-
پاسخ : تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی
بنظرم شاتل بهتر شده نسبت به قبل...
من قبلا ART3 میگرفتم....حدود چهل گیگ در ماه آستانه مصرف بود ...سرعت پایین تر...حدود ۴۸ تومان در ماه...
سرویس فعلا استانه مصرف ۱۶۰ هست ...نصفش برای ترافیک بین الملل....سرعت ۸ ...قیمت ۵۴ میشه....
http://www.shatel.ir/services/adsl2/adsl2-price-list/
نمی دونم دیگه اون لینکی که از شاتل گذاشتید چی بود اما این خود وب سایت شاتل هست و قیمتهای رسمی...
-
از شاتل - اسیاتک - های وب تلفنی پرسیدم امکان ارائه adsl روی فیبر نوری منطقه منو ندارن اینم از شانس من که مجبورم یا از مخابرات نت بخرم یا td-lte ایرانسل .
-
من موندم این چه نوع سرویس دهی هست
مگه میشه چیزی رو با قانون و محدودیت داد بعد بگیم غیر حجمی و غیر محدود
اینا یا خودشون ... هستن یا ملت رو .... حساب میکنن
حالا جهنم از اون ها به چسب به اینکه
طرف یک گیگ مصرف بین المللی داره بعد سه گیگ ازش کم بشه این جز حرام خواری ها هست یا جز ژن خوب ها
وقتی رای به اقازاده های ژن خوب و سالم داده میشه انتظاری بیشتر نیست
درضمن دولت ها میدونن محدودیت زیادی باعث نابودیشون میشه مخصوصا تو اینترنت
ملت تلگرام وصل نشن بعدد میان وسط خیابون نگران نباشید سر اینم شده اینترنت رو به اینترانت تبدیل نمیکنن :-b مگر اینکه بخوان دیگه خودشونو از صفحه روزگار محو کنن
با این موجودات باید جمهوری اسلامی رو خط زد جمهوری دو ز دان ایرانی گذاشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
host-net
من موندم این چه نوع سرویس دهی هست
مگه میشه چیزی رو با قانون و محدودیت داد بعد بگیم غیر حجمی و غیر محدود
اینا یا خودشون ... هستن یا ملت رو .... حساب میکنن
حالا جهنم از اون ها به چسب به اینکه
طرف یک گیگ مصرف بین المللی داره بعد سه گیگ ازش کم بشه این جز حرام خواری ها هست یا جز ژن خوب ها
وقتی رای به اقازاده های ژن خوب و سالم داده میشه انتظاری بیشتر نیست
درضمن دولت ها میدونن محدودیت زیادی باعث نابودیشون میشه مخصوصا تو اینترنت
ملت تلگرام وصل نشن بعدد میان وسط خیابون نگران نباشید سر اینم شده اینترنت رو به اینترانت تبدیل نمیکنن :-b مگر اینکه بخوان دیگه خودشونو از صفحه روزگار محو کنن
با این موجودات باید جمهوری اسلامی رو خط زد جمهوری دو ز دان ایرانی گذاشت
برادر، ربطی به دولت نداره. اگه منم رییس جمهور بشم وضع همینه. رییس جمهور یه عروسکه. حکومت دستور میده و دولت هم مجبور به اجرای اوامر هست. در اصل، سیاست های کلان و موضوعات مهم مثل همین طرح جدید اینترنت، از طرف نقطه چین و اصول گرایان همراه، به دستور تبدیل میشه و برای اجرا به دولت ابلاغ میشه. شما هم رییس جمهور بشی مجبوری کاری که بهت میگن رو انجام بدی. آره عزیرم. اینطوریاست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
server95
برادر، ربطی به دولت نداره. اگه منم رییس جمهور بشم وضع همینه. رییس جمهور یه عروسکه. حکومت دستور میده و دولت هم مجبور به اجرای اوامر هست. در اصل، سیاست های کلان و موضوعات مهم مثل همین طرح جدید اینترنت، از طرف نقطه چین و اصول گرایان همراه، به دستور تبدیل میشه و برای اجرا به دولت ابلاغ میشه. شما هم رییس جمهور بشی مجبوری کاری که بهت میگن رو انجام بدی. آره عزیرم. اینطوریاست.
