-
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
پ.خ شد
- - - Updated - - -
دوست عزیز
رم 8
سی پی یو 4
هارد زیاد مهم نیست بین 200 تا 300
چه افری دارید ؟
و اینکه چند کاربر انلاین میتونه ساپورت کنه بدون افت سرعت ؟
سلام
از طریق پیغام خصوصی بهتون پاسخ دادم
- - - Updated - - -
دوستان عزیز به دلیل تعطیللات ممکنه کمی در پاسخ گویی تاخیر داشته باشیم .
-
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
درود
یک سرور برای سرور آپدیت آنتی ویروس نیازنمندیم
منابعتون این اجازه رو به ما میدهند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود
یک سرور برای سرور آپدیت آنتی ویروس نیازنمندیم
منابعتون این اجازه رو به ما میدهند ؟
سلام
سرور ما مشکلی با استفاده شما نداره
هر منابعی که فکر میکنید برای کارتون نیاز هست تهیه کنید به راحتی پاسخ گوی کار شما خواهد بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
سرور ما مشکلی با استفاده شما نداره
هر منابعی که فکر میکنید برای کارتون نیاز هست تهیه کنید به راحتی پاسخ گوی کار شما خواهد بود
یه زودی سفارش خواهم داد
امیدوارم از پس هزینه های دوبرابر شده پس از آفر رد استیشن بر بیاید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
قیمت ها ثابت هستند؟
اسپم حساب نکنید / تا دو ماه دیگه این قیمت هستن
-
با سلام
بنده دیروز خرید کردم ولی هنوز خبری نشده ... مگه تحویل هاتون یک ساعته نبود؟ !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
یه زودی سفارش خواهم داد
امیدوارم از پس هزینه های دوبرابر شده پس از آفر رد استیشن بر بیاید
خیالتون راحت باشه همه چی مدیریت شده هست ;-)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
قیمت ها ثابت هستند؟
سلام
تا ماه اینده ثابت هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_anb
با سلام
بنده دیروز خرید کردم ولی هنوز خبری نشده ... مگه تحویل هاتون یک ساعته نبود؟ !!!!
سلان پوزش میخوام بابت تاخیر
به خاطر تعطیلا همکاران من شرکت نیستند و فقط بنده هستم که تنهایی باید هردو بخش پشتیبانی و فروش را مدیریت کنم
پوزش میخوام بابت تاخیر سرور شما درحال نصب هست
-
درود
تحویل سرور چقدر زمان میبره اگه الان بنده سفارش رو ثبت کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود
تحویل سرور چقدر زمان میبره اگه الان بنده سفارش رو ثبت کنم؟
سلام
به خاطر تعطیلات کمی تاخیر داریم ولی کمتر از 24 ساعت بهتون تحویل میدیم
- - - Updated - - -
سفارش های دیروز دوستان تا ۷۰ درصد تحویل داده شده
بابت این ۲-۳ روز پشتیبانی بد پوزش میخوام - از امروز پشتیبانی مانند قبل عالی خواهد بود
با تشکر از دوستان
-
من جمعه سفارش دادم هنوز تحویل نگرفتم. فکر نمیکردم اینقدر دیر بشه و جوابی هم ندهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnikdel
من جمعه سفارش دادم هنوز تحویل نگرفتم. فکر نمیکردم اینقدر دیر بشه و جوابی هم ندهند.
سلام
سفارش شمارو دیدم دارم براتون اماده میکنم پوزش میخوام بابت تاخیر به خاطر تاخیر ۳روز هم رایگان براتون ادد میکنم.
دقایقی بعد اضافه شد : سفارش شما تحویل داده شد و ۳روز تایم هم رایگان ادد شد براتون . پوزش من رو قبول کنید .
-
یک سرور میخواستم رم 2 ...
لطفا ای.پی برای پینگ برام ارسال کنید.
درضمن مشکلی با برنامه پورت اسکن ندارین؟
پورتی که به سرور بنده اختصاص داده میشه چند هست ؟؟
اگر من از سررور خارج فکر کنیم محدودیتی برای سرعت دانلود نگذاشته دانلود کنم با چند mb/s دانلود دارم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
یک سرور میخواستم رم 2 ...
لطفا ای.پی برای پینگ برام ارسال کنید.
