================================================== =========
واقعا سه میلیون رو خوردن؟ باورم نمیشه خوب زنگ بزنید به دفترشون واسه چی تسویه نمیکنند شاید مشکلی براشون پیش اومده
نمایش نسخه قابل چاپ
این فرد کلا شرافت نداره اینطور که مشخص هست :
http://textahang.xyz/%DA%A9%D9%84%D8...%A7-%D8%A2.php
- - - Updated - - -
افرادی که مورد کلاهبرداری داوود عبید تحت عنوان شرکت "آسمان ارتباط آرکا" قرار گرفتند برای پیگیری های قانونی توسط وکیل پایه یک دادگستری به بنده پیام خصوصی بدند.
البته درست هست گفتن ابروی برادرت را نریز مخصوصا جمله ای که در امضای بنده هست بزرگوار لطف کن اگر تاپیکی که برای خودت هست مطالعه کردی هزینه های پی اس دی هارو واریز کنید که پی اس دی هارو براتون زدم ارسال شد هزینه ای به ما ندادید ;-)
دوست ندارم بحث قدیمی را جریان بندازم
اما ایشون توی یه آفر قرار بود به ما یه سرور مجازی بدن و هزنیه هم براشون واریز شد
تیو تاپیکشون هم گفتیم . بعد توی تاپیک گفتند سرور نمیدم چون ازت خوشم نمیاد. همین که هست. پول هم پس ندادن.
مدیران عزیز هم لطف کردن پیامهای منو پاک کردن .
نمیدونم چه سری بین جناب عبید و مدیران هست که اینجوری از یه کلاه بردار طرفداری میکنن. و بهش اجازه کلاه برداری میدن
اینم کلاهبردار از آب در اومد!!....
تف به شرفت
یه مبلغ پولی هم ما ازش میخوایم که کلا جواب نمیده.
بنده فعلا بنا رو با خوش بینی بر این گذاشتم که ایشون یا پیام های ما رو نمی بینه، یا مشکلی براش به وجود اومده. اما 4 روزه که جواب نمیده و از تاریخ تسویه های انجام نشده دو هفته گذشته.
مبلغ تسویه انجام نشده : 3,967,000 تومان ( نزدیک 4 میلیون تومان)
جناب عبید با توجه به اعتمادی که به شما داشتیم، لطفا تسویه ها رو انجام دهید.
(جالبه که ایشون با یوزر viasky توی همینجا آنلاین هست اما سراغ این تاپیک نمیاد)
سلام
ایشون مبلغ 100 هزار تومان پول بنده رو هم خورده
که در صورت عدم تسویه حاظرم 10 برابر این پول رو خرج کنم و ایشون رو دست قانون بدم
پهووووو ! آقای عبید فکر نکنم همچین آدمی باشه ! شاید اتفاقی براش افتاده . کسی راه تماسی با ایشون داره ؟ منظور تلفنی و آدرس فیزیکی .
عزیز انلاینه چطوری اتفاق افتاده :))
البته ایشون همه تاپیک ها میان میگن من معتبرم همه قبولم دارن !تاپیک های خودشو ..............
اینایی که میان اینجا فقط قصد تخریب دارن [-(
کسایی که با ایشون کار کرده باشند میفهمن چجور ادمیه :)) کافیه یک کار انجام بدن براتون
ده تا میذارن روش همه جا اعلامش میکنم من فلان کارو براشون کردم :))
من ماه ها و تا این اواخر با آقای عبید کار کردم ، مشکلی نبوده هیچوقت
بعضی اوقات به دلیل مشکلات ممکنه تاخیر بوده باشه اما همیشه سر قولشون بودن ، تسویه هارو انجام دادن
نمیدونم الان دوستان دنبال سودجویی هستند یا چی اما من به شخصه هیچوقت هیچ مشکلی ندیدم
100 هزار تومان هم از ما گرفتند کاری انجام بدن انجام ندادن داره نزدیک یه سال میشه
بنده هم مدت زیادیست که با ایشون کار میکنم و البته این بار اولین باریست که چنین مشکلی ایجاد شده. اما چون زمانش خیلی طولانی شده و متاسفانه ایشون دیر به دیر جواب میدن اینجا پیام دادم.
چند روز پیش قول های مساعدی دادند ولی متاسفانه هنوز خبری نیست.