طرز فکرت : )))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
در مورد
TD-LTE ایران سل قبلا تو این انجمن بحث شده بود هرچی می گردم پیداش نمی کنم کسی لینکی داره از بحث؟
سلام ؛ وقت بخیر
لینک زیر شاید به کارتون بیاد
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=191225
با احترام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amlaaki
اتفاقا عالی شد فقط شما یک pptp ایران بخر و وصلش کن به مودمت هم وی پی انه هم ترافیکت زیاده .
محدودیت 500 سایت برتر هم حذف شده و کل سرورای داخلی هست .
از دوستان کسی می تونه در مورد این روش منو راهنمایی کنه؟ من مجبورم از مخابرات نت تهیه کنم چون به td-lte ایران سل هم اعتباری نیست ! یکی از دوستان در پست های قبل گفته که با این روش و نت مخابرات قبلا تست کرده و جواب نداده ! لطفا یک نفر که قبلا با نت مخابرات این روش رو تست کرده منو راهنمایی کنه ارادت مند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amlaaki
اتفاقا عالی شد فقط شما یک pptp ایران بخر و وصلش کن به مودمت هم وی پی انه هم ترافیکت زیاده .
محدودیت 500 سایت برتر هم حذف شده و کل سرورای داخلی هست .
بعید میدونم که لیست سایتها حذف شده باشه .
الان همه isp ها بعد از پلن قیمتشون یه لینک گذاشتن که توش لیست سایتهای داخلی رو نوشته.
-
ای اساتید در مورد تونل به روش pptp ایران راهی نیست ؟ بدون pptp انگار پولمون رو می ریزیم تو سطل آشغال !!
-
2 فایل پیوست
تعرفه سرویس های هماراسیستم تبریز - Hamara.ir (شرکت لایزر شمال غرب کشور)
فایل پیوست 37235فایل پیوست 37236
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
server95
پس بگو چقد دولتا باهم فرق دارن!
نیکه جکومت هر روز یه سازی میزنه هر دولتی میاد یه دستور جدید میگیره دیروز هسته ای امروز غیر هسته ای! عجب!
-
دوستان الان پارس انلاین کلا تعرفه های اینترنت نامحدودش برداشته لیست تعرفه های جدید رو که من تو این لینک دیدم
http://www.parsonline.com/adsl/sale/compare-services
متوجه یه چیزی نشدم آستانه منصفانه بین الملل آستانه منصفانه داخلی
داستان اینها چیه یعنی مثلا یه جا گفته 50گیگ داخلی 50گیگ خارجی یعنی بعد از مصرف 50گیگ ترافیک خارجی اینترنت ما قطع میشه ؟. داخلی میشه ؟؟
-
سلام
کلا تعرفه های اینترنتی در چند سال اخیر خیلی بد شده....سپاس
-
با سلام
دوستان فقط شرکت پارس آنلاین برخی از سایتهای دانلود را با 50 درصد تخفیف در لیست قرار داده!
کد:
http://asandl.com/webgardi/link/1450/
دانلود و ابزار وب:
yasdl.com cafebazaar.ir asandl.com downloadha.com vatandownload.com sarzamindownload.com fileman.parspa.ir filesell.ir
gilbazar.com shatelland.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
با سلام
دوستان فقط شرکت پارس آنلاین برخی از سایتهای دانلود را با 50 درصد تخفیف در لیست قرار داده!
کد:
http://asandl.com/webgardi/link/1450/
دانلود و ابزار وب:
yasdl.com cafebazaar.ir asandl.com downloadha.com vatandownload.com sarzamindownload.com fileman.parspa.ir filesell.ir
gilbazar.com shatelland.com
خوش به حال شما ! من که مجبورم از مخابرات تهیه کنم چون رو فیبرم ! مخابرات هم که آخر د ز د ی هست !
-
-
دوستان کسی شاتل جدیدش شارژ کرده من باید شارژکنم موندم کدوم بگیرم به صرف طره از 2میگ به بالا سرعتش اصن چجوریه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arinatarh.ir
دوستان کسی شاتل جدیدش شارژ کرده من باید شارژکنم موندم کدوم بگیرم به صرف طره از 2میگ به بالا سرعتش اصن چجوریه
هر سرعتی بخواهید باس تقصیم بر 8 کنید سرعت دریافتی هست .چون دیگه مثله قبلا نیست تا حداکثر پهنا باند باز بذارند .
