تسویه ماه مربوط به 50 الی 60 روز پیش هستش که انجان نشده هنوز :)
وبسایت هم شرکتی بود با مجوز
نمایش نسخه قابل چاپ
تسویه ماه مربوط به 50 الی 60 روز پیش هستش که انجان نشده هنوز :)
وبسایت هم شرکتی بود با مجوز
سلام دوستان الان دوماه گذشته مثل اینکه سایتشونم قطعه !
فکر کنم کلاهبرداری باشه نه جوابی نه اطلاعیه ای واقعا متاسفیم برای مدیران سیباپال بد جور خودشون خراب کردن .
ایشون پول خیلی ها رو خوردن، 75 تومن ما هم خیلی شیک بالا کشیدن زمانی که سایتشون رو پا بود.
***ی به این قشنگی با مجوز اونم خیلی جالبه :)
پول کسی خورده نشده تمامی حساب های شرکت با پول های مشترکین بلوکه شده
چندین بار اخطار به سیبا پال داده شد جمع اوری نکردن دقیقا کاری که جهان پی بلافاصله انجام دادن
باید صبر کنید تا مشکلات خودشون حل بشه مطمینا واریز میکنن
ببینید هر انسان هم میتونه شعور داشته باشه هم میتونه بیشعور باشه .
هم میتونه از مغزش استفاده کنه هم میتونه آکبند نگه داره .
حسابا بلاکه شده . گیریم که بله ...
تلفن ها بلاک شده ؟
تیکت های شرکت بلاک شده ؟
چنل تلگرامشون بلاکه شده ؟
اکانت وب هاستینگ تالکشون بلاکه شده ؟
و ...
به شما نمدونم چی گفتن یا چه پیشنهادی دادن که خودتو بلوکه کردی !!
اما اگر پول ها رو واریز نکردن شما باز هم میای توی تاپیک و بگی : هیچ موردی نداره دوستان شماره حساب بدن من واریز میکنم پولو ؟؟
اگر نه ؟ پس چرا حمایت بی جا و بی مورد میکنید ؟
بزارید تاپیک پیش بره و اگه دوستان دیگه ای هستند که پولشون واریز نشده یا اطلاعاتی دارند در اختیار من و بقیه قرار بدن .
ناراحت نباشید به پولتون میرسید
با سلام
پیرو این تایپیک از جناب نصرآبادی مدیر سیباپال در رابطه با مشکل پیش آمده سوال کردیم . پاسخ ایشون :
http://www.uplooder.net/img/image/7/...da/sibapal.jpg
سلام خسته نباشید http://www.uplooder.net/img/image/28...78/sibapal.png
بنده نه وی پ* ان فروش بودم نه ....
لطفا بگین بهشون تیکت ایدی 7686 رو جواب بدن
من هم وی.پی.ان فروش و ... نیستم .
ایشون فقط دارن رفع مسئولیت میکنند .
اگر من ... فروش بودم 5 برابر هزینه که توی پنلم توی سیباپال دارم رو میریزم به حسابشون .
این آقا فقط داره میپیچونه ما رو .
اگه بلدن جواب بدن بیان توی تاپیک جواب بدن . هزینه ما هم از این راه هست و نمیزارم هیچکس 1 ریالشم بکشه ...
ای.دی شونم خوشبختانه بن نشده که مشکل و بندازن گردن ادمینای وب هاستینگ تالک .
انقدر از خود راضی و خودشیفته هستند که جواب دادن به افرادی که چند ماهه پولشونو ندادن رو وظیفه خودشون نمیدونن .
هر دفعه باید بریم به این و اون زنگ بزنیم ... به طراح قالب زنگ بزنیم ...به رفیقش زنگ بزنیم ... به فلان کسش زنگ بزنیم تا ایشون تو تلگرام از طریق واسطه یه سخنی بفرمایند .
8 نفر ؟ یعنی این تعداد افرادی که توی تاپیک امدن گفتن پول ما واریز نشده دروغ میگن پس ؟
حسابا برای چی مسدود شده ؟ مگه بقیه سایتا مسدود نمیشن ؟ پول رو هم همون روز به حساب مشتریا میریزن .
پس یه دست گلی بوده خودتون به آب دادین . این همه سایت هستن حتی به غیرمجازا سرویس میدن اما مسدود نمیشه حسابا و فوقش ***** میشن ولی پول واریز میکنن .
این متنی که نوشتن " البته اگر از لحاظ شما 4-5 تومان ( میلیون ) کلاه برداری هست ... ! " دوست دارم ازشون بپرسم چقدر کلاه برداری محسوب میشه .
چه 1000 تومان چه 4-5 میلیون تومان از نظر هر کسی کلاه برداری هستش ...
تمام درگاه های بزرگ از جمله جهان پی و پی لاین به تمام افراد حتی کسانی که وی پی ... میفروختند امکان تسویه حساب دادند.