درضمن مشکلی با برنامه پورت اسکن ندارین؟
سلام و درود
188.227.180.129
188.227.161.1
188.227.172.129
روی این ۳تا سرور موجود دارم هرکدوم پینگ بهتری داشت بگید بهتون از روی همون سرور وی پی اس بدم
شما هر فعالیتی روی سرور انجام بدید ما مشکلی نداریم تا وقتی که برای مشکل ایجاد نکنید ( به باقی یوزر ها صدمه نزنید - دیتاسنتر از شما شکایت نکنه! )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام و درود
188.227.180.129
188.227.161.1
188.227.172.129
روی این ۳تا سرور موجود دارم هرکدوم پینگ بهتری داشت بگید بهتون از روی همون سرور وی پی اس بدم
شما هر فعالیتی روی سرور انجام بدید ما مشکلی نداریم تا وقتی که برای مشکل ایجاد نکنید ( به باقی یوزر ها صدمه نزنید - دیتاسنتر از شما شکایت نکنه! )
ممنون من از این سرور میخواستم : 188.227.172.129
بعد پست قبلی ادیت کردم متاسفانه انگار متوجه نشدید.
اگر من از سررور خارج فکر کنیم محدودیتی برای سرعت دانلود نگذاشته دانلود کنم با چند mb/s دانلود دارم؟
اگر یاهو آنلاین هستید یا شماره تلفنی دارید الان زنگ بزنم بپرسم چندتا مسئله رو ممنون میشم بهم بدین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
ممنون من از این سرور میخواستم : 188.227.172.129
بعد پست قبلی ادیت کردم متاسفانه انگار متوجه نشدید.
اگر یاهو آنلاین هستید یا شماره تلفنی دارید الان زنگ بزنم بپرسم چندتا مسئله رو ممنون میشم بهم بدین.
سلام
روی هر سرور ۲۰۰ مگابیت تضمین پورت میدیم که معمولا تا ۷۰۰ مگابیت هم در دسترس شما هست .
هر چقدر اینترنت منزل شما سرعت داشته باشه همان مقدار سرعت بهتون میده وی پی اس باعث نمیشه سرعت دانلود شما زیاد بشه!
هم یاهو هستم و هم در شرکت شماره ها و نحوه تماس در امضا من موجود هست خوشحال میشم تماس بگیرید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
روی هر سرور ۲۰۰ مگابیت تضمین پورت میدیم که معمولا تا ۷۰۰ مگابیت هم در دسترس شما هست .
هر چقدر اینترنت منزل شما سرعت داشته باشه همان مقدار سرعت بهتون میده وی پی اس باعث نمیشه سرعت دانلود شما زیاد بشه!
هم یاهو هستم و هم در شرکت شماره ها و نحوه تماس در امضا من موجود هست خوشحال میشم تماس بگیرید.
ممنون انقدر هم تازه کار نیستم که درباره این ندونم چیزی رو که سرعت ......
منظور بنده سرعت دانلود در vps بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
ممنون انقدر هم تازه کار نیستم که درباره این ندونم چیزی رو که سرعت ......
منظور بنده سرعت دانلود در vps بود.
ببخشید فکر کردم سرعت اینترنت خود شما بود
الان با ۴۸ تا وی پی اس رو سرور ها از کش فلای ۸۰ مگ دانلود رو میده روی هر وی پی اس.
-
سلام
میخوایم سرور جدید سفارش بدیم،حداکثر زمان تحویل ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
میخوایم سرور جدید سفارش بدیم،حداکثر زمان تحویل ؟
سلام
امشب کمی تیکت ها زیاد هست
اگر برسم امشب تحویل میدم اگر نه تا قبل ظهر دستتون هست
-
من پلان دو الان تیکت بزنم موجود هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p0lice
من پلان دو الان تیکت بزنم موجود هست؟
سلام
موجود هست دوست عزیز ولی با توجه به ۳۰تا سفارشی که امروز داشتیم بعید میدونم تا قبل ظهر فردا بتونم بهتون تحویل بدم .
خوشحال میشیم میزبان شما باشیم.
-
سلام دوستان من امروز گرفتم و میتونم بگم یکی از بهترین سرویس دهنده های هستن که اینحوری سرویس میدن با هزینه پایین و کیفیت بسیار بسیار عالی امید وارم موفق باشند و همیشه همینجوری سرورس بدهند :x
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
موجود هست دوست عزیز ولی با توجه به ۳۰تا سفارشی که امروز داشتیم بعید میدونم تا قبل ظهر فردا بتونم بهتون تحویل بدم .
خوشحال میشیم میزبان شما باشیم.
سلام
آقا مزنه دستتون هست ؟ !