شاید اتفاقی افتاده براشون واقعاً
شماره تماسی از دفترشون ندارید؟
http://www.rrk.ir/News/ShowOldNews.aspx?Code=1446825
همچین آدرسی درسته؟
بلوار فرنگ، بین جلال و سروش؟؟؟
شرکت بین المللی آسمان ارتباط آرکا با بیش از 9 سال تجربه موفق . شماره ثبت: 51212
این شرکت سال ۹۳ ثبت شده، نشده؟
https://viasky.org/contact.php
این آدرس درسته؟
مشهد - تقی آباد - مجتمع تجاری بیستون - واحد 16
09181234567
این شماره پاسخگو نیستند؟
تماس بگیرید و وضعیت رو جویا بشید.
شماره شخصی، شرکت، تهران، مشهد، یونان
این viasky به بنده ۲ میلیون بدهکاره دو هفته هست امروز فردا می کنه.
.
خود داوود هم کلا جواب نمی ده. در صورت نیاز کل مدارک و تصاویر و چت ها ضمیمه همین جا می شه .
.
.
امروز خوشبختانه لطف کرد واریز کرد. منم اومدم اینجا این پست رو ویرایش می کنم. فقط یک مبلغ مغایرت دار مونده که قول دادند پیگیری کنند.
.
به روز رسانی:
ظاهرا من با دیدن این تاپیک و جواب ندادن ایشون فکرای بد کردم که درست نبوده.
ایشون اگر کلاه بردار بودن با من تسویه نمی کردن . همین دیروز نصفش رو تسویه زد و امروز هم بابت مقایرت قرار شده پیگیری کنند.
البته ایشون باید کار هاشون به موقع می بود که هیچ کس دلخور نمیشد.
این مژده هم بدم که ایشون قول دادن تسویه کنن
چه پولهای که از دوستان بنده ایشون بالا نکشیدن
دوستان بنده چند وقت پیش مورد کلاهبرداری فردی قرار گرفتم البته مبلغش زیاد نبود اما پیگیری کردم و به نتیجه هم رسیدم . شما به این کاری نداشته باشید که طرف ایران هست یا خارج . به آدرس دادسرای جرایم رایانه ای مراجعه کنید . خیلی خوب باهاتون برخورد میکنن و حتی اگر کسب و کارتون هم مجاز نیست هیچ مشکلی پیش نمیاد .
دادسرای ناحیه 31 ( جرایم رایانه ای ) : تهران – خیابان شریعتی - بالاتر از چهارراه طالقانی - نرسیده به بهار شیراز - نبش كوچه فرهاد 2 تلفن : 6 - 77512034
البته بنده از ماجرای ایشون اطلاعی ندارم اما اگر مورد کلاهبرداری قرار گرفتید راه اقدامش مراجعه به این دادسرا هست .
- - - Updated - - -
اگر در زمینه ی تجارت الکترونیک فعالیت داشته باشید احتمالا با کلاه برداری های اینترنتی زیادی مواجه شده اید. یا این اتفاق برای خودتان پیش آمده یا برای دوستان و همکارانتان. اما آیا تا به حال در این مورد پیگیری حقوقی کرده اید؟ آیا میدانید اصلا چنین چیزی در ایران هم ممکن است؟ درباره ی روال کار چطور؟ درباره ی دادسرای ناحیه ی ۳۱ تهران چیزی شنیده اید؟
در این پست کاملا متفاوت قصد دارم شما را با دادسرای ناحیه ی ۳۱ استان تهران که مخصوص جرایم فناوری اطلاعات است آشنا و مراحل پیگیری حقوقی یک جرم اینترنتی را بیان کنم.
با توجه به اینکه تا بحال ۲ پرونده در این دادسرا به جریان انداختم تصمیم گرفتم پستی در این باره منتشر کنم.
دادسرای ناحیه ی ۳۱ تهران چیست و کجاست؟
دادسرای ناحیه ی ۳۱ استان تهران ویژه ی رسیدگی به جرایم رایانه ای و فناوری اطلاعات میباشد که اتفاقا افراد به نسبت خبره ای در زمینه ی اینترنت و رایانه در آن مشغول هستند. اگر به هر نحوی مورد کلاه برداری و یا سودجویی اینترنتی قرار گرفته اید به راحتی میتوانید از طریق این مجتمع قضایی حق و حقوقتان را پیگیری نمایید. آدرس دادسرای ناحیه 31 ( جرایم رایانه ای ) : تهران – خیابان شریعتی - بالاتر از چهارراه طالقانی - نرسیده به بهار شیراز - نبش كوچه فرهاد 2 تلفن : 6 - 77512034
مراحل تنظیم شکایت:
پس از ورود به دادسرا به اتاق “عریضه نویسی” مراجعه کنید. در این جا پس از دریافت یک سری اطلاعات باید برای تهیه ی تمبر اقدام کنید. محل تهیه ی تمبر در خیابان میرعماد واقع است. پس از تهیه ی تمبر به طبقه ی چهارم دادسرا بروید. در اینجا شما به شعبه ی کشیک دادیاری هدایت میشوید. کل زمان موردنیاز برای تکمیل این فرآیند حداکثر یک ساعت میباشد.
