-
پاسخ : طریقه نصب سیستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
برای نصب و راه اندازی سیستم پس از دریافت فایل ها میبایست کلیه فایل ها در پوشه مربوطه معمولا clients یا support یا ... اپلود کنید.
دقت کنید حتما باید IONCUBE loader بر روی سرور فعال باشد. اگر فعال نبود از مدیر سرور درخواست کنید که نصب کند
در صورتی که ioncubeloader نصب بود میتوانید پس از اپلود فایل ها در پوشه. فایل نصاب را اجرا کنید
http://www.yourdomain.com/whmcs/install/install.php
دقت کنید نیازی به اپلود پوشه status نیست و بعدا در باره این پوشه توضیح داده میشود
چرا نیازی به اپلود پوشه status نیست؟ اگه آپلود شده باشه چی ؟ حذفش کنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaafshari
فک کنم برای این هست که معمولا استتوس را روی سرور اصلی whmcs نصب نمیکنند.بیشتر برای مشاهده سرور های هاستینگ هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahan-port
فک کنم برای این هست که معمولا استتوس را روی سرور اصلی whmcs نصب نمیکنند.بیشتر برای مشاهده سرور های هاستینگ هست
مرسی مچکرم بابت جوابتون
-
پاسخ : ایجاد صفحات اضافی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
ممکن است مایل باشید صفحات فرعی برای وب سایت خود ایجاد کنید که این کار به صورت پیش فرض امکان پذیر نیست. شما میتوانید تنها محصول در سایت قرار دهید
اگر مایل باشید مثلا صفحه ای به نام promotion ایجاد کنید در ابتدا یک فایل با نام دلخواه و پسوند php ایجاد کرده و کد زیر را در ان قرار دهید و در صفحه پوشه اصلی سیستم whmcs آپلود کنید.
فایل ما mypage.php نام دارد. در کد زیر به دنبال mypage بوده و ان را با عبارت خود جایزگزین کنید:
کد PHP:
<?php
define("CLIENTAREA",true);
//define("FORCESSL",true); // Uncomment to force the page to use https://
require("init.php");
$ca = new WHMCS_ClientArea();
$ca->setPageTitle("Your Page Title Goes Here");
$ca->addToBreadCrumb('index.php',$whmcs->get_lang('globalsystemname'));
$ca->addToBreadCrumb('mypage.php','Your Custom Page Name');
$ca->initPage();
//$ca->requireLogin(); // Uncomment this line to require a login to access this page
# To assign variables to the template system use the following syntax.
# These can then be referenced using {$variablename} in the template.
$ca->assign('variablename', $value);
# Check login status
if ($ca->isLoggedIn()) {
# User is logged in - put any code you like here
# Here's an example to get the currently logged in clients first name
$result = mysql_query("SELECT firstname FROM tblclients WHERE id=".$ca->getUserID());
$data = mysql_fetch_array($result);
$clientname = $data[0];
$ca->assign('clientname', $clientname);
} else {
# User is not logged in
}
# Define the template filename to be used without the .tpl extension
$ca->setTemplate('mypage');
$ca->output();
?>
صفحه خود را با کد html طراحی کنید و در فایلی دقیقا به نام فایلی که در بالا ایجاد کرده اید با پسوند tpl ذخیره کنید و در پوشه اصلی قالب خود اپلود کنید.مثلا /templates/default/mypage.tpl
پس ما یک فایل پی اچ پی با نام mypage ایجاد کردیم و سپس یک فایل با پسوند tpl دقیقا با همان نام ایجاد کردیم
چگونه و با چه کدی صفحه ساخته شده را در header.tp باید جای داد ؟ البته من هم اکنون در مورد جای دادن و نمایش بلوک راست کناری که طراحی کردم با مشکل شیوه فراخوانی این بلوک که قابل نمایش در تمامی صفحات باشد مواجه شدم . چنانچه مقدور است راهنمایی کنید؟
-
پاسخ : ایجاد صفحات اضافی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
20click
چگونه و با چه کدی صفحه ساخته شده را در header.tp باید جای داد ؟ البته من هم اکنون در مورد جای دادن و نمایش بلوک راست کناری که طراحی کردم با مشکل شیوه فراخوانی این بلوک که قابل نمایش در تمامی صفحات باشد مواجه شدم . چنانچه مقدور است راهنمایی کنید؟
سلام
با بلوک چه مشکلی دارید ؟ باید در فایل header.tpl تغییرات انجام دهید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
20click
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaafshari
این پوشه برای مانیتورینگ سرور هست. اگر ماسل هستید وضعیت سرور سایت فروشتان را نیز اطلاع رسانی کنید. آپلود کنید
-
پاسخ : Automation Settings
یک سئوال من که نمایندگی دارم این کورن ها را باید در تک تک هاستها ایجاد کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pixel2007
یک سئوال من که نمایندگی دارم این کورن ها را باید در تک تک هاستها ایجاد کنم؟
خیر نیاز نیست
فقط باید روی هاستی که whmcs نصب شده تنظیم کنید
-
پاسخ : اموزش سیستم whmcs در همه سطوح
نسخه کامل و نال شده ی ورژن 6 منتشر گردید.