همینطوری از این سرور میفروشین کیفیت نیاد پائین (به فکر سرور جدید هم باشید)
-
سلام
سرور مجازی با این مشخصات :
1GB RAM
10GB hard
لطفا یه اکانت تست برام بفرستید تا بتونم سرعت رو چک کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p0lice
پلان دو سفارش دادم
ممنون بابت سفارش - نصب و تحویل داده شد سوالی یا مشکلی داشتید اطلاع بدید خوشحال میشم کمکتون کنم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sampix
سلام
سرور مجازی با این مشخصات :
1GB RAM
10GB hard
لطفا یه اکانت تست برام بفرستید تا بتونم سرعت رو چک کنم.
سلام
حداقل سرویسی که داریم با مشخصات زیر هست
Plan 1
Ram : 1Gb
Cpu : 2core
HDD : 80GB
Port 1gbps Unlimited
ماهانه 13000 تومان
این قیمت فقط برای ماه اول ثابت هست و از ماه بعدی ۴۰ درصد گرانتر میشود .
-
سلام
جناب رم چهار هنوز موجود هست !؟
-
من یک سرور مجازی برای ویندوز میخواهیم ؟ میتونید روش ریموت دستکتاپ وهمچنین کنترل پنل رایگان نصب کنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
من یک سرور مجازی برای ویندوز میخواهیم ؟ میتونید روش ریموت دستکتاپ وهمچنین کنترل پنل رایگان نصب کنید ؟
سلام
میتونم براتون ویندوز نصب کنم ومشکلی نداره
پنل منظورتون چه پنلی هست؟
-
وب سایت پنل ویا پلسک با یک دامنه بشه روش کار کنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
وب سایت پنل ویا پلسک با یک دامنه بشه روش کار کنیم ؟
مشکلی نداره براتون نصب میکنم ولی کانفیگ کردنش با شما هست ما فقط نصب اولیه رو براتون انجام میدیم ( نصب پی اچ پی -میل سرور - تنظیم دی ان اس و...... با شما هست )
-
قیمت آفر ویژه 4 گیگ از ماه آینده چقدر میشه؟
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TeenArcher
قیمت آفر ویژه 4 گیگ از ماه آینده چقدر میشه؟
سلام و درود
از ماهانه اینده ماهانه ۴۰ هزارتومان خواهد شد
- - - Updated - - -
سلام
سرور جدید فرانسه از دیتاسنتر او وی اج اماده سرویس دهی میباشد با قیمت ثابت ماهانه ( رم ۱گیگابایت ۱۳ هزارتومان )
سرعت پورت :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D8%A8-ovh-jpg
-
سلام خسته نباشید من قصد دارم از شما وی پی اس دریافت کنم و به مشتری های خودم تحویل بدم آیا امکان داره به من کد تخفیف هم بدید؟
سوال بعدیم اینه که این وی پی اس رم 1 گیگ فرانسه آیا واسه همیشه قیمتش همون 13 تومن هست ؟؟؟!
بعد اگه من مثلا واسه بعضی وی پی اس ها که مقدار هاردشو کمتر کنید آیا قیمتش کمتر هم میشه؟
لطفا شماره موبایل تون رو هم بدید که باهاتون در ارتباط باشم با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
سلام خسته نباشید من قصد دارم از شما وی پی اس دریافت کنم و به مشتری های خودم تحویل بدم آیا امکان داره به من کد تخفیف هم بدید؟
سوال بعدیم اینه که این وی پی اس رم 1 گیگ فرانسه آیا واسه همیشه قیمتش همون 13 تومن هست ؟؟؟!
بعد اگه من مثلا واسه بعضی وی پی اس ها که مقدار هاردشو کمتر کنید آیا قیمتش کمتر هم میشه؟
لطفا شماره موبایل تون رو هم بدید که باهاتون در ارتباط باشم با تشکر
سلام
از طریق تیکت بهتون پاسخ دادم
-
دوست عزیز یک سرور مجازی برای ارسال ایمیل مارکتینگ میخواستم آیا روی سرور های شما میشه ارسا ل ایمیل تبلیغاتی داشت ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
دوست عزیز یک سرور مجازی برای ارسال ایمیل مارکتینگ میخواستم آیا روی سرور های شما میشه ارسا ل ایمیل تبلیغاتی داشت ؟
سلام
ببخشید بابت تاخیر دیروز کمی سایت شلوغ بود وقت نشد بیام انجمن
از سرور های ایران ما میتونید استفاده کنید
-
سلام
پنل تحت وب برای مدیریت سرور دارین؟
دسترسی vmware چطور؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad2002
سلام
پنل تحت وب برای مدیریت سرور دارین؟
دسترسی vmware چطور؟
سلام
پنل وی سنتر هم تحت وب و هم تحت ویندوز بهتون میدیم
فقط سرور های انگلیس ما پر هستند!
از فرانسه سفارش بدید
- - - Updated - - -
سلام