-
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
متاسفانه به ما هم ۲ روز قول دادن. هنوز انجام ندادن. پشتیبانی افتضاحه ....
والله ما 5 دقیقه ای سرویس رو تحویل گرفتیم سریع هم به تیکت ها جواب میدن شاید الان در تایم کاری نیستند چون روز پنج شنبه هم هست
-
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
دوستان فکر کنم بهتر باشه کمی صبر کنین
فکر کنم مشکلی براشون پیش اومده
چون تلفن دفتر رو هم پاسخ نمیدن
انشالله که مشکلی نیست
بروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
متاسفانه به ما هم ۲ روز قول دادن. هنوز انجام ندادن. پشتیبانی افتضاحه ....
سلام
پوزش بابت تاخیر
امروز یک همایش دعوت بودیم و چون ۵ شنبه هست کارمند ما نبود
سفارش های روز های گذشته همگی دیروز تحویل داده شدند .
کار شما فردا انجام میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
دوستان فکر کنم بهتر باشه کمی صبر کنین
فکر کنم مشکلی براشون پیش اومده
چون تلفن دفتر رو هم پاسخ نمیدن
انشالله که مشکلی نیست
بروز باشید
سلام
روز های غیر کاری پاسخ فقط تیکت هست
فردا صبح تا ۴ عصر پشتیبانی تلفنی برقرار هست میتونید تماس بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirganjian
نرم افزار ارسال تبلیغات وایبر
ما نرم افزار +نرم افزار ساخت شماره مجازی +بانک شماره ایرانسل+بانک شماره همراه اول+اموزش هر دو نرم افزار
قیمت 50تومان است
هر کس خواست با این ایدی تماس بگیره
amirdoo1392
تبلیغ در تاپیک فروش دیگران دور از شخصیت هر آدمی هست
پست شما گزارش شد
موفق باشید
----------------------------
دوستان عزیز بدلیل تعطیلات امروز تا ساعت 6 عصر پشتیبانی تلفنی برقرار می باشد.
با تشکر
-
سلام، وی پی اس فرانسه ۱ گیگ سفارش دادم فقط نمیدونم سیستم عامل مشخص کردم یا نه. اگه میشه سرور ۲۰۰۳ بزارید. ممنون
شماره سفارش : 7342207075
-
همچنان سفارش ما مونده رو هوا. کلا نیستن. پی ام هم میدیم میگن تو راه شرکتیم. معلوم نیست کی میخوان برسن شرکت؟ پشتیبانی تلفنی هم کشک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
همچنان سفارش ما مونده رو هوا. کلا نیستن. پی ام هم میدیم میگن تو راه شرکتیم. معلوم نیست کی میخوان برسن شرکت؟ پشتیبانی تلفنی هم کشک
حاجی ۱۲ تومن دادی میخوای یکسره برات آنلاین باشه، سرویس ارزون همینه دیگه پشتیبانی میخوای برو سه برابر پول بده ببین برات دیگه چی کار هم نمیکنن!
-
سلام
کنترل پنل که ارائه میدین چی هست ؟!
جهت نصبش هزینه داره ؟!
ممنون میشم راهنمایی نمایید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
سلام
دیروز تا ۷ عصر در روز تعطیل پشتیبانی تلفنی داشتیم دوست عزیز
دیروز هم بهتون گفتم تیکت کنید سرویستون تحویل داده میشه
لطف کنید تیکت بدید بابت تاخیر به شما ۱۰ روز تایم رایگان ارایه میشه
قبلا هم اعلام کردیم در تعطیلات پشتیبانی ما متاسفانه ضعف داره چون ۲تا کارمندی که توی بخش ساپورت داریم نیستند که ساپورت کنند
شما لطف کنید از تیکت پیگیر باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
figu
حاجی ۱۲ تومن دادی میخوای یکسره برات آنلاین باشه، سرویس ارزون همینه دیگه پشتیبانی میخوای برو سه برابر پول بده ببین برات دیگه چی کار هم نمیکنن!
سلام
دوست عزیز ما در روز های کاری و غیر تعطیل پشتیبانی ۱۸ ساعته داریم
لطف کنید از هیجی خبر ندارید مارو مقایسه نکنید و کاسه داغ تر از آش نشید
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
makhfigah
سلام
کنترل پنل که ارائه میدین چی هست ؟!