http://www.scriptbaz.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fadak
خیر نیاز نیست
فقط باید روی هاستی که whmcs نصب شده تنظیم کنید
متشکرم
یک سئوال دیگه استاد من نمبخوام هاست و دامنه رو مستقیم بفروشم بلکه میخوام پکیجهائی را تعریف کنم برای سایت و دامین و هاست رو خودم براشون و بنامشون ثبت کنم و چون پرداخت ماهانه وس الانه داره بقیه کارا برای یوزرا اتوماتیک باشه
ایا همچین تنظیماتی میشه کرد؟بدون فروش اتوماتیک هاست و دامنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pixel2007
متشکرم
یک سئوال دیگه استاد من نمبخوام هاست و دامنه رو مستقیم بفروشم بلکه میخوام پکیجهائی را تعریف کنم برای سایت و دامین و هاست رو خودم براشون و بنامشون ثبت کنم و چون پرداخت ماهانه وس الانه داره بقیه کارا برای یوزرا اتوماتیک باشه
ایا همچین تنظیماتی میشه کرد؟بدون فروش اتوماتیک هاست و دامنه؟
اولا استاد خودتان هستید
دوما بله همکار عزیز همچین امکانی وجود داره
برای اینکار میتونی تیک ثبت اتوماتیک بعد پرداخت رو برداری
این تیک در قسمت معرفی محصول هست
-
سلام
من می خوام برای مشتریم چهار فاکتور به ارزش 150000 تومان بسازم در تاریخ های متفاوت و به فاصله یک ماه.
و بعد از سررسید شدن هر کدام از فاکتور ها در صورت عدم پرداخت روزانه 3000 تومن دیرکرد بخورد.
هر کاری کردن نمیتوانم دیرکرد روزانه اضافه کنم .لطفا راهنمایی کنید.
و دومین کاری که میخوام بکنم کسانی که در تاریخ سر رسید بخوان پرداخت کنند شامل درصدی تخفیف بشن. میخوام تخفیف لحاظ کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید.
