دوست عزیز این فارسی ساز شما روی نسخه 5 هم نصب میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز این فارسی ساز شما روی نسخه 5 هم نصب میشه؟
سینا جان منتظرم چون واقعا کارت عالی است و با انصافی
سلام
با توجه به انتشار نسخه 5 whmcs گسترش دهندگان وب ونون فارسی سازی سازگار با این نسخه که همراه با تغییرات متعددی می باشد را شروع کرده است.
مراحل پیشرفت کار را می توانید از آخرین اطلاعیه به صورت روزانه در آدرس زیر بررسی نمایید:
اطلاعیه
برخی از تغییرات در نسخه 5:
از شما به عنوان یکی از مشتریان ونون تقاضا داریم در این مدت باقی مانده مشکلاتی که در نسخه قبلی (چه در قالب ها، چه در ترجمه ها) مشاهده کرده اید از طریق لینک گزارش خطا در پایین صفحه مدیریت برای اعمال در نسخه جدید هر چه سریعتر ارسال نمایید.
- فایل های زبان مدیریت و کاربری
- قالب مدیریت
- قالب کاملا جدید ناحیه کاربری
- تغییر سیستم قالب ایمیل
- تغییر کد نویسی فایل زبان ناحیه کاربری
- و...
به زودی سرویس سازگاری قالب با نسخه 5 به همراه سرویس های جدید همراه با انتشار نسخه جدید فارسی ساز معرفی خواهند شد.
با تشکر
سلام در مورد شمسی سازی قسمت مدیریت و قسمت فاکتور ! چه به صورت پی دی اف و چه به صورت غیر پی دی اف کار کردید؟
با دروود
لطفا پی دی اف های ارسال رو هم دریابید که مایه دردسر هستند
دروود
ببخشید کدام افزونه را باید نصب کنیم؟
اگه نسخه های 4.5 رو نصب کنیم بعدا بخوایم هم فارسی ساز و هم خودش رو به 5 ارتقا بدیم تنظیمات بهم می خوره یا اصلا هیچ اتفاقی نمیفته؟
حدودا فارسی ساز 5 رو کی اماده می کنید؟
بنظرتون صبر کنیم فارسی ساز 5 رو آماده کنید بهتره یا الان 4.5 رو نصب کنیم و وقتی 5 رو اماده کردید ارتقا بدیم بهتره؟
به نظرم هنوز ارتقا ندید
ممکنه یک سری باگ داشته باشه که بعدا متوجه شوند فعلا از 4.5 استفاده کنید
با سلام
نه در صورتی که الان 4.5 نصب کنید بعد 5 مشکلی برای اپگرید ندارید و تنظیمات هم قطعا بهم نمی خوره
در رابطه با فارسی ساز همون مدت 10 تا 15 روز درر نظر بگیرید تا کاملا اماده کنیم.
بهتره الان نسخه 4.5 نصب و استفاده کنید.
(البته بگم که نسخه 5 نسخه stable هست و در حقیقت نسخه 5.0.2 نسخه ای هست که باگای شناسایی شده 5 گرفته شده البته چون تازه پابلیک شده بازم احتمالش هست باگ هایی داشته باشه اما نه به صورتی که مشکل ساز باشند)
با سلام
بعد از انتشار نسخه 5 کار فارسی سازی نسخه جدید انجام شد
به احتمال زیاد فردا فارسی ساز برای دانلود توسط مشتریان روی سایت قرار خواهد گرفت و اطلاعیه ایمیل خواهد شد.
در صورت تمایل می توانید فارسی ساز از طریق لینک زیر خریداری نمایید:
http://client.venon.ir/cart.php?a=add&pid=1
جهت هماهنگی نسخه ها با نسخه های منتشر شده whmcs و جلوگیری از سردرگمی مشتریان شماره نسخه فارسی ساز هماهنگ با سری منتشر شده از سوی whmcs از این نسخه به بعد تعیین می شود.
نسخه 5.0.2
موارد انجام شده در نسخه 5.0.2
- تاریخ انتشار: 2011/12/04
- ویرایش کلی برای سازگاری با نسخه 5 whmcs
- افزودن خطوط اضافه شده جدید این نسخه در ناحیه کاربری
- بررسی مجدد فارسی ساز محیط قالب های ایمیل + افزودن موارد جدید
- فارسی سازی بیش از 1200 خط در ناحیه مدیریتی که در این نسخه اضافه شده است.
