-
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakpazooki
احتراما بجای هارد 100 گیگ 2 هارد 50 گیگ تحویل شد در صورتیکه یک هارد 100 گیگ یکپارچه نیاز داشتم.
ضمنا سرور در این لحظه قطع می باشد و در سرویسهای من امکان ورود نیست .....!!!!!!!!!!
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
عدم پاسخ به تیکت قطعی سرور ....
فکر نکنم تیکتی مهمتر از قطعی سرور بتونم بسازم!
چرا جواب و توضیحی وجود ندارد!!؟؟؟؟
لطفا هزینه پرداختی بازگردانده شود:
154,500
تیکت عودت هزینه را زدم: #665964
ممنون
سرور منم قطعه و کسی پاسخگو نیست !
-
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
سلام . ظاهرا این دوست عزیزمون هم تو زرد از اب در اومدن.چون از دیروز سرویس بنده هم قطع میباشد . تلفن هم خاموش کرده .
باز خوبه خرید ما فقط برا تست کیفیت بود نه چیز دیگه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
سلام . ظاهرا این دوست عزیزمون هم تو زرد از اب در اومدن.چون از دیروز سرویس بنده هم قطع میباشد . تلفن هم خاموش کرده .
باز خوبه خرید ما فقط برا تست کیفیت بود نه چیز دیگه.
منم برای تست خریدم !
ولی زورم میاد نیم وجب بچه بخواد سرمو کلاه بزاره ! من که از طریق پلیس فتا پیگیری می کنم اگر کسی خواست بیاد با هم اقدام کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakhan
منم برای تست خریدم !
ولی زورم میاد نیم وجب بچه بخواد سرمو کلاه بزاره ! من که از طریق پلیس فتا پیگیری می کنم اگر کسی خواست بیاد با هم اقدام کنیم.
پرداخت از طریق این سایت انجام شد:
http://www.sharjiran-pay.ir
فکر کنم برگشت پول از این طریق قابل پیگیری باشه ...
-
یک زمانی تست سرور میدادند جواب تیکت هم نمیدهند که گفتند تیکت کن تست بدم بعد یک هقته یاهو پیام میدیم فحاشی میکنند چرا تیکت نمیزنی :| واسه همینه کسی ازش نمیخره هر کی هم بخره ناراضی است
-
سرور بنده کمتر از 1 هفته روشن بوده.به سایت پلیس سایبری گزارش داده شد.از طریق دادگستری شهر نیز پیگیری شده و در حال تشکیل پرونده هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakhan
منم برای تست خریدم !
بنده هم ازشون یه سرور 500 گیگ خریدم. جالبه خاموش شده یه خبر هم ندادن.
منم دو روزه سرو شلوغه تاره رفتم دیدم کلا سرور تعطیله!!!
درخواست دادن مشکل رو جوبا بشم. بعد چند ساعت فقط نوشتن لطفا فردا درخواستتون رو مجدد ارائه بدید!
درخواست عودت وجه به شماره تیکت #297274 ارسال شد.
حالا ببینیم کی جواب میدن و چقدر زمان میباره تیک رو پاسخ گو باشن. نتیجه همین جا اعلام خواهد شد.
دوست عزیز تا امشب پول من رو نریختن روی شکایت منم حساب کن
-
پس برنامه این باشه تا امشب واسه عودت وجه صبر کنیم اگه نشد همه با هم یه اقدام متشرک می کنیم !
شماره تیکت عودت وجه : #199737
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s0NY
یک زمانی تست سرور میدادند جواب تیکت هم نمیدهند که گفتند تیکت کن تست بدم بعد یک هقته یاهو پیام میدیم فحاشی میکنند چرا تیکت نمیزنی :| واسه همینه کسی ازش نمیخره هر کی هم بخره ناراضی است
توهین به دوستان روستایی نشه ولی چیزی که من تجربه کردم کلا یکی دو نفر تو یه دهات کوره ای که حتی فارسی درست بلد نیستن حرف بزنن و آداب معاشرت بلد نیستن اومدن دارن سرور داری می کنن و چه بخوایم چه نخوایم سرمون کلاه گذاشتند !
-
آی پی آلمان جهت تست لطف میکنین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it_yashar
آی پی آلمان جهت تست لطف میکنین؟
آقا ایشون کلاه برداری کردن شما تست میخواید ؟!
