-
پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
برای تست mtr رو نصب کنید و با استفاده از اون ارتباط با سرورتون رو چک کنید. هممون روی یک سری رنج از آیپی که با 10 شروع میشه و مربوط به زیرساخت هست پکت هامون دراپ میشه
دقیقا حرفتون درسته
همانند ***** شدن آی پی ها در m-tproto هستش
-
چندین آیپی من بلاک شده هیچ کدوم هم برای مصرف چیلتر شکن نبوده
اینجوری داره تر و خشک با هم میسوزه ! هر بار که آیپی عوض میکنم چند ساعت بعد دوباره بلاک میشه
-
کاربرای ما هم خیلیاشون دسترسی به ssh و ... نداشتن
جالبه به سرور پینگ داریم ولی ssh وصل نمیشه !
دوستانی که سرور اختصاصی تعداد بالا دارن دقیقا با این مشکل چه کاری انجام میدن ؟ ( قطعا تعویض سرور و ای پی راه حل داعمی و عملی نیست )
اگه تعداد ای پی بالا باشه چطوری اصلا باید اینارو ثبت کنیم ؟
-
رنج ای پی های 85 المان هم مسدود کردند سرور اختصاصی مال یکی از دوستام بود هشت رنجش رو بستن ....با اینکه چند روز میگزره و خودم تغییر ای پی دادم و مرتب ای پی های قبلی تو رنج 46 پینگ میگرم هنوز تو مسدودی هستن جالب اینکه با قند شکن وقتی میزنم مثل فشفشه پینگ میاد توصیه میکنم عزیزانی که منتظر ظهور برگشت پینگ ای پی هاشون هستند منتظر نباشند و سریع سیر اقدام به تعویض ای پی کنند ...واقعا دیگه مسخره تر از این سیستم جدیدی که راه انداختن وجود نداره بقول یکی از دوستان دارن تر خشک با هم میسوزونن زورشون گرفته که نمیتونن تلگرام مسدود کامل کنند چون ملت با قند شکن وصل میشن بهش ..زدن سیم اخر تمامی ای پی های خارجی که به ای پی ایرانی وصل میشوند رو مسدود میکنند .......مسخره بازی تا این حد دیگه نوبره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alt+F4
علت اصلیش مشخص شد
یلدا مبارک
این هم هدیه ناقابل از سمت مخابرات برای شما وب مستران ، یا پروکسی مستران عزیز می باشد:103:
خدارو شکر از وقتی جهرمی اومد همه ی مشکلاتمون حل شد:115:
این ها پاکت ها رو باز می کنند،وگرنه اگر به پورت حساس بودند میگفتم پروکسی ها رو روی پورت 80 بگذارید.
پاکت ها رو باز می کنند،پیام های مردم رو شنود میکنن،تلگرام باهاشون همکاری نمیکنه به گفته خودشون *****ش میکنن،چشم و گوش مردم رو کنترل میکنن یه وقت کسی به جای دیگه گوش نده،شاپرک درست کردن کل اطلاعات مالی مردم رو زیر نظر بگیرن،ولی وقتی اسم این میاد که کارهای خودشون بررسی بشه همه باهاش مخالف میشن(fatf)،
من دیگه حرفی ندارم
داداش خودتو کنترل کن.
اولا که سیستمی مثل شاپرک رو همه کشورهایی که تبادل داده های مالی بین چند تا بانک دارن باید داشته باشند.
دوما که fatf اصلا جریانش فرق میکنه و تصویب اون مثل برجام و 2030 خیانت آشکار دولت به مردمه
سوما یه جور میگی پاکتا رو باز میکنن انگار پستچی داره در پاکت نامه رو باز میکنه.
این درسته که ارتباطات قابل شنود هست ولی ارسال کننده و دریافت کننده اطلاعات هم که همینجوری نمیفرستند،اطلاعات رمزنگاری ميشه مخصوصا تو پروکسی.