جهت نصبش هزینه داره ؟!
ممنون میشم راهنمایی نمایید .
سلام
هر کنترل پنلی که بخواهید در صورتی که از نصبش اطلاع داشته باشیم بتونیم میتونیم انجام بدیم .
خیر رایگان هست .
-
سلامی دوباره
چنانچه نیاز به ارتقا رم یا هارد بود ، باید پنل جدیدی سفارش داد ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
makhfigah
سلامی دوباره
چنانچه نیاز به ارتقا رم یا هارد بود ، باید پنل جدیدی سفارش داد ؟!
سلام
بله هروقت نیاز داشتید درخواست میدید و تفاوتش رو براتون فاکتور میکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
figu
اولا که نمیدونم شما کی هستی چون تازه عضو شدی شایدم خود استارتر باشی
چه ۱۰۰۰ تومن چه ۱۲۰۰۰ تومن باید پاسخگو باشن. کسی مجبورشون نکرده این قیمت ارايه بدن. بعدم من ۳ روزه یک سرویس سفارش دادم هنوز تحویل نداده....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
اولا که نمیدونم شما کی هستی چون تازه عضو شدی شایدم خود استارتر باشی
چه ۱۰۰۰ تومن چه ۱۲۰۰۰ تومن باید پاسخگو باشن. کسی مجبورشون نکرده این قیمت ارايه بدن. بعدم من ۳ روزه یک سرویس سفارش دادم هنوز تحویل نداده....
توی این ۳ روز تیکتی از شما نداشتیم و کل صحبت های شما از یاهو بوده
بارها گفتیم تیکت بدید...
به هرحال تا پست هاتون رو پاک نکنید و از تیکت پیگیر نباشید امکان سرویس دهی به شمارو نداریم
خواستید پاک کنید و از تیکت پیگیر باشید من هم به خاطر تاخیر 10 روز تایم اضافه میکنیم یا نه تیکت بدید پولتون بک داده میشه
و تا وقتی پست هاتون باشه نمیتونم هیچگونه کمکی به شما کنم
اگر باور ندارید از این گفته ها عکس بگیرید
پست های شما باعث ضرر زیادی میشه
موفق باشید
-
دوستان از ایشان سرور تهیه نکنید به چند دلیل :
۱ - سرور های این شرکت تماما اورسل مییاشد و با ضعیف ترین پورت
۲- ما ۳ روزه سفارش دادیم تیکت کردیم تازه میگن حالت چطوره
۳ - پشتیبانی این شرکت ۱ نفر میباشد و صحبت از ۳ نفر کشکه....
۴ - ما پشیمان شدیم از ارايه سرور های این عزیز. پول را هم بک نمیکنند مشکلی نیست. ۱۲ تومن نوش جانشان. اضافه کنند به بقیه درآمد هاشون
و در آخر .... هیچ ارزونی بی حکمت نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
۴ - ما پشیمان شدیم از ارايه سرور های این عزیز. پول را هم بک نمیکنند مشکلی نیست. ۱۲ تومن نوش جانشان. اضافه کنند به بقیه درآمد هاشون
چطور وقتی سرویس تحویل نگرفتید از مورد اول صحبت میکنید؟
فقط میتونم بگم متاسفم براتون
پولتون نزد ما محفوظ میباشد
پستاتون رو 10 سال دیگه هم پاک کردید تیکت بدید برگشت داده میشه
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
چطور وقتی سرویس تحویل نگرفتید از مورد اول صحبت میکنید؟
فقط میتونم بگم متاسفم براتون
پولتون نزد ما محفوظ میباشد
پستاتون رو 10 سال دیگه هم پاک کردید تیکت بدید برگشت داده میشه
موفق باشید
از دوستانی که از شما سرور داشتند تست گرفتم یک ساعت پیش
نوش حونت عزیز. با ۱۲ تومن نه من فقیر میشم نه شما پول دار. با اون ۱۲ تومن ۱ سرور صلواتی بده به یکی
روز خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
از دوستانی که از شما سرور داشتند تست گرفتم یک ساعت پیش
نوش حونت عزیز. با ۱۲ تومن نه من فقیر میشم نه شما پول دار. با اون ۱۲ تومن ۱ سرور صلواتی بده به یکی
روز خوش
عجب
عکس از تست دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
