-
پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
کش و کوکی مرورگرم رو پاک کردم ولی هنوز سایت بالا نمیاد... امیدوارم سریعتر درست بشه
سایت بدون مشکل در دسترس هست
این مورد میتونه به دلیل تغییرات dns باشه و حداکثر طی یک ساعت آینده برای کلیه کاربران به صورت قبل و به صورت صحیح در دسترس خواهد بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yossef
مدت پشتیبانی رو نفرمودید.
برای هربار نصب هزینه باید بدید یا یکبار هست؟
دریافت آپدیت و پشتیبانی به صورت نامحدود و همیشگی می باشد
نصب به دفعات به صورت رایگان انجام میشه
کانفیگ سرور های ویندوزی برای بار اول رایگان و بعد از اون با هزینه بین 25.000 الی 50.000 تومان
-
الان با این اسکریپت این مشکل رو دارم که به هرکی که تو سایت ثبت نام کنه، چه پرداخت کنه و چه پرداخت نکنه لینک دانلود میده و طرف می تونه دانلود کنه!
چرا اینجوری شده؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
الان با این اسکریپت این مشکل رو دارم که به هرکی که تو سایت ثبت نام کنه، چه پرداخت کنه و چه پرداخت نکنه لینک دانلود میده و طرف می تونه دانلود کنه!
چرا اینجوری شده؟؟؟
دلیلش تنظیمات سیستم هست
برای حل این گونه موارد فقط و فقط از طریق تیکت پشتیبانی در سایت ویکی سرویس در تماس باشید و از مطرح کردن درخواست های پشتیبانی در انجمن, ایمیل, تلگرام و ... اکیداً خودداری کنید
-
پشتیبانی سیستم بسیار ضعیف هست
هیچ آموزش یا مستنداتی نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadhey
همچنان بعد از 5 روز منتظر نصب سرویس از طرف ایشون هستیم!!!
من یک ماه شده سیستمم مشکل داره! کلی هم ضرر کردم...
-
دوستان که از این اسکریپت استفاده می کنند، شما هم این مشکل ها رو دارید یا مختص منه؟
- از زمانی که پیغام اپدیت جدید در صفحه اسکریپت میاد (پیغام ابی رنگ)، لود پنل پایین اومده.
- حتی با اپدیت جدید هم، همچنان مشکل تمدید در برخی کاربرها گزارش میشه.
- از هر چندتا کاربر، یکی دو تاشون به مشکل " اتمام پهنای باند" مواجه می شوند. و این درصورتی هست که اکانتشون نا محدوده. (البته این مورد رو پشتیبانی پاسخ داد و گفت که ممکنه افزونه ای روی مرورگرشون نصب است. ولی بهرجهت اینجا پرسیدم که ببینم بچه های دیگه هم به مشکل خوردن و راه حلی پیدا کردن یا نه.
در کل پاسخ گویی به تیکت ها روزهای اول خیلی عالی بود. الان یه تیکت میزنی، معمولا 24-48 ساعت بعدش یه نیم خط جوابی داده میشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riranet
دوستان که از این اسکریپت استفاده می کنند، شما هم این مشکل ها رو دارید یا مختص منه؟
- از زمانی که پیغام اپدیت جدید در صفحه اسکریپت میاد (پیغام ابی رنگ)، لود پنل پایین اومده.
- حتی با اپدیت جدید هم، همچنان مشکل تمدید در برخی کاربرها گزارش میشه.
- از هر چندتا کاربر، یکی دو تاشون به مشکل " اتمام پهنای باند" مواجه می شوند. و این درصورتی هست که اکانتشون نا محدوده. (البته این مورد رو پشتیبانی پاسخ داد و گفت که ممکنه افزونه ای روی مرورگرشون نصب است. ولی بهرجهت اینجا پرسیدم که ببینم بچه های دیگه هم به مشکل خوردن و راه حلی پیدا کردن یا نه.