حالا این ضعف بعضی دوستانه که اطلاعات اون ها شنود ميشه.
وگرنه این که یه پروتکل رو ببندند (مثل حدودا12سال پیش)یا ببینند رو چه آی پی از چه پرت یا پروتکی استفاده میشه دیگه شنود حساب نميشه :71:
-
من دیشب ایمیل زدم. ۳ روزه که سرورم قطعه ولی دیشب با دیدن راهنمایی های این ترد ایمیل زدم و امروز چک کردم سرورم آزاد شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
من دیشب ایمیل زدم. ۳ روزه که سرورم قطعه ولی دیشب با دیدن راهنمایی های این ترد ایمیل زدم و امروز چک کردم سرورم آزاد شده
سلام دقیقا به کجا ایمیل زدید، من زدم اتفاقی نیوفتاد، امروز دوباره زنگ زدم به زیرساخت اصلا دیگه جواب ندادن، گفتن از کدوم شرکت تماس میگیرین گفتم شخصی هستم، گفتن مابه شما پاسخ نمیدین فقط از شرکتهایی که از ما سرویس دارن پاسخ میدیدم، مثل آسیاتک و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterking32
سلام دقیقا به کجا ایمیل زدید، من زدم اتفاقی نیوفتاد، امروز دوباره زنگ زدم به زیرساخت اصلا دیگه جواب ندادن، گفتن از کدوم شرکت تماس میگیرین گفتم شخصی هستم، گفتن مابه شما پاسخ نمیدین فقط از شرکتهایی که از ما سرویس دارن پاسخ میدیدم، مثل آسیاتک و ...
بله اونا میگن ما شما را نمیبینیم فقط با isp ها مربوط به ماست جوابگو مشکلات اونا هستیم
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بله اونا میگن ما شما را نمیبینیم فقط با isp ها مربوط به ماست جوابگو مشکلات اونا هستیم
امروز صبح ده مین سایت باز میشد و پینگ بالا بعد قطع شد!
- - - Updated - - -
Tracert گرفتم تا اینجا میره دیگه نمیره ...
فایل پیوست 38913
کد:
4 41 ms 37 ms 37 ms 172.19.16.33
5 38 ms 38 ms 36 ms 172.19.17.214
6 46 ms 61 ms 48 ms 172.19.17.209
7 48 ms 43 ms 46 ms 172.19.17.17
8 52 ms 44 ms 42 ms 172.19.17.2
9 46 ms * * 10.201.177.49
-
کاش دوستان حداقل توئیتر وزیر ارتباطات رو دنبال کنن و اونجا صداشون رو برسونن، من اینکارو دوشب هست دارم انجام میدم لطفا اگر کسی مشکلی داره اونجا بگه شاید پیگیر بشه
-
سلام
بابا خدا لعنشون کنه خدا نابودشون کنه بیچارمون کردن 10 تا ویندوز که فقط و فقط ریموت خام بودن و برای پی پل و فریلنسر بودم هم زمان امروز ***** کردن زنگ میزنیم زیرساخت میگه ما نمی دونیم چطوری ***** شده ای پی های ویندوز !
جهرمی داخل تویتر هدف قرار بدید و بگید *****ینگ روی ای پی ها که راه انداختید اشتباه هست و همه ای پی اشتباه ***** میکنه تجدید نظر کنید کسی که ادعا ازادی داره اینطوری بدترش کرده
-
من اینترنت مخابرات مشهد دارم و این مشکل رو دارم ولی با اینترنت همراه اول این مشکل رو ندارم
-
ایپی که تمیز هست و هیچ ترافیکی نداره بی جهت ***** شده ، دیگه تحمل این وضع سخت شده است
دوستان فقط و فقط از طریق توئیتر و اکانت آقای آذری جهرمی پیگیری این قضیه باشید
https://twitter.com/azarijahromi
تا میتونیم باید اعتراض خود را برسونیم ، دوستانی هم که تا الان به مشکل نخوردن ممطئن باشید گریبانگیر شما هم خواهد بود
چیزی طول نمیکشه که تمام ایپی ها خارجی ***** میشن
لطفا نه از زیر ساخت و نه isp فقط توئیتر اقای جهرمی.