- تصحیح قالب v4_farsi ناحیه مدیریتی برای سازگاری بهتر
- فارسی سازی قالب جدید ناحیه مدیریتی با نام blendfa
- فارسی سازی قالب های سفارش با نام های: ajaxcart, boxes, cart, comparison, modern, slider, verticalsteps, web20cart
- تصحیح PDF ساز برای زبان فارسی سازگار با نسخه جدید
- فارسی سازی قالب جدید ناحیه کاربری با استفاده از جدیدترین متد طراحی و سازگار با تمامی مرورگرهای حال حاضر
تصاویر نسخه جدید:
بخش مدیریت
فایل پیوست 3854فایل پیوست 3855فایل پیوست 3856
بخش ناحیه کاربری (قالب جدید سری5)
فایل پیوست 3857فایل پیوست 3858فایل پیوست 3859فایل پیوست 3860
فاکتورهای html ,pdf
جهت سازگاری هرچه بهتر قسمت فاکتورهای پی دی اف به طور کل ویرایش شده است
فایل پیوست 3862فایل پیوست 3861فایل پیوست 3863
من هم می خوام لطفا شماره حساب رو برای بنده هم ارسال کنید
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
فقط یه چیزی این پک که واسه فروش گذاشتین . 1 ساله هست (هر سال باید پول پرداخت بشه ) یا نیازی نیست
سینا جان شرمنده تو کارت فضولی کردیم !
نه - فکر کنم پشتیبانی و بروز رسانی فارسی ساز بصورت سالانه بشه و هر سال لازم نیست که همین مبلغ رو هزینه کنید و با تمدید پشتیبانی فابل زبان میتونید بروز رسانی های جدید رو دریافت کنید.
موفق و شاد باشید ...
اینا که همش کامل تو انجمن هست واسه دانلود من دارم استفاده میکنم دیگه چرا پول میگیرین از مردم
دوستان تو انجمن سرچ کنید همش هست
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
فارسی ساز ایمیل های مشترکین
دانلود فارسی ساز ایمیل های مشترکین WHMCS
فارسی ساز قسمت مدیریت WHMCS به همراه قالب فارسی
فارسی ساز قسمت مدیریت WHMCS به همراه قالب فارسی
فارسی ساز قسمت کاربری WHMCS
دانلود فارسی ساز کامل قسمت کاربری WHMCS
با اینا همه چی فارسی میشه بدون هیچ مشکلی
یا حق
20.000 هزار تومان هزینه کنید خیال خودتون را راحت کنید.
دوستان من همین الان سیستم خودمو رایگان فارسی کردم بدون هیچ دردسری و بدون هیچ هزینه ای
دم وارز هاست گرم لینک دانلود فارسی
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - دانلود فایل
سلام از طریق سایت می توانید خریداری کنید:
ونون
سلام، خواهش می کنم
بله دقیقا به همین صورت هست که گفتید. بعد از یک سال دیگه این مبلغ نیاز نیست پرداخت کنید بلکه مبلغ پایین تری جهت پشتیبانی پرداخت می کنید.
شما اینارو نصب کن سیستمت مشکل خورد بعد در خدمتتون هستیم. :)
اتفاقا ایران آشیانه دستش درد نکنه یک قسمتی از فارسی ساز مارو برداشت کپی کرد گذاشت تو سایتش بعد با چندتا فایل دیگه تلفیق کرد که نصب می کنند قسمت سفارش مشکل میخوره تازه میان سراغ ما و شما هم همون فارسی ساز باز تو سایتتون میزارین ;)
(و در ضمن انسان حق انتخاب داره و اجباری نیست که شما بیای اینو بخری کسایی خریداری می کنند که احساس می کنند نیاز دارن همیشه به آخرین نسخه به روز بشند و فارسی ساز کاملی دریافت کنند.)
موفق باشید
بله نسخه 5 نیست من نسخه 5 رو نصب کرده بودم پاکش کردم و نسخه پایین تر نصب کردم خیلی هم راضی هستم
اولا اینکه شما تو تاپیک یکی دیگه که تاپیک فروش هم میشه میای و تبلیغ می کنید؟این بر خلاف قوانین هست!!!