-
دوستان من 2دو سرور نزديك 26 روزه از ايشون دارم مشكلي ندارم و از همون موقع تا حالا بدون مشكل داره كار ميكنه
-
با سلام
تا نیم ساعت دیگه به یک سرور نیاز دارم با دانلود منیجر و فایل زیلا
اگر میتونین در این مدت تحویل بدین بسیار ضروریه زمان بنده خریداری کنم
یه رم یک
با تشکر
-
دوستان من با ايشون در ياهو صحبت كردم گفتند يكي از سرورهاي آلمان ابيوز داشته از طرف يكي از كاربران و ديتاسنتر سرور رو بسته گفتند هركس مشكل داره تيكت بزنند تا وي پي اس از روي يك سرور ديگه بهشون بدن در ضمن گفتند يوزرشون بن شده توسط مدير و نميتونند بياند تو سايت من فقط مشتري ايشون هستم خواستم مشكل ديگر كاربران حل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kloxo
دوستان من با ايشون در ياهو صحبت كردم گفتند يكي از سرورهاي آلمان ابيوز داشته از طرف يكي از كاربران و ديتاسنتر سرور رو بسته گفتند هركس مشكل داره تيكت بزنند تا وي پي اس از روي يك سرور ديگه بهشون بدن در ضمن گفتند يوزرشون بن شده توسط مدير و نميتونند بياند تو سايت من فقط مشتري ايشون هستم خواستم مشكل ديگر كاربران حل بشه
سرور امریکا هم ابیو. داشته؟صد رحمت به *** سر گردنه واقعا متاسفم،سرور امریکا دانلودش با دانلود منیجر بیشتر از 1.5مگابایت در ثاتیه نیست،به این میگن سرور....
یه دلیلی بوده که بن شده،کلاهبرداره...
-
پاسخی که مدیر سایت !!! به درخواست عودت وجه من دادن :
نقل قول:
بچه جون اون موقع که تو تیله بازی می کردی10 تا 10 تا ددیکیت داشتم. شما گفتید آپتایمتوم 99% درصده ، من 5 روز سرویس داشتم که 3 روزش قطع بوده یعنی زیر 50% !
و شما به وعدت عمل نکردی و باید پول منو پس بدی هیچ معذرت خواهی و اطالعیه ای هم بابت قطعی سرویس ندادید.
پاسخ من :
نقل قول:
اقا جان شما فکر کنم اولین باره سرویس میخرید؟عودت وجه که نمیشه هر کی اومد سرویس سفارش داد ازش استفاده کنه بعد اینکه نیازش برطرف شد بخاطر یه تق و لق بیاد درخواست عودت وجه بده
سرویس شما تا زمان تاریخ سررسید سرورت روشنه دوست داری استفاده کن دوست نداری نکن
چطور واسه گرفتن پول تعویض سیستم عامل میگی یه جایی تو سایتت قوانین رو نوشتی که 5 تومن میگیری ولی تو در و دیوار ننوشتی آپتایم:99.9% در صورتی که زیر 50% هستش:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kloxo
دوستان من 2دو سرور نزديك 26 روزه از ايشون دارم مشكلي ندارم و از همون موقع تا حالا بدون مشكل داره كار ميكنه
عزیز بیشتر از این خودتو تابلو نکن ! یعنی ایشون یه سرور اختصاصی واسه سرویس دهی به شما دارن ؟! چون هرکی از هر دیتاسنتری از ایشون سرویس داشته الان قطعه و شما یه دونه وصلی ؟!
- - - Updated - - -
دوستان مالباخته ! میتونن از طریق زیر پیگیری کنند :
گزارش به پلیس فتا :
https://www.cyberpolice.ir/forms/general-report
گزارش به سرویس پرداخت آنلاین :
http://www.sharjiran-pay.ir/
-
- - - Updated - - -
عزیز بیشتر از این خودتو تابلو نکن ! یعنی ایشون یه سرور اختصاصی واسه سرویس دهی به شما دارن ؟! چون هرکی از هر دیتاسنتری از ایشون سرویس داشته الان قطعه و شما یه دونه وصلی ؟!
- - - Updated - - -
هر دو VPS از فرانسه هست از 26 روز پيش كه خريدم تا الان هيچ مشكلي نداشتم اپ تايم 100 درصد
ديگه موضوع شما رو نميدونم
-
ایشون هر مشکلی هم برای سرورش پیش اومده باشه باید درست جواب مشتریش رو بده.
