-
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
مهم نیست. چون افرادی که اینجا هستند، اکثراً حرفهای و فروشنده دامین هستند. اینها هیچ وقت نمیان بروند رده چهارم و پنجم زنجیره دامین قرار بگیرند و فروشنده دست چندم بشوند. پس این دوستان فقط دارند آب توی هاون میکوبند.
- - - Updated - - -
یافتم یافتم. این reg.ru یک سایت انگلیسی هم داره به نام reg.com و قیمت مناسب داره. کاملاً انگلیسی هست و قیمتها هم به دلار. از کلیه سیستمهای پرداخت روسی مثل وب مانی هم پشتیبانی میکنه. اون nic.ru هم گزینه خوبی هست که خیلی وقته خودم دارم باهاش کار میکنم فقط اشکالش این هست که قیمتهاش به روبل هست نه به دلار.
مشکل فکر کنم حل شد. حالا Resello دیگه باید بره کشک بسابه.
- - - Updated - - -
این جریان TuCows رو میشه دقیقتر توضیح بدی؟ چرا هیچ وقت خوب نبوده؟ تحریم کرده تا حالا؟ اذیت کرده؟ بچّه بدی بوده؟ کیفیت نداشته؟ تجربهای داری؟
جریان نور چشمی چیه؟ یعنی اونها با TuCows رفیق شدن از قدیمها و کاریشون نداره؟
مسئله فقط سایت انگلیسی نیست، عین وب مانی که بیشتر اسنادش روسی هست و خیلی هاش انگلیسی نیست و کلا کار کردن باهاش سخته اینم اونجوری هست
در مورد TuCows هم چون قرار نیست بحث سیاسی کنیم سر بسته میگم، سرمایه شرکت یه ارتباطی به نورچشمی های داخلی داره و چند نفری که باهاش قوی کار میکنن هم اینجا هستن هم اونجا
-
یکی از دوستان در یه تاپیک دیگه متن جالبی ارسال کرده :
نقل قول:
من تلفنی باهاشون صحبت کردممنظور اینه که به صورت قدم به قدم تمام امکانات مربوط به ایرانی ها رو حذف خواهند کرد
گفتم واقعا عجب شجاعتی دارید که حجم عمده مشتری هاتون رو پس میزنید. گفت چند صد هزارتا بیشتر نیستن ایرانی ها!!!
گفت داریم سعی میکنیم یه پارتنری پیدا کنیم که بتونیم دامین ها رو به اون منتقل کنیم ولی هنوز خبری نیست
ظاهرا خودشو متاسف و متاثر نشون میداد
به نظرم میاد اینا میخوان از آب گلالود ماهی بگیرن
دارن مردم رو مجبور میکنن که طی یک ماه تا میتونن دامین ها رو از ترس قیمت بالا تمدید کنند بعدش هم میگن طی مذاکرات انجام شده مشکل برطرف شد!!! یا این که حالا انتقال بدید به فلان شرکت که شریک ماست و موقع انتقال هم باید یک سال شارژ کنید...
کلا فکر کنم تله پوله
لینک مطلب
-
من که اگه قفل ترانسفر ها باز بشه سریعا منتقل میکنم به یه جای مطمئن تر. ولی اوضاع جالب نیست. هر ساله هم داره سخت تر میشه. اون از ریسلر کلاب. این از ریسلو ضمانتی نیست که سال بعد دوباره این مشکل جای دیگه ای پیش نیاد به نظر من بهتره هر مشتری ای 2 تا دامین حداقل برای سایتش داشته باشه. هم دات ای ار هم دات کام یا هر چیز بین المللی که مشتری ها رو با هر دو دامنه اشنا کنه. اینطوری اگه روزی یه دفعه کلید دات کام رو زدن و خاموشش کردن سایت اون بنده خدا دان نمیشه و مشتری ها پیداش میکنند. ولی واقعا متاسفم برای خودمون که 1 هفته است اسیر داستانی هستیم که در اونور اب یه بچه 7 ساله هم اسیرش نمیشه. به چه جرمی ؟ ایرانی بودن !! مگه ایرانی چه گناهی کرده که باید همش در فشار و استرس باشه واسه یه دامین خریدن اینقدر اذیت بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
یکی از دوستان در یه تاپیک دیگه متن جالبی ارسال کرده :
لینک مطلب
جناب کیان از آنجا که من نمی توانم پیام خصوصی ارسال کنم لذا نتوانستم پاسخ شما را بدهم متاسفم
-
دوستان این آدرس برای کدوم رجیسترر است : www.PublicDomainRegistry.com ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad201
من که اگه قفل ترانسفر ها باز بشه سریعا منتقل میکنم به یه جای مطمئن تر. ولی اوضاع جالب نیست. هر ساله هم داره سخت تر میشه. اون از ریسلر کلاب. این از ریسلو ضمانتی نیست که سال بعد دوباره این مشکل جای دیگه ای پیش نیاد به نظر من بهتره هر مشتری ای 2 تا دامین حداقل برای سایتش داشته باشه. هم دات ای ار هم دات کام یا هر چیز بین المللی که مشتری ها رو با هر دو دامنه اشنا کنه. اینطوری اگه روزی یه دفعه کلید دات کام رو زدن و خاموشش کردن سایت اون بنده خدا دان نمیشه و مشتری ها پیداش میکنند. ولی واقعا متاسفم برای خودمون که 1 هفته است اسیر داستانی هستیم که در اونور اب یه بچه 7 ساله هم اسیرش نمیشه. به چه جرمی ؟ ایرانی بودن !! مگه ایرانی چه گناهی کرده که باید همش در فشار و استرس باشه واسه یه دامین خریدن اینقدر اذیت بشه
من میگم دوستان باید در توییتر و شبکههای اجتماغی و خبرگزاریها تحت این عنوان که وب فارسی داره به خاطر تحریم نابود میشه و دیگه ایرانیها نمیتوانند حتّی یک سایت داشته باشند، اطّلاع رسانی کنید. متأسفانه هیچ کس به جز حرفهایهای هاستینگ از این جریان تحریم برای دامین و هاستینگ خبر ندارند. شاید اینطوری، همانطور که با اطّلاع رسانی دست کم ofac در زمان اوباما به بهانه لزوم ایجاد امکان ارتباط برای ایرانیها خدمات ارتباطی مثل یاهو و... رو از تحریم مستثنی کرد، این مورد رو هم مستثنی کنه. اینجوری که ما هی از این شرکت به اون شرکت کوچ کنیم، فایده نداره. باید قضیه با چیزهایی مثل توییتر، ایمیل به ofac، اطلاع رسانی در روزنامهها و... به بحث گذاشته بشه و همگان از وضعیت ناپایدار وب فارسی مطّلع بشوند تا بشه کار ریشهای کرد. الان تمام بار این مشکل بر روی دوش شرکتهای هاستینگ بیچاره هست و کسی هم خبر نداره. یک هشتگ معین کنید و در توییتر و فیسبوک و تلگرام و... اطّلاع رسانی هماهمگ داشته باشید. میشه از هشتگ #فناتحریم هم که همین الان وجود داره برای این موضوعات، استفاده کرد. حتّی این موضوع رو باید به زبان انگلیسی در شبکههای اجتماعی با عنوان در خطر بودن وب فارسی و جلوگیری از گردش و نشر آزاد اطلاعات(همون چیزی که آمریکا ادعا میکنه) به وسیله تحریمها مطرح کرد.
