد ؟ خیر ، شما یک سرویس دارید و صرفا هزینه همون سرویس رو پرداخت کردید و هیچ هزینه اضافه ای بابت پشتیبانی و ... از شما گرفته نشده است
آیا بابت هزینه ای که کردید کم فروشی خاصی انجام شده ؟ خیر ، شما منابع خاصی خریداری کردید و همون منابع رو دریافت کردید و برای سرویسی که خریداری کردید 1 ای پی بوده و نه بیشتر
آبا قبل از خرید در مورد هزینه و نحوه ارائه ای پی حرفی زده شده بوده ؟ خیر در مورد هزینه پرسشی از سمت شما انجام نشده بوده و صرفا گفته شده بوده که ای پی اضافه قابل ارائه هست !
تا اینجای کار هیچ مشکلی رو مشاهده نمی کنیم اما واقعیت چیست ؟
دوست من ما هر ای پی رو به قیمت 2 یورو می گیریم !!! 2 یورو به نرخ یورو امروز 35 هزار تومن هست ! ایا باید به خاطر رضایت شما اون رو 20 هزار تومان بدیم ؟ خیر
شما از این ای پی برای mtproto استفاده کردید و ای پی وقتی دست شما بود ***** شد!
ما هم طبق قوانینمون ای پی ***** شده رو به کسی نمی دیم ، اگر ای پی ***** شده رو به شما بدیم ، شما خوشتون می اد و رضایت خواهید داشت ؟ مطمئنا خیر
پس اون ای پی برای ما عملا تا مدتی سوخت و امکان استفاده از ای پی برای ما وجود ندارد بنابراین چرا وقتی هر ای پی برای ما حداقل شامل 41 هزار تومان می شود رو باید به نرخ کمتر ارائه بدیم ؟
دقیقا بحث همین جاست
شما با اینکه میدونید خدماتی که ما استفاده میکنیم احتیاج به ای پی اضافی داره شما بر حلاف عدف معمول بقیه سیستم های خرید بخش ای پی اضافی رو که در سیستم خرید هست حذف کردید چون من اگر در ابتدای خریدم میفهمیدم که هر ای پی شما ۴۱ هزار توما هست قطعا از شما خرید نمیکردم و این کار شما مصداق گرانفروشی است که فقط مشاری رو جذب کنید و بعد مشتری با یک ***** که معمولا در روزهای اولیه میشه عطای سرویس شما رو به لقاش میبخشن و اینطوری هم دردسر پشتیبانی ندارید هم دیگه پول زو کامل گرفتید و از شر مشتری راحت میشید
واقعا روش خیلی خوبیه ولی این حرکت علاوه بر گرانفروشی شامل کم فروشی هم میشه
-
دوست عزیز ، خیلی ساده ، ما چیزی رو که گفتیم ارائه می کنیم نه گرون فروشی داریم و نه کم فروشی
اینکه شما باعث می شید ای پی شما ***** بشه به ما هیچ ارتباطی نداره ، چون ما ای پی ها رو سالم تحویل دادیم ، پس مشکلی که دارید رو خودتون ایجاد کردید و ارتباطی به ما ندارد.
-
سلام وقت بخیر
اقا اگه آنلاینید لطفا سرویس من رو سریعتر تحویل بدید
-
این نیراکلاود اگه جمعه پاسخگویی نداره باید بگید بقیه ثبت سفارش نکنن عزیز
-
اصلا تایید نمیشن
۴ روز سرور من رو الکی بستن میگن چرا سرور شما پینگ میده و هیچ بک اپی به من نمیدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vidvan6
سلام وقت بخیر
اقا اگه آنلاینید لطفا سرویس من رو سریعتر تحویل بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vidvan6
این
نیراکلاود اگه جمعه پا
سخگویی نداره باید بگید بقیه ثبت سفارش نکنن عزیز
دوست من سخنگو :) منظورتون اگر من هستم که اینجا فعالیت می کنیم ، عموما جمعه ها اینجا نیستم
ولی دوستان قطعا به تیکت پاسخ گو هستند و بودند. اگر مساله ای هست از طریق پیام خصوصی بفرمایید تا پیگیر باشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedwolf
اصلا تایید نمیشن
۴ روز سرور من رو الکی بستن میگن چرا سرور شما پینگ میده و هیچ بک اپی به من نمیدن
عزیز همچین چیزی امکان پذیر نیست ! من متاسفانه نتونستم مشخصاتی از شما پیدا بکنم که سریعا رسیدگی بشه ولی ما بر اساس مدرک یعنی هاست ترکر و ... جلو می ریم.