اولا که دوست عزیز ، شما وقتی که از سرویس های ایشون استفاده نکردید چطوری میگید که " سرور های این شرکت تماما اورسل مییاشد و با ضعیف ترین پورت " ؟
دوما که پشتیبانی بیشتر شرکتها در روزهای تعطیل معمولا ضعیف تر از روزهای کاری هست
سوما که شما شرکت رو از نزدیک رویت کردید که میگید 1 نفر هستند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
اولا که دوست عزیز ، شما وقتی که از سرویس های ایشون استفاده نکردید چطوری میگید که " سرور های این شرکت تماما اورسل مییاشد و با ضعیف ترین پورت " ؟
دوما که پشتیبانی بیشتر شرکتها در روزهای تعطیل معمولا ضعیف تر از روزهای کاری هست
سوما که شما شرکت رو از نزدیک رویت کردید که میگید 1 نفر هستند ؟
سرور های ایشان را من تست کردم که دارم پست میدم. بعدم مگه شما تست کردی که میای به دفاع از ایشان میپردازی؟ منم ۱۰۰۰ تا دوست و آشنا دارم میتونن بیان اینجا از من حمایت کنند. ولی من وقتم رو واسه ۱۲ تومن هدر نمیدم. ایشان اگر خیلی علاقه به مشتریان خود دارند بهتره کیفیت و میزان پاسخ گویی خود را بهتر کنند. من از طریق قانونی پیگیر میشم تا وقتم بیشتر از این هدر نره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
سرور های ایشان را من تست کردم که دارم پست میدم. بعدم مگه شما تست کردی که میای به دفاع از ایشان میپردازی؟ منم ۱۰۰۰ تا دوست و آشنا دارم میتونن بیان اینجا از من حمایت کنند. ولی من وقتم رو واسه ۱۲ تومن هدر نمیدم. ایشان اگر خیلی علاقه به مشتریان خود دارند بهتره کیفیت و میزان پاسخ گویی خود را بهتر کنند. من از طریق قانونی پیگیر میشم تا وقتم بیشتر از این هدر نره
بله دوست عزیز ...
من ازشون سرویس دارم
در ضمن من از کسی طرفداری نکردم و حامی و طرفدار حق هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
بله دوست عزیز ...
من ازشون سرویس دارم
در ضمن من از کسی طرفداری نکردم و حامی و طرفدار حق هستم
فک کنم بعد از ۳ روز تحویل ندادن و بعد از ۱۰ تا تیکت حق با من باشه طبیعتا. به هرحال ایشان میتونستن به نحوی دیگر مشکل را حل کنن که نکردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
فک کنم بعد از ۳ روز تحویل ندادن و بعد از ۱۰ تا تیکت حق با من باشه طبیعتا. به هرحال ایشان میتونستن به نحوی دیگر مشکل را حل کنن که نکردن
شما کلا یک تیکت دارید! عکس ۹ تای دیگر رو میشه بدید؟
بنده هم گفتم پست هاتون رو پاک کنید و بعدش درخواست بدید مبلغتون برگشت داده میشه نهایت تا 24 ساعت، گوش کردید؟
خودتون فقط قصدتون تخریب هست و تو این ضمینه کمکی نمیتونم کنم
موفق باشید
-
ممنون از دوستان
ایشون هنوز شماره حسابی نیز تیکت نکردند ...!
به هرحال بگزریم
سرویس های بیشتر دوستان درحال راه اندازی میباشد و تعدادی نیز تحویل داده شده است
تا ساعت 3 بعد از ظهر کلیه درخواست ها و سرویس ها تحویل و انجام خواهد شد
با تشکر
-
شماره حساب ۱۲ ساعته ارسال شده ولی هنوز پولی بک نشده. دوستان پشتیبانی ایشون افتضاحه شک نکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
شماره حساب ۱۲ ساعته ارسال شده ولی هنوز پولی بک نشده. دوستان پشتیبانی ایشون افتضاحه شک نکنید.
شماره حساب رو عصر ارسال کردید!
در ساعات کاری براتون واریز میشه!
فکر میکنم اگر افتضاح بود دوستانی که در صفحه های قبلی پست گذاشتند اینگونه تعریف نمی کردند از ما!
