-
پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان
سلام عزیز
سرور های آمریکا تخفیف نداره ؟
-
پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
سلام عزیز
سرور های آمریکا تخفیف نداره ؟
اگر تاپیک رو به خوبی مطالعه کرده باشید ، 21 % تخفیف در نظر گرفته شده است.
کد تخفیف و باقی اوضیحات در تاپیک مربوطه داده شده است.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/104498/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zozz
سلام. یه پیام خصوصی براتون ارسال شد
پیام خصوصی شما پاسخ داده شده دوست عزیز. :53:
-
بعد این مدت ، چقدر از حجم سرور پر شده است ؟
و الان سرعت چقدر است ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
بعد این مدت ، چقدر از حجم سرور پر شده است ؟
و الان سرعت چقدر است ؟
سرور های 1-3 تکمیل هستند و سفارش های جدید روی سرور های 4 و 5 تحویل داده خواهد شد.
هیچگونه اورسل روی سرویس ها انجام نشده است و کاربران گواه این ادعای ما هستند.
سوالی بود در خدمتیم. :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط h-sk33py
با عرض سلام
تخفیف بیشتر نمیدید ؟ من یک لایسنس دایرکت ادمین هم میخوام
مرسی
با عرض سلام.
قیمت ها با حد اکثر تخفیف در نظر گرفته شده اند.
با توجه به سخت افزار و پورت سرور مطمئن باشید بهترین قیمت را ارائه کرده ایم ، حال تخفیف 15% نیز در نظر گرفته شده است.
در مورد لایسنس هم باید عرض کنم با توجه به نرخ ارز میتونیم براتون تهیه کنیم.
-
سلام
ببخشید من اگه سرور مجازی با منابع
حافظه رم : 512 مگابایت
تعداد هسته های سی پیو : 1
هارد :80 گیگابایت
به صورت 6 ماه سفارش بدم هزینه ها به چه صورت هست؟
نصب کلوکسو هم رایگان انجام میدید؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminxa
سلام
ببخشید من اگه سرور مجازی با منابع
حافظه رم : 512 مگابایت
تعداد هسته های سی پیو : 1
هارد :80 گیگابایت
به صورت 6 ماه سفارش بدم هزینه ها به چه صورت هست؟
نصب کلوکسو هم رایگان انجام میدید؟
با تشکر
با عرض سلام و احترام
هزینه 13 هزار تومان با تخفیف به صورت ماهانه است.
با خرید شش ماهه یک ماه تخفیف دریافت میکنید و شما در اصل هزینه شش ماه میپردازید که معادل 65 هزار تومان خواهد بود.
کلوکسو نیز براتون رایگان نصب میشود.
موفق و پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminxa
سفارش ثبت شد
سفارش شما اماده و تحویل شد.
همانطور که خواسته بودید کلوکسو نیز تصب شد.
موفق باشید :53:
-
سلام
سرور رداستیشنتون که خلی خوب بود بنده تهیه کردم،سرور آمریکا و المانتون چطوره؟چندماهه تخفیف نداره؟ ;-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad1377
سلام
سرور رداستیشنتون که خلی خوب بود بنده تهیه کردم،سرور آمریکا و المانتون چطوره؟چندماهه تخفیف نداره؟ ;-)
با سلامسرور های آمریکا و هتزنر آلمان نیز موجود هستند و در صورت سفارش چندین ماهه شامل تخفیف میگردد
چند ماهه مد نظرتون میباشد تا میزان تخفیف رو خدمتتون عرض کنم
-
سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با سلامسرور های آمریکا و هتزنر آلمان نیز موجود هستند و در صورت سفارش چندین ماهه شامل تخفیف میگردد
چند ماهه مد نظرتون میباشد تا میزان تخفیف رو خدمتتون عرض کنم
قيمت يكماهه المان چند هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
لیست پلان ها خدمت شما:
(منابع کاملا ررزو شده هستند)
نقل قول:
پلان 1
ram 2gig
15 gig ssd
100 gig sata3
4 Core Cpu
Port 1 gig
پهنای باند نامحدود
29000
نقل قول:
پلان 2
ram 2gig
25 gig ssd
160 gig sata3
6 Core Cpu
Port 1 gig
پهنای باند نامحدود
39000
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
سلام
تحویل سریع دارید ؟ یک میکروتیک تست ارایه بدید عالی می شه نیم ساعت هم کافی هست
منتظر جواب هستیم
سرویس شما تحویل داده شد.