و سرورتون هم توسط ما بسته نمی شه مگر اینکه شما اقدام به انجام کار های وارز در سرور های معمولی ما بکنید در این صورت دیتاسنتر ابیوز ارسال می کنه و ما مجبور به بستن سرور هستیم
-
سلام ببخشید سرور قطع شده؟
-
با سلام
ظاهرا دیروز برای حدود 15 دقیقه سرور شماره 8 انگلیس دارای مشکل کابل شبکه داشت ولی سریعا با پیگیری دیتاسنتر حل شد
-
سلام
سرور هلند سفارش دادم
ممنون میشم زود تر تحویل بدید
-
با سلام
چشم ، برای پیگیری بشتر بهتر هست از طریق تیکت اقدام بفرمایید
-
اشتباه خرید کردن . قبلا یک سرور ویندوز داشتم از ایشون بیشتر ایام قطع بود و تیکت ها هم درست پاسخ نمیدادن .
-
با سلام
دوست من ، بنده نمی دونم شما کدوم یک از مشتریان ما هستید ولی وقتی ادعایی رو در باره ما می کنید حداقل دلیل و مدرک ارائه کنید.
این مدل که شما پیش گرفتید بیشتر شبیه تخریب و افترا هست ! حتی توضیح بیشتر ندادید!
-
-
با سلام
لطفا این موارد رو از طریق تیکت پیگیر باشید
-
-
چرا اینقدر سرویسا گرون شدن ؟ 2 برابر شدن !!!
-
شما چرا سرور اختصاصی ایران نمی گیری؟ صفرویک داره ارائه می ده هم امکاناتش و امنیتش خوبه و هم قیمتش کاملا به صرفه اس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king_dvbs
چرا اینقدر سرویسا گرون شدن ؟ 2 برابر شدن !!!
با سلام
در صورت کاهش نرخ ارز ما نیز قیمت ها رو کاهش خواهیم داد. دلیلش افزایش سرسام اور نرخ ارز بود
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
منم_سارا
شما چرا سرور اختصاصی ایران نمی گیری؟ صفرویک داره ارائه می ده هم امکاناتش و امنیتش خوبه و هم قیمتش کاملا به صرفه اس
با سلام
متاسفانه فعلا برنامه ای در این باره نداریم
-
سلام. وقت بخیر. سرور با مشخصات زیر ارائه میدین؟
رم 1
سی پی یو 1 هسته
هارد 200 یا 300 ساتا
-
سلام وقت بخیر
تو تیتر تاپیک زدین تحویل اتوماتیک ولی تحویل اتوماتیک نبود ما فوری به سرور نیاز داریم و الان تلفن هم پاسخگو نیستین . لطفاً عنوان تیکت رو ویرایش کنید بقیه دوستان به اشتباه سفارش ثبت نکنند
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behdad0160
سلام وقت بخیر
تو تیتر تاپیک زدین تحویل اتوماتیک ولی تحویل اتوماتیک نبود ما فوری به سرور نیاز داریم و الان تلفن هم پاسخگو نیستین . لطفاً عنوان تیکت رو ویرایش کنید بقیه دوستان به اشتباه سفارش ثبت نکنند
مرسی
با سلام
دوست من همه موارد در اخبار پورتال کاربری گذاشته شده است و در همین جا هم چندین نفر قبل از شما ، به این مورد اعتراض کرده بودند و پاسخ داده شده بود (منظور در اینجا نیز اطلاع داده شده بود)
ولی باز هم از شما عذرخواهی می کنم بابت این مساله ای که پیش اومد
-
با سلام
کد تخفیف دارید یا قیمتهاتون رو بالا بردید چون قیتمهای سایتتون با اینجا تفاوت زیادی دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AINALE
با سلام
کد تخفیف دارید یا قیمتهاتون رو بالا بردید چون قیتمهای سایتتون با اینجا تفاوت زیادی دارد
با سلام
متاسفانه دوست من این تاپیک برای زمان گذشته هست و برای زمانی هست که هر دلار 16 هزار تومان بود
با توجه به اینکه سرویس دهی ما مستقیما به ارز مرتبط هست با افزایش نرخ ارز مجبور به افزایش هزینه سرویس هامون شدیم
با اینحال به نظر بنده همچنان هم نسبت به دیگر همکارن قیمت رقابتی تری داریم
-
1 فایل پیوست
http://s6.uplod.ir/i/00988/fdhzk9eqjq4x_t.jpg
ایشون در تاریخ 5 تیرماه به من گفتن بین 7 تا 12 روز کاری وجه را براتون برگشت میزنم.