اگه کسی میتونه مازول یا برنامه ای بنویسه لطفا هزینه رو لحاظ کنید چقدر میشود
-
با سلام و وقت بخیر
ببخشید یه سوال داشتم خدمتتون
میخواستم ببینم راهی هست که محصولات پس از سفارش مشتری به صورت خودکار ساخته شده و به اون تحویل داده بشه
و نیازی به تایید مدیریت نداشته باشه
ممنون میشم اگر میدونید راهنمایی بفرمایید
1 فایل پیوست
من اسکریپت مدیریت هاسینگو نصب کردم میخوام برم پنل مدیریت
میزنم یه صفحه باز میشه نام کاربری و رمز وnew license key میخواد
میشه راهنمایی کنین که چی میخواد
یه اسکرین شات از صفحه گرفتم
ببینید مشکل چیه
ممنون
فایل پیوست 28909
ایمیلم khoodaei1@gmail.com
ایدی یاهوhosseinkhoodaei
- - - Updated - - -
ببینید مشکل چیه
ممنون
فایل پیوست 28909
ایدی یاهوhosseinkhoodaei
- - - Updated - - -
ببینید مشکل چیه
ممنون
فایل پیوست 28909
ایدی یاهوhosseinkhoodaei
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein12
ببینید مشکل چیه
ممنون
فایل پیوست 28909
ایدی یاهوhosseinkhoodaei
- - - Updated - - -
ببینید مشکل چیه
ممنون
فایل پیوست 28909
ایدی یاهوhosseinkhoodaei
- - - Updated - - -
ببینید مشکل چیه
ممنون
فایل پیوست 28909
ایدی یاهوhosseinkhoodaei
سلام
لطفا در بخش مشکلات، مشکل خود را مطرح فرمایید
-
با سلام،
من نیاز دارم که یک محصول دارم که میخوام وقتی فروخته شد از سال دوم به بعد برای تمدیدش مشتری حدود 20٪ مبلغ اولیه محصول رو به عنوان آبونمان سالیانه پرداخت کنه و یا یک مبلغ ثابت رو به عنوان آبونمان سالیانه پرداخت کنه. لطفا راهنمایی کنید که چطور این کار رو انجام بدم. اول خواستم قیمت محصول اصلی رو به عنوان Setup fee تنظیم کنم و قیمت تمدید رو به عنوان قیمت محصول ولی در پرداخت ها اول قیمت تمدید رو نشون میده و کمی گیج کننده میشه. چیزی که میخوام به صورت مثال اینه:
قیمت محصول: 50000 تومان.
شروع سال دوم به بعد هر سال 10000 تومان مشترک باید پرداخت کنه.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin3000
با سلام،
من نیاز دارم که یک محصول دارم که میخوام وقتی فروخته شد از سال دوم به بعد برای تمدیدش مشتری حدود 20٪ مبلغ اولیه محصول رو به عنوان آبونمان سالیانه پرداخت کنه و یا یک مبلغ ثابت رو به عنوان آبونمان سالیانه پرداخت کنه. لطفا راهنمایی کنید که چطور این کار رو انجام بدم. اول خواستم قیمت محصول اصلی رو به عنوان Setup fee تنظیم کنم و قیمت تمدید رو به عنوان قیمت محصول ولی در پرداخت ها اول قیمت تمدید رو نشون میده و کمی گیج کننده میشه. چیزی که میخوام به صورت مثال اینه:
قیمت محصول: 50000 تومان.
شروع سال دوم به بعد هر سال 10000 تومان مشترک باید پرداخت کنه.
ممنون
سلام
برای این کار راهکاری در whmcs دیدم که باشد.
شما باید محصول را که اضافه میکنید برایش configuration service تعریف کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
برای این کار راهکاری در whmcs دیدم که باشد.
شما باید محصول را که اضافه میکنید برایش configuration service تعریف کنید.
ممنون. لطف میکنید بیشتر توضیح بدین که توی کانفیگ ها چی بنویسم برای این کار؟ Option Type و Add Optio و .... باید چه طور تکمیل بشه؟ و ضمنا میخ.ام هزینه سال اول رایگان باشه و این آبونمان از شروع سال دوم محاسبه و دریفات بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin3000
ممنون. لطف میکنید بیشتر توضیح بدین که توی کانفیگ ها چی بنویسم برای این کار؟ Option Type و Add Optio و .... باید چه طور تکمیل بشه؟ و ضمنا میخ.ام هزینه سال اول رایگان باشه و این آبونمان از شروع سال دوم محاسبه و دریفات بشه.
با بررسی بیشتر تنظیمات متاسفانه کاری که میخواهید انجام شود امکان پذیر نیست. مسله در این بخش است " از سال دوم به بعد..."
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
با بررسی بیشتر تنظیمات متاسفانه کاری که میخواهید انجام شود امکان پذیر نیست. مسله در این بخش است " از سال دوم به بعد..."