الان 512 بگیرید 64 کیلوبایت سرعتتون میشه .
2مگابیت هم بگیرید 256 کیلوبایت سرعتتون میشه
-
دوستان من فایلی رو از یک سایت که روی hosted-by.hostdl.com.asiatech.ir هاست شده بود رو دانلود کردم و از کنترل پانل اینترنتم دقیق چک کردم فایلی که 90 مگ حجم داشت از پهنای من 45 مگ کم شده ! این یعنی برای من نصف بها حساب شده . در حالیکه من هنوز بسته های مصوبه جدید 266 رو خریداری نکردم !
ای پی سایت مورد نظر 185.49.85.44 هست
از طرفی نت من مخابرات هست و اصلا لینک اون سایتی که ازش دانلود کردم تو لیست سایت های نصف بها هم نیست !
از این موضوع نمیشه نتیجه گرفت که کل ای پی های سایت های داخلی نصف بها حساب میشه؟
لیست سایت های نیم بها مخابرات :
http://eportal.tci.ir/Portals/0/top-...-sites-500.pdf
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
ای اساتید در مورد تونل به روش
pptp ایران راهی نیست ؟ بدون pptp انگار پولمون رو می ریزیم تو سطل آشغال !!
میتونید اینترنت پیشگامان با 3000گیگ استفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
میتونید اینترنت پیشگامان با 3000گیگ استفاده کنید
خط من رو فیبر هست ( کاپو ) فقط می تونم از مخابرات نت تهیه کنم . فقط یه نکته با تستی که در پست پیوست انتهایی هم توضیح دادم از قرار معلوم همه سایت های ایرانی برای من نصف بها حساب میشه با اینکه روی نت مخابرات هستم ! با این توضیح می تونم از pptp ایران پهنا رو دو برابر کنم برای سایت های خارجی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان من فایلی رو از یک سایت که روی
hosted-by.hostdl.com.asiatech.ir هاست شده بود رو دانلود کردم و از کنترل پانل اینترنتم دقیق چک کردم فایلی که 90 مگ حجم داشت از پهنای من 45 مگ کم شده ! این یعنی برای من نصف بها حساب شده . در حالیکه من هنوز بسته های مصوبه جدید 266 رو خریداری نکردم !
از طرفی نت من مخابرات هست و اصلا لینک اون سایتی که ازش دانلود کردم تو لیست سایت های نصف بها هم نیست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
خط من رو فیبر هست ( کاپو ) فقط می تونم از مخابرات نت تهیه کنم . فقط یه نکته با تستی که در پست پیوست انتهایی هم توضیح دادم از قرار معلوم همه سایت های ایرانی برای من نصف بها حساب میشه با اینکه روی نت مخابرات هستم ! با این توضیح می تونم از pptp ایران پهنا رو دو برابر کنم برای سایت های خارجی؟
از کدوم سایت دانلود کردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
از کدوم سایت دانلود کردید
اسم نمی برم که تبلیغ نشه ولی از ای پی که قرار دادم مشخصه کدوم سایت هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان من فایلی رو از یک سایت که روی
hosted-by.hostdl.com.asiatech.ir هاست شده بود رو دانلود کردم و از کنترل پانل اینترنتم دقیق چک کردم فایلی که 90 مگ حجم داشت از پهنای من 45 مگ کم شده ! این یعنی برای من نصف بها حساب شده . در حالیکه من هنوز بسته های مصوبه جدید 266 رو خریداری نکردم !
سلام
ای پی که اعلام کردید جز لیست نیست (جز لیست ایرانسل و...)
تمام اپراتور ها جدیدا ادرس سایت اعلام کردن نه ای پی
وقتی ترافیک نیم بها میشود که شما از ادرس سایت های منتخب دانلود کنید نه از ای پی اون ها
-
1. چه اینترنت غیر حجمی هست که ترافیک مجاز داره ؟ :دی
2. یکی از دلیل هایی که این موضوع به وجود امده و کسی بهش دقت نمیکنه بسته شدن IPv4 هست و زمانی که مجبور باشن از IPv6 استفاده کنند یکی از امکاناتی که نمیتونن ازش استفاده کنند nat هست زمانی که از نَت نشه استفاده کرد نمیشه کاربر رو بعد از تمام شدن ترافیک به صفحه اتمام اعتبار منتقل کنند
** عاشق کاربران نیستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
سلام
ای پی که اعلام کردید جز لیست نیست (جز لیست ایرانسل و...)