با وجود پیگیری های انجام شده، تا امروز که 14 مرداد هست و ایشون هنوز واریز نکردن!!
مبلغش به جایی نمیخوره ولی واقعا این شیوه مشتری مداری درست نیست بزرگوار. [-(
-
با سلام
دوست من ، اگر مشکلی پیش اومده بنده عذرخواهی می کنم. در جریان نیستم که ایا تیکت دادید یا خیر ولی لطفا ایمیلی که باهاش اقدام به ثبت نام در وب سایت کردید بدید تا بنده از همکاران پیگیر باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bia2learn
http://s6.uplod.ir/i/00988/fdhzk9eqjq4x_t.jpg
ایشون در تاریخ 5 تیرماه به من گفتن بین 7 تا 12 روز کاری وجه را براتون برگشت میزنم.
با وجود پیگیری های انجام شده، تا امروز که 14 مرداد هست و ایشون هنوز واریز نکردن!!
مبلغش به جایی نمیخوره ولی واقعا این شیوه مشتری مداری درست نیست بزرگوار. [-(
دوست خوبم حتما این پست رو مطالعه کنین.
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=213045&page=2
کم نیستن افرادی که از این فرد شاکی هستن
ایشون کلاه بردار هستن که با مبالغ کم واسه خودشون مثلا بیزینس راه انداختن. بنده چون فعلا خارج از کشور هستم روند پیگیری رو متوقف کردم ولی مطمئن هستم ایشون رو یه روز به خاطر این کارهاش شدیدا مورد پیگرد قرار بدم. چون برای بنده واقعا حیثیتی شده!
ممنون
-
دوست عزیز لطفا خودتون بیشتر از این بی ابرو نکنید.
چندین بار که پست های شما در تاپیک های ما حذف شد ، کافی نبود !
جالب اینجاست که وجه ایشون خیلی ساده برگشت خورد !
اگر شما هم درخواست تون رو عادی و بدون فحش و افترا داشتید مبلغتون بلوکه نمی شد
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست عزیز لطفا خودتون بیشتر از این بی ابرو نکنید.
چندین بار که پست های شما در تاپیک های ما حذف شد ، کافی نبود !
جالب اینجاست که وجه ایشون خیلی ساده برگشت خورد !
اگر شما هم درخواست تون رو عادی و بدون فحش و افترا داشتید مبلغتون بلوکه نمی شد
وقتی حرف از بی آبرویی زده میشه و میشه خیلی راحت تعداد شکایت مردمی که پاسخ ندادین رو دید!!! (بماند تعداد پاسخ داده های شما و زمان خریدن شما در این آمار حساب نشده) =d>
اکثر پستهای شما پر از گلایه و شکایت کاربران بوده که به خاطر عدم قاطعیت مدیران انجمن پستهای برخی حذف شده ولی حداقل من و سایر دوستان با انتشار تجارب کاری با افراد بی صلاحیت و کلاه برداری همچون شما باعث میشیم کس دیگه ای در دام این آفرها و خدمات بی کیفیت و بی اخلاقی های شما گرفتار نشه.
فایل پیوست 40652
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netfa
وقتی حرف از بی آبرویی زده میشه و میشه خیلی راحت تعداد شکایت مردمی که پاسخ ندادین رو دید!!! (بماند تعداد پاسخ داده های شما و زمان خریدن شما در این آمار حساب نشده) =d>
اکثر پستهای شما پر از گلایه و شکایت کاربران بوده که به خاطر عدم قاطعیت مدیران انجمن پستهای برخی حذف شده ولی حداقل من و سایر دوستان با انتشار تجارب کاری با افراد بی صلاحیت و کلاه برداری همچون شما باعث میشیم کس دیگه ای در دام این آفرها و خدمات بی کیفیت و بی اخلاقی های شما گرفتار نشه.
فایل پیوست 40652
دوست من اشتباه نکنید ، شما در این بین فقط افترا می بافید و توهین می کنید ، بی خود رسالت پیغمبری به خود نگیرید!
اون شکایات پاسخ داده نشده برای حدود 3 سال پیش هست و جالب اینکه ما حتی در پاسخ به شکایات تاخیری نداشتیم تاکنون! بنابراین وقتی حتی نمی تونید از تیکت خودتون اسکرین شات بگیرید و اینجا بگذارید ، اسمون ریسمون رو به هم نبافید تا حرف تون رو ثابت کنید ، حرفی که اصلا منطقی هم پشتش نیست!