من بهش پیغام دادم چرا سرورم خاموشه، میگه لطفا فردا درخواست خود را مجدد ارسال کنید!!!!
بنظرت این شد جواب؟
منم رفتم از جای دیگه سرور گگرفتم. الان میگم برگشت بزن. میگه اشتباه کردی رفتی از جای دیگه خریدی! وظیفه ما ارئه سرویش هست که ارائه دادیم!!!!
حالا منظورش از ارائه چی بوده رو نمیدونم! خاموشی و عدم پاسخگویی، همینطور خاموش کردن گوشیش میشه ارائه سرویس؟!!
دوستانی که دارن مراحل شکایت رو پیگیری میکنن به منم خبر بدن.
چون بنده با این طرز پشتیبانی ایشون درخواست عودت وجه کردم.ولی ایشون قبول نکردن. توقع دارن من بشینم یه بار دیگه سرور به هر دلیلی قطع بشه، بعد بیوفتم دنبالش که تورو خدا جواب من رو بده!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakhan
الانم دارم شکایتم رو پیگیری میکنم
.
اقا منم هستم. لطفا پ.خ بده مراحل رو با هم پیش بریم.
یه سری میان اینجا خوش رقصی میکنند موقع افر دادن. وقتی سرور هاشون به مشکل میخوره حتی شعور پاسخگویی به ارباب رجوع رو هم ندارن. باید یه درس عبرتی بشه براشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Emi
من بهش پیغام دادم چرا سرورم خاموشه، میگه لطفا فردا درخواست خود را مجدد ارسال کنید!!!!
بنظرت این شد جواب؟
منم رفتم از جای دیگه سرور گگرفتم. الان میگم برگشت بزن. میگه اشتباه کردی رفتی از جای دیگه خریدی! وظیفه ما ارئه سرویش هست که ارائه دادیم!!!!
حالا منظورش از ارائه چی بوده رو نمیدونم! خاموشی و عدم پاسخگویی، همینطور خاموش کردن گوشیش میشه ارائه سرویس؟!!
چون بنده با این طرز پشتیبانی ایشون درخواست عودت وجه کردم.ولی ایشون قبول نکردن. توقع دارن من بشینم یه بار دیگه سرور به هر دلیلی قطع بشه، بعد بیوفتم دنبالش که تورو خدا جواب من رو بده!
- - - Updated - - -
یه سری میان اینجا خوش رقصی میکنند موقع افر دادن. وقتی سرور هاشون به مشکل میخوره حتی شعور پاسخگویی به ارباب رجوع رو هم ندارن. باید یه درس عبرتی بشه براشون
اقا من هم هستم یه سرور امریکا ازش دارم هرچی میگم پولم رو پس بده نمیده،تا حالا 3تا باصطلاح سرور برام عوض کرده یکی ار یکی خراب تر 15تومن چیزی نیست ولی بیایین یکبار برا همیشه یه درسی به همچین موجوداتی بدیم که عبرتی باشه واسه دیگرون
سرور دیدین فقط با باز کردن بروزر بدون وارد شدن به سایت سی پی یو بچسبونه به سقف؟و یا سرعت دانلودش زیر 1مکابایت بر ثانیه باشه
جدی بیایین همت کنیم و شکاینش کنیم ،هر کاری و هر جایی من هستم واسه شکایت
-
ایشون که تو یاهو دیروز بود حتی در مورد سرور اختصاصی با من صحبت هم کرد !
بنده بهش این پست رو گوشزد کردم متاسفانه زیاد توجه نکرد !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
اقا من هم هستم یه سرور امریکا ازش دارم هرچی میگم پولم رو پس بده نمیده،تا حالا 3تا باصطلاح سرور برام عوض کرده یکی ار یکی خراب تر 15تومن چیزی نیست ولی بیایین یکبار برا همیشه یه درسی به همچین موجوداتی بدیم که عبرتی باشه واسه دیگرون
سرور دیدین فقط با باز کردن بروزر بدون وارد شدن به سایت سی پی یو بچسبونه به سقف؟و یا سرعت دانلودش زیر 1مکابایت بر ثانیه باشه
جدی بیایین همت کنیم و شکاینش کنیم ،هر کاری و هر جایی من هستم واسه شکایت
تو پست های قبلی یکی از بچه ها یه لینک پلیس فتا رو گذاشته. شما فعلا شکایتتون رو اونجا ثبت کنید.
