-
پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
سلام روز شما بخیر ،
بنده چند سوال دارم !
1. سرور اختصاصی هلند موجود دارید ؟ ظاهرا ندارید
2. سرور مجازی هلند شما مربوط به کدوم دیتا سنتر هست و محل دقیق ش کجاست ؟
بنده سرور مجازی هلند گرفتم اما از دیتاسنتر لیز وب اما تو فرانکفورت هست !!
3.سوال اخرم بنده سرور مجازی از کشور هلند با هارد SSD NVMe و ظرفیت رم 4 یا 8 گیگ میخوام ! ضمن این که 400 گیگ هم هارد اضافی نیاز دارم ! آیا موجود دارید ؟ یا امکان سفارشش هست ؟
در صورت کیفیت و پایداری سرویس 100% مشتری دایم هستم .
-
پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamyeye
سلام روز شما بخیر ،
بنده چند سوال دارم !
1. سرور اختصاصی هلند موجود دارید ؟ ظاهرا ندارید
2. سرور مجازی هلند شما مربوط به کدوم دیتا سنتر هست و محل دقیق ش کجاست ؟
بنده سرور مجازی هلند گرفتم اما از دیتاسنتر لیز وب اما تو فرانکفورت هست !!
3.سوال اخرم بنده سرور مجازی از کشور هلند با هارد SSD NVMe و ظرفیت رم 4 یا 8 گیگ میخوام ! ضمن این که 400 گیگ هم هارد اضافی نیاز دارم ! آیا موجود دارید ؟ یا امکان سفارشش هست ؟
در صورت کیفیت و پایداری سرویس 100% مشتری دایم هستم .
سلام وقت بخیر
سرور هلند متاسفانه پر شده است همچنین هلند ما هارد SSD NVMe هست که این مقدار هارد هم بسیار گران میشود و هم اصلا قابل ارائه نیست
هارد ساتا از کشورهای دیگر خواستید در خدمت شما هستیم.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gar3na
..........
این کد تخفیف کار نمیکه
-
سلام.
از انگلستان رم 1گیگ میخواستم بخرم ولی قیمتش نسبت به بقیه بالاتره.
رم1گیگ توی تاپیک زدید با کد تخفیف N8X66Y9ZSC میشه 23.715 تومان
کلا رم 1گیگ برا اکثر کشورها زدید 38.500 ، ولی من مثلا برا آلمان رم1گیگ زدم شد 26,950 تومان توضیح می فرمائید الان دقیقا رم1گیگ با تخفیف چقدر میشه.
من سرور با این مشخصات میخوام. از کدوم قسمت باید بخرم:
هارد: 40GB
رم: 1024 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
لینک سفارش 23.715 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer-o
این کد تخفیف کار نمیکه
سلام وقت بخیر
کد تخفیف: N8x66y9zsc بر روی سرور با رم 1024 به بالا فعال هست و مشکلی ندارد به خوبی فعال هست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zia2017
سلام.
از انگلستان رم 1گیگ میخواستم بخرم ولی قیمتش نسبت به بقیه بالاتره.
رم1گیگ توی تاپیک زدید با کد تخفیف N8X66Y9ZSC میشه 23.715 تومان
کلا رم 1گیگ برا اکثر کشورها زدید 38.500 ، ولی من مثلا برا آلمان رم1گیگ زدم شد 26,950 تومان توضیح می فرمائید الان دقیقا رم1گیگ با تخفیف چقدر میشه.
من سرور با این مشخصات میخوام. از کدوم قسمت باید بخرم:
هارد: 40GB
رم: 1024 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
لینک سفارش 23.715 تومان
سلام وقت بخیر
کد تخفیف در حال حاضر بر روی تمامی سرورها به غیر از انگلستان فعال هست
سرورهای انگلستان بدون تخفیف طبق سایت در خدمت شما هستیم
برای بدست اوردن قیمت درست ، در زمان خرید کد را وارد کنید قیمت به شما نمایش خواهد داده شد.
-
با عرض سلام یک سرور مجازی2048 از کشور آلمان با هارد SSD NVMe خریداری شد
-
پاسخ : پشتوار سرور - 40 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
با سلام
قبلا یک سرور از یکی دیگر از دوستان از طریق همین سایت خریدم، یک ماه کار کرد و یکدفعه دیگه به ویندوز نشد ریموت بزنیم، خواهش کردیم ازشون که دسترسی کنسول بدن و گفتن امکان پذیر نیست و پسورد Admin رو بهمون بدید ببینیم مشکل سرور چی هست، پسورد ادمین هم برای ما مهم بود و نتونستیم بهشون بدیم و کلا سرویس رو از دست دادیم!!