همین گوگل و... خیلی از سرویسهاشون رو از طریق پیگیری رسانهای و ایمیلی ایرانیها آزاد کردند. دیگه شرکتهای دامین و هاستینگ و دیتاسنتر که از گوگل بالاتر نیستند.
من میگم از سایتهایی مثل زومیت و دیجیاتو و خبر آنلاین و روزنامه دنیای اقتصاد(بخش IT) و هفته نامه فناوران و ... باید در این زمینه کمک بگیریم. حتّی انحمن کسب و کارهای اینترنتی و سازمان نظام صنفی رایانهای به عنوان تشکّلهای موجود IT هم میتوانند بیانیه بدهند و اطلاع رسانی کنند.
موضوع هم مربوط به ریسلو تنها نمیشه. باید عنوان کنیم که تقریباً هیچ شرکت ثبت دامنه و هاستینگ معتبری حاضر به همکاری با ایرانیها نیست. حتّی ریسلو و هر دفعه ایرانیها محبور میشوند که عین کوچ رو دامنههاشون و هاست خودشون رو جابجا کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
دوستان این آدرس برای کدوم رجیسترر است : www.PublicDomainRegistry.com ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
resellerclub
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
مسئله فقط سایت انگلیسی نیست، عین وب مانی که بیشتر اسنادش روسی هست و خیلی هاش انگلیسی نیست و کلا کار کردن باهاش سخته اینم اونجوری هست
در مورد TuCows هم چون قرار نیست بحث سیاسی کنیم سر بسته میگم، سرمایه شرکت یه ارتباطی به نورچشمی های داخلی داره و چند نفری که باهاش قوی کار میکنن هم اینجا هستن هم اونجا
در مورد سایت reg.com من بهشون تیکت دادم که قسمتهایی از سایت انگلیسی رو که همچنان به زبان روسی هست، به انگلیسی برگردانند. اگر که میخواهند مشتریان بین المللی داشته باشند. همچنین بهشون گفتم تعداد زیادی از ایرانیها اگر این کار رو انجام بدهند، دوست دارند که مشتری و ریسلرشون باشند(حسّ منفعت طلبیشون رو تحریک کردم). حالا باید ببینم چی میشه؟ ضمناً فعلا برای افزایش موجودی اکانت از طریق WbMoney و Yandex Money توی این سایت باید از طریق نسخه روسی وارد شوید و دوباره به نسخه انگلیسی برگردید. این رو هم تیکت دادم که به نسخه انگلیسی اضافه کنند گزینه WebMoney و Yandex رو. الان در نسخه انگلیسی فقط PayPal و Credit Card داره. البتّه میشه از طریق نسخه روسی با وبمانی افزایش موجودی داد و توی نسخه انگلیسی استفاده کرد.
ضمناً این سایت مشکلی که فعلاً داره این هست که حسابداریشون بر اساس روبل هست. یعنی با وجود اینکه قیمتها رو در نسخه انگلیسی به دلار میزنه، ولی این در واقع به روبل تبدیل میشه و موجودی حساب شما هم به روبل هست. بعداً البتّه اگر بشه باهاشون کار کرد، میشه ترغیبشون کرد که حسابداری خودشون رو ببرن روی دلار در سایت انگلیسی. درسته که گزینه چندان جالبی نیست ولی در حالتی که اپشنهای مناسب دیگری هم یافت بشه که دردسر پرداخت و... هم نداشته باشه. متاسفانه یافت نمیشه.
پی نوشت: من یک گزینه توی جبل اطّارق (Gibraltar) پیدا کردم که زبان سایتش هم انگلیسی هست. وبمانی و بیت کوین هم ساپورت میکنه. خلاصه خوشحال شدم. ولی رفتم توی ثبت نامش و دیدم که در لیست کشورهاش، ایران نیست. یعنی تحریم. یعنی حتّی شرکت توی جبل الطّارق که یک جزیره هست، ما رو تحریم کرده. اوضاع اینطوریه که سایتهای روسی رو پیشنهاد میدهم. این سایته جبل الطّارقی که گفتم، اینه: https://www.alpnames.com
-
نمی دونم چقدر می تونه مفید یا موثر باشه ولی شاید اگر شکایت کنیم به ICANN بتونن اونها فشاری بیارن روی ریسلو و Realtime Registrar تا این مشکل حل بشه. به قول یکی از دوستان لااقل حالا که خودشون مسبب ایجاد مشکل هستن ، مثل ریسلر کلاب همه کارها رو خودشون انجام بدن و ببرن به یک رجسترر دیگه. باز خدا خیر بده ریسلر کلاب رو که چقدر مودبانه از بابت اون موضوع در اون زمان عذرخواهی کرد و بعدش هم خودش همه کارهای بعدی رو انجام داد. این ریسلو که از اولش هم کسی دل خوشی ازش نداشت. اون از پشتیبانیش ، اون از قیمت هاش اینم از این داستان جدیدش.