در کل پاسخ گویی به تیکت ها روزهای اول خیلی عالی بود. الان یه تیکت میزنی، معمولا 24-48 ساعت بعدش یه نیم خط جوابی داده میشه!
برا ما هم همینه... گفتن تو آپدیت بعدی درست میشه ولی کی بیاد خدا میدونه
-
اصلا به تیکت ها جواب نمیدن!
به همه دانلود میده حتی کاربرانی که پرداخت نکردند!
تمایل دارید این مشکل رو رفع کنید؟؟؟؟؟
-
متاسفانه سیستم پاسخگویی به تیکت ها خیلی ضعیف است.<br>اما بهر جهت دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم، این اپدیت 5 رو دانلود کنید و بعد مجدد فایل هاست دانلود را ، از طریق اسکریپت ساخته و replace کنید.<br>من مشکلم اینطوری حل شد. و گوش شیطون کر مدتی هست اسکریپت داره درست کار می کنه. بجز وارد زیر:<br>- کندی اتصال اولین لینکی ک کاربر برای دانلود اتخاب می کند.<br>- هر چند روز یکبار لینک های داخل دانلود منیچر خطای refresh می دهند و کاربر مجبور است مجدد انها را وارد کند.<br>- بعضی تمدید ها هنوز مشکل دارند.<br>
<br>ضمنا اسکریپت جدید هم با ظاهر بسیار زیباتری عرضه شده. ولی حقیقتا من با این روند کند اپدیت و پشتیبانی، ترسیدم اون رو تهیه کنم.
-
کلا
کی
درست
میشه/
هرکسی به طور جوانمردانه مشکلات را بگیم و از فروشنده تقاضا کنیم جواب بدهد جواب نداد- همه اطلاع رسانی کنیم بقیه نخرن
6ماه است همش می گه درست میشه
کلا سرکاریم ظاهرا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riranet
متاسفانه سیستم پاسخگویی به تیکت ها خیلی ضعیف است.<br>اما بهر جهت دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم، این اپدیت 5 رو دانلود کنید و بعد مجدد فایل هاست دانلود را ، از طریق اسکریپت ساخته و replace کنید.<br>من مشکلم اینطوری حل شد. و گوش شیطون کر مدتی هست اسکریپت داره درست کار می کنه. بجز وارد زیر:<br>- کندی اتصال اولین لینکی ک کاربر برای دانلود اتخاب می کند.<br>- هر چند روز یکبار لینک های داخل دانلود منیچر خطای refresh می دهند و کاربر مجبور است مجدد انها را وارد کند.<br>- بعضی تمدید ها هنوز مشکل دارند.<br>
<br>ضمنا اسکریپت جدید هم با ظاهر بسیار زیباتری عرضه شده. ولی حقیقتا من با این روند کند اپدیت و پشتیبانی، ترسیدم اون رو تهیه کنم.
اسکریپت جدید؟
چه سایتی گذاشته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
اسکریپت جدید؟
چه سایتی گذاشته؟
بله همین برنامه نویس و همین سایت
http://vipsystem.ir/#demo
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riranet
ممنون که اطلاع دادی
-
متاسفانه پشتیبانی سیستم های اشتراک ویژه پس از مدتی که مشتری ها زیاد میشه به شدت افت میکنه و فروشنده هم که دیگه میلیونر شده براش کم اهمیت میشه
البته این سرویس بیشتر به فکر پول بیشتر و بی دردسر تر از مشکلات هست ولی یادشون رفته که فروش رو متوقف کنند تا به کسانی که مشکل دارند افزوده نشه ...