دوما شما هر طور دلت میخواد استفاده کن
ما یک پولی هم بدی روی فارسی ساز و چیز دیگه هم که بدی استفاده نمی کنیم
چون سینا هم امتحان های خودشو پس داده و هم اینکه همه میشناسن خودشو و کارشو
من فارسی ساز دارم اما هر مشکل خوردم چند ساعت وقت گذاشته و اونو حل کرده اینارو شما انجام میدید دانلود کنیم؟
فارسی ساز رو 10 بزابز این قیمت هم بده ارزش داره
پ.ن : خیلی ها اومدن انجمن و خواستن کسی رو خراب کنند و یا ... اما بدون ونون از اونا نیست خرابش کنی!!! یا بقول معروف پرچم بالاست :x
سپـــــــاس
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
خوب شما حرفه ای کار کنید 100% نیاز دارید به نسخه بالاتر
چون برای فرستادن و دریافت 2 تا سفارش نیاز نیست به نسخه بالاتر
شما با آدونیس هم کارتون حل میشه!!!
ما بحث حرفه ای ها رو می کنیم که به نسخه بالاتر نیاز دارن و برای اونا این فارسی میشه
موفق باشید=d>:103:
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
در ضمن بادم رفت بگم ببخشید! :x
شما ر نسخه جدید میاد میان و بعد یه ... می کنید و میرید :50:
خدانگهدار! :113:
سلام
این فارسی ساز کامل هست؟! یعنی هیچ قسمت ترجمه نشده ای نداره؟!
قسمت مدیریت هم کاملا فارسی هست؟
شما هیچ مشکلی نخواهید داشت و تا یکسال هم بروزرسانی رایگان فارسی ساز را خواهید داشت
با سلام. قالب portalfa داخل پوشش خالی هست. آیا در دست طراحی است؟
سینا قالب اختصاصی هم درست می کنی (هم برای ایمیل ها هم خود Template این WHMCS)
با توجه به اینکه این قالب دیگه قدیمی شده تو نسخه جدید فارسی ساز قرار نگرفته البته قالب portalfa نسخه های قبلی هم میتونید استفاده کنید ولی اگر نیاز هست دوباره برای این نسخه هم قرار میدیم.
سلام
بله، در صورت تمایل تو سایت تیکت بزنید تا چندتا نمونه کار براتون ارسال کنم.
سلام.من واسه نسخه 4.5 میخوام.دارین؟
من 4تا سایت دارم که whmcs هست.میتونم واسه اونا هم استفاده کنم؟
اقا بخرید خدایی بدرد بخوره من خریدم خیلی کارمو راحت کرده این بنده خدا ام ادم درستیه قیمتشم منصافانه هست
خیلی مخلصم جناب ظهور کاری :d
در پیام خصوصی پاسخ دادم
یک مدتی سیستم لایسنس فعال بود برای فارسی ساز تا محل نصب و ای پی و دامنه به ما گزارش بشه ولی به خاطر مشکل فنی فعلا این قسمت غیرفعاله ولی به زودی دوباره به روش دیگه فعال خواهد شد.
و نکته ای دیگه فایلها کد شده هستند.
پ.ن: رضا نگاه من جوابتو سریع دادم حالا تو یاهو پیام میزارم میری تا جواب بدی :p
آنلاین بودی یک ندایی بده کارت دارم
تشکر آقای منصوری موفق باشید
سیناجان اگر قالب پورتال فا را بزاری ممنون میشم.
100% توصیه میکنم کسانی که از whmcs استفاده میکنند این فارسی ساز را خریداری کنند.
داخل پکیج خریداری شده مراحل بصورت قدم به قدم و بسیار کامل توضیح داده شده که واقعا کار را سریع و راحت میکنه.
سوالی که برام پیش آمده درباره قالب های ایمیل است.
من فقط کد را کپی میکنم. ایا موقع ارسال خودش راست به چپ است و مرتب؟
هرچقدر تاهوما انتخاب میکنم باز هم تاهوما ارسال نمیشه!!!!
کدهای سی اس اس همراه با قالب ایمیل مورد نظر، طبق آموزش قرار بدید درست عمل میکنه.
بهتر در قسمت هیدر و فوتر کدی قرار بدید برای تعیین اندازه، نوع فونت توجه کنید که باید سی اس اس اینلاین نوشته بشه برای مثال:
برای هیدر
کد HTML:<div style="font: 12px tahoma; direction:rtl;">
برای فوترموفق باشیدکد HTML:</div>