من سایت ICANN رو بررسی کردم و دوستانی که فکر می کنن شاید بشه از این طریق کاری کرد اگر تمایل داشتن به این صفحه سر بزنن
https://www.icann.org/complaints-office
یک فایل PDF به آدرس https://www.icann.org/en/system/file...26apr17-en.pdf رو باید دانلود کنید و پر کنید و بعد به آدرس complaints@icann.org شکایت خودتون رو ارسال کنید
شاید این تنها کاری باشه که فعلا میشه انجامش بدیم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.admin24
دامنه های خودم به name.com می برم 10 ساله مشکلی باهاشون ندارم. با پشتیبانیشون ارتباط خوبی داریم حتی گفتم ایرانی هستم یه سری توصیه کردن که تو این 10 سال مشکلی نداشتم.
دامنه های مشتریامون رو می بریم onlinenic چون پنل قدیمی و معتبر داشتم همونو استفاده می کنم . پشتیبانیشون هم حداقل با احترام و به صورت چت پیگیری می کنه مشکل فنی هم باهاشون نداشتم.
- - - Updated - - -
با توجه به تجربه ای که دارید حالا ما خبط کردیم نزدیم آیا راه حلی هست به خودشون تیکت زدم دو روزه که وضعیت open هست یعنی حال نکردن یه جواب آماده بدن که بابا ما دیدیم یا فلان
راهکاری که پشتیبان نیم بهتون گفتن چی بوده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mbsmt
نمی دونم چقدر می تونه مفید یا موثر باشه ولی شاید اگر شکایت کنیم به ICANN بتونن اونها فشاری بیارن روی ریسلو و Realtime Registrar تا این مشکل حل بشه. به قول یکی از دوستان لااقل حالا که خودشون مسبب ایجاد مشکل هستن ، مثل ریسلر کلاب همه کارها رو خودشون انجام بدن و ببرن به یک رجسترر دیگه. باز خدا خیر بده ریسلر کلاب رو که چقدر مودبانه از بابت اون موضوع در اون زمان عذرخواهی کرد و بعدش هم خودش همه کارهای بعدی رو انجام داد. این ریسلو که از اولش هم کسی دل خوشی ازش نداشت. اون از پشتیبانیش ، اون از قیمت هاش اینم از این داستان جدیدش.
من سایت ICANN رو بررسی کردم و دوستانی که فکر می کنن شاید بشه از این طریق کاری کرد اگر تمایل داشتن به این صفحه سر بزنن
https://www.icann.org/complaints-office
یک فایل PDF به آدرس
https://www.icann.org/en/system/file...26apr17-en.pdf رو باید دانلود کنید و پر کنید و بعد به آدرس
complaints@icann.org شکایت خودتون رو ارسال کنید
شاید این تنها کاری باشه که فعلا میشه انجامش بدیم ...
ممنون از شما
1-من از قوانین دامنه ها زیاد سر در نمیارم اما مگه باعث مشکلات ما مگه خود همین آیکان نیست؟منظورم اینه که مگه نباید از خود آیکان شکایت کنیم؟یعنی پیش یه مرجع دیگه(که نمیدونم کدوم مرجع) از آیکان شکایت کنیم
2-اگه من اشتباه میکنم و باید به همین آیکان شکایت بفرستیم اگه کسی انگلیسیش خوبه لطفا یه متنی آماده کنه برای موارد 2 تا 8 فایل pdf که بفرستیم
3-نظرتون در مورد امضا و طومارهای اینترنتی چیه؟
-
دوستان عزیز ریسلر کلاب، ریسلو همه نماینده شرکت Realtime Register هلند هستند و همین شرکت مادر ایران و تحریم کرده و یعنی تا چند وقت دیگه اکثر دامنه های ایرانی ها به مشکل می خوره
قضیه کاملا جدی و حیاتی هست اصلا تعلل نکنین و سریعا دامنه هاتون و به یک ریجسترار معتبر منتقل کنید
فعلا تنها گزینه معتبر ایرانی شرکت ایران سرور هست که گویا نماینده رسمی رجیستراری به اسم جوکر آلمانه
این مطلب و بخونین حتما:
https://blog.iranserver.com/%D8%AA%D...3%D9%84%D9%88/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
ممنون از شما
1-من از قوانین دامنه ها زیاد سر در نمیارم اما مگه باعث مشکلات ما مگه خود همین آیکان نیست؟منظورم اینه که مگه نباید از خود آیکان شکایت کنیم؟یعنی پیش یه مرجع دیگه(که نمیدونم کدوم مرجع) از آیکان شکایت کنیم
2-اگه من اشتباه میکنم و باید به همین آیکان شکایت بفرستیم اگه کسی انگلیسیش خوبه لطفا یه متنی آماده کنه برای موارد 2 تا 8 فایل pdf که بفرستیم
3-نظرتون در مورد امضا و طومارهای اینترنتی چیه؟
نه برای چی مشکل ما ICANN هست؟
اون که حرفی نداره! برای همه دنیا هم در چارچوب قوانینش یه جور کار میکنه!
حتی تا سال 2006 به پنج تا شرکت توی ایران اجازه داد که پروایدر رسمی رجیسترر بشن که بعدا nic.ir زیر آبشون رو زد گفت در ایران تنها رجیسترر خودش باید باشه طبق قانون ایران، اونم که فقط .ir و .ایران ساپورت میکنه. که اگر اینکار رو نکرده بود و انحصاری نکرده بود امروز ما لنگ رجیسترر خارجی نبودیم.