سازنده و پشتیبان عزیز سری به تلگرام یا ویکی سرویس بزنید هر ساعت که شما درنگ میکنید کسانی هستند که دارن چند صد هزار تومان ضرر میکنن و شما این وسط مدیونید که تعهد کردید یک سرویس بدون مشکل تحویل ما بدید
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
بعید میدونم حرف های ما تاثیری داشته باشه... منم خیلی ضرر کردم سر این مورد و مجبور شدم از بیگ هاست استفاده کنم
جمع بشیم
شکایت کنیم
پیگیری از من
یارور *** باز تبلیغات زده ورژن جدید می فروشه
تلگرام
درتماس باشید تا هماهنگ کنیم برای شکایت 100 تا*250 هزار تومان هم باشد کم25میلون کلاهبرداری شده
راحت میتونیم 6ماه براش دردسردرست کنیم
مردباشید من پیگیری میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
کجا تبلیغ زده؟ بفرست لطفا
من از لوگوی تو سایتش نماد اعتماد الکترونیک شکایت فرستادم ولی پاسخی نیومده
*----------
http://vipsystem.ir/#demo
-
درود
خدمت دوستانی که این سیستم رو تهیه کردند
همونطور که اطلاع دارید این سیستم به صورت مداوم آپدیت شده و آخرین آپدیت اون مربوط به کمتر از 1 ماه پیش هست و نسخه 3 نیز در دست کدنویسی هست و هر زمان که کدنویسی تموم بشه و صلاح بدونیم منتشر میشه
دوستانی که خریداری کردند اگه قوانین شرکت رو درست مطالعه کرده باشند متوجه میشن که در قوانین ذکر شده پشتیبانی فقط در سامانه انجام میشه نه ایمیل, تلفن یا تلگرام
زمانی که مشکلی گزارش میشه در صورتی که مشکل نیاز به کدنویسی نداشته باشه در همون تیکت رفع میشه در غیر اینصورت کاربر باید تا انتشار نسخه جدید یا انتشار Patch صبر کنه تا مشکل کدنویسی و رفع شود
کوچکترین تخلفی صورت نگرفته اما در صورتی که کاربری فکر میکنه تخلفی صورت گرفته کافیه با در دست داشتن مدارک و شماره ثبت شرکت به مرکز فتای استان خودشون مراجعه کرده و شکایت کنه
ما در ماه چندین محصول جدید منتشر میکنیم که هیچ کدوم به محصولات قبلی ارتباطی نداشته و هر محصول آپدیت و پشتیبانی خودشو داره
به کسی گفته نشده برای رفع مشکل اسکریپت VIP جدید رو خریداری کنید, اسکریپت جدید کلاً برای سایت های چند زبانه با درگاهای داخلی و خارجی کدنویسی شده و اسکریپت MegaPlus صرفاً برای کاربران ایرانی هست
دوستانی که درخواست پشتیبانی دارند فقط در سایت رسمی شرکت به آدرس wikiservice.co درخواست ارسال کنند
کاربرانی هم که در انجمن عوام فریبی کردند لایسنسشون مسدود میشه و میتونن از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند
ضمن اینکه برای برخی از کاربرانی که اسکریپت Megaplus رو تهیه کردند شرایطی در نظر گرفته میشه که در صورت نیاز بتونند به راحتی به اسکریپت VipSystem در صورت تمایل کوچ کنند ( در این خصوص به صورت شخصی تصمیم گیری خواهد شد )
نسخه 3 اسکریپت نیز در تاریخ 28 خرداد 96 منتشر میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
شما میگید تو سایت پاسخگو هستید درصورتی که نیستید... بنده سر این مورد علاوه بر اینکه 3ماه وقتم تلف شده نزدیک 500 هزار تومن ضرر دادم!