در هنگام تهیه ی شکایتنامه و بعد از آن به نکات زیر توجه نمایید:
از شکایت کردن نترسید: احتمالا شما هم شنیدید که برای پیگیری یک پرونده ی قضایی باید “دوندگی” زیادی کرد. اما در پرونده های مربوط به این قسم جرائم اگر مدارک کافی در پرونده موجود باشد دیگر نیازی به مراجعات مکرر شما نیست. اما حداقل یکبار و حداکثر سه بار از شما میخواهند تا به دادسرا مراجعه کنید.
مدرک جمع کنید: تا میتوانید مدرک جرم جمع کنید. توجه کنید که در این مورد حتی ایمیلها و چتهای صورت گرفته در یاهو مسنجر هم اعتبار دارند. به همین دلیل در پرینت گرفتن و ذخیره کردن محتویات چت ها کوتاهی نکنید. ضمن اینکه مدارک موجود در سایتهای معتبر اعتبار بیشتری دارند. مثلا اگر شما از طریق پشتیبانی یک سرویس معتبر متوجه کلاه برداری شده اید حتما مکاتبات صورت گرفته را پرینت کنید.
برای تمام ادعاهایتان مدرک داشته باشید: توجه کنید که هنگام رسیدگی به پرونده دادیار یا داستان درباره ی جزئی ترین مسائل موجود در شکایتنامه از شما سوال میپرسند. پس در شکایتنامه تان ادعایی نکنید که بعدا نتوانید آن را ثابت کنید. به خاطر همین هیچ گاه در شکایتنامه تان سعی در تهمت زدن به متشاکی نداشته باشید چون بعدا برای تان دردسرساز میشود.
خوب حرف بزنید: پرونده های مربوط به کلاه برداری های اینترنتی و جرایم رایانه ای همیشه دارای شبهه های زیادی هستند. به خاطر همین دادیار و داستان مدام از شما سوال میکنند. در این جا شما باید تا میتوانید موضوع را روشن کنید و اجازه ندهید که فرد مخاطب شما دچار شک و تردید شود. که اگر این اتفاق بیفتد بعدا کار شما سخت تر خواهد شد. سعی کنید تا جایی که امکان دارد از کلمات تخصصی استفاده نکنید در غیر اینصورت تمام کلمات را با حوصله توضیح دهید.
به مدارکتان استناد کنید: در خلال صحبتها و اظهاراتتان حتما به مدارک موجود در پرونده استناد کنید. این کار به اظهاراتتان اعتبار خاصی میبخشد.
با حوصله بنویسید: در زمان رسیدگی به پرونده سوالاتی از شما پرسیده میشود. این سوالات ناشی از شک و شبهه های موجود در شکایتنامه است. پس از اینکه شما سوالات موردنظر را شفاهی پاسخ بدهید از شما خواسته میشود تا گفته هایتان را کتبا بنویسید. در این مرحله با حوصله و دقت بنویسید و تمام جزئیات را هم ذکر کنید. از کمبود مکان برای نوشتن هم نترسید.
مدارکتان را به فارسی هم ترجمه کنید: افرادی که در این دادسرا به پرونده ها رسیدگی میکنند غالبا تا حدودی با زبان انگلیسی آشنایی دارند اما اگر مدارک شما همگی به زبان انگلیسی میباشد سعی کنید تمامی آنها را در برگه ای جداگانه ترجمه کنید. این کار به تسریع روند رسیدگی پرونده کمک میکند.
از دادن اطلاعات شخصی نترسید: برای اثبات موجودیت و حقیقت مدارکی که به پرونده اضافه شده است احتمالا شما مجبور خواهید شد که رمز عبور ایمیل و اکانتهای دیگرتان را به مامورین بدهید. از انجام این کار نترسید. اطلاعات شما محفوظ خواهد ماند.
سایتهایی که باهاش کار میکردن قانونی بودن که با درگاههای واقعی و معتبر دیگه کار نکردن؟
Zarinpal - Pay - Arianpal - ...
حداقل اسم شرکت مشخصه، آدرس مشخصه، شماره تماس دارن ...
اگه قانونی نبودن که شکایت کردن سخت میشه ...