در واقع ما دو تا مشکل داریم یکی کار گروه اینترنتی کشور هست که انحصارا حق رجیسترر در ایران رو داده به nic.ir و یکی آمریکا که داره هم راه ها رو برای ما میبنده
-
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsun
دوستان عزیز ریسلر کلاب، ریسلو همه نماینده شرکت Realtime Register هلند هستند و همین شرکت مادر ایران و تحریم کرده و یعنی تا چند وقت دیگه اکثر دامنه های ایرانی ها به مشکل می خوره
قضیه کاملا جدی و حیاتی هست اصلا تعلل نکنین و سریعا دامنه هاتون و به یک ریجسترار معتبر منتقل کنید
فعلا تنها گزینه معتبر ایرانی شرکت ایران سرور هست که گویا نماینده رسمی رجیستراری به اسم جوکر آلمانه
این مطلب و بخونین حتما:
https://blog.iranserver.com/%D8%AA%D...3%D9%84%D9%88/
همچین شرکت باحالی نیست، من هم ازش نمایندگی دارم، من پیشنهاد میکنم همچنان اگر واقعا نیاز به جایگزین هست روس یا ترک باشن، اما بازم با توجه به شرایط اگر میخواین با آنلاین نیک، نیم چیپ ، هگزونت و یوکر (J در آلمان ی تلفظ میشه مثل ژاکوب و یاکوب) کار کنین چون یهو هزینه هاشون بالا هست من میتونم برای این مدت به قیمت خریدم دامین هاتون رو بدون سود منتقل کنم تا بعد خودتون ترید یا موو کنین به اکانت خودتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
همچین شرکت باحالی نیست، من هم ازش نمایندگی دارم، من پیشنهاد میکنم همچنان اگر واقعا نیاز به جایگزین هست روس یا ترک باشن، اما بازم با توجه به شرایط اگر میخواین با آنلاین نیک، نیم چیپ ، هگزونت و یوکر (J در آلمان ی تلفظ میشه مثل ژاکوب و یاکوب) کار کنین چون یهو هزینه هاشون بالا هست من میتونم برای این مدت به قیمت خریدم دامین هاتون رو بدون سود منتقل کنم تا بعد خودتون ترید یا موو کنین به اکانت خودتون
دیگه حالا روی هاست و سروراش نظری ندارم اما اینکه نماینده رسمی یک رجیسترار معتبر مثل جوکر هستند که سگش به این ریسلوی درب و داغون میرزه خدایی ریسلو دهن همه رو با مشکلات عجیب غریبش سرویس کرده بود ولی ما پوست کلفتی بخرج دادیم ضمنا ایران سرور میگ تو قراردادشون جوکر صراحتا عدم تحریم و ضمانت داده از طرفی قیمت هاشونم مناسبه جز قدیمی ترین ها و خوشنام هم هستن به نظر خود من بهترین گزینه ممکن هم نباشه فعلا تنها گزینه مطمئن ایرانی هست چون همه نماینده همین ریلسو بودن...
ضمنا اکثر این رجیسترارهایی که شما معرفی کردی ایران و تحریم کردن مثل آنلاین نیک... خوب اگه کسی مشخصات و هویت غیر ایرانی و حساب بین المللی داشته باشه که اصلا نیازی به انتقال از ریسلو نداره همونجا می مونه دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
بنظر منم تو شرايط حاضر رجيسترار هاي روس و فرانسوي واقعا مناسب هستند (با ترك ها كار نكردم) و از لحاظ پشتيباني فرانسوي ها، فقط تنها مشكلي كه دارند قيمتشان هست نسبت به ريسلو
مثلا فرانسوي ها 15$ ميگيرن واسه .com با هويز پرايوسي مجاني
روس ها هم 15$ دامنه + 3$ هويز پرايوسي
در مقابل ريسلو كه 10$ ميده با هويز پرايوسي مجاني
يا حتي Tucows كه ميده 11$ با هويز پرايوسي مجاني
يكمي زياده
-
سلام
به هر حال ریسلو lock دو تا از دامنه هامو برداشت تا بتونم ترنسفر کنم .
درسته 3 روزه تیکت رو جواب نداد و فکر کنم از خدا خواسته هستن بریم .
منم از خدا خواسته تر ! حالا که قرار آدرس ایرانی ندیم میریم یه رجیستری بهتر !
خدا رو شکر
-
خوبه که این کارو کردن . نگرانی ای بود که ما داشتیم بابت دامین های برخی مشتریان که ممکنه این حالت پیش بیاد.
به خاطر اون قفل 60 روز تغییر اطلاعات بود دیگه ؟ چی بهشون گفتید ؟
-
سلام
گفتم بابت خدمات نژاد پرستانه شما هم اکنون می خواهم دامنه ها را ترنسفر کنم ! transfer now
که 3 روز جواب ندادن و امروز lock رو باز کردن . جالب اینه 500 تا دامنه دیگه دارم تو ساب ریسلرم
که مشتریا راضی بشن ترنسفر می کنم .
- - - Updated - - -
البته قبلا به یه شرکت آمریکایی اینو گفتم CEo اونا جوابمو داد کلی معذرت خواهی و تاسف و لینک قوانین تجاری مالی بهم داد که من دلخور نشم .
ولی اینا به چیزشون هم حساب نکردن
-
بلاخره چه کار کنیم ؟ انتقال بدیم یا منتظر باشیم ببینیم خود ریسیلو چه کار میکنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
سلام
مزیت ریسلو این بود که کاربر ایرانی با آدرس ایرانی مشکلی نداشت . حالا که داره اذیت می کنه ببریم یه پنل دیگه با آدرس خارجی بزنیم .
ریسلو تحریم کنه دقیقا چه مزیت دیگه ای داره ؟ پشتیبانی خوب یا پنل راحت قابل اعتماد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
تو همون صفحات اول این تاپیک نوشته بود تصمیمات جدید ریسلو را . و هر روز هم برای ما یک پالیسی جدید میزارن. حالا خودتون ببینید باید منتظر ریسلو باشید یا ترنسفر کنید.
-
اینم جواب ریسلو به پیگیری ایران سروری ها
There unfortunately isn't much more information I can share than the information in the email itself. As you will notice the email mentions new restrictions will apply for resellers, customers and contacts from various countries that are subject to sanctions by the international community.
From next Tuesday on transactions can only be completed successfully if the contact details of resellers, customers and contacts comply with these restrictions and are proven to be correct.