منم ثبت کردم. فردا هم یکی از بچه ها دادگستری اشناست گفت راه و چاهش رو بلده. من میرم اونجا خبرش رو به تک تک تون میدم. فقط همنیجا اعلام امادگی بکنید که بهتون پ.خ بدم.
واسه منم 30 تومنه. تهش پولی نیست. ولی اینکه یه ادم دو روز ازش هیچ خبری نمیشه بعد سر کله ش پپیدا میشه تازه طلبکارم هست. دوزارم احترام بارش نیست. زور به ادم میاد.
تازه من نگفتم بهش کل پول رو برگردون. گفتم حساب کن روزی چقدر افتاده، مابقی ش رو کم کن. اینم قبول نمیکنه!!!! رسما اسمش زورگیری دیگه!
خنده دار هم اینه بعد دو روز خاموشی سرور اومده میگه من وظیفه ارائه خدمانه که دارم ارائه میدم! سایت ملت رو هوا هستش میگه ارئه خدمات!!!
خلاصه من تا تهش هستم بچه ها. فردا هم صبح میرم پیگیر میشم. پ.خ میکنم نتیجه رو. اما کلا طی تجربه قبلی که داشتم در این زمینه.فتا خیلی زود ج میده. کلا روی این موارد حساسا. به درگاهش الکی شکایت نکنید فاییده نداره زیاد. اصل فتاس. که سابقه ش هم میره زیر سوال دیگه حداقل با اسم و رسم خودش نمیتونه فعالیت کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Emi
بنظرت این شد جواب؟
- - - Updated - - -
سلام
پ.خ نمی خواد !
دوستان مالباخته ! میتونن از طریق زیر پیگیری کنند :
گزارش به پلیس فتا :
https://www.cyberpolice.ir/forms/general-report
گزارش به سرویس پرداخت آنلاین :
http://www.sharjiran-pay.ir/
-
شما جوري ميگيد مال باخته يكي ندونه فكر ميكنه ما پول رو بالا كشيديم و سرويس نداديم پس لطفا يكم مودبانه تر صحبت كنيد
قضيه از اين قرار بود كه يكي از سرورهاي اختصاصي ما به دليل ابيوز توسط يكي از كاربران از طرف ديتاسنتر بسته شده بود و مشكل ظرف كمتر از ٢٤ ساعت برطرف شد و ازونجايي كه افرادي مثل شما فقط موقع قطعي سرور سروكلتون تو تاپيك فروش سرور ما و همكاران پيدا ميشه از بخت بد اون زماني كه سرور قطع شده بود يوزر من درانجمن بن شده بود و شما هم جنجالي بپا كردين تو تاپيك فروش بنده كه بربيد سرور سرورهاش قطع شده و پولو بجيب زدن رفتن و منم كه بن بودم نتونستم بيام دفاع كنم و مشكلاتو خدمتتون عرض كنم و در همين ميان تعدادي از همكاران ما كه نميشه در واقع اسمشونو همكار گذاشت بنميدونم به هر دليلي از موقعيت سو استفاده كرده و به تخريب ما پرداختند بهر صورت بگذريم سرور ما كلا ظرف كمتر از ٢٤ ساعت قطع بود كه مشكل همون زمان برطرف گرديد شمام سرورتون اگر زمان تمديدش فرا نرسيده باشه همچنان فعال ميباشد.دوستاني هم كه قصد شكايت از بنده را داشتن وقتي سرور وصل شد و با مذاكراتي كه از طريق تيكت با ماداشتن همچنان روي سرورهاي ما هستند و در حال خدمات دهي به انها ميباشيم.پس لطف كنيد از دادن جو خودداري نماييدو اگر مشكلي هست با ما از طريق تيكت در ارتباط باشيد .