تاپیک های سه یا 4 سال پیش شاید ! (چون مشکلاتی داشتیم و کتمان هم نمی کنیم) ولی تاپیک های جدیدمون اینطوری نبوده، شاید یکی دو نفر از ما و سرویس دهی ما ناراضی بودند (که متاسفانه در حالت کلی همه رو نمی شه راضی نگه داشت) ولی ما حتی به اون ها و شکایاتشون بدون استثنا در اینجا و یا هر جای دیگری پاسخگو بودیم!
شما هم لطفا مجددا اسپم نکن !
- - - Updated - - -
در ضمن ما مانند برخی فروشندگان نیستیم که بعد از اینکه سودمون رو بردیم فلنگ رو ببندیم و یا کلا پاسخگو نباشیم، ما حدود 8 سال در این زمینه کار کردیم ، پستی و بلندی هایی داشتیم ولی همیشه پاسخگو بودیم
-
بنده ازشون سرویس میکروتیک لوکیشن آلمان داشتم
ماه اول 41 تومن بدون قطعی
ماه دوم 46 تومن بدون قطعی
ماه سوم 65 تومن که میشه در حال حاضر و اینکه 2 مرتبه خاموشی عمدی سرویس (باید خودتون از پنل روشنش کنید)
در کل نظرم نسبت به این سرویس دهنده تغییر کرده و تمدید نخواهم کرد.
-
با سلام
دوست من ما تقریبا در طی 6 ماه گذشته تمامی لوکیشن هامون بدون قطعی بودند و فقط المان در طی این ماه یکبار قطع شد، که اونم به همه دوستان اطلاع دادیم و به تاریخ سرویسشون این زمان رو اضافه کردیم.
اما این اتفاق برای بار دوم به شکل کلی اتفاق نیوفتاده (یعنی مشکل از سمت سرور و یا دیتاسنتر نبوده)
-
سلام . چرا این امکان رو نزاشتید که اگر کاربر از سرویس راضی نبود طی 24 ساعت هزینش رو بهش برگدونید !
- - - Updated - - -
سلام . چرا این امکان رو نزاشتید که اگر کاربر از سرویس راضی نبود طی 24 ساعت هزینش رو بهش برگدونید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zantaco
- - - Updated - - -
برای تمامی موارد (بجز موارد وارز) در خرید جدید در صورت وجود هر گونه مشکل و اثبات اون ، تا 72 ساعت امکان برگشت وجه وجود دارد
-
از ساعت 5 عصر از پنلم تغییر سیستم عامل رو زدم . الان ساعت 12 شب هست . یعنی 7 ساعت و هنوز سیستم عامل در حال نصب هست . اگر این مشکل نیست پس چیه ؟ از قسمت پشتیبانی در خواست برگشت وجه کردم .
-
سلام فکر نمی کنم اگر تیکت زده باشید دوستان پاسخگو نباشند.
لطفا ایمیلی که در حین ثبت نام فرستادید برای بنده در طی پیغام خصوصی انجمن بفرستید ، خودم براتون پیگیر می شم
-
تیکت 646987
- - - Updated - - -
تیکت 646987
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
لطفا ایمیلی که در حین ثبت نام فرستادید برای بنده در طی پیغام خصوصی انجمن بفرستید ، خودم براتون پیگیر می شم
تیکت 646987
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
تیکت 646987
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zantaco
تیکت 646987
- - - Updated - - -
تیکت 646987
- - - Updated - - -
تیکت 646987
- - - Updated - - -
تیکت 646987
باسلام
بسیار عالی اجازه بدید بنده با دوستان هماهنگ می کنم اطلاع می دم البته یکبار کفایت می کرد که اطلاع بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
باسلام
بسیار عالی اجازه بدید بنده با دوستان هماهنگ می کنم اطلاع می دم البته یکبار کفایت می کرد که اطلاع بدید
دوست عزیز من نباید اینجا دنبال شما بگردم ! باید داخل همون سایت بعد 7 ساعت مشکل منو حل کنید . چندین بار تیکت زدم . نصب یه سیستم عامل 10 دقیقه هم زمان نمیبره . تمام فروشنده ها هم نصب سیستم عامل رو اتوماتیک گذاشتن . من امشب این سرور رو نیاز دارم . ممنونم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
باسلام
دوست عزیز من نباید اینجا دنبال شما بگردم ! باید داخل همون سایت بعد 7 ساعت مشکل منو حل کنید . چندین بار تیکت زدم . نصب یه سیستم عامل 10 دقیقه هم زمان نمیبره . تمام فروشنده ها هم نصب سیستم عامل رو اتوماتیک گذاشتن . من امشب این سرور رو نیاز دارم . ممنونم