Please refer to the email sent for the full information.
Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Resello
عوضیا کلا دایورت کردن انگار نه انگار با این قانونشون فاتحه یک کشور و خوندن
-
آقا فکر جایگزین باشید. با شرکتهای جایگزین هم صحبت کنید که سیستمهای پرداخت روسی که ما ایرانیها میتوانیم باهاشون کار کنیم رو اضافه کنند. مثل WebMoney و OkPay و PerfectMoney(این یکی البتّه روسی نیست) و Payeer و..
این جوکر اگر اینها رو قبول کنه، فعلاً موقّتاً جایگزین بدی نیست. هرچند که اون هم هنوز با ایرانیها زیاد سر و کار نداشته. به محض اینکه دریافتیاش از ایرانیها بره بالا، احتمالاً از طرف بانکش اخطار میگیره. چون بانکهای اروپایی همبستگی شدیدی به بانکهای آمریکایی دارند. الان همون اروپا هم طوری ایران رو تحریم کرده که وب مانی در اجرای قوانین اروپا، امکان ایجاد کیف پول یورو رو از ایرانیها سلب کرده.
- - - Updated - - -
من با این reg.com روسی دارم مذاکره میکنم. ولی پشتیبانیشون واقعاً یک چیزیاش میشه. به گفت و گوی من و پشتیبانی reg.com یا همون reg.ru دقّت کنید:
من: لطفآً در سایت انگلیسی خودتان هم مانند سایت روسی، علاوه بر روشهای پرداخت PayPal و Credit Card روشهای پرداختی WebMoney و Yandex Money را اضافه کنید.
پشتیبانی: چون سیستم پرداخت ما با روبل کار میکنه، متاسّفانه فقط در سایت reg.ru که به زبان روسی هست، این امکان وجود داره و ما نمیتوانیم به سایت انگلیسی این امکان رو اضافه کنیم.
من: چه ربطی داره؟ زبان و واحد پولی چه ربطی به هم دارن؟ الان خود Yandex Money و WebMoney هم واحد پولی روبل رو دارند ولی انگلیسی هم هستند. من فکر میکنم اگر شما مشکل رو با مدیران شرکت در میان بگذارید، اونها راهی پیدا کنند.
پشتیبانی: آخه بیشتر مشتریهای ما در سایت انگلیسی پرداختهاشون به دلار و یورو هست. به همین دلیل ما نمیتوانیم سیستم پرداخت روبل رو اضافه کنیم به سایت انگلیسی و فقط با Credit Card و PayPal کار میکنیم.
من: خوب اگر پرداختها در سایت انگلیسی به دلار و یورو هست، حداقل گزینه وبمانی رو به سایت انگلیسی اضافه کنید. وبمانی کیف پول WMZ و WME رو به همین منظور دلار و یورو داره.
پشتیبانی: متاسفانه ما فقط با روبل و کیف پول WMR کار میکنیم. نمیتوانیم گزینههای WMZ و WME رو اضافه کنیم. بخاطر ناراحتی پیش آمده عذر خواهی میکنیم.
شما به این میگین چی؟
البتّه این توضیح رو بدهم که حاضر شدند اون بخشهایی از سایت انگلیسیشون که به روسی هست همچنان، درستش کنند و گفتن اسکرین شات بفرست که فرستادم واسشون.
ضمناً همانطور که قبلاً گفتم، فقط برای پرداخت از طریق وبمانی و یاندکس لازم میشه بروید توی سایت روسی و دوباره برگردید توی سایت انگلیسی ضمن اینکه میتوانید وبمانی و یاندکس را متّصل کنید به پنلتون که خودش اتوماتیک اجازه داشته باشه تا سقفی که شما معین کردهاید پول کم کنه ازشون. اینطوری دیگه لازم نیست هر دفعه بروید توی سایت روسی.
پی نوشت: الان بهم اطّلاع دادن که اون مشکل روسی بودن بعضی قسمتهای سایت انگلیسی رو به تیم توسعه دهندگان خودشون انتقال دادهاند تا برطرف بشه. تشکّر هم کردن از اینکه ایراد سایتشون رو بهشون گفتهام.
-
مگه مدیرا و کارمندای جدید ریسلو خبر ندارن خودشون از طرف ریسلرکلاب دامنه های ایرانی رو منتقل کردن پس چی شده یادشون رفته فسلفه این انتقال چی بوده؟
اگه قرار به تحریم و محدودسازی باشه مسلماً ریسلرکلاب سگش شرف داره به این ریسلو.
دیگه کار ما به جایی رسیده که داغون ترین سایت ها و رجیسترار ها هم می خوان ما رو تحریم کنن یکی نیست به این ریسلو بگه ایرانی ها و کشور های تحریم نباشن مگه کسی تو یه کشور غیر تحریم مخش عیب کرده که معتبر ترین ها رو ول کنه بیاد سراغ تو که 24 ساعت یه بارم تیکت جواب نمیدی :)
-
من نمیدونم چرا دوستان به شرکت بیچاره Resello فحش میدن. خوب اون بدبختها یک تعداد کمی کارمند پشتیبانی دارند که الان 75 درصد مشتریهاشون(ایرانیها) دارند ازشون سؤالهای مشابه رو میپرسند. تازه اونها هم دلشون نمیخواد این همه مشتری رو از دست بدهند(چون هیچ آدم عاقلی از پول و مشتری بدش نمیاد). مطمئناً اونها هم الان گیج شده اند و وضعیتشون مثل ما هست. چون مجبورند که به یکباره با 75 درصد تا 90 درصد مشتریان خودشون خداحافظی کنند. یعنی الان رئیس Resello داره گریه میکنه احتمالاً و در پی پیدا کردن راهی برای در رو هست. بنابراین این فقط فشارهای خارج از شرکت(مثل اخطاریه قانونی و...) هست که واسشون مشکل درست کرده. خوب توجّه داشته باشید که اونها در هلند ثبت شدهاند. کشوری که عضو اتّحادیه اروپا هست که تقریباً هیچ کدام از بانکهاش هنوز با ایران کار نمیکنند. الان هر کسی توی اروپا مقدار زیادی پول از ایران بره توی حسابش، اخطاریه میگیره. شوخی هم نداره.
