-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s0NY
دوست عزیز مجازی ساز قدرتمند OpenVZ - KVM تحویل انلابن مگه نمیده ؟
چحوری تحویل شما تا 48 ساعت است ؟
- سفارشات بین 1 تا 48 ساعت تحویل داده میشوند
در برخی موارد شاید پیش بیاید که نتوانیم سرور را زود تحویل بدهیم شاید مشکلی باشه و تحویل کمی زمان ببره
بودن این مطبل ضرر ندارد !
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
سلام
من یک سرور با رم 2 میخوام.ip از کدوم کشوره؟ خودم میتونم چندین بار os نصب کنم ؟
-
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;amp;lt;&amp;amp;amp;lt;&am p;a mp;amp;lt;&a mp;amp;amp;lt ;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzshf
سلام
من یک سرور با رم 2 میخوام.ip از کدوم کشوره؟ خودم میتونم چندین بار os نصب کنم ؟
با سلام
آفر از کولو اختصاصی در دیتاسنتر مای لوک آلمان ارائه میشود. کسانی که مای لوک را میشناسند برتری آن نسبت به هتزنر را میدانند.
بله خودتان میتوانید از طریق این پنل که در خدمت شما قرار میدهیم هر کاری انجام دهید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%A7-panel-png
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmojtaba
اره درسته که به سرعت نت بستگی داره ولی بعضی سرور اگه سرعت هم بالا باشه توی ریموت لگ داره.
کافیگ های روز چی؟ هستش!
شما بفرمایید نوع استفاده چیست ؟؟ و بفرمایید چی میخواید ؟
پینگ زیر 120 است و نباید لگ داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzshf
سلام
رم 2 تموم شد؟
با سلام
1 مورد اضافه کردیم میتونید سفارش بدید
-
سلام افر 2 یا 3 موجود هست بازم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p0lice
سلام افر 2 یا 3 موجود هست بازم؟
با سلام بله میتونید سفارش بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام بله میتونید سفارش بدید
افر سه رو ثبت کردم زمان تحویل چقدره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p0lice
افر سه رو ثبت کردم زمان تحویل چقدره؟
با تشکر از سفارش شما
کمتر از 20 دقیقه تقدیم میشود.
-
برادر
تیک های سایت رو هم چک بفرمایید
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alirezayb
برادر
تیک های سایت رو هم چک بفرمایید
ممنونم
سلام
فکر میکم اشتباه ارسال کردید !!!
زمان پاسخگویی دست کم در چند ساعت گذشته زیر 10 دقیقه بوده !!!
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;amp;lt;&amp;amp;amp;lt;&am p;a mp;amp;lt;&a mp;amp;amp;lt ;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام
آفر از کولو اختصاصی در دیتاسنتر مای لوک آلمان ارائه میشود. کسانی که مای لوک را میشناسند برتری آن نسبت به هتزنر را میدانند.
بله خودتان میتوانید از طریق این پنل که در خدمت شما قرار میدهیم هر کاری انجام دهید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%A7-panel-png
- - - Updated - - -
شما بفرمایید نوع استفاده چیست ؟؟ و بفرمایید چی میخواید ؟
پینگ زیر 120 است و نباید لگ داشته باشه
با سلام
1 مورد اضافه کردیم میتونید سفارش بدید
سلام قیمت اضافه شد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzshf
سلام قیمت اضافه شد؟
با سلام خیر
فقط رم 2 گیگ 1000 تومان ان هم آخرین سرور رم 2 گیگ است و چند عدد رم 1 گیگ باقی است
این سرور 5 اومین سرور اختصاصی است که در این آفر ارائه شده است
-
یه سرور تازه سفارش دادم و سریع تحویل گرفتم
پشتیبانی هم سریع جواب دادن
ممنون
-
سلام.
صورتحساب 3525 پرداخت شد و تیکت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام خیر
فقط رم 2 گیگ 1000 تومان ان هم آخرین سرور رم 2 گیگ است و چند عدد رم 1 گیگ باقی است
این سرور 5 اومین سرور اختصاصی است که در این آفر ارائه شده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzshf
سلام.
صورتحساب 3525 پرداخت شد و تیکت
با سلام مشخصات ارسال شد
لطفا از سایت پیگیر باشید
-
سلام
آفر vps 4 کی موجود میشه دو باره؟
منظورم همون رم 2 گیگ هستش...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kalaybar
سلام
آفر vps 4 کی موجود میشه دو باره؟
منظورم همون رم 2 گیگ هستش...