فردا صبح براتون واریز میشه
لطف کنید اسپم ارسال نکنید و صبر کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
شما یه سر برو فروم های خارجی ببین چطور با هم ارتباط برقرار میکنن
یه کم فرهنگ داشته باش عزیز من
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodsoft76
شما یه سر برو فروم های خارجی ببین چطور با هم ارتباط برقرار میکنن
یه کم فرهنگ داشته باش عزیز من
شعور داشته باش دوست من . اینجا فرومه و نباید هرچیزی رو بیان کنی.
- - - Updated - - -
بله کاملا مشخصه که همه تازه عضو هستند و کامنت میدن. فک کنم فقط تیکت بقیه را جواب میدین و تیکت ما بی پاسخ مونده. واقعا کیفیت پاسخ گوییتون بالاست!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
شعور داشته باش دوست من . اینجا فرومه و نباید هرچیزی رو بیان کنی.
- - - Updated - - -
بله کاملا مشخصه که همه تازه عضو هستند و کامنت میدن. فک کنم فقط تیکت بقیه را جواب میدین و تیکت ما بی پاسخ مونده. واقعا کیفیت پاسخ گوییتون بالاست!!!!!!
همه دروغ گو هستند و شما فقط راست گو هستید!
یک شماره حساب هم دادید که از هرجا واریز میکنیم میگه نا معتبر هست!
لطف کنید از یک بانک معتبر شماره کارت بدید تا سریعتر براتون برگشت بزنیم و دیگه شمارو بااین دروغ هاتون اینجا نبینیم
سریعتر لطفا
-
سرور رم 16 گیگ هم قابل ارائه هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
سرور رم 16 گیگ هم قابل ارائه هست ؟
سلام
بله روی سرور ۱۲۸ گیگ رم میتونم تقدیمتون کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
بله روی سرور ۱۲۸ گیگ رم میتونم تقدیمتون کنم
قیمت 400 گیگ هارد اضافه رو لطف کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
قیمت 400 گیگ هارد اضافه رو لطف کنید
۳۰ هزارتومان قابل تقدیم میباشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
۳۰ هزارتومان قابل تقدیم میباشد
بک آپ سرور قبلی ما حدود 270 گیگابایت است هزینه ی انتقال چگونه است
هارد از چه نوعی میباشد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
بک آپ سرور قبلی ما حدود 270 گیگابایت است هزینه ی انتقال چگونه است
هارد از چه نوعی میباشد ؟
درصورت خرید سرور ۱۶ گیگابایت رم رایگان براتون منتقل میکنیم
هاردی که سیستم عامل نصب میشه اس اس دی هست
و ۴۰۰ گیگابایت هم هارد ساتا براتون ادد میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
درصورت خرید سرور ۱۶ گیگابایت رم رایگان براتون منتقل میکنیم
هاردی که سیستم عامل نصب میشه اس اس دی هست
و ۴۰۰ گیگابایت هم هارد ساتا براتون ادد میشه
چه مقدار سی پی یو برای 16 گیگ رم در نظز گرفته اید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
چه مقدار سی پی یو برای 16 گیگ رم در نظز گرفته اید ؟
۸ هسته بهتون سی پی یو میدیم
در صورت مصرف لحظه ای تا ۱۰ گیگاهرتز میتونید سی پی یو مصرف کنید
در صورت مصرف مداوم ۳.۵ گیگاهرتز بهتون اختصاص داده میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
۸ هسته بهتون سی پی یو میدیم
در صورت مصرف لحظه ای تا ۱۰ گیگاهرتز میتونید سی پی یو مصرف کنید
در صورت مصرف مداوم ۳.۵ گیگاهرتز بهتون اختصاص داده میشه
در پرتال سایتتون ثبت نام کردم لطف کنید برام فاکتور کنید تیکتی هم مبنی بر درخاست رم 16 گیگ ارسال شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
در پرتال سایتتون ثبت نام کردم لطف کنید برام فاکتور کنید تیکتی هم مبنی بر درخاست رم 16 گیگ ارسال شد
-
پنل اختصاصی esxi هم میدید؟ واسه ریست کردن و دسترسی غیر مستقیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takman_236
پنل اختصاصی esxi هم میدید؟ واسه ریست کردن و دسترسی غیر مستقیم
سلام
بله دسترسی وی سنتر به شما میدیم که هم تحت وب و هم تحت نرم افزار میتونید به پنل دسترسی داشته باشید