-
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_kazemi
این طرح هنوز موجوده؟
بله. همچنان با افزودن سرورهای جدید فروش این سرویس ها ادامه دارد.
-
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
با سلام یه سفارش دادم هر چه زود تر تحویل تحویل دهید اینترنت باشد
با تشکر از ابتین سرور
-
سلام.
بنده به عنوان یکی از مشتریان آبتین سرور وظیفه خودم میدونستم که نظرم رو درمورد نحوه سرویس دهی این شرکت عرض کنم.
بنده یه سرور مجازی ایران خریدم که ایشون با نهایت ادب و حوصله سرویس رو آماده و تحویل بنده کردم.
یکی دوتا مشکل در زمینه تنظیمات دامین بنده بود که مجددا ایشون قبول زحمت کردن و برطرف کردن.
کیفیت و سرعت سرور مجازی ایشون فوق العاده بود.
حداقل با تجربیات بنده که تجربیات خوبی نبود قابل مقایسه نیست.
ازشون ممنونم.
امیدوارم موفق تر از همیشه به پیش برن.
-
با سلام
بنده 4 کور سی پی یو رم 4 و فضای 40 گیگ رو با پهنای 50 برای خارج و نامحدود برای کاربران بازدیدی کننده سایت از داخل ایران میخام
برای استفاده بعنوان هاستینگ برای چند سایتم که یکیش پر مصورفه و سایت اصلیمه و بقیه سایت ملکمل و سایتهای کم بازدید
با توجه به اینکه اصلا اطلاع وسواد کانفیگ حرفه ای ندارم این سرورها رو به صورت کانفیگ کامل میخام
سی پنل و وب سرور و انتی شل و انتی دیداس و موارد امنیتی و .... دقیفا مانند یک هاست اماده که ما مثلا برای سایتمون میگیریم مانند هاست اشتراکی که البته پلن مدیریت و کنسول و ... باشه
این هزینه کانفیگ چقدر هست؟ ایا خودوتن کانفیگ حرفه ای خوب و تضمینی انجام میدین ؟ هزینه ان برای اولین بار؟
سی پنل اصل و قابل اپدیت هست؟(رایگان برای پلن دو مگیگ به بالا عرض نمودیدن میدین)
خرین مورد افر بالا که درخوایت دادم رو اعلام کنید و نوشتین کافیگ رایگان حال ایا موارد که باالا گفته شد همش جزوش اگر نیست چقدر هزینه داره
و هزینه ماهانه مانیتور و اپدیت و رفع مشکلات مورد نیاز رو هم اعلام کنید
ما کلا با سی پنل کار میکنیم و اصلا ب دیریت زیاد نمیاییم و دستگاری نمیکنیم و نیاز ندارین وان سی پنل هم شاید ماهی یکبار هم لازم نداشته و کل کار با مدیریت وردپرس هست منتها نیاز هست مشکلی از جانب کانفیگ نباشه
لطفا موارد رو دقیق بیان کنید بعد سفارش شبهه ایجاد نشه
با تشکر
و ا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myyor
با سلام
بنده 4 کور سی پی یو رم 4 و فضای 40 گیگ رو با پهنای 50 برای خارج و نامحدود برای کاربران بازدیدی کننده سایت از داخل ایران میخام
برای استفاده بعنوان هاستینگ برای چند سایتم که یکیش پر مصورفه و سایت اصلیمه و بقیه سایت ملکمل و سایتهای کم بازدید
با توجه به اینکه اصلا اطلاع وسواد کانفیگ حرفه ای ندارم این سرورها رو به صورت کانفیگ کامل میخام
سی پنل و وب سرور و انتی شل و انتی دیداس و موارد امنیتی و .... دقیفا مانند یک هاست اماده که ما مثلا برای سایتمون میگیریم مانند هاست اشتراکی که البته پلن مدیریت و کنسول و ... باشه
این هزینه کانفیگ چقدر هست؟ ایا خودوتن کانفیگ حرفه ای خوب و تضمینی انجام میدین ؟ هزینه ان برای اولین بار؟
سی پنل اصل و قابل اپدیت هست؟(رایگان برای پلن دو مگیگ به بالا عرض نمودیدن میدین)
خرین مورد افر بالا که درخوایت دادم رو اعلام کنید و نوشتین کافیگ رایگان حال ایا موارد که باالا گفته شد همش جزوش اگر نیست چقدر هزینه داره
و هزینه ماهانه مانیتور و اپدیت و رفع مشکلات مورد نیاز رو هم اعلام کنید
ما کلا با سی پنل کار میکنیم و اصلا ب دیریت زیاد نمیاییم و دستگاری نمیکنیم و نیاز ندارین وان سی پنل هم شاید ماهی یکبار هم لازم نداشته و کل کار با مدیریت وردپرس هست منتها نیاز هست مشکلی از جانب کانفیگ نباشه
لطفا موارد رو دقیق بیان کنید بعد سفارش شبهه ایجاد نشه
با تشکر
و ا
سلام
پلان 3 با 4 گیگ رم و 3 کور سی پی یو ماهانه 55 تومان است که 1 هسته اضافه برای شما 15 تومان اضافه می گردد.