اشکال از ما هست که توی این مدّت فکر این نبودیم که با یک شرکت اروپایی نباید کار کنیم چون آخرش تحریم هست. الان دوستانی که میگن Jocker و... هم همین اشتباه رو دارند میکنند. مگر اینکه قضیه رو عمومی کنیم و کلّا فروش دامین و هاست از تحریم مثتثنی بشه.
پی نوشت: درسته که هندیها مالک Resello هستند ولی شرکت مذکور در هلند ثبت شده تابع قوانین هلند و اتّحادیه اروپا هست.
- - - Updated - - -
دوستانی که میگن به اسم یک کشور خارجی کار کنیم، باید به عرضشون برسونم که اگر مثلاً با آدرس کشورهای اروپایی کار کنید، باید علاوه بر قیمت دامنه، یک چیزی به نام VAT (مالیات ارزش افزوده) کشورهای اروپایی رو هم بپردازید چون از نظر اون شرکت، شما مشتری اروپایی هستید و مشمول VAT اروپا. در حالی که تا حالا در ریسلو VAT پرداخت نمیکردیم چون اروپایی محسوب نمیشدیم.
-
این برای دوستانی که میگین عوض کنند اطلاعات درست میشه
Changing information will not work, the customers and resellers affected by these restrictions have been flagged already
-
دوستان عزیز بعد از مکاتبات فراوان با ریسلو در نهایت به این نتیجه رسیدیم که حتما و حتما، باید هرچه سریعتر یک کمپانی جایگزین پیدا کنید و دامنه های خودتون رو منتقل کنید، هیچ راهی نداره و مشکل حتی با وریفای کردن و ثبت نماینده جدید با مشخصات خارجی و انتقال دامنه ها به نماینده جدید حل نخواهد شد چون دامنه های مورد تحریم، نشانه گذاری شدند.
در ضمن در حال مذاکره با یک کمپانی بسیار معتبر که نه عضو اتحادیه اروپاست و نه آمریکا هستیم و تا اینجای کار:
- گارانتی گرفتیم که با ایران و ایرانی مشکلی نداشته باشند.
- ضمانت دادند که هیچوقت برای ایرانیان در آینده هم مشکلی بوجود نیاد.
- پلاگین کامل و جامعی برای whmcs دارن و دسترسی کامل به api سرویس های دیگه.
- پشتیبانیشون Live Chat هستش و آنی پاسخگو هستند.
- گفتند که در حال کار روی متنوع کردن روش های پرداخت به غیر پی پل و کردیت کارت هستند و ما وب مانی و پرفکت مانی و بیت کوین رو برای پشتیبانی روی سایتشون درخواست کردیم و درخواست رو برای مدیران ارجاع دادند.
- برای انتقال دامنه هزینه ای دریافت نخواهند کرد و فعلا هزینه ی وریفای ثبت نام (کمتر از 100دلار) دریافت می کنند.
- ثبت تمام دامنه ها رو پشتیبانی می کنند و قیمت هم تقریبا مساوی با ریسلو برای نمایندگان فروش معتبر کمتر هستش.
اجازه بدید پنل و امکانات رو تست کنیم، اگر قول و قرار ها واقعی بود و از کارکرد سیستم رضایت داشتیم معرفی می کنم تا شما هم استفاده کنید.
پس لطفا شروع کنید به انتقال و منتظر ریسلو نشید چون این دفعه خودشون هیچ گزینه جایگزینی هم معرفی نخواهند کرد (طبق گفته ی خودشون We do not make any suggestions for providers, but advice you to transfer out).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tpark
دوستان عزیز بعد از مکاتبات فراوان با ریسلو در نهایت به این نتیجه رسیدیم که
حتما و حتما، باید هرچه سریعتر یک کمپانی جایگزین پیدا کنید و دامنه های خودتون رو منتقل کنید، هیچ راهی نداره و مشکل حتی با وریفای کردن و ثبت نماینده جدید با مشخصات خارجی و انتقال دامنه ها به نماینده جدید حل نخواهد شد چون دامنه های مورد تحریم، نشانه گذاری شدند.
در ضمن در حال مذاکره با یک کمپانی بسیار معتبر که نه عضو اتحادیه اروپاست و نه آمریکا هستیم و تا اینجای کار:
- گفتند که در حال کار روی متنوع کردن روش های پرداخت به غیر پی پل و کردیت کارت هستند و ما وب مانی و پرفکت مانی و بیت کوین رو برای پشتیبانی روی سایتشون درخواست کردیم و درخواست رو برای مدیران ارجاع دادند.
- برای انتقال دامنه هزینه ای دریافت نخواهند کرد و فعلا هزینه ی وریفای ثبت نام (کمتر از 100دلار) دریافت می کنند.
- ثبت تمام دامنه ها رو پشتیبانی می کنند و قیمت هم تقریبا مساوی با ریسلو برای نمایندگان فروش معتبر کمتر هستش.
اجازه بدید پنل و امکانات رو تست کنیم، اگر قول و قرار ها واقعی بود و از کارکرد سیستم رضایت داشتیم معرفی می کنم تا شما هم استفاده کنید.
پس لطفا شروع کنید به انتقال و منتظر ریسلو نشید چون این دفعه خودشون هیچ گزینه جایگزینی هم معرفی نخواهند کرد (طبق گفته ی خودشون
We do not make any suggestions for providers, but advice you to transfer out).
سلام
در حال حاظر کدام شرکت ها با ایران مشکلی ندارند؟
و میشه از طریق پی پال پرداخت انجام داد
لطفا معرفی کنید.
-
درود
دوستانی که جوکر و هگزونت را پیشنهاد میدید، ما به هر دو این شرکت ها ایمیل فرستادیم و همچنان با توجه به اینکه روزکاری شروع شده است پاسخگو نیستند!