مثلاً برید شکایت کنید بگید v-p-n میفروختیم با درگاه ایشون، بعد پولمونو تسویه نکرد و ... :106:
دوست عزیز بنده هم کارم قانونی نبود و درگاه واسط با این ذهنیت سعی کردم پول بنده و سایرین رو بالا بکشه . وقتی به دادسرا به عنوان شاکی مراجعه کردیم حتی 1 بار هم از ما پرسیده نشد که زمینه کاری شما چی بوده . مدیر درگاه واسط باید طبق تعهدش درآمدهای کاربران رو بده و در غیر اینصورت کلاهبردار هست و در قانون هم تعریف شده مجازاتش . ایشون مقام قضایی نیستن که تصمیم بگیرن دارایی های فردی رو مصادره کنن . اگر ایشون حاضر بشن در دادسرا و بخوان علیه شما شکایت کنن باز هم خودشون رو بازجویی میکنن که چرا به سایت های غیر مجاز درگاه دادن . مشکلی برای شاکی پیش نمیاد . این وظیفه ما هست که با کلاهبردار ها برخورد کنیم و نذاریم که ذهنیت مشتری رو نسبت به افراد حاضر در این انجمن تغییر بدن .
از ایشون اصلا انتظار کلاهبرداری رو نداشتم حقیقتا اصلا آدم نمیدونه به کی باید اعتماد کنه واقعا
پیگیری قضایی کنین انشالله به حقتون برسید
متاسفانه هر کسی هر تخلفی می کنه می گن کلاهبرداری .. این کار کلاهبرداری نیست. اسم دیگه ای داره.
طرف سرورش دان میشه می گن کلاهبرداری کرده .. هاردش می سوزه می گن کلاهبرداری کرده ... مصرف منابع کاربر بالاست ، ساسپند می کنی می گه کلاهبرداری ...
کلاهبرداری در قانون یعنی فریب دادن اشخاص جهت فروش و ...
از الفاظ صحیح استفاده کنید ... هر جرم و تخلفی کلاهبرداری نیست.
اینو قبول دارم ! کلمه کلاهبردار الان شدیدا مد شده ! هرچی میشه میگن کلاهبردار ! از بس که تو مملکت مد شده از بزرگ خاندان مملکت گرفته تا کوچیک ترین مملکت داره ..... میکنه ! مردم هم دیگه عادت کردن کلمه کلاهبردار رو استفاده می کنن !
قضیه ایشون یعنی آقا عبید هم ممکنه چیز دیگه ای باشه . گذشت زمان مشخص میکنه .
امیدوارم پول ندادن بابت پی اس دی دیگه به عنوان حرام خوری باشه براش در اینده نگید این حرفم شایسته نیست !!!! چون مثل این میمونه برای کسی قالب بزنی پولشو نده و استفاده کنه و قطعا پی اس دی چیزی نیست پولشو فرد نده بگه استفاده نمیکنم بنابراین تا جایی که اطلاع دارم فردی که قالبی طراحی میکنه پی اس دی کاربر موظف به پرداخت پی اس دی هست
این درگاه ها پول شما انجا امانت است ، اگر پول رو ندن عنوان جرمش میشه خیانت در امانت ... یا جرائم دیگری که بشه تعریف کرد. مثل تحصیل مال نامشروع یا ...
از دوستان کسی نرفته دنبال شکایت ؟
شکایت چی ؟ دوستان خواهشا تهمت نزنین به کسی
حدود ۱ سال هست با آقای عبید کار کردیم هیچ مشکلی نبوده
تاخیر یا اشکالی پیش اومده باشه هم ایشون اهل چنین الفاضی نیستن که شما بکار میبربن
البته یه عده سودجو هم هستن که دنبال موقعیت هستند کلا
در حال انجام نه یک شکایت بلکه چند شکایت موازی از داوود عبید و افرادی که از کارت های عابر بانک اونها برای ما واریزی انجام شده هستیم
افرادی که مورد کلاهبرداری داوود عبید تحت عنوان شرکت "آسمان ارتباط آرکا" قرار گرفتند برای پیگیری های قانونی توسط وکیل پایه یک دادگستری به بنده پیام خصوصی بدند.
اگه یوزر دوم یا سومش نیستی قبل از اینکه پول شما رو هم بالا بکشه یا هاستت یا سرورت یه دفعه از دسترس خارج بشه هر چه زودتر به فکر باش
از مجموع 3,967,000 تومان، مبلغ 1,243,000 برای ما تسویه زدند و 2,724,000 تومان باقی مونده که ایشون قول پیگیری باقی مانده مبلغ رو هم دادند.
دوستان طی 7 روز اخیر کسی با ایشون در ارتباط بوده؟ چون یک هفته هست که پیام جواب نمیدن.