بحث کاملا جدی و نگران کننده هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
ایپی که تمیز هست و هیچ ترافیکی نداره بی جهت ***** شده ، دیگه تحمل این وضع سخت شده است
تا میتونیم باید اعتراض خود را برسونیم ، دوستانی هم که تا الان به مشکل نخوردن ممطئن باشید گریبانگیر شما هم خواهد بود
سلام
ایران زندگی نمیکنید مگه؟
این حرفا چیه
خودتونو ناراحت نکنید
چند حالت وجود داره
- عدم امکان رقابت سرورهای ایران با خارج و مجبور شدند به ایجاد اختلال روی سرور های خارج تا مشتری بیاد سمت سرور ایران ( که خیلیا رفتند)
- به خاطر بدست آوردن مشخصات سرویس دهنده ها و گیرنده ها
- حملاتی از طرف خارج از ایران باشه که مثل همیشه جای افزایش امنیت میاند کلا مسدود میکنند یعنی حساسیت فایروال رو بردند بالا و فایروال سریعا میبنده
امکان گزینه ی سوم به نظر من 50 درصد و گزینه ی 1 به نظر من 30 درصد و گزینه ی دوم 20 درصد
-
واسه منم مشکل داره با نت مخابرات خطای 503 Service Unavailable میده اما با نتهای دیگه همه درسته.بنظر شما خطای من از همین مشکلات تاپیکه?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام
ایران زندگی نمیکنید مگه؟
این حرفا چیه
خودتونو ناراحت نکنید
چند حالت وجود داره
- عدم امکان رقابت سرورهای ایران با خارج و مجبور شدند به ایجاد اختلال روی سرور های خارج تا مشتری بیاد سمت سرور ایران ( که خیلیا رفتند)
- به خاطر بدست آوردن مشخصات سرویس دهنده ها و گیرنده ها
- حملاتی از طرف خارج از ایران باشه که مثل همیشه جای افزایش امنیت میاند کلا مسدود میکنند یعنی حساسیت فایروال رو بردند بالا و فایروال سریعا میبنده
امکان گزینه ی سوم به نظر من 50 درصد و گزینه ی 1 به نظر من 30 درصد و گزینه ی دوم 20 درصد
سلام دوست عزیز
این تاپیک به بیش از 130 پست رسیده است
بهتره همین ارسال ها داخل توئیتر انجام بشه. لطفا دوستان کوتاهی نکنند
فعلا هیچ چاره ایی جز این نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
دوستمون حرف خوبی زد
هرچند که همه ی آتیش ها از گور خودشون در میاد
به نظرم بهترین کار مکاتبه و ریپورت اکانتش در توییتر هست،
اینهایی که باعث و بانی ***** اینترنت یک کشور هستند ، چطور باید از توییتر و امثال اون نه فقط به خاطر ***** بودن:) بلکه به خاطر ضد حقوق انسانیت بودن ،استفاده کنندو بقیه محروم باشند؟
هم اعتراض کنید و هم ریپورت
- - - Updated - - -
ما از این دولت و نظام و وزیر و مخابرات و ... هیچ انتظاری نداریم
فقط می خواهیم چوب لای چرخمون نگذاره
- - - Updated - - -
وزیر...
متوجه هستی که ما را از اون ور تحریم کردن و خیلی سایت ها رونمیتونیم ببینیم؟
پراکسی داریم ، چون نیاز داریم
اگر پوبلیک بود ***** کن،
بیخود می کنید سرورهای ما رو بی جهت ببندید.