ضمنا جوکر شماره تماسی هم تو سایتش پیدا نشد که حداقل تماس بگیریم باهاشون!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tpark
دوستان عزیز بعد از مکاتبات فراوان با ریسلو در نهایت به این نتیجه رسیدیم که
حتما و حتما، باید هرچه سریعتر یک کمپانی جایگزین پیدا کنید و دامنه های خودتون رو منتقل کنید، هیچ راهی نداره و مشکل حتی با وریفای کردن و ثبت نماینده جدید با مشخصات خارجی و انتقال دامنه ها به نماینده جدید حل نخواهد شد چون دامنه های مورد تحریم، نشانه گذاری شدند.
پس لطفا شروع کنید به انتقال و منتظر ریسلو نشید چون این دفعه خودشون هیچ گزینه جایگزینی هم معرفی نخواهند کرد (طبق گفته ی خودشون
We do not make any suggestions for providers, but advice you to transfer out).
هیچ شرکتی قابل اعتماد نیست و قول های شرکت ها مثل سراب میمونه
همچین قولی از یه شرکتی داشتیم که فک و فراون توش دامنه ثبت کرده بودیم که زودتر از ریسللو تحریم اغاز کرد نزدیک یکی دو سال پیش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
درود
دوستانی که جوکر و هگزونت را پیشنهاد میدید، ما به هر دو این شرکت ها ایمیل فرستادیم و همچنان با توجه به اینکه روزکاری شروع شده است پاسخگو نیستند!
ضمنا جوکر شماره تماسی هم تو سایتش پیدا نشد که حداقل تماس بگیریم باهاشون!
ما با پشتیبان جکر حرف زدیم با ایرانی ها مشکل نداره ( به گفته خودشون ) و جوری هم که گفته بودن خیلی خوشحال میشن که ازشون نماینگی بگیریم برای مشتریهامون ...
اما خب فک نکنم بدونه اگه این همه یوزر بهش حمله بکنن چیکار میکنن ....
سیستم جالبی هم در ظاهر نداره انگاری برای یه کسب و کار کوچک طراحی شده ...
فکر نمیکنم مناسب باشه ... ( یه چیزی بد تر از اوایل ریسلو مواجه هستیم )
-
چرا هیچ کس شرکتهای روسی و چینی رو امتحان نمیکنه؟ آیا به جز مشکل زبان، مشکل خاصّ دیگری هم دارند که ما بی خبریم؟ من میگم شرکتهای هندی هم میتوانند جایگزین خوبی باشند. درسته که ResellerClub تحریم کرد. ولی خوب اون به آمریکاییها فروخته شد. کسی تا حالا شرکتهای هندی رو امتحان نکرده؟ منظورم شرکتهایی هستند که در خود هند ثبت شدهاند. اون ResellerClub هم که تحریم کرد، علتش این بود که به آمریکاییها فروخته شد وگرنه این کار رو نمیکرد. به جز ResellerClub شرکت هندی خوب چی سراغ دارید؟ لظفاً نگویید همین Resello هندی بود. این از لحاظ قانونی هلندی بود نه هندی.
- - - Updated - - -
من میگم شرکت آلمانی رو نروید سراغش. اینها الان یک قولی میدهند. ولی آلمان حتّی از هلند هم میتونه بدتر باشه در زمینه تحریمها. فردا دوباره همگی باید اسباب کشی کنید. یادتون باشه که قوانین تحریم در اروپا رو اتحّادیه اروپا و نه خود کشورها وضع میکنند. ستون اصلی اتّحادیه اروپا هم آلمان و فرانسه هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
چرا هیچ کس شرکتهای روسی و چینی رو امتحان نمیکنه؟ آیا به جز مشکل زبان، مشکل خاصّ دیگری هم دارند که ما بی خبریم؟ من میگم شرکتهای هندی هم میتوانند جایگزین خوبی باشند. درسته که ResellerClub تحریم کرد. ولی خوب اون به آمریکاییها فروخته شد. کسی تا حالا شرکتهای هندی رو امتحان نکرده؟ منظورم شرکتهایی هستند که در خود هند ثبت شدهاند. اون ResellerClub هم که تحریم کرد، علتش این بود که به آمریکاییها فروخته شد وگرنه این کار رو نمیکرد. به جز ResellerClub شرکت هندی خوب چی سراغ دارید؟ لظفاً نگویید همین Resello هندی بود. این از لحاظ قانونی هلندی بود نه هندی.
- - - Updated - - -
من میگم شرکت آلمانی رو نروید سراغش. اینها الان یک قولی میدهند. ولی آلمان حتّی از هلند هم میتونه بدتر باشه در زمینه تحریمها. فردا دوباره همگی باید اسباب کشی کنید. یادتون باشه که قوانین تحریم در اروپا رو اتحّادیه اروپا و نه خود کشورها وضع میکنند. ستون اصلی اتّحادیه اروپا هم آلمان و فرانسه هستند.
عزیز شرکت روسی خوبه مشکلی نیست
فقط آیا پرداخت ها رو توسط پی پال تایید میکنند؟
و کدوم شرکت روسی رو معرفی میکنید؟
لطفا چند مورد معرفی کنید تست کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
آقا فکر جایگزین
من با این reg.com روسی دارم مذاکره میکنم. ولی پشتیبانیشون واقعاً یک چیزیاش میشه. به گفت و گوی من و پشتیبانی reg.com یا همون reg.ru دقّت کنید:
من: لطفآً در سایت انگلیسی خودتان هم مانند سایت روسی، علاوه بر روشهای پرداخت PayPal و Credit Card روشهای پرداختی WebMoney و Yandex Money را اضافه کنید.
پشتیبانی: چون سیستم پرداخت ما با روبل کار میکنه، متاسّفانه فقط در سایت reg.ru که به زبان روسی هست، این امکان وجود داره و ما نمیتوانیم به سایت انگلیسی این امکان رو اضافه کنیم.
من: چه ربطی داره؟ زبان و واحد پولی چه ربطی به هم دارن؟ الان خود Yandex Money و WebMoney هم واحد پولی روبل رو دارند ولی انگلیسی هم هستند. من فکر میکنم اگر شما مشکل رو با مدیران شرکت در میان بگذارید، اونها راهی پیدا کنند.