تمام اپراتور ها جدیدا ادرس سایت اعلام کردن نه ای پی
وقتی ترافیک نیم بها میشود که شما از ادرس سایت های منتخب دانلود کنید نه از ای پی اون ها
از ای پی دانلود نکردم از سایتی که این ای پی متعلق به اون هست دانلود کردم ! اسم سایت رو اینجا نمی نویسم تا تبلیغ نشه ! ای پی اختصاصی هست یعنی اگر ای پی رو در مرورگر بزنید و اینتر سایت مربوط به ای پی باز میشه . من از این سایت یه فایل 90 مگ دانلود کردم با کمال تعجب دیدم دقیقا 45 مگ از شارژ پهنای من کم شد . یعنی دانلود از این سایت داخلی برای من نصف بها حساب شده در حالیکه لینک این سایت در لیست سایت های داخلی نبود فقط ای پی این سایت از هاست دی ال و اسیاتک و ایرانی هست
-
حمله به پیشگامان سه هزار گیگ کرد>:)
دوره جدید حجم د ز دی به زودی!
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
از ای پی دانلود نکردم از سایتی که این ای پی متعلق به اون هست دانلود کردم ! اسم سایت رو اینجا نمی نویسم تا تبلیغ نشه ! ای پی اختصاصی هست یعنی اگر ای پی رو در مرورگر بزنید و اینتر سایت مربوط به ای پی باز میشه . من از این سایت یه فایل 90 مگ دانلود کردم با کمال تعجب دیدم دقیقا 45 مگ از شارژ پهنای من کم شد . یعنی دانلود از این سایت داخلی برای من نصف بها حساب شده در حالیکه لینک این سایت در لیست سایت های داخلی نبود فقط ای پی این سایت از هاست دی ال و اسیاتک و ایرانی هست
سلام
همچین چیزی نیست که اگه از سرور های هاست دی ال و اسیاتک و ایرانی دانلود کنی نیم بها میشه
مگر اینکه مثلا نت مخابرات شما اینجوری باشه هنوز تفکیک با آدرس سایت نکردن
ولی من با های وب اسیاتک و شاتل تست کردم اینجوری نیست فقط سایت های داخل لیست ی که دادن نیم بها میزنه
خواستید با هم تست میکنیم
در تلگرام در خدمتم
@bistping_s
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
سلام
همچین چیزی نیست که اگه از سرور های هاست دی ال و اسیاتک و ایرانی دانلود کنی نیم بها میشه
مگر اینکه مثلا نت مخابرات شما اینجوری باشه هنوز تفکیک با آدرس سایت نکردن
ولی من با های وب اسیاتک و شاتل تست کردم اینجوری نیست فقط سایت های داخل لیست ی که دادن نیم بها میزنه
خواستید با هم تست میکنیم
در تلگرام در خدمتم
@bistping_s
زمانیکه برای من از 90 مگ دانلود 45 مگ کم کرد هنوز طرح جدید رو نخریده بودم . الان که طرح جدید رو خریدم تست کردم از 100 مگ دانلود همون 100 مگ از شارژم کم شد . این یعنی مصرف عادی یا .... ؟
-
دوستان الان سایت های خارجی پهنای باند مصرفی شون دو برابر حساب میشه . سایت های ایرانی برابر یعنی هر قدر مصرف کنی همون اندازه اون 500 سایت برگزیده هم نصف . پس با این حساب اگر ما pptp ایران ست کنیم تو مودم باز برنده ایم چون می تونیم از کل پهنای باند خریداری شده استفاده یک به یک کنیم درسته؟ غیر اینه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان الان سایت های خارجی پهنای باند مصرفی شون دو برابر حساب میشه . سایت های ایرانی برابر یعنی هر قدر مصرف کنی همون اندازه اون 500 سایت برگزیده هم نصف . پس با این حساب اگر ما pptp ایران ست کنیم تو مودم باز برنده ایم چون می تونیم از کل پهنای باند خریداری شده استفاده یک به یک کنیم درسته؟ غیر اینه؟
درسته ولی الان بعضی شرکت ها مثل آسیاتک ترفندی برای د.ز.د.ی زدن و به جای این کار ترافیک داخلی رو یک و ترافیک بین الملل رو دو برابر حساب میکنن!!