سال ها پیش نزدیک بهمن میشدیم اینترنت و موبایل مشکل پیدا می کرد؟
حالت رفتید پیشواز؟
خبریه که ما اطلاع نداریم؟
از چی می ترسید؟
-
امروز صبح هم کلی ip از دوستام بلاک شدن.
-
معاون وزیر ارتباطات :
*****ینگ در روزهای آینده سخت تر خواهد شد
معاون وزیر ارتباطات گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر ناظمی با اعلام این خبر در توییتر نوشت: با توجه به اعلام پایان فرصت مستقل شدن هاتگرام و طلاگرام (تلگرام طلایی) تا آخر آذرماه از پیام رسان تلگرام نتیجه گیری می کنم شاهد اختلالاتی برای جدی شدن *****ینگ باشیم.
وی گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم. من فقط اطلاع رسانی می کنم.
وی در مورد گمانه زنی برای *****ینگ برای اینستاگرام هم گفت: هنوز این موضوع به تصویب مراجع مربوطه نرسیده است اما یک عده به شدت دنبال این اتفاق هستند.
منبع : خبرگزاری مهر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahyarco
معاون وزیر ارتباطات :
معاون وزیر ارتباطات گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر ناظمی با اعلام این خبر در توییتر نوشت: با توجه به اعلام پایان فرصت مستقل شدن هاتگرام و طلاگرام (تلگرام طلایی) تا آخر آذرماه از پیام رسان تلگرام نتیجه گیری می کنم شاهد اختلالاتی برای جدی شدن *****ینگ باشیم.
وی گفت: *****ینگ طی روزهای آینده سخت تر خواهد شد و ما هم در این موضوع نقشی نداریم. من فقط اطلاع رسانی می کنم.
وی در مورد گمانه زنی برای *****ینگ برای اینستاگرام هم گفت: هنوز این موضوع به تصویب مراجع مربوطه نرسیده است اما یک عده به شدت دنبال این اتفاق هستند.
یا خدا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
یا خدا
یه زمانی پورت های pptp , l2tp رو بستن همه فکر میکردن پراکسی کارش تمومه،ولی دیدید که کریو و http و ... اومدن و مشکل بلکل حل شد،این بازیهاشون هم تموم میشه،
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterking32
help@tic.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahyarco
معاون وزیر ارتباطات :
==========================================
حکایت کی بود کی بود من نبودم ..خدمت دوستان عرض کردم عزیزانی که مسدود شده اند سریع سیر به فکر تعویض ای پی باشن وسلام نامه تمام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
زدم نشد ...
-
یکرسی از ip های من آزاد شدن
-
برای من رنج های مختلفی بسته شده
ایرلند 1 مورد
المان 3 مورد
فرانسه 2 مورد
کسی میدونه برای کدام کشور ها کمتر بسته میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
یکرسی از ip های من آزاد شدن
بعد از بسته شدن 3 روز بعد نهایت یک هفته بعد آی پی آزاد میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
refigh
برای من رنج های مختلفی بسته شده
ایرلند 1 مورد
المان 3 مورد
فرانسه 2 مورد
کسی میدونه برای کدام کشور ها کمتر بسته میشه ؟
اینطور که مشخصه و نحوه عملکرد *****ینگش اصلا ربطی به نوع کشور و دیتاسنتر نداره!
فقط آی پی های ایران ***** نمیشن
-
30 ای پی مختلف خاموش و روشن همه با هم رنج متفاوت المان
21 ای پی روشن ریموت ویندوز کامل ویندوز همه حساب پی پل
5 مورد هلند که اصلا داخل ایران استفاده نمیشه و مشتری امریکاست و همونجا باهاش کار میکنه! معلوم نیست یعنی روی مانیتورینگ که ما داریم هر 10 دقیقه یه ری***ت پینگ از ایران و چند تا سرور دیگه به ای پی های روشن میره میشه دلیل ***** شدن!