موفق و پیروز باشید.
-
سلام
پیام خصوصی ارسال شد! چک کنید لطفا! :110:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bunny_bahoosh
سلام
جسارت نباشه ولی ایشون توی سایتشون لایو چت دارن خیلی راحت میتونی باهاشون در تماس باشی خیلی ها اینجا پیغام خصوصی رو دیر چک میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bunny_bahoosh
سلام
پیام خصوصی شما پاسخ داده شد.
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryspeed
جسارت نباشه ولی ایشون توی سایتشون لایو چت دارن خیلی راحت میتونی باهاشون در تماس باشی خیلی ها اینجا پیغام خصوصی رو دیر چک میکنن
تشکر بابت اطلاع رسانیتون.
:53:
-
سالم سرور اینگلیس من هارد ssd بخوام میدید شما ؟! خدایی بدجور گیرشم داداش فضا دارم کم میارم زود ج بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__error__
سالم سرور اینگلیس من هارد ssd بخوام میدید شما ؟! خدایی بدجور گیرشم داداش فضا دارم کم میارم زود ج بده
با سلام
دوست عزیز به زودی سرویس های جدید مون با مشخصاتی استثنائی در معرض فروش قرار میگیره.
فقط در همین حد بگم سرور ها از رداستیشن میباشد و بر روی هارد های پر سرعت ssd سرویس دهی میشود.
منتظر خبر های جدید باشید
-
سلام.
سرور مجازی برای گیم هم تحویل میدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
سلام.
سرور مجازی برای گیم هم تحویل میدید ؟
سرور گیم معمولا از سرور های ایران استفاده میکنند به دلیل پینگ پایین.
ولی پینگ سرور های انگلیس هم بسیار خوب است.
اگر سرویس خواستید با توجه به پلان های موجود در خدمت هستیم.
-
سرور انگلیس خریداری شد و هم اکنون در حال استفاده می باشم.
عالیه.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
سرور انگلیس خریداری شد و هم اکنون در حال استفاده می باشم.
عالیه.
ممنون
خواهش میکنم.
موفق باشید. :53:
-
دوست عزیز سلام
مدت این آفر شما تا کی هست ؟
تمدید هم میشه ؟
-
سلام خدمتتون تشکر بابت سرویس با کیفیتتون
راستی سروریس ها پنل ریبوت هم داره؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
دوست عزیز سلام
مدت این آفر شما تا کی هست ؟
تمدید هم میشه ؟
با سلام
افر های فعلا به خاطر استقبال عزیزان ادامه دارد.
هنوز زمان دقیقی برای اتمام در نظر گرفته نشده است.
* این مژده هم به کاربران میدهیم افر بسیار عالی و جدیدی در راه است که تا 48 ساعت اینده در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
پلان دایموند
سی پی یو:4هسته-3000 مگاهرتز
رم: 4 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
پهنای نامحدود (مصرف منصفانه)
لوکیشن: انگلستان
28000 تومان ماهیانه
لطف کنید برای 1 ساعت سرور رو برای تست ارائه بدید ، درصورت تأیید سفارش خواهم داد.
با تشکر.
اطلاعات رو پ.خ کنید برام. مرسی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsd
لطف کنید برای 1 ساعت سرور رو برای تست ارائه بدید ، درصورت تأیید سفارش خواهم داد.
با تشکر.
.
با عرض سلام و احترام.
دوست عزیز :
تمام سرویس های ما دارای گارانتی 30 روزه بازگشت وجه هستند که با با اطمینانی که به سرویس هامون داریم این گارانتی رو در نظر گرفتیم.
تا 72 ساعت گارانتی عودت بی قید و شرط وجه داریم یعنی میتونید تا 3 روز کامل سرور رو تست کنید هرجا مشکلی بود درخواست کنسلی بدید و هزینه تمام و کمال بدون هیچ سوالی براتون واریز میشه.
تا 27 روز هم گارانتی عودت وجه با کسر هزینه ناچیز راه اندازی داریم.