جالب تر اینکه این کار رو برای مشتری های قدیمی که طرح های یکساله و... از قدیم هم داشتن انجام دادن.
خودم از طرح یکسالم 50 روز مونده بود که هر چقدر حجم میخردیم دو برابر حساب میکرد تو پنلش قشنگ میزنه "استفاده شده" 1 گیگ بعد "محاسبه شده" 2 گیگ!!! چرا؟ چون ترافیک بین الملل بوده.
برای همین با اینکه هنوز از سرویسم از آسیاتک مونده بود جمع آوری کردم و الان دو روزه آمدم فن آوا و نسبتاً راضیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atrafnet
درسته ولی الان بعضی شرکت ها مثل آسیاتک ترفندی برای د.ز.د.ی زدن و به جای این کار ترافیک داخلی رو یک و ترافیک بین الملل رو دو برابر حساب میکنن!!
جالب تر اینکه این کار رو برای مشتری های قدیمی که طرح های یکساله و... از قدیم هم داشتن انجام دادن.
خودم از طرح یکسالم 50 روز مونده بود که هر چقدر حجم میخردیم دو برابر حساب میکرد تو پنلش قشنگ میزنه "استفاده شده" 1 گیگ بعد "محاسبه شده" 2 گیگ!!! چرا؟ چون ترافیک بین الملل بوده.
برای همین با اینکه هنوز از سرویسم از آسیاتک مونده بود جمع آوری کردم و الان دو روزه آمدم فن آوا و نسبتاً راضیم.
من تماس گرفتم با مخابرات اون ها هم گفتن که " ترافیک داخلی رو یک و ترافیک بین الملل رو دو برابر حساب میکن "
با این حساب من 2*2 تا 4 تا کردم و دیدم که pptp ایران ست کنم و از کل ترافیکی که می خرم به عنوان ترافیک داخلی ایرانی با ضریب یک به یک استفاده کنم . سایت های نیم بها رو هم به خودشون واگذار کردم : دی
حالا مونده این pptp رو از کی بگیرم که مطمئن باشه چون کل ترافیک من از سرور این pptp خواهد گذشت !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
من تماس گرفتم با مخابرات اون ها هم گفتن که
" ترافیک داخلی رو یک و ترافیک بین الملل رو دو برابر حساب میکن "
با این حساب من 2*2 تا 4 تا کردم و دیدم که pptp ایران ست کنم و از کل ترافیکی که می خرم به عنوان ترافیک داخلی ایرانی با ضریب یک به یک استفاده کنم . سایت های نیم بها رو هم به خودشون واگذار کردم : دی
حالا مونده این pptp رو از کی بگیرم که مطمئن باشه چون کل ترافیک من از سرور این pptp خواهد گذشت !!!