با سلام
2 عدد به رم 2 گیگ اضافه کردیم
-
سلام
کنترل پنل چی ارایه میدین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kalaybar
سلام
کنترل پنل چی ارایه میدین؟
چه کنترل پنلی مدنظر است ؟؟
-
مرسی. دریافت شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام مشخصات ارسال شد
لطفا از سایت پیگیر باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
تخفیف دائمی هست؟
بله طرح تکریم و این افر دائمی است
-
با تشکر
یک فقره 2 گیگ سفارش و فاکتور مربوطه پرداخت شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
چه کنترل پنلی مدنظر است ؟؟
تیکت زدم. لطفاً مراجعه بفرمایید به تیکت (آفر vps 4) هم سفارش و پرداخت شد.
با تشکر
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kalaybar
با تشکر
یک فقره 2 گیگ سفارش و فاکتور مربوطه پرداخت شد
- - - Updated - - -
تیکت زدم. لطفاً مراجعه بفرمایید به تیکت (آفر vps 4) هم سفارش و پرداخت شد.
با تشکر
با تشکر از سفارش شما
لطفا از طریق سایت و تیکت پیگیر باشید
موفق باشید
-
سلام
تا کی قیمتش همین قدره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
apple0020
سلام
تا کی قیمتش همین قدره؟
با سلام این 5 اومین سرور است که با این شرایط ارائه شده
هر بار که هر سرور تمام شود آفر به پایان میرسد اما با درخواست کاربران دوباره سرور اختصاصی دیگری برای این منظور درنظر میگیریم
سرور 5 اوم حدود 3 روز پیش اضافه شد و از 30 سرور مجازی در این سرور 21 عدد فروخته شد پیش بینی میکنیم حداکر 2 روز دیگر این سرور هم پر شود
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enigma211
سلام 24 ساعت پیش پول دادم اما هنوز مشخصات ارسال نشده برام
با سلام و احترام
سفارش شما با موفقیت در سیستم سرور استار ثبت شد و در اولین فرصت به سفارش شما رسیدگی خواهد شد:
شماره سفارش: 2917572016
محصول / خدمات: آفر ویژه 70% تخفیف دائمی - off vps 3
سیستم عامل: ویندوز 2003
میزان پرداخت اولیه: 11,000تومان
میزان تجدید: 11,000تومان
دوره صورتحساب: ماهیانه
مجموع سررسید امروز: 11,000تومان
شما به زودی ایمیل حاوی مشخصات سرویس خود دریافت خواهید کرد.
لطفا از ناحیه کاربری خود پیگیر باشید
در بالای صفحه و پست آفر ذکر شده :
- سفارشات بین 1 تا 48 ساعت تحویل داده میشوند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enigma211
سلام 24 ساعت پیش پول دادم اما هنوز مشخصات ارسال نشده برام
با سلام و احترام
سفارش شما با موفقیت در سیستم سرور استار ثبت شد و در اولین فرصت به سفارش شما رسیدگی خواهد شد:
شماره سفارش: 2917572016
محصول / خدمات: آفر ویژه 70% تخفیف دائمی - off vps 3
سیستم عامل: ویندوز 2003
میزان پرداخت اولیه: 11,000تومان
میزان تجدید: 11,000تومان
دوره صورتحساب: ماهیانه
بنده الان پیگیری کردم و مشخص شد شما فقط سفارش دادی و مبلغ را واریز نکردید و چطوری میگید پرداخت کردید ؟؟
آیا ایمیلی مبنی بر تایید پرداخت فاکتور برای شما صادر شده ؟؟
این ایمیل فقط برای ثبت سفارش است و پس از پرداخت ایمیل دیگر تایید پرداخت صادر میشود !
شما میتونید سفارش جدید بدید و پرداخت کنید.
-
سلام ببخشید تست سرعت دانلود و آپلود از یکی از سرور های مجازی(دقت کنید مجازی)میشه بذارید؟
یا اگه نمیشه از کل سرور
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
apple0020
سلام ببخشید تست سرعت دانلود و آپلود از یکی از سرور های مجازی(دقت کنید مجازی)میشه بذارید؟
یا اگه نمیشه از کل سرور
با سلام
یک عدد تست در چند صفحه قبل ار اسپید تست قرار داده بودیم و اینجا هم تکرار میکنیم برای شما
بفرمایید
http://www.speedtest.net/result/4709064909.png
-
سلام.
سرویس دو گیگ ساعاتی پیش دریافت شد. متشکرم...