در واقع منظورم بعد از پایان سال اول و شروع سال دوم هست. در کل مثلا شبیه خیلی شرکتها که میگن سال اول پشتیبانی رایگان و از سال بعد n تومان هزینه پشتیبانی.
-
سلام ببخشید میخوام در whmcs فایل بفروشم باید چطوری قسمت انتخاب دامین در کارت خرید رو غیر فعال کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirm324
سلام ببخشید میخوام در whmcs فایل بفروشم باید چطوری قسمت انتخاب دامین در کارت خرید رو غیر فعال کنم
سلام وارد تنظیمات محصول بشید
در همان تب اول، گزینه domain را غیر فعال کنید
-
حذف دسته بندی پسوند ها و نمایش همه ی پسوند ها در domainchecker.tpl
یکی از تغییرات در قالب پیش فرض نسخه 6 ، بخش جستجوی دامنه بود که پسوند ها را دسته بندی میکرد. در این سیستم گزینه نمایش کلیه پسوند ها در آخر قرار میگرفت و در صورت یکه شما پسوند های زیادی را در لیست ثبت قرار میدادید، گروه بندی ها نیز زاید میشد که این حالت را من اصلا نمیپسندیدم.
در صورت یکه بخواهید گروه بندی ها را حذف کنید و با مراجعه کاربر به بخش جستجوی دامنه، به یکباره کلیه پسوند ها را به ایشان نمایش دهید، وارد فایل های قالب شوید و فایل domainchecker.tpl را باز کرده و کد زیر را جایگزین کنید
کد:
<div id="pricingTable"{if $performingLookup} class="hidden"{/if}>
<div class="panel-group" id="accordion" role="tablist" aria-multiselectable="true">
<div class="panel panel-default">
<div class="panel-heading" role="tab" id="heading{$tldCategory->id}">
<h4 class="panel-title">
<a data-toggle="collapse" data-parent="#accordion" href="#collapseAll" aria-expanded="true" aria-controls="collapseAll" class="domain-tld-pricing-category">
{$LANG.alltldpricing}
</a>
</h4>
</div>
<div id="collapseAll" class="panel-collapse collapse in" role="tabpanel" aria-labelledby="headingAll">
<div class="panel-body">
<div class="row">
<div class="col-md-10 col-md-offset-1 col-lg-8 col-lg-offset-2 table-responsive domain-tld-pricing-table-responsive">
<table class="table table-striped table-framed">
<thead>
<tr>
<th class="text-center">{$LANG.domaintld}</th>
<th class="text-center">{$LANG.domainminyears}</th>
<th class="text-center">{$LANG.domainsregister}</th>
<th class="text-center">{$LANG.domainstransfer}</th>
<th class="text-center">{$LANG.domainsrenew}</th>
</tr>
</thead>
<tbody>
{foreach $tldpricelist as $tld}
<tr>
<td>{$tld.tld}</td>
<td class="text-center">{$tld.period}</td>
<td class="text-center">{if $tld.register}{$tld.register}{else}{$LANG.domainregnotavailable}{/if}</td>
<td class="text-center">{if $tld.transfer}{$tld.transfer}{else}{$LANG.domainregnotavailable}{/if}</td>
<td class="text-center">{if $tld.renew}{$tld.renew}{else}{$LANG.domainregnotavailable}{/if}</td>
</tr>
{/foreach}
</tbody>
</table>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
http://forum.whmcs.com/clear.gif Reply With Quote
-
پاسخ : حذف دسته بندی پسوند ها و نمایش همه ی پسوند ها در domainchecker.tpl
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
یکی از تغییرات در قالب پیش فرض نسخه 6 ، بخش جستجوی دامنه بود که پسوند ها را دسته بندی میکرد. در این سیستم گزینه نمایش کلیه پسوند ها در آخر قرار میگرفت و در صورت یکه شما پسوند های زیادی را در لیست ثبت قرار میدادید، گروه بندی ها نیز زاید میشد که این حالت را من اصلا نمیپسندیدم.