آیدی تلگرام بفرستید تا برای تست pptp بهتون بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
من تماس گرفتم با مخابرات اون ها هم گفتن که
" ترافیک داخلی رو یک و ترافیک بین الملل رو دو برابر حساب میکن "
سلام
اون پانصد سایت فقط داخلیه
pptp از ای پی اون پانصد سایت مگه میخوای بگیری ؟ مگه هست اصلا ؟
و این که الان که دیگه ترافیک خوبی دادن برای بین المللی ؛ پیشگامان 1 ترابایت اینترنت داده ؛ شما هرچی دانلود هم بکنی 33 گیگ نمیتونی توی یک روز دانلود کنی بعد یکی دو روز هم حرصت میخوابه و دیگه از دانلود کردن بدت میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
سلام
اون پانصد سایت فقط داخلیه
pptp از ای پی اون پانصد سایت مگه میخوای بگیری ؟ مگه هست اصلا ؟
و این که الان که دیگه ترافیک خوبی دادن برای بین المللی ؛ پیشگامان 1 ترابایت اینترنت داده ؛ شما هرچی دانلود هم بکنی 33 گیگ نمیتونی توی یک روز دانلود کنی بعد یکی دو روز هم حرصت میخوابه و دیگه از دانلود کردن بدت میاد
من از پیشگامان نمی تونم بخرم چون روی فیبر هست خط من ( کافو ) و مجبورم از مخابرات د ز د بخرم . Pptp از ای پی ایران اگر باشه کل ترافیک من داخلی حساب میشه و مثلا اگر 50 گیگ ترافیک بخرم کل این 50 گیگ رو می تونم یک یه یک مصرف کنم و سایت های خارجی برای من دوبل حساب نمیشن
غیر اینه؟
توضیح : ترافیک داخلی ( سایت های ایرانی ) با ضریب یک کسر میشه . ترافیک خارجی با ضریب 2 . اون 500 سایت هم با ضریب 0.5 یعنی نصف. من می خوام همه سایت ها چه خارجی چه ایرانی چه اون 500 سایت با ضریب یک برام حساب بشه پس با PPTP ایران این کار شدنی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
من از پیشگامان نمی تونم بخرم چون روی فیبر هست خط من ( کافو ) و مجبورم از مخابرات د ز د بخرم . Pptp از ای پی ایران اگر باشه کل ترافیک من داخلی حساب میشه و مثلا اگر 50 گیگ ترافیک بخرم کل این 50 گیگ رو می تونم یک یه یک مصرف کنم و سایت های خارجی برای من دوبل حساب نمیشن
غیر اینه؟
توضیح : ترافیک داخلی ( سایت های ایرانی ) با ضریب یک کسر میشه . ترافیک خارجی با ضریب 2 . اون 500 سایت هم با ضریب 0.5 یعنی نصف. من می خوام همه سایت ها چه خارجی چه ایرانی چه اون 500 سایت با ضریب یک برام حساب بشه پس با PPTP ایران این کار شدنی هست
کی همچین حرفی رو زده ؟
تراقیک داخلی همون پانصد سایته فقط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
کی همچین حرفی رو زده ؟
تراقیک داخلی همون پانصد سایته فقط
تماس گرفتم اپراتور مخابرات گفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
تماس گرفتم اپراتور مخابرات گفت
در کل فکر نمیکنم فرقی کنه، چون از اونطرف بازم باید پول pptp را بدید
یک سرور مجازی ایران کمش ماهی 30 تومن
اون سرور ایران هم با 30 تومن فقط واسه داخل ایران ترافیکش نامحدود هست و اگر کلا از بین الملل استفاده کنید و ترافیک از یه حدی بگذره قطعا بالای 30 تومن میشه
مثلا الان مخابرات 16 مگ ترافیک 210 گیگ 1 به 1 داخلی رو میده 65تومن که با یک pptp بخوای بگیری هزینش تقریبا در میاد 100 تومن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
در کل فکر نمیکنم فرقی کنه، چون از اونطرف بازم باید پول pptp را بدید
یک سرور مجازی ایران کمش ماهی 30 تومن
اون سرور ایران هم با 30 تومن فقط واسه داخل ایران ترافیکش نامحدود هست و اگر کلا از بین الملل استفاده کنید و ترافیک از یه حدی بگذره قطعا بالای 30 تومن میشه
مثلا الان مخابرات 16 مگ ترافیک 210 گیگ 1 به 1 داخلی رو میده 65تومن که با یک pptp بخوای بگیری هزینش تقریبا در میاد 100 تومن!
من فوق فوقش یک مگ با ترافیک 50 گیگ ماهانه می خرم قیمت 20 تومن یه pptp هم می گیرم ماهی 10 تومن ( ترافیک نامحدود ) این قیمت و شرایط pptp رو یکی از دوستان همین انجمن گرفتم .
می بینید که من نیاز بالایی به ترافیک ندارم فقط زورم میاد پول چیزی رو بدم و نتونم ازش استفاده کنم . چون بدون pptp من فوقش می تونم از 25 گیگ استفاده کنم یعنی نصف !
فقط فکر کنم کل دیتای من از سروری که PPTP ازش اجرا میشه رد میشه و موضوع امنیت کمی منو می ترسونه چون فکرش رو بکنید کل دیتا و پسورد ها و غیره قراره از این سرور PPTP رد بشه !