اگه این عوام فریبی هست .... نمیدونم چی باید گفت
به امید موفقیت شما
شما مشکلاتتون رو به صورت خصوص مطرح کنید در صورتی که قابل رفع نباشه بنده شما رو منتقل میکنم به سیستم جدید
-
کلا این لقمه حرام خورها مثل بابک زنجانی هستن با پول و ابرو مردم بازی میکنن بعد میگن جبران میکنیم البته چون حرام خور هستن هیچ وقت هم جبران نمیکنن
این اقا کلی سر ماها کلاه گذاشته تازه طلب باباش را دارد -شما که نمی توانید غلط میکنید میفروشید-مگر ویندوز است که هر چند ماه یکبار باید صبرکنیم تا مشکلات رفع بشه طرف کلی هزینه سایت میکند باید حتما اسکریپت بی نقص باشد چون مشتریها همه سایت را ترک میکنند
کلا همه بچه ها جمع بشید کل نت صفحه بسازید این ادم دروغگو و پست فطرت را معرف کنید مثل انجمن های فروشگاهی یا وبلاگ یاهمین انجمن
از مدیر هم خواهشمند است کلاه برداری این اقا را تذکربدهد به عنوان ادمین انجمن
-
هر سیستمی قطعاً دارای مشکلاتی هست که باید به مرور زمان رفع بشه
اسکریپت فعلی تا کنون ( تا نسخه 2.9.5 آپدیت 5 ) بیش از 25 بار آپدیت و Patch شده و داشتن مشکلات در هر سیستمی کاملاً طبیعی هست.
در سایت کاملاً مشخص هست که به صورت مداوم در حال آپدیت هست
شما هم اگه مشکلی دارید بهتره تشریف ببرید فتا به صورت قانونی شکایت کنید بنده قطعاً پاسخگوی شما هستم و بابت این پست نیز بنده به سادگی گذشت نخواهم کرد اما تا زمانش هم چیزی در انجمن عنوان نمیکنم تا در زمان مناسب نتیجه پیگیریهای قانون اعلام بشه
لحن شما گویای شخصیت شماست و نیاز به بحث در این خصوص نیست اما بدون مدرک بازی کردن با آبروی یک شرکت حقوقی طبق قانون جرم هست و این موضوع پیگیری میشه
--------------------------
سایر دوستانی که مشکلی گزارش کردند در آپدیت های پیش رو رفع میشه ( کلیت مشکلات گزارش شده کمتر از 5 مشکل بوده که 2 مشکل در بیین بیشتر کاربران یکسان بوده )
در خصوص پشتیبانی نیز در نسخه جدید سیستم تیکت درون برنامه ای میشه و از سیستم پشتیبانی پرتال قدیمی ویکی سرویس مجزا میشه
-
شمافقط ظاهرا برنامه نویس هستنید و کار فنی نت بلد نیستید
طرف میاید یک چیزی میفروشد اول چند ماه تست میکند بعد میفروشد
همه خریدارها ناراضی هستن رفتن از بقیه خریدن
6ماه پیش من خریدم هنوز مشکل دار شماها مردم را به شکل طمع میبنید
****مرد هستید بگید هر کی ناراحت استپ بیاد پس بده***
هر چند کار شما از این حرفها گذشته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
شمافقط ظاهرا برنامه نویس هستنید و کار فنی نت بلد نیستید
طرف میاید یک چیزی میفروشد اول چند ماه تست میکند بعد میفروشد
همه خریدارها ناراضی هستن رفتن از بقیه خریدن
6ماه پیش من خریدم هنوز مشکل دار شماها مردم را به شکل طمع میبنید
****مرد هستید بگید هر کی ناراحت استپ بیاد پس بده***
هر چند کار شما از این حرفها گذشته
کد لایسنستون رو پ.خ کنید
-
جالب است شما هنوز طلبکار هستید
چی شده 6 ماه سر صدها نفر کلاه رفته باز باید 1سال صبرکنن
شما هر چی میفروشید قبلش تستک نید بعد بفروشید
- - - Updated - - -
کد لایسنستون رو پ.خ کنید
برایچی.