فکر میکنم این بهترین تست و گارانتی برای شما ، برای سنجش سرویس های ماست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با عرض سلام و احترام.
دوست عزیز :
تمام سرویس های ما دارای گارانتی 30 روزه بازگشت وجه هستند که با با اطمینانی که به سرویس هامون داریم این گارانتی رو در نظر گرفتیم.
تا 72 ساعت گارانتی عودت بی قید و شرط وجه داریم یعنی میتونید تا 3 روز کامل سرور رو تست کنید هرجا مشکلی بود درخواست کنسلی بدید و هزینه تمام و کمال بدون هیچ سوالی براتون واریز میشه.
تا 27 روز هم گارانتی عودت وجه با کسر هزینه ناچیز راه اندازی داریم.
فکر میکنم این بهترین تست و گارانتی برای شما ، برای سنجش سرویس های ماست.
نه آخه اینطوری دردسرش زیاده!
من 1 ساعت میخوام برای تست سرور رو بدید.
اگر هم که نمیشه مشکلی نیست.
-
با سلام
دوست عزیز سوپرایز و آفری که گفتید کی ارائه میشه ؟
امکانش هست بیشتر توضیح بدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام
دوست عزیز سوپرایز و آفری که گفتید کی ارائه میشه ؟
امکانش هست بیشتر توضیح بدید ؟
با سلام
انشالله تا اخر شب یا حداکثر فردا ارائه میشه.
صبر بفرمایید تا به حالت سوپرایز باقی بمونه .. مطمئن باشید ارزش صبر کردن را داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط esmaeil1
سلام خسته نباشید
سرور با رم 2 و 500 گیگ هارد چقدر میشه ؟
با عرض سلام
خدمت شما:
نقل قول:
پلان برنزی
سی پی یو:4هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 500 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
پهنای نامحدود (مصرف منصفانه)
لوکیشن: انگلستان
قیمت : 57000
-
از ابر سرور جدید سرور گیت رو نمایی شد.
سوپرایزی که قول داده بودیم.
قیمت های باور نکردنی با 33% تخفیف .
پست اول به روز شد.
-
فکر میکنم قوی ترین سروی باشه که در انجمن ارائه شده درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
اینو باید کاربران با سابقه انجمن نظر بدن، ما تلاشمون این بوده که بهترین خدمات رو به کاربرانمون ارائه بدیم.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
اینو باید کاربران با سابقه انجمن نظر بدن، ما تلاشمون این بوده که بهترین خدمات رو به کاربرانمون ارائه بدیم.
موفق باشید
من شخصا تا به الان همچین سروری در انجمن ندیده بودم.
دست مریزاد ... انشالله که موفق باشید همکار گرامی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
به نظره منم همین طور باشه، تاحالا که فک نکنم همچین سرویس ارائه شده باشه ؟
راستی الان همه یوزرها میرن رو این سرور یا فقط برای کابرای جدیدی هست که از انگلستان خرید میکنند ؟
-
پاسخ : فروش ابر سرورهای انگلیس~پردازنده 16 هسته ای~پورت10گیگ~جزو قدرتمندترین سرورهای ارائه شده برای مجازی ساری تاکنون~33%تخفیف~رم1گیگ12ت~کان
پلان دایموند
سی پی یو: 4 هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت sata 3 یا 25 گیگابایت ssd
پورت: 10 گیگابیت نامحدود
پهنای باند نامحدود
----------
هارد رو میتونید به 150 گیگ ارتقا بدید ؟
هر یک گیگ رم چند تومان ؟
هر هسته سی پیو چند تومان ؟
-
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
بنده هم از ایشون سرور رو تحویل گرفتم... کیفیت فوق العاده و پشتیبانی عالی ...
-
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
هارد ssd پنجاه گیگ نداره؟
چرا زدید سه ماه؟ یعنی بعد از سه ماه ارائه نمیدید دیگه؟
لطفا بیشتر توضیح بدید!
من تخفیف ماهیانه دائمی میخوام و به مدت یکسال هم به وی پی اس احتیاج دارم حداقل!! میتونید بدید؟
توی سایتتون برای کانفیگ دلخواه ، کدوم پلن رو باید اول انتخاب کنم؟ اونی که زده پلن پایه 15 تومن؟!