اینکه به هر دلیلی حتی اگر واقعاً حساب بسته شده خود مدیر سایت جوابگو نیست داخل تاپیک های عمومی این مورد خودش بحث برانگیزه ...
برای اینکه شفاف سازی دقیقی انجام بدهند داخل تلگرام به بعضی ها پاسخی غیر منطقی ارسال میکنند ...
جالبی قضیه که بنده وادار شدم به تاپیک پاسخ ارسال کنم این بود که دوستانی که کار غیر قانونی انجام نمیدادند به جای اینکه از راه قانونی اقدام کنند فقط داخل این تاپیک پست ارسال میکنند " چی شد ! ، کی پس واریز میشه ! و ... " اینطوری به پولتون نمیرسید .
همانطوری که گفتم اگر مدیر سایت مربوطه برای کاربران ارزش قائل بود حداقل بعد از این بازه زمانی یک شفاف سازی دقیقی انجام میدادند و مدارک مربوطه مسدودی حساب و موارد دیگر رو ضمیمه میکردند ... تا تکلیف کاربران دقیقتر معلوم بشه .
موفق و پیروز باشید
دوستانی که پولشون دست سیباپال هست بهشون حق می دم.
من خودم قبل از مشکلات *****ینگ با سیباپال فعالیت می کردم اون موقع که درگاه اختصاصی و مستقیم رایگان هم می دادن مشکلاتی وجود داشت که با تیکت سریعا رفع می کردن .
واریز منظم و خوبی داشتند تا اینکه طرح ***** درگاه ها شروع شد که کلا سیباپال بیچاره شد و یه مدت با آدرس اس اس ال فعالیت می کرد و بعد ***** اون و بعد از مدتی کلا با یک دامنه دیگر که سپس اون هم توسط یکی از اعضای انجمن گزارش شد که ***** شد.
دوستان سیباپال *** نیست بی خود تهمت نزنید شرایط اونا جوریه که توانایی استفاده از پول های بلوکه شده رو ندارند.
دوستانی که پولشون دست سیبا هست و کار قانونی داشتند می تونند از طریق تلگرام باهاشون برای تصفیه حساب صحبت کنند.
به نظر من معتبر ترین درگاه واسط فقط زرین پال هست
در پناه حـــق
زرین پال همه می دونن چه کاره ست. این همه مشکلات همه تقصیر زرین پاله محض اطلاع
زرین پال اگر مانند درگاه های واسط دیگر مشکل داشت رفع ***** نمی شد.
بهترین ملاک برای انتخاب زرین پال فقط معتبر بودن هست
به نظر منم بهترین همین زرین پال هست.بازار یعنی رقابت.نتونی رقابت کنی جا میمونی...این همه امدند علیه زرین پال جبهه کردند فلان کرد بسال کرد اخرش چیکار کردند؟ پول مردم رو هنوز بعد چندین ماه پس ندادند و به بهانه بلوکه شدن پول و...از دادن پول مردم امتنا میکنند..بعد هم میان زرین پال رو فش میدند و میندازن گردن زرین پال!! که چی بشه؟ گردن کسی انداختن برای مردم پول میشه؟اینقدر امدید ادعا کردید این بود؟فکر کن زرین پال نه کسی دیگه اصلا وقتی امنیت استفاده از درگاه به یک ریپورت یا شکایت باشه همون بهتر اصلا استفاده نشه..فروشنده ها برای انتخاب یک درگاه برای کارشون اعتماد و اسودگی خیال میخوان..نه ناله و فش دادن حریفان و رقیبان..
الان چندین ماهه پول مردم تسویه نشده و هربار حرفی کسی میزنه یک عده میان زرین پالو محکوم میکنند و بقیه هم میگن مقصر نیستند بلوکه شده پولشون!!
زرین پال لابی های زیادی دارد همه فهمیدند . توان رقابت هم نداشت واقعا ، اکثر درگاه های واسط موفق تر بودند .
دوستانى كه ميگين زرين پال خوبه ، ميتونين اين كه هيچ كس قبولش نداره رو از اين موضوع متوجه بشيد كه كسى كه درگاه جديد بزنه و ٢-٣ تا واريز گنده داشته باشه ، همه به درگاه جديد روى ميارن. زرين پال مشترى نداره ( در حال حاظر فقط بخاطر اجبار هست كه خيليا ازش استفاده ميكنن و تا چند وقت ديگه خواهيد ديد كه هيچ كسى ازش استفاده نخواهد كرد )
پيروز باشيد
دوستان لطفآ مسیر اصلی تاپیک عوض نکنید که یک وقت تاپیک از دست ندیم .
اگر کسی و خوب یا بد میدونید این تاپیک جاش نیست .
موضوع این تاپیک عدم تسویه حساب سیباپال و عدم پاسخگویی هست .