کلا گند زدن خدا کنه کوتاه بیان و اشتباه خودشون بپذیرن و تمامش کنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahyarco
معاون وزیر ارتباطات :
*****ینگ تلگرام هم تف سر بالا شد برای این حکومت.
-
فقط آی پی های ایران مسدود نمیشن، کشور و Range اهمیتی نداره !
کانکشنهای V---Pn رو به شدت روی سرورها کاهش بدید، SSH یا ریموت برای مدت طولانی روی سرور باز نکنین (کمتر از 10 مین باشه)، پورتها رو عوض نکنید برای SSH و RDP، ترجیحا HTTPS استفاده نکنین. این کارهارو بکنین احتمال بلاک شدن کم هست.
هیچ گونه سوریس قندشکن نصب نکنید، حتی Shadowsocks یا MTProto و ...
آدم بلاک نمیکنه بات هست ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterking32
امروز صبح ده مین سایت باز میشد و پینگ بالا بعد قطع شد!
- - - Updated - - -
Tracert گرفتم تا اینجا میره دیگه نمیره ...
فایل پیوست 38913
کد:
4 41 ms 37 ms 37 ms 172.19.16.33
5 38 ms 38 ms 36 ms 172.19.17.214
6 46 ms 61 ms 48 ms 172.19.17.209
7 48 ms 43 ms 46 ms 172.19.17.17
8 52 ms 44 ms 42 ms 172.19.17.2
9 46 ms * * 10.201.177.49
مشخصه دیگه میآد زیرساخت خفت میشه...
-
من کار دولوپ میکنم و برای یک سری سرویس مثل داکر و ... نیاز به دور زدن تحریم ها دارم. رو سرورم شادو داشتم که از ترسم حذفش کردم و یه سرویس کلود گرفتم با هزینه ماهیانه ۲ یورو برای این موضوع. الان همه چی اوکیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
من کار دولوپ میکنم و برای یک سری سرویس مثل داکر و ... نیاز به دور زدن تحریم ها دارم. رو سرورم شادو داشتم که از ترسم حذفش کردم و یه سرویس کلود گرفتم با هزینه ماهیانه ۲ یورو برای این موضوع. الان همه چی اوکیه
رو کلود فلر ای پی خالی هم میشه اد کرد تا مخفی کنه ؟
سرویس رایگانش که فقط دومین میشه
دوستان کسی اطلاع نداره کلود فلر اگه ای پی مخفی کنه فکر خیلی خوبیه
ای پی فنلاند گرفتم کمتر از 1 ساعت بلاک شد #-o
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
30 ای پی مختلف خاموش و روشن همه با هم رنج متفاوت المان
21 ای پی روشن ریموت ویندوز کامل ویندوز همه حساب پی پل
5 مورد هلند که اصلا داخل ایران استفاده نمیشه و مشتری امریکاست و همونجا باهاش کار میکنه! معلوم نیست یعنی روی مانیتورینگ که ما داریم هر 10 دقیقه یه ری***ت پینگ از ایران و چند تا سرور دیگه به ای پی های روشن میره میشه دلیل ***** شدن!
کلا گند زدن خدا کنه کوتاه بیان و اشتباه خودشون بپذیرن و تمامش کنن.
چندبار مگه اشتباه خودشون و پذیرفتن که این دومیش باشه؟
-
به ایمیلی که دادم ایمیل بزنید (قبلش هر سرویس قندشکنی که دارید استاپ کنید) بعد از 24 ساعت سرور رو ریستارت کنید، سرور باز میشه، به هیچ عنوان MTProto یا Shadowsocks یا سرویس مشابه استارت نکنین، چون بلافاصله مجدد بلاک میشید.