شما پول بنده را پس بدهید کلا من الان حذفش کردم رفتم از بقیه خریدم
تا حداقل مدیون مردم نباشید -به بعدش باخودتان است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
جالب است شما هنوز طلبکار هستید
چی شده 6 ماه سر صدها نفر کلاه رفته باز باید 1سال صبرکنن
شما هر چی میفروشید قبلش تستک نید بعد بفروشید
همونطور که گفتم شما لطف کنید کد لایسنس خریداری شده رو برای بنده ارسال کنید
کلیه محصولات قبل از فروش تست میشه, باگ های هر سیستم زمانی مشخص میشه که کاربران زیادی از اون استفاده کنند, همونطور که سیستم های کوچک و بزرگ از وردپرس گرفته تا ویندوز و ... به صورت مداوم به دلیل باگ هایی که در مرور زمان باگ ها درز میکنه و باید آپدیت بشه
شما ابتدا به بنده ثابت کنید که خریدار بودید و مشکل داشتید بعد درخواستی داشته باشید
اگه سیستم رو حذف کردید کافیه وارد پنل کاربری شده و کد لایسنس رو ارسال کنید
کد لایسنس رو ارسال کنید تا مورد شما برسی بشه
در صورتی هم که خریدار نبودید و صرفاً قصد تخریب دارید قطعاً بنده به صورت حقوقی این موضوع رو پیگیری خواهم کرد
ضمن اینکه برای چندمین بار تکرار و تاکید میکنم در صورتی که خریدار هستید و جایی خلاف قوانین جاری کشور و شرکت با شما برخورد شده لطف کنید از طریق فتا پیگیری کنید بنده قطعاً پاسخگو خواهم بود در این مرجع به شما.
---------
سایر دوستان در صورتی که موردی خصوص این سیستم دارند میتونند از طریق پرتال پشتیبانی مشکلات خودشون رو در دپارتمان " اسکریپت VIP MegaPlus " پیگیری کنند, تیکت های این دپارتمان حداکثر 24 ساعت کاری پاسخ داده خواهد شد
-
من مغز خر نخوردم بیام شما را تخریب کنم-که چی بشه
شما جوگیر نشید
کلا شما میگم هزینها رابرگشت بزنید من لایسنس میفرستم چون الان شما میگیرد نامعتبرش میکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
من مغز خر نخوردم بیام شما را تخریب کنم-که چی بشه
شما جوگیر نشید
کلا شما میگم هزینها رابرگشت بزنید من لایسنس میفرستم چون الان شما میگیرد نامعتبرش میکنید
شما تا زمانی که لایسنس ارسال نکنید بنده نمیتونم پاسخی به شما بدم
قبل از هر چیز باید لایسنس رو ارسال کنید تا برای بنده مشخص بشه که شما اصلاً خریدار این سیستم بودید یا خیر و مشکلتون مشخص و پیگیری بشه
-
من 6 ماه پیش خردید کردم عکس پرداختی را میفرستم تا فردا
کلا از روز اول مشکل داشت
من بیخیالش شدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
کلا این لقمه حرام خورها مثل بابک زنجانی هستن با پول و ابرو مردم بازی میکنن بعد میگن جبران میکنیم البته چون حرام خور هستن هیچ وقت هم جبران نمیکنن
این اقا کلی سر ماها کلاه گذاشته تازه طلب باباش را دارد -شما که نمی توانید غلط میکنید میفروشید-مگر ویندوز است که هر چند ماه یکبار باید صبرکنیم تا مشکلات رفع بشه طرف کلی هزینه سایت میکند باید حتما اسکریپت بی نقص باشد چون مشتریها همه سایت را ترک میکنند
کلا همه بچه ها جمع بشید کل نت صفحه بسازید این ادم دروغگو و پست فطرت را معرف کنید مثل انجمن های فروشگاهی یا وبلاگ یاهمین انجمن