برای ارائه کانفیگ مناسب ابتدا باید سایت شما بررسی شود. در این مورد لطفا از طریق تیکت در سایت با همکاران در تماس باشید.
در مورد کانفیگ سرور کانفیگ شده به شما تحویل می شود. در صورت بروز مشکل حدالامکان رایگان و در صورت نیاز به وقت و انرژی با هزینه قابل انجام است.
در صورت نیاز به کانفیگ حرفه ای هزینه کانفیگ بسته به نیاز شما متفاوت است.لایسنس ها رایگان و قابل آپدیت می باشد.از نظر توانایی کار و رفع مشکل به شما راهنمایی داده خواهد شد.
در صورت هرگونه سوال و توضیحات دقیق می توانید از طریق تیکت و یا تماس با همکاران راهنمایی لازم را دریافت نمایید.
-
سلام
فقط خواستم نظری بدم و تشکر از سرویس های آبتین سرور
دو تا سرور رم دو و چهار و یک فضای هاستینگ ازشون دارم
کیفیت خوب + حوصله + پشتیبانی مناسب = آبتین سرور
ممنون و خسته نباشین
-
سلام
من یه سرور مجازی ایران نیاز دارم برای یه سایت دانلود در حال تاسیس که میخوام ازش برای ریموت دسکتاپ برای آماده کردن فایلها + فایل هاستینگ استفاده کنم و دانلود و آپلودش باید نامحدود باشه
قاعدتا سی پنل و ... لازم ندارم.
لطفا برای هاست 100 گیگ و 200 گیگ ( برای شروع 100 هم کفایت میکنه فعلا ) همینجا یا به ایمیل arianaquila[@]yahoo.com با تخفیف قیمت بدید
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AQUILA
سلام
من یه سرور مجازی ایران نیاز دارم برای یه سایت دانلود در حال تاسیس که میخوام ازش برای ریموت دسکتاپ برای آماده کردن فایلها + فایل هاستینگ استفاده کنم و دانلود و آپلودش باید نامحدود باشه
قاعدتا سی پنل و ... لازم ندارم.
لطفا برای هاست 100 گیگ و 200 گیگ ( برای شروع 100 هم کفایت میکنه فعلا ) همینجا یا به ایمیل arianaquila[@]yahoo.com با تخفیف قیمت بدید
متشکرم
سلام
برای شما سرویس مناسبی از زیرساخت و پارس آنلاین میتوانیم ارائه دهیم که البته سرویس پارس ما در آفر است و پیشنهاد ما نیز پارس می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر جهت خرید لطفا از طریق تیکت و یا تماس با ما در ارتباط باشید.
-
ما ازشون خرید کردیم و راضی هستیم پشتیانی مناسب و برخورد هم مناسب هست البته هنوز به مشکل نخوردیم ...:->
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
سلام
برای شما سرویس مناسبی از زیرساخت و پارس آنلاین میتوانیم ارائه دهیم که البته سرویس پارس ما در آفر است و پیشنهاد ما نیز پارس می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر جهت خرید لطفا از طریق تیکت و یا تماس با ما در ارتباط باشید.
متشکرم
یکی از دوستان وقت و حوصله بیشتری داشتند پیشنهاد قیمت مناسبی ایمیل کردند حل شد.
موفق باشید
-
بنده هم از ایشون یک سرور پارس انلاین دارم در حال حاضر که وضیعت عالیه پشتیبانیشونم خوبه دستشون درد نکنه
-
با سلام
من قصد انتقال به سرور پارس آنلاین شما رو دارم.
در حال حاضر پنل دایرکت ادمین با حدو 50 کاربر دارم و whmcs هم روی سرور مجازی فعلیم نصبه.