لطفآ موضوع های دیگه پیش نکشید .
با سلام
با دو تا از دوستان اقای نصر ابادی صحبت کردم بهشون خبر دادن گفتن ایمیل و بدید ایمیل و دادیم دیگه جوابی ندیدیم
واقعا از سیباپال بعید هست !!!!!
دوستان آدرسی از ایشون ندارید که حضورا چند نفر تشریف ببرید و بلاخره به یک جواب نهایی برسید؟
http://www.uplooder.net/img/image/77...8-04-19-11.jpg
اخرین جوابی که به بنده دادن
رو که نیست لامصب :|
طرف مثل سایت موزیک ادرس عوض کرده حالا میگه میخوایم رفع ***** بشیم !
اگر اگر اگر حرفش درست باشه برای مسدودی حسابش مطمئن باشید حالا حالا ها پاش گیره ! که صد در صد مطمئنم اینطور نیست.
ظاهرا فقط دوستانی که گیر شدید دادن بهش به پولشون میرسن !
سلام . من هم در تاریخ 4.17 مبلغ 202900 تومن تسویه کردم که هنوزم که هنوزه تسویه نشده پاسخ تیکت هم داده نمیشه . اینم مدرک :
فایل پیوست 33366
برای بنده هم 950 بود توی شاپکیپر همون موقع تاپیک زدم ولی واریزی صورت نگرفته .واقعا بعید بود ازشون
احتمالی که بنده میدم ایشون با پولی که توی گردش حسابشون بوده به احتمال اینکه هر روز کارشون ادامه داره خرج کردن و حالا توش موندن
سلام،
تصفیه حساب من به طور کامل و بدون کسر 1 ریال به حسابم واریز شد .(همین الآن)
البته فعالیت سایت من مخالف قوانین ایران نبود .
اُمیدوارم بقیه دوستان هم مشکلشون حل بشه .
کد تسویه 41443 به مبلغ 100.000 تومان
وبسایت بنده دارای مجوز و شرکتی میباشد که هنوز بعد 2 ماه تسویه نکردن
8 روز گذشت از حرفشون ولی نه سایت رفع ***** شد نه پولی رسید تو حساب ما
سلام دوستان به بنده هم قول دادن الان یک ماه و نیمه مارو گذاشتن سر کار .
Up...
پولی هنوز واریز نشده
این پیام توی کانال سیبا پال ارسال شد
یا اشتباه نوشتاری بوده یا اینکه دارن تسویه میکنن
" کاربر گرامی
درگاه های اختصاصی فعال و قابل استفاده گردید.
در صورت وجود مشکل در اتصال تیکت ارسال نمایید
Sibapal ""
البته ربطی هم به تسویه نداره ولی به هر حال
جالبه نوشتن تیکت بدید تیکت 1 ماه پیششونو جواب نمیدن
سلام دوستان
به نظرم سیبا پال باید اول وجه کاربراش تسویه کنه بعد مجددا شروع به فعالیت کنه الان تقریبا اعتبارش برای کاربران قدیمیشونم زیر سوال رفته کی حاظرمیشه درگاه فعال کنه از سیبا پال در صورتی که بد حسابی کرده !
دوستان عزیز قصد دخالت در کار کسی رو نداریم ولی تا جایی که اطلاع داریم درگاه های بانکی سایت های ( فینتک ) و ( استارآپ ) که به دستور مستقیم شرکت شاپرک بلوکه شده بودن از 95/7/5 بطور کلی فعال خواهند شد . از اینرو با رفع توقیف درگاه های سایت ( سیباپال ) و آزادسازی حسابشون ، مبالغ بلوکه شده نیز آزاد خواهد شد
وگرنه بی شک سایت سیباپال یکی از موفقترین ها در این عرصه بوده که امیدواریم مشکلشون هرچه سریعتر رفع بشه
با سلام تو تلگرام میگن فردا ایمیلتونو میدیم همکاران بررسی کنند تو نامه نباشه بعد از صبح جواب پی ام و تیکت و تلفن نمیدن جلب!!:|
هنوز ایمیل بررسی نشده =))
درود
مگر الان جواب دادند؟؟
بیش از 2 ماه هست از این ماجرا می گذرد.
بیش از 1 ماه پیش به یکی از دوستانشون که باهاشون تماس گرفته بود گفته بودند که تا 7 روز آینده واریز می کنند .. پس چی شد؟؟
الان هم تو تلگرام باز گفتن درگاهشون فعال شده.
تا 1 ماه پیش خوب اینجا فعالیت می کردند و حداقل یک پستی ارسال می کردند ..
و یا گاهی درگاه های دیگر را مورد لطف خودشون قرار میدادن و به عدم کیفیت و پاسخ گویی متهم می کردند ..
این آقا با رفتارشون آدم رو یاد داستان چوپان دروغگو میندازه.