-
جدید کسی بلاک شده؟
دیروز و امروز !؟
-
ای ول بچه ها دارن رفع ***** میکننن من بالای 10 مورد بلاکی داشتم و اخرین مورد دیشب بود رفع شده الان
فرانسه المان فنلاند ایرلند همگی باز شدند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
refigh
ای ول بچه ها دارن رفع ***** میکننن من بالای 10 مورد بلاکی داشتم و اخرین مورد دیشب بود رفع شده الان
فرانسه المان فنلاند ایرلند همگی باز شدند
شما کار خواصی انجام دادید یا خود به خود باز شدن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود تنها این اقا مشکل نداره خیلی ایپی ها بلاک شده در این 10 صفحه خیلی ها هم تاپیک را دیدن اما نگفتن ماله اونام مشکل داره ولی خبر دارم رنج ایپی های یکسری ها کسانی که شرکت در این تاپیک نکردن هم بلاک شده
شما اگر در زیرساخت هستید یا میتوانید باهاشون ارتباط برقرار کنید بهشون بگید دلیل این کار چی هست که چرخشی رندم در این چند روزه پینگ در ایران فقط ندارد مسدود میکنید و بگید حل میشوند کی یا غیره بعد اینجا اعلام کنید خیال همه راحت بشه .ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
پ خ شد.
masterking32
سلام
پیغام خصوصی گردید و جهت اطلاع عموم نیز ضمیمه شد.
همانطور که قبلا در تاپیک ذکر کردیم این مشکلات به خاطر *****ینگ است و هیچ علت دیگری ندارد.
با پیگیری آیپی برخی دوستان در زیرساخت کشور که پیغام خصوصی ارسال کردند (ما یک نفر اعلام کردیم اما خب چند نفر فرستادند و همچنان میفرستند) :
این مشکل بوجود آمده بدلیل استفاده از پروکسی بروی ای پی ***.***.***.*** بوده است و توسط *****ینگ به این شکل تشخیص داده شده است. درصورت نیاز به رفع آن می توانید با ارسال ایمیل به آدرس help@tic.ir با ارائه اطلاعات به شرح زیر ،درخواست حذف آن را نمایید: 2- name of customer company,
3- name of destination company,
4- destination port and service on IP ***.***.***.***
لازم به ذکر است بر رو لبه ی شبکه اعمال شده است و ممکن است گاهی وقت ها دوستان فکر کنند به عنوان مثال لینک قطر تحریم کرده یا موارد این چنینی که در این چند روز برخی مشتریان و کاربران دیگر چنین حرف هایی میزنند اما هیچ علتی جز *****ینگ نیست.
وقتی شما پینگ میگیرید بعد از چند بار پاسخ دسترسی شما به آیپی ثبت شده در سامانه *****ینگ مسدود میشود (دقیقا حالتی از شبکه چیدمان شده است که از این حالت نیز روبینا سرور برای موارد ترافیک پهنای باند خارجی و سایر سرویس های خود استفاده میکند (بیشتر نمیتوان توضیح داد همین یک مورد هم فقط جهت اطمینان صحیح بودن موارد درج شده ذکر شد) بنابراین کاملا آگاه هستیم چه چیدمانی برنامه ریزی شده است)
در اصل پکت ها مشاهده و بعد بلاک میشود حال این که پکت برای vp--nn است یا نه توسط فرمولی است که تعریف میکنند که اگر اشتباه باشد به اشتباه بات ***** میکند و مسیر روتینگ تغییر میکند (یا هایجک)
لطفا دوستان دیگر آیپی نفرستند چون شرمنده عزیزان میشویم و امکان بررسی این آیپی ها نمیباشد زیرا ما سرویس دهنده مستقیم شما نیستیم و بیش از این نمیتوانیم پیگیری این موارد را انجام دهیم فقط چند مورد بررسی شد تا مشکل کلی روئیت و جهت کمک به دوستان در تاپیک اعلام شود، مطمئن باشید همه چنین مشکلی دارید و ***** شدن یا باز شدن خودکار است مگر طولانی باشد که ایمیل بزنید رفع شود.
باتشکر
-
ip من هم 2 مورد بود باز شده