دو سوال
اول اینکه آیا امکان انتقال کامل با تنظیمات فعلی روی سرور جدید از طرف شما وجود داره ؟
و دوم هم اینکه در صورتی که خدایی نکرده روزی اگر نشد برای طولانی مدت با شما تماس گرفت، آیا تضمینی برای از دست نرفتن اطلاعات هست ؟ مثلا تضمینی که در نهایت بشه بک آپ ها رو از خود پارس آنلاین دریافت کرد یا خیر ؟
-
سلام
بله امکان خرید و انتقال وجود دارد.
بله انتقال کامل بدون کوچکترین تغییر ممکن است.
البته ما تنها به یک نفر ختم نمی شویم که روزی در دسترس نباشیم. ممکن است برای ساعاتی به دلیل عدم دسترسی به اینترنت و تلفن با مشکل مواجه شویم اما همیشه برای پاسخگویی و پشتیبانی شما حاضر خواهیم بود و از این نظر مشکلی وجود نخواهد داشت.
-
سلام
پرداخت به صورت سالیانه ممکن هست؟
دایرکت ادمین برای پلان 2 نصب میکنید؟ کرک مطمئن هست؟ یا به صورت لایسنس شیر شده هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام
پرداخت به صورت سالیانه ممکن هست؟
دایرکت ادمین برای پلان 2 نصب میکنید؟ کرک مطمئن هست؟ یا به صورت لایسنس شیر شده هست؟
سلام
پرداخت سالیانه نیز انجام می شود.
خیر لایسنس کاملا قانونی است. بله نصب رایگان انجام می شود.برای اطلاع از هزینه ها تیکت نمایید.
-
سرویس یک ماهه جهت تست خریداری شد.
امید آنکه ما هم مثل سایر دوستان که از تجربیات موفق خود با شما گفته بودند همکاری خوبی با هم داشته باشیم.
در مرحله اول با توجه به اینکه روز عید و تعطیل سرویس خریداری شده است ولی پاسخگویی خوب بود.
-
برای یکی از مشتریام که صرفا از پارس آنلاین سرویس میخاستن از این همکار خوبمون خرید کرم، واقعا از همکارایی هستن که همیشه مشتری مداری سرلوحه پیشرفتشونه، پشتیبانی و پاسخ دهی همیشه با سرعت و با اخلاق حرفه ای هست
-
سلام.
رسپینا اپلود رایگانم دارد؟
داخلی یا خارجی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi222
سلام.
رسپینا اپلود رایگانم دارد؟
داخلی یا خارجی؟
سلام
آفر فعلی از پارس آنلاین قابل ارائه می باشد.
نوع مصرف شما چه چیزی است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
سلام
آفر فعلی از پارس آنلاین قابل ارائه می باشد.
نوع مصرف شما چه چیزی است؟
مصرف اکانتینگ دارم.
قیمت پهنای باند برای بسیار مهمه.
سرعت پورت اگر محدود و کم باشد مشکلی نیست.
ولی اپلود رایگان باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi222
مصرف اکانتینگ دارم.
قیمت پهنای باند برای بسیار مهمه.
سرعت پورت اگر محدود و کم باشد مشکلی نیست.
ولی اپلود رایگان باشد.
مصرف ترافیک شما چه میزان است؟
حدود مصرف را اعلام نمایید. 1 به 1 است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
مصرف ترافیک شما چه میزان است؟
حدود مصرف را اعلام نمایید. 1 به 1 است؟
پخ کردم.
600 700 دانلود.
همینقدر اپلود داخلی
-
-
سلام.اگر کسی را داشته باشیم توی پارس آنلاین,میشه دانلود کنیم و اون شخص تحویل بگیره فایل هارو؟
از شما سرور مجازی بیگریم و دانلود کنیم و اون شخص تحویل بگیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vafajj
تست دارید؟
خیر. سرویس تست ارائه نمی شود.
برای اطمینان از خرید خود نظرات کاربران را مطالعه نمایید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
سلام.اگر کسی را داشته باشیم توی پارس آنلاین,میشه دانلود کنیم و اون شخص تحویل بگیره فایل هارو؟
از شما سرور مجازی بیگریم و دانلود کنیم و اون شخص تحویل بگیره
خیر. این گونه موارد دانلود و تحویل هارد و ... انجام نمی شود.
-
-
تاپیک با توجه به قانون 3-17 بخش فروش ، بسته شد.
نقل قول:
17-3: مدت زمان اعتبار تاپیک های ایجاد شده در این بخش از زمان آغاز ، مدت 90 روز می باشد.در صورت استمرار سرویس فوق و نیاز ، تاپیک جدید ایجاد شود.