در صورت یکه بخواهید گروه بندی ها را حذف کنید و با مراجعه کاربر به بخش جستجوی دامنه، به یکباره کلیه پسوند ها را به ایشان نمایش دهید، وارد فایل های قالب شوید و فایل domainchecker.tpl را باز کرده و کد زیر را
جایگزین کنید
کد:
<div id="pricingTable"{if $performingLookup} class="hidden"{/if}>
<div class="panel-group" id="accordion" role="tablist" aria-multiselectable="true">
<div class="panel panel-default">
<div class="panel-heading" role="tab" id="heading{$tldCategory->id}">
<h4 class="panel-title">
<a data-toggle="collapse" data-parent="#accordion" href="#collapseAll" aria-expanded="true" aria-controls="collapseAll" class="domain-tld-pricing-category">
{$LANG.alltldpricing}
</a>
</h4>
</div>
<div id="collapseAll" class="panel-collapse collapse in" role="tabpanel" aria-labelledby="headingAll">
<div class="panel-body">
<div class="row">
<div class="col-md-10 col-md-offset-1 col-lg-8 col-lg-offset-2 table-responsive domain-tld-pricing-table-responsive">
<table class="table table-striped table-framed">
<thead>
<tr>
<th class="text-center">{$LANG.domaintld}</th>
<th class="text-center">{$LANG.domainminyears}</th>
<th class="text-center">{$LANG.domainsregister}</th>
<th class="text-center">{$LANG.domainstransfer}</th>
<th class="text-center">{$LANG.domainsrenew}</th>
</tr>
</thead>
<tbody>
{foreach $tldpricelist as $tld}
<tr>
<td>{$tld.tld}</td>
<td class="text-center">{$tld.period}</td>
<td class="text-center">{if $tld.register}{$tld.register}{else}{$LANG.domainregnotavailable}{/if}</td>
<td class="text-center">{if $tld.transfer}{$tld.transfer}{else}{$LANG.domainregnotavailable}{/if}</td>
<td class="text-center">{if $tld.renew}{$tld.renew}{else}{$LANG.domainregnotavailable}{/if}</td>
</tr>
{/foreach}
</tbody>
</table>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
http://forum.whmcs.com/clear.gif Reply With Quote
سلام
تست شد اما متاسفانه قسمت جستجو و آلارم های این صفحه غیرفعال میشن....
-
1 فایل پیوست
با اجازه
کد داخل domainchecker.tpl را با این کد جایگزین کنید مشکل حل میشه
پیوست شد
فایل پیوست 31260
-
من تصمیم گرفتم برای کاری که هاستینگ نیست whmcs نصب کنم و در سیستم تیکت کاربرها فایل حجیم برای ما ارسال میکنند 10 تا 50 مگ امکانش هست آپلود فایل به سرور دیگری متصل بشه چون حجم هاست محدوده برای آپلود و دانلود هم نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASC
من تصمیم گرفتم برای کاری که هاستینگ نیست whmcs نصب کنم و در سیستم تیکت کاربرها فایل حجیم برای ما ارسال میکنند 10 تا 50 مگ امکانش هست آپلود فایل به سرور دیگری متصل بشه چون حجم هاست محدوده برای آپلود و دانلود هم نیست
سلام
با تغییراتی در فایل config و تغییر مسیرها این کار شدنی هست
در سایت خود whmcs هم لینک های دانلود در سرور دیگر هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behravesh
سلام
با تغییراتی در فایل config و تغییر مسیرها این کار شدنی هست
در سایت خود whmcs هم لینک های دانلود در سرور دیگر هست
فقط فایل کانفیگ ؟ مطمئنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASC
فقط فایل کانفیگ ؟ مطمئنید؟
شما قرار هست فایل هاتون را روی یک سرور دیگه اپلود کنید پس باید چند خط کد اضافه کنید و مسیری که اپلود میشن را تعریف کنید
دقیقا مثل سایتی که هاست سایت با هاست دانلودش متفاوته ولی از یک اسکریپت استفاده میکنه خب در این صورت این اسکریپت هست که سازگاری پیدا میکنه با دو هاست اونم با ویرایش تنظیمات کانفیگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behravesh
شما قرار هست فایل هاتون را روی یک سرور دیگه اپلود کنید پس باید چند خط کد اضافه کنید و مسیری که اپلود میشن را تعریف کنید
دقیقا مثل سایتی که هاست سایت با هاست دانلودش متفاوته ولی از یک اسکریپت استفاده میکنه خب در این صورت این اسکریپت هست که سازگاری پیدا میکنه با دو هاست اونم با ویرایش تنظیمات کانفیگ
ممنون امشب برم روش کار کنم ببینم چی میشه
/.