بعد از چند روز تاپیک پشتوار سرور رو دیدیم و بعد از اطمینان از اینکه کنسول ارائه می کنن دوتا سرور توی کشورهای مختلف گرفتیم، کیفیت سرورها بسیار مناسب هست، کنسول و پنل با کیفیت بسیار خوب و امکان تغییر سیستم عامل از طرف خود کاربر دیده شده که امکان خیلی خوبی هست...
از خریدم راضی هستم و امیدوارم با همین کیفیت به کارشون ادامه بدن
ارادت.
-
سلام از اسیاتک افر ندارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
logofun
سلام از اسیاتک افر ندارید ؟
درود بر شما
نه متاسفانه ... .
-
-
من از این شرکت امروز به وی پی اس آلمان خریدم سرعت تحویل و سرعت سرور که فوق العادس، پشتیبانی هم تا پی ام دادم جواب داد و مشکلم رو حل کرد
بعد از یه مدت استفاده دوباره نظرمو تو همین تاپیک میگم
-
من یه سرور آلمان رم ۲ گرفتم با یا دامنه .net
تحویل همونطور که گفته شده آنی بود و بلافاصله پس از پرداخت سرور آماده بود و به نظرم مشکلی با سرور نخواهم داشت ولی پشتیبانی اصلا خوب نیست بعد از ۱۲ ساعت هنوز تیکت منو جواب ندادن.
حتما بعد از استفاده بیشتر تجربمو تو همین تاپیک به اشتراک می ذارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghfarhad2
مهندس هلند موجود نیست؟
سلام وقت بخیر
لطفا با بخش فروش در تماس باشید چند آیپی موجود هست که به صورت دستی فاکتور میشود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awydin
من یه سرور آلمان رم ۲ گرفتم با یا دامنه .net
تحویل همونطور که گفته شده آنی بود و بلافاصله پس از پرداخت سرور آماده بود و به نظرم مشکلی با سرور نخواهم داشت ولی پشتیبانی اصلا خوب نیست بعد از ۱۲ ساعت هنوز تیکت منو جواب ندادن.
حتما بعد از استفاده بیشتر تجربمو تو همین تاپیک به اشتراک می ذارم.
سلام وقت بخیر
توجه کنید بخش فروش در روزهای تعطیل فعالیت ندارند و سرورهای شما دقیقا تحویل شده است .
-
حدود 3 سالی هست با این مجموعه کار می کنم . خداروشکر مشکلی نبوده و راضی بودم از فعالیت و برخوردشون و کیفیت سرویس
-
لطفا ip برای پیتگ بفرستید
و اگه دفتر کار هم دارید لطفا آدرس بدید ، اصفهان هستم ، در صورت خرید و نداشتن مورد برای قرار داد بلند مدت حضورا خدمت برسیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanPardaz
لطفا ip برای پیتگ بفرستید
و اگه دفتر کار هم دارید لطفا آدرس بدید ، اصفهان هستم ، در صورت خرید و نداشتن مورد برای قرار داد حضورا خدمت برسیم
سلام وقت بخیر
آی پی ها بسیار گسترده و از کشورهای گوناگون موجود هست دقیق تر بفرمائید از کدام کشور نیاز دارید چون امکان ارسال تمامی رنجها نیست.
برای بحث قرارداد و ... در روز و ساعات کاری با دفتر مرکزی در تماس باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gar3na
سلام وقت بخیر
آی پی ها بسیار گسترده و از کشورهای گوناگون موجود هست دقیق تر بفرمائید از کدام کشور نیاز دارید چون امکان ارسال تمامی رنجها نیست.
برای بحث قرارداد و ... در روز و ساعات کاری با دفتر مرکزی در تماس باشید.
هلند ، فرانسه ، انگلستان
قیمتهایی که تو تاپیک هست برای همه لوکیشن ها و دیتانسر هاس؟؟؟
-
اسپم نیست گرامی از سروراتون استفاده کردم.کاملا ناراضیم و کلافه. مشتری باید یا حتما تعریف بیخودی بکنه وگرنه کنه وگرنه ریپورت اسپم میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima447
اسپم نیست گرامی از سروراتون استفاده کردم.کاملا ناراضیم و کلافه. مشتری باید یا حتما تعریف بیخودی بکنه وگرنه کنه وگرنه ریپورت اسپم میشه؟
سرور شما هم به دلیل کرک و یا اتک طبق قوانین بسته شده است البته هنوز تیکت و یا ایمیل خود را ارسال نکرید متوجه بشوم کدام کاربر هستید.