از مدیر هم خواهشمند است کلاه برداری این اقا را تذکربدهد به عنوان ادمین انجمن
عزیز تا شما جای سازنده ی اسکریپت نباشید نمیتونید نظر بدید و این مسائل رو فقط کسانی که سرویسی میدن و مشتری زیاد دارن درک میکنند منظور بنده سرویس دهنده های هاستینگ - سرور و همچنین اسکریپت هایی ست چون مشتری که اصولا از 500 فراتر بره و مشکلی در سیستم باشه اصولا با چنین پیام هایی سرویس دهنده مواجه میشه و یا باید تک تک جواب 500 نفر رو بده و یا سیستمش رو درست کنه که همین ضعف هایی رو در چنین سرویس هایی در پی داره چون سازنده مدتی با بی پولی ضعف کشیده و این سرویس رو بوجود آورده و حالا به یکباره فشار مشتری میاد و پشتیبانی کم میاره و پشتیبانیی که مطلع باشه هم کم هست
خودتون هم به یکباره کاربرانتون اعتراض کنند و با چند صد و هزاران پیام مواجه بشید دقیقا در جایگاه ایشون قرار میگیرید و مطمئنا درک میکنید و بحث آپدیت هم خیلی مبحث خوبی ست و ما هم در گذشته پیشنهاداتی میدادیم که فلان امکان اضافه بشه و در آپدیت زحمت میکشیدند و اضافه میشد
آقای مالداری رو مدتی میشناسمشون و مورد اعتماد هستند و تخصص دارند با اینکه پشتیبانی سیستمشون ضعیف هست و باید برطرف بشه ولی اهل این تهمت هایی نیستند که زده شده ...
ان شالله که زودتر این مشکلات رفع بشه و ما هم بیشتر ضرر نکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
عزیز تا شما جای سازنده ی اسکریپت نباشید نمیتونید نظر بدید و این مسائل رو فقط کسانی که سرویسی میدن و مشتری زیاد دارن درک میکنند منظور بنده سرویس دهنده های هاستینگ - سرور و همچنین اسکریپت هایی ست چون مشتری که اصولا از 500 فراتر بره و مشکلی در سیستم باشه اصولا با چنین پیام هایی سرویس دهنده مواجه میشه و یا باید تک تک جواب 500 نفر رو بده و یا سیستمش رو درست کنه که همین ضعف هایی رو در چنین سرویس هایی در پی داره چون سازنده مدتی با بی پولی ضعف کشیده و این سرویس رو بوجود آورده و حالا به یکباره فشار مشتری میاد و پشتیبانی کم میاره و پشتیبانیی که مطلع باشه هم کم هست
خودتون هم به یکباره کاربرانتون اعتراض کنند و با چند صد و هزاران پیام مواجه بشید دقیقا در جایگاه ایشون قرار میگیرید و مطمئنا درک میکنید و بحث آپدیت هم خیلی مبحث خوبی ست و ما هم در گذشته پیشنهاداتی میدادیم که فلان امکان اضافه بشه و در آپدیت زحمت میکشیدند و اضافه میشد
آقای مالداری رو مدتی میشناسمشون و مورد اعتماد هستند و تخصص دارند با اینکه پشتیبانی سیستمشون ضعیف هست و باید برطرف بشه ولی اهل این تهمت هایی نیستند که زده شده ...
ان شالله که زودتر این مشکلات رفع بشه و ما هم بیشتر ضرر نکنیم
درود و تشکر از همراهی شما
لطفاً در طریق تلگرام https://telegram.me/ltiny با بنده در تماس باشید
در تلگرام ابتدا نام کاربریتون در وب هاتینگ تالک رو ارسال کنید سپس شرح مشکلی که دارید رو عنوان کنید راهنمایی کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
امیدوارم تو سیستم جدید مشکلات رفع بشه...