ضمنا من یک whmcs نال نصب کردم زیاد اعتماد ندارم نال معتبر رو از کجا میشه دانلود کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASC
ممنون امشب برم روش کار کنم ببینم چی میشه
/.
ضمنا من یک whmcs نال نصب کردم زیاد اعتماد ندارم نال معتبر رو از کجا میشه دانلود کرد؟
شما نسخه اصلی را دانلود کن و فقط فایل license نال شده را جایگزین کن اینطوری خیالت راحته از بقیه فایل های موجود در whmcs
-
دوست های عزیز کسی آموزش منوهای پنل ادمین رو در نسخه بروز شده 6 داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
warlock
دوست های عزیز کسی آموزش منوهای پنل ادمین رو در نسخه بروز شده 6 داره ؟
منظورتان چه منو هایی است ؟
ویرایش فایل .tpl کفایت میکند
-
1 فایل پیوست
لیست شهر های ایران برای فرم ثبت نام
اربران زمان ورود نام شهر خود ممکن هست اشتباهاتی داشته باشند مانند وارد کردن نام شهر با حروف فارسی و ... که زمان ثبت دامنه دچار مشکل خواهید شد
برای این موضوع من فایلی آماده کردم که با جایگزینی آن زمان ثبت نام نام شهر را با انتخواب کشور ایران از لیست آماده ای باید انتخاب کنند
فایل زیر را لطفا جایگزین در مسیر زیر کنید
/assets/js/StatesDropdown.js
-
پاسخ : اموزش سیستم whmcs در حد مبتدی و متوسطه
سلام چطوری میتونیم به وضعيت تيكت whmcs وضعیت جدیدی مثلا با عنوان "در انتظار پاسخ کاربر" ایجاد کنم؟
-
پاسخ : اموزش سیستم whmcs در حد مبتدی و متوسطه
سلام
من تارزه وارد هستم و نیاز به لاینسس رایگان دارم
میتوند کمکم کنید؟
ممنون از همه گی شما
-
سلام خوبید در php my admin کدوم جدول مباشد رمز عبور ادمین اصلی سایت رو در whmcs تغییرش داد ممنون میشو م دوستان راهنمایی بکنید
رم عبور فراموش کردم .الانم فراموش کردم .
ممنون میشوم راهنمایی بکنید اگر تصویری باشه ممنون میشوم.
شب خوش:67:
-
عدم اجازه ثبت نام با حروف فارسی
سلام
ما یک مشکل عمده در شرکت همواره داشتیم و آن ثبت نام کاربران با حروف فارسی بود. این مورد منجر به بروز مشکل در سیستم فروش شرکت میشد.
عمده مشکل ایجاد شده عدم امکان تحویل دامنه ها به کاربران بود.
در اوایل یک فیلد اجباری تعریف کردیم که کاربر را ملزم به تیک زدن آن میکرد و محتوای آن، این جمله بود که آیا فرم را به درستی پر کرده اید؟ اما کاربرانی بودند که این تیک را میزدند با اینکه فرم را با حروف فارسی پر کرده بودند.
اما راهکار مناسب تر این آموزش است.