موفق و پيروز باشيد
کد تخفیف جهت خرید از سایت فقط روی پنل رم 1 گیگ و 2 گیگ ارائه شده است
کد تخفیف:wht
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
شما جوري ميگيد مال باخته يكي ندونه فكر ميكنه ما پول رو بالا كشيديم و سرويس نداديم پس لطفا يكم مودبانه تر صحبت كنيد
قضيه از اين قرار بود كه يكي از سرورهاي اختصاصي ما به دليل ابيوز توسط يكي از كاربران از طرف ديتاسنتر بسته شده بود و مشكل ظرف كمتر از ٢٤ ساعت برطرف شد و ازونجايي كه افرادي مثل شما فقط موقع قطعي سرور سروكلتون تو تاپيك فروش سرور ما و همكاران پيدا ميشه از بخت بد اون زماني كه سرور قطع شده بود يوزر من درانجمن بن شده بود و شما هم جنجالي بپا كردين تو تاپيك فروش بنده كه بربيد سرور سرورهاش قطع شده و پولو بجيب زدن رفتن و منم كه بن بودم نتونستم بيام دفاع كنم و مشكلاتو خدمتتون عرض كنم و در همين ميان تعدادي از همكاران ما كه نميشه در واقع اسمشونو همكار گذاشت بنميدونم به هر دليلي از موقعيت سو استفاده كرده و به تخريب ما پرداختند بهر صورت بگذريم سرور ما كلا ظرف كمتر از ٢٤ ساعت قطع بود كه مشكل همون زمان برطرف گرديد شمام سرورتون اگر زمان تمديدش فرا نرسيده باشه همچنان فعال ميباشد.دوستاني هم كه قصد شكايت از بنده را داشتن وقتي سرور وصل شد و با مذاكراتي كه از طريق تيكت با ماداشتن همچنان روي سرورهاي ما هستند و در حال خدمات دهي به انها ميباشيم.پس لطف كنيد از دادن جو خودداري نماييدو اگر مشكلي هست با ما از طريق تيكت در ارتباط باشيد .
موفق و پيروز باشيد
کد تخفیف جهت خرید از سایت فقط روی پنل رم 1 گیگ و 2 گیگ ارائه شده است
کد تخفیف:wht
به روز قطع نبود بلکه 3 روز قطع بود گوشی رو هم خاموش کردید و جواب تیکت و مسنجر هم نمیدادید
تو پلن هاتون زدید آپتایم 99.99 درصد ولی 3 روز از یک ماه قطع بودن یعنی آپتایم 90%
من و چند نفر دیگه تاپیک عودت وجه زدیم بابتش و شما توهین کردید
اگر من چیز دروغی میگم بقیه بیان بگن !
شما تو پلن هات زدی پشتیبانی فلان و آپتایم فلان ولی اینو نداشتی و مثل این میمونه تو پلن هات بزنی رم 4 گیگ ولی رم 512 بدی !
نمیدونم یوزر شما چطوری دوباره فعال شده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakhan
به روز قطع نبود بلکه 3 روز قطع بود گوشی رو هم خاموش کردید و جواب تیکت و مسنجر هم نمیدادید
تو پلن هاتون زدید آپتایم 99.99 درصد ولی 3 روز از یک ماه قطع بودن یعنی آپتایم 90%
من و چند نفر دیگه تاپیک عودت وجه زدیم بابتش و شما توهین کردید
اگر من چیز دروغی میگم بقیه بیان بگن !
شما تو پلن هات زدی پشتیبانی فلان و آپتایم فلان ولی اینو نداشتی و مثل این میمونه تو پلن هات بزنی رم 4 گیگ ولی رم 512 بدی !
نمیدونم یوزر شما چطوری دوباره فعال شده !
آقای محترم ما چه توهینی کردیم؟
با سند بفرما نه با حرف
یوزر بنده به خاطر شما بن نشده بوده
منابع ما برای سرورهای مجازی کاملا اختصاصی میباشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
آقای محترم ما چه توهینی کردیم؟
با سند بفرما نه با حرف
یوزر بنده به خاطر شما بن نشده بوده
منابع ما برای سرورهای مجازی کاملا اختصاصی میباشد
توهیناتو برو تو تیکت ها بخون اسکرین شاتشو به پلیس فتا ارسال کردم.
یکی دیگه از مشکلات شما اینه به زبون فارسی مسلط نیستی.
بخون چی نوشتم بعد حرف بزن
-
سلام
میشه برای تست یه vps رو برای 24 ساعت در اختیار ما قرار دهید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mediapanel
سلام
میشه برای تست یه vps رو برای 24 ساعت در اختیار ما قرار دهید؟
با سلام
تست ما به این صورت است که شما هزینه سرویس را پرداخت میکنید بعد تا 48 ساعت فرصت دارید درخواست برگشت وجه بدین
بدون دریافت هزینه متاسفانه خیر