پشتیبانی: آخه بیشتر مشتریهای ما در سایت انگلیسی پرداختهاشون به دلار و یورو هست. به همین دلیل ما نمیتوانیم سیستم پرداخت روبل رو اضافه کنیم به سایت انگلیسی و فقط با Credit Card و PayPal کار میکنیم.
من: خوب اگر پرداختها در سایت انگلیسی به دلار و یورو هست، حداقل گزینه وبمانی رو به سایت انگلیسی اضافه کنید. وبمانی کیف پول WMZ و WME رو به همین منظور دلار و یورو داره.
پشتیبانی: متاسفانه ما فقط با روبل و کیف پول WMR کار میکنیم. نمیتوانیم گزینههای WMZ و WME رو اضافه کنیم. بخاطر ناراحتی پیش آمده عذر خواهی میکنیم.
ولي من از سايت انگليسيش استفاده ميكنم مشكلي نداشته تا اينجا، براي پرداخت خودش صورت حساب رو انتقال ميده و ارز رو تبديل ميكنه به روبل فقط بايد روي وبماني كيف پول روبل داشته باشيد براي تبديل دلار وبماني به روبل .
البته بخش Knowledge base سايتشون انگليسي نداره كلن اگر با سايت هاي روسي كار كنيد سره اين ماجرا به مشكل ميخوريد و بهتره از گوگل ترنزليت استفاده كنيد.
پ.ن: اگر با ادرس امريكا ثبت كنيد وبماني براتون فعال نميشه با ادرس ايران ثبت نام كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
توی internic.net شرکتها رو معرّفی کرده. ولی شما میتوانید با reg.com و nic.ru کار کنید. PayPal هم دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
در حال حاظر کدام شرکت ها با ایران مشکلی ندارند؟
و میشه از طریق پی پال پرداخت انجام داد
لطفا معرفی کنید.
1- شرکت هایی که امریکایی و یا جزو اتحادیه اروپا نباشند.
2- بله، میشه
3- اجازه بدید ابتدا صحت عملکرد رو اطمینان پیدا کنیم بعدش چشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
هیچ شرکتی قابل اعتماد نیست و قول های شرکت ها مثل سراب میمونه
همچین قولی از یه شرکتی داشتیم که فک و فراون توش دامنه ثبت کرده بودیم که زودتر از ریسللو تحریم اغاز کرد نزدیک یکی دو سال پیش
بله، صحبت شما صحیح هستش. ولی این شرکت نه عضو اتحادیه اروپاست، نه آمریکایی و من بارها جمله شما رو به مدیران ارشدش طی جلسه ذکر کردم که اونها هم اطمینان دادند که هیچ وابستگی به اتحادیه اروپا و آمریکا ندارند و مشکلی برای میزبانی از ایرانیان.
برای همین خاطر، اول با تعدادی از دومین های خودم این ریسک رو کردم که به پنل اونها انتقال بدم، هنوز روند انتقال شروع نکردم ولی نتیجه رو در همین تاپیک و یا تاپیک جدید به زودی اعلام خواهم کرد.
روش های پرداخت:
- Alipay (قابلیت شارژ علی پی با وب مانی میسر است)
- مستر کارت، ویزا، و انواع کارت های بانکی
- پی پل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
Reg.com يا Reg.ru
Nic.ru
Nic.ua (اوكراينيه)
من خودم از اولي استفاده ميكنم و تا جايي كه ميدونم پي پال هم قبول ميكنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tpark
1
- Alipay (قابلیت شارژ علی پی با وب مانی میسر است.
چطوری میسّر هست شارژ علی پی با وب مانی؟ سایت AliExpress وب مانی رو میپذیره. ولی AliPay رو تا اونجایی که من میدونم فقط با واحد پولی چین (يوآن) کار میکند. ضمن اینکه پنل انگلیسی هم بصورت خیلی محدود داره و بقیش به زبان چینی هست.
پنل انگلیسیاش هم فقط جهت پذیرندگان جهانی هست که قصد دارند از چینیها در سایت خودشون یوآن دریافت کرده و به ارزهای دیگه اون پول را دریافت کنند. در این مورد هم پذیرندگیاش محدود به کشورهای خاصّی هست که ایران جزئش نیست.
حالا آیا شما تجربه خاصّی در شارژ علی پی با وبمانی دارید؟ اگر بله، لطفاً در صورت امکان تشریح کنید تا دیگران هم بهره ببرند.
- - - Updated - - -
دوستان، شرکتهای کشورهای اروپای شرقی چطور هستند؟ دوستمان یک مورد اوکراینی معرّفی کردند. شما موردی سراغ ندارید؟
-
۲ تا مسئله هست که میخواستم بگم
اولیش اینه که میتونید از سایت ICANN لیست رجیسترار هارو ببینید و انتخاب کنید با توجه به کشور ثبت شدشون https://www.icann.org/registrar-repo...ited-list.html
دومین مسئله هم راجبه جوکر هست میخواستم بدونم با توجه به نظرات کاربر ها توی انجمن وب هاستینگ تاک خارجی فکر نکنم زیاد چیزه جالبی باشه حالا اگر کسی از اینجا گرفته و مشکلی نداشته اگر میشه تجربشو در میون بذاره
-
با سلام
دوستان من ساکن آلمان هستم و مشکلی از بابت پرداخت یا آدرس سکونت ندارم . اما طبیعتا به خاطر مالیات ارزش افزوده ( 19% ) پنل با آدرس ایران باز کرده بودم . حالا سوالم اینه :
1- اگر یک پنل با مشخصات آلمانم در ریسلو باز کنم ، و دامنه ها رو به پنل جدید انتقال بدم باز مشکل دارند ؟؟
2- آیا میتونم با Reserclub کار کنم یا کلا به ایرانی جماعت گیر میده ؟
3- کلا با شرایطی که دارم ( سکونت خارج از ایران و پرداخت با مشخصات خودم ) شما کجا را پیشنهاد میدین ؟