پیشنهاد دارم یه تاپیک بزنید یا تو همینجا امکانات نسخه جدید رو معرفی کنید تا ما هم اگه پیشنهاداتی داریم بگیم و اینکه مشکلاتی که کم و بیش الان هست نباشه
تشکر از شما
اسکریپت VipSystem یک سیستم VIP جدید با ساختار متفاوت هست که بیشتر برای سایت هایی که قصد دارند سایتون چند زبانه باشه و امکان اتصال به درگاهای داخلی و خارجی مانند PayPay رو داشته باشه
همچنین سیستم جدید مناسب سایت های ارائه رام موبایل هست به دلیل امکان قرار دادن محدودیت حجم دانلود, محدودیت تعداد دانلود کلی, محدودیت تعداد دانلود روزانه, نمایش لینک های دانلود شده, تراکنش های انجام شده و ...
تصویر پنل مدیریت سیستم جدید : http://dl.ltiny.ir/1527040397.png
لینک دموی خود سیستم : http://demo.vipsystem.ir/register
لازم به ذکر هست سیستم جدید کاملاً مستقل از سیستم MegaPlus هست و هیچ تاثیری در فرایند آپدیت و پشتیبانی اون سیستم نداره
-
دوستان توجه کنید
مثلا کسی مراسم دارد-کلی خرج و....داشته
شب موقع شام بره شام بگیرد بهش بگن برو 6 ماه دیگر بیا-پولش هم قبلا پرداخته باشد
این اقا امده اسکریپت فروخته بعدکلی مشکل دارد از زمان خرید من 7 ماه گذشته-خوب که چی
این اقا موقع خرید چند تا نمونه سایت معرفی کردن-بیشترشان مشکل داشتن
الان من میخواستم لایسنس را بفروشم به هر کی گفتم-گفت=خراب است=مشکل دارد =بدرد نمیخورد
حالاشاید بعدا این اسکرپیت بهترین بشه ولی فعلا کلا رو هوا است
کلا90 درصد مشتری ها ناراضی ان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود و تشکر از همراهی شما
لطفاً در طریق تلگرام
https://telegram.me/ltiny با بنده در تماس باشید
در تلگرام ابتدا نام کاربریتون در وب هاتینگ تالک رو ارسال کنید سپس شرح مشکلی که دارید رو عنوان کنید راهنمایی کنم
پیام فرستادم با آی دی @myname_admin بررسی نمایید ...
10/6/2017
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
اسکریپت VipSystem یک سیستم VIP جدید با ساختار متفاوت هست که بیشتر برای سایت هایی که قصد دارند سایتون چند زبانه باشه و امکان اتصال به درگاهای داخلی و خارجی مانند PayPay رو داشته باشه
همچنین سیستم جدید مناسب سایت های ارائه رام موبایل هست به دلیل امکان قرار دادن محدودیت حجم دانلود, محدودیت تعداد دانلود کلی, محدودیت تعداد دانلود روزانه, نمایش لینک های دانلود شده, تراکنش های انجام شده و ...
تصویر پنل مدیریت سیستم جدید :
http://dl.ltiny.ir/1527040397.png
لینک دموی خود سیستم :
http://demo.vipsystem.ir/register
لازم به ذکر هست سیستم جدید کاملاً مستقل از سیستم MegaPlus هست و هیچ تاثیری در فرایند آپدیت و پشتیبانی اون سیستم نداره
امکان پرداخت اقساطی وجود دارد؟
-
پیشنهاد میدم با این آقا به هیچ عنوان و به هیچ شکلی نه خرید کنید و نه همکاری کنید چون فقط و فقط اعصاب و روانتون نابود میشه
کوچکترین ارزشی برای مشتری و وقتش قائل نیستک.پیشتبانی به طور کامل تعطیل. الان من 2 ماهه تلکرام بهش پیام دادم انگار نه انگار ما ادمیم پول دادیم بهش و یه کار ناقص تحویلمون داده.