-
برای من که فعلا درگیره
- - - Updated - - -
سفارش داده بودم تحویل داده شد با تشکر از سرور استار
- - - Updated - - -
بنده سرور مجازی 2گیگ خریده بودم
نیم ساعت پیش دستم رسید
با تشکر از سرور استار بابت پاسخ گویی سریعشون سر 5دقیقه جواب میدن
در صورتی که بیشتر فروشنده ها حدودا1ساعت طول میکشه جواب بدن
واقعا ازشون ممنونم
-
1 فایل پیوست
من پول پرداخت کردم مجددا برگشت به صحفه پرداخت بعد دیدم این ایمیل اومده تو متن ایمیل هم خودتان گفتید
منم گفتم خوب حتما کم شده از حساب که می گه مشخصات بزودی ارسال می کنم چون وقتی پول نداده باشی می گه حساب پرداخت نشده
آپدیت: هیچ فاکتور پرداخت نشده ای تو پنل من نیست اگر پرداخت نشده خوب باید تو پنل من بگه این فاکتور بازه
فایل پیوست 28338
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enigma211
من پول پرداخت کردم مجددا برگشت به صحفه پرداخت بعد دیدم این ایمیل اومده تو متن ایمیل هم خودتان گفتید
منم گفتم خوب حتما کم شده از حساب که می گه مشخصات بزودی ارسال می کنم چون وقتی پول نداده باشی می گه حساب پرداخت نشده
یه عکس از فاکتوری که پرداخت کردید رو بگذارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enigma211
آپدیت: هیچ فاکتور پرداخت نشده ای تو پنل من نیست اگر پرداخت نشده خوب باید تو پنل من بگه این فاکتور بازه
فایل پیوست 28338
اگر فاکتور پرداخت شده داشته باشید برای شما ایمیل شده و در ایمیل جستجو کنید و کلا رابطه پیچیده ای نیست شما نه تیکتی ارسال کردید و نه شماره پیگیری تراکنشی دارید فقط سفارش ثبت کردید
و در جواب شما باید بگم که چطوری کم میشه رو هوا کم نمیشه اصلا وارد درگاه بانک نشدید از کجا و از کی باید کم بشه ؟ لطفا دقت کنید !!!
سفارشاتی که فقط ثبت شوند و پرداخت نشوند ظرف 24 ساعت کنسل می شوند تا الکی به عنوان یک سفارش معلق در سیستم نماند و از موجودی انبار کم نشود و کاربر دیگر بتواند سفارش دهد.
و کاربر که بخواهد میتواند مجددا سفارش دهد و پرداخت نماید
امکان ندارد شما سفارش داده باشید و سفارش شما پرداخت شود و کل فاکتور و سفارش شما پاک شود
لطفا این مسئله را از سایت پیگیری کنید بدون شک زودتر پاسخ خواهید گرفت و این پست مکان مناسبی برای پیگیری مسائل کاربری نیست
لطفا اگر میخواید از اینجا پاسخ دهید به هیچ وجه بدون مدرکی ماننند ایمیل تایید پرداخت فاکتور و یا دست کم یک شماره پیگیری تراکنش بانکی این مطالب را تکرار نکنید
لطفا از سایت و تیکت پیگیری شود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
apple0020
یه عکس از فاکتوری که پرداخت کردید رو بگذارید
ایشون حتی تو صفحه درگاه بانک هم نرفته تا بخواد پرداخت کنه !!!
-
دو تا سرور مجازی میخوام این افرتون
CPU: Opteron 3365 mit 8 x 3,2 GHz
Ram: 2 GB
HDD: 30 GB SAS
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1
و همچنین هارد 60 گیگ و رم 4 گیگ و سی پی یو 3 هسته به بالا قیمتش چیه؟؟لاینسس دایرکت ادمین هم دارید؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
musicayob
دو تا سرور مجازی میخوام این افرتون
CPU: Opteron 3365 mit 8 x 3,2 GHz
Ram: 2 GB
HDD: 30 GB SAS
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1
و همچنین هارد 60 گیگ و رم 4 گیگ و سی پی یو 3 هسته به بالا قیمتش چیه؟؟لاینسس دایرکت ادمین هم دارید؟؟
با سلام و احترام
در مورد 2 سرور درخواستی لطفا آنلاین سفارش دهید
و یا از طریق تیکت در سایت اقدام نمایید
سرور با رم 4 و هارد 100 و 3 هسته سی پی یو ماهانه 30 تومان تقدیم میشود
-
به نظر میاد سایت خودتون هم Suspend شده!
-
عزیز وارد سایت نمیشه
چطور باید سفارش بدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamal
به نظر میاد سایت خودتون هم Suspend شده!
بخاطر شل در هاست سایت همسایه و امنیت مجبور به اینکار و در حال انتقال هستیم تا 1 ساعت دیگر کار به پایان میرسد
-
یک عدد سرور با رم یک سفارش و تحویل گرفته شد
پشتیبانی و پاسخگویی عالی