این قوانین اولیه هاستینگ هست سرور شخص خاطی بسته خواهد شد و باید مشکلات را تیکت و رفع کند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanPardaz
هلند ، فرانسه ، انگلستان
قیمتهایی که تو تاپیک هست برای همه لوکیشن ها و دیتانسر هاس؟؟؟
درود بر شما
بله برای تمامی پلن ها به غیر از انگلستان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghfarhad2
مهندس هلند موجود نیست؟
با آرزوی شادمانی
چند تایی سرور هلند موجود شده است
-
سلام . سرور مجای ssd چی موجود دارید ؟
کلا سرور مجازی چی موجود هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NasimBamdad
سلام . سرور مجای ssd چی موجود دارید ؟
کلا سرور مجازی چی موجود هست ؟
درود بر شما
سرور مجازی طبق موجودی سایت موجود هست لطفا چک بفرمائید و این نوع هارد هم آلمان فرانسه امریکا
-
پلن رم ۸ یا ۱۶ ندارین از آمریکا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimosavi
پلن رم ۸ یا ۱۶ ندارین از آمریکا ؟
سلام وقت بخیر
بله موجود هست لطفا با بخش فروش هماهنگی لازم را انجام بدهید تا فاکتور صادر شود.
-
پاسخ : پشتوار سرور - 40 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
-
سلام
قیمت هایی که زدید با تخفیفش هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taya
سلام
قیمت هایی که زدید با تخفیفش هست؟
سلام وقت بخیر
اگر منظور شما داخل این تاپیک هست بله با احتساب تخفیف زده شده است.
-
با سلام.
لطفا پینگ سرور ویندوزی (از هر لوکیشن که بهتر بود) به آیپی های زیر رو قرار بدید ممنونم.
13.35.100.178
104.20.71.70
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
با سلام.
لطفا پینگ سرور ویندوزی (از هر لوکیشن که بهتر بود) به آیپی های زیر رو قرار بدید ممنونم.
13.35.100.178
104.20.71.70
درود بر شما
لطفا بفرمائید با چت آنلاین سایت و یا تلگرام در ارتباط باشید تا همان لحظه تست شود و خدمت شما ارائه شود.
-
هتزنر نام بهترین تک تیرانداز المان نازی بود با رکورد دورترین فاصله تا هدف(با تفنگهای اون زمان که با این تفنگهای پیشرفته الان هم نتونستن بشکنن رکوردشو) . جالبه نامش دقیقا همنامه دیتاسنتر المانی هست البته نوشتاریش فرق میکنه
-
پاسخ : پشتوار سرور - 20 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
بنده بیش از 5 سال هست از این شرکت 10 سرور دارم بدون شک بهترین هاستینگی هست که تا حالا دیدم و مهمترین مورد سطح اطلاعات بالای کارمندان اونها
از جمله مهندس پورگل افشان که میدونم در اصفهان استاد هستند و کلاس های اموزشی php دارند و ما بقی کارمندان تیکت ها سر وقت و با دقت بالا انجام میشود نه اینکه تا حالا مواردی نداشته باشند
ولی اگر مورد قطعی سرور هم بوده در سریع ترین زمان ممکن مشکلات را رفع کرندن مشکلاتی مانند خرابی سرور و یا شبکه را سریع رفع کردند.
در حال حاضر هم مجدد سرور انگلستان نیاز دارم در سایت موجود نیست خواستم اگر امکان دارد بفرمائید چه زمانی انگلستان اماده سفارش میشود؟
-
پاسخ : پشتوار سرور - 20 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
با سلام
بنده از ایشون حدود 5 ماه پیش خرید کردم و راضی هستم
کارشون عالی هست
-
مهندس پور گل افشان و تیمشون به شدت تایید میشن در کارشون واقعا حرفه ای هستن . بنده چندین ساله دارم باهاشون کار میکنم .
-
بله همین الان بالا اومده . سرور هم تازه کانکت شده .
هم با ف یل تر شکن .انواع مختلف از کشور های مختلف چک کردم بالا نیمی اومد. اما الان اومده .
شایدم فایروال بوده نمیدانم .
اما هر چی هست نباید سایت ها افلاین بشن حتی یک ثانیه !(درسته هیچ چیزی 100 درصد نیست ) چون سایت ها ما سایت های فروشگاهی اند و افلاین بودن تو این اوضاع خیلی بد هست .
اگر هم فایروال هست قوانین فایروال رو مورد باز بینی قرار بدید.
واقعا میگم از سرویس هاتون راضی هستم .. (کیفیت سرعت .. خیلی خوبن )
با تشکر
-
سلام مهندس قیمت ها به روز شده اند بر اساس دلار جدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
world.empire
سلام مهندس قیمت ها به روز شده اند بر اساس دلار جدید؟
درود بر شما
بله همیشه قیمت های ما به روز هست چون بر اساس قیمت روز دلار ، قیمت های سایت انلاین تغییر میکنند.
-
سلام مهندس انگلستان موجود نشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
world.empire
سلام مهندس انگلستان موجود نشد؟
درود بر شما
بله حدود 3 آی پی فقط موجود هست.
-
سلام تخفیف هنوز پا برجاست؟ قیمت ها را نمیبینم کجا میشه دید؟