هر کاری داری دوست عزیز از سایت های فریلنسری مثل پارس کدرز و پونیشا و انجام میدم تهیه کنید یا اگر هزینه میتونید کنید یه کم بیشتر،با شرکت های برنامه نویسی حرفه ای و متهد کار کنید و منت این ادمهای غیر حرفه ای رو نکشید.اونجا کارو 100 درصد سر وقت تحویل میگیرید و در صورت رضایت پول رو واریز میکنید بهشون تا اینطوری اذیت نشید.کلاً عزیز بهت پیشنهاد میدم هر کاری داری با حرفه ای ها انجام بده طرف ادم بدقول نرو.ادم بدقول=غیر قابل اعتماد و دروغگو.موفق باشی.
-
جناب seraj654 شما لطف کنید ابتدا مشخص کنید خریدار بودید یا خیر و لایسنس رو ارسال کنید بعد اقدام به تخریب کنید
اون دوستانی که اسکریپتشون مشکل داره در تماس باشند برای انتقال به vipsystem
شما هم اگه خریدار سیستم بودید در تماس باشید وضعیت خرید و مشکل رو مشخص کنید تا در صورتی که مشکل وجود داره منتقل کنم به vipsystem
-
از طریق تلگرام در تماس باشید
شرایط انتقال به شما اعلام میشه, در صورت موافقت لایسنس اسکریپت VipSystem برای شما صادر میشه
-
اگه تمایل داشتید از طریق تلگرام پیگیری کنید در غیر این صورت به ارسال پست های خودتون ادامه بدید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
اینجوری نمیشه...
اولا باید مشخص کنید اسکریپت فعلی آپدیت میشه یا نه؟ شرایطی که میگید چی هست؟ چون اصلا تمایل ندارم پول دیگه ای به شما پرداخت کنم
دوما همونطور که گفتید پشتیبانی فقط از سایت هست و نه تلگرام. لطف کنید تو تیکت پاسخ بدین.
از فروردین تا الان منتظر سیستم شما هستیم که موفق به استفاده نشدیم... ضرر مالی ما چجوری جبران میشه؟ فقط با انتقال به یه سیستم جدید که معلوم نیست درست کار کنه یا خیر؟
چه تضمینی هست؟ بعد این مدت انتظار دارید اعتماد کنیم؟
جناب یه پیشنهاد بکنم بهتون شاید کمکی باشه.
به نظرم شما یه کم هزینه کنید از اول،بدید یه سیستم از صفر براتون بنویسن (البته به برنامه نویس های حرفه ای و خوش قول،درسته کمن ولی پیدا میشن).فکر میکنم مشکلتون حل بشه
باهاشون قرار داد ببندید که اسکریپت هر زمان دچار مشکل شد و باگی داشت پچ ارائه کنند یا اپدیتش کنن.
البته اگر اماده میخواهید این اسکریپت پیشنهاد میشه که در حال حاضر خیلی اسکریپت خوبیه : http://vip.irprog.com/ (اسکریپتی که در حال حاضر سایت imovies-dl ازش استفاده میکنه)
-
,و خدا می داند د راین اخرالزمان چه خبر است!!!!!
من هم 800 تومان از جای دیگر ،2 تا اسکریپت خردیم طرف تیکت هارا جواب نمی دهد
خداییش حرف های من جو سازی است!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداییش پاسخ گو باشد
سلامت باشید
-
حرف تمامی دوستان تایید میشه
انسان به این بی مسئولیتی به عمرم ندیدم - وقتی میخوای بخری که تیکت ها به دقیقه نشده پاسخ داده میشن ولی وقتی خریدی که دیگه ...
شماره ما رو هم که دوستمون گذاشتن بلک لیست
250 خریدم به کارم نیومد سیستم چون پشتیبانی 0 بود - مجبور شدم بدم یکی برام اختصاصی بنویسه که درگیر همچنین ادم مزخرف ، بی مسئولیت ، عطیقه و حروم خوری نشم ...
دوستان پیشنهاد میکنم از اینمادشون درخواتست شکایت کنین .