فایل clientregister.tpl را باید باز کنید و در محتوای html هر فیلدی که مایل هستید محددیت بگذارید این کد را قرا ردهید
کد PHP:
pattern="[a-zA-Z ]+" oninvalid="this.setCustomValidity('لطفا فرم را با حروف انگلیسی پر نمایید')" oninput="setCustomValidity('')" {if $loggedin} readonly="readonly"{/if} autofocus
به طور مثال برای شهر و آدرس:
کد PHP:
<div class="form-group"> <label for="address1" pattern="[a-zA-Z ]+" oninvalid="this.setCustomValidity('لطفا فرم را با حروف انگلیسی پر نمایید')" oninput="setCustomValidity('')" {if $loggedin} readonly="readonly"{/if} autofocus class="control-label">{$LANG.clientareaaddress1}</label> <input type="text" name="address1" id="address1" value="{$clientaddress1}" class="form-control" {if !in_array('address1', $optionalFields)}required{/if} /> </div>
<div class="form-group"> <label for="address2" pattern="[a-zA-Z ]+" oninvalid="this.setCustomValidity('لطفا فرم را با حروف انگلیسی پر نمایید')" oninput="setCustomValidity('')" {if $loggedin} readonly="readonly"{/if} autofocus class="control-label">{$LANG.clientareaaddress2}</label> <input type="text" name="address2" id="address2" value="{$clientaddress2}" class="form-control"/> </div>
<div class="form-group"> <label for="city" pattern="[a-zA-Z ]+" oninvalid="this.setCustomValidity('لطفا فرم را با حروف انگلیسی پر نمایید')" oninput="setCustomValidity('')" {if $loggedin} readonly="readonly"{/if} autofocus class="control-label">{$LANG.clientareacity}</label> <input type="text" name="city" id="city" value="{$clientcity}" class="form-control" {if !in_array('city', $optionalFields)}required{/if} /> </div>
-
پاسخ : سیستم مالیات و ... .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
دوستانی که از ماژول سامان استفاده میکنند میدانند که بانک سامان 2 درصد کارمزد میگیرد.
یا اگر با خار از ایران مبادلات تجاری دارید هر کشودر مالیات خاص خود را دارد که در بعضی از سرویس ها مدیر سایت میبایست این هزینه اضافی را نیز از کاربر دریافت کند.
مثلا خرید های سرور یا خرید های دلاری این هزینه 2درصد را کاربر موظف هست پرداخت کند.
در هر صورت بسته به سیاست کاری دارد.
از بخش Setup >> Tax Rules میتوانید این درصد را مشخصی کنید.
کافی هست از منوی پایین گزینه Add New Tax RuleName را انتخاب کنید.
Level این بخش پیشرفته برای تجارت با ایرن کارایی ندارد و بگذارید لول 1 بماند
Name یک نام برای این سیاست تعریف کنید. مثلا saman bank
Country کشوری که میخواهید کاربران ان این مالیات را بپردازند
State شهری که میخواهید کاربران ان این مالیات را بپردازند
Tax Rate درصد مالیات.
شما زمانیکه محصولی تعریف میکنید میتوانید در منوی تعریف محصول , تعریف کنید که ایا مالیات بر این محصول اعمال شود یا خیر
همچنین هنگام ایحاد صورت حساب به صورت دستی نیز این کار امکان پذیز هست.
میتوانید مالیات را به صورت دستی از یک خرید نیز حذف کنید
سلام خسته نباشید من مالیات تعریف کردم و توی فاکتور هم موقع ایجاد 9 درصد مالیات تعریف میکنم مبلغ فاکتور 80 هزارتومان هست ولی مبلغ مالیات 0 هست چرا؟
-
پاسخ : سیستم مالیات و ... .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoseinsadeghi
سلام خسته نباشید من مالیات تعریف کردم و توی فاکتور هم موقع ایجاد 9 درصد مالیات تعریف میکنم مبلغ فاکتور 80 هزارتومان هست ولی مبلغ مالیات 0 هست چرا؟
درود
دوست عزیز شما دریافت مالیات رو برای اون سرویس فعال نکردید.
-
Gateway Fees - افزودن مالیات روی درگاه
ممکن هست وب سایت شما چند درگاه انلاین داشته باشد و مایل باشید بر روی درگاه خاصی مالیات اضافه نمایید یا هر میزان fee دلخواهی.
ماژول زیر مناسب شما است
https://marketplace.whmcs.com/produc...fees-for-whmcs