گلکسی اس 3 هم گزینه خوبیه حدودا 1تومن هست ، اصلا با اینا قابل مقایسه نیست و از هردو این گوشیا یه سر و گردن بالاتره ، مخصوصا سی پی یو exynos اختصاصی سامسونگ ، ولی خب این گوشی تولید پارسال هست و رمش 1 گیگ هست
نمایش نسخه قابل چاپ
وای شما چرا عشق گوشی الکی دارین تا زمانی که من یادم میات LG تو کار لازم خونگی بود حالا دیگه به ما گوشی میزنه . SONY گوشیه که زیاد هنگ میکنه . ولی الان htc one یکی از بهترین گوشی های سال هست و خواهد بود چون کیفیت این گوشی عالیه
one یک میلیون و پونصد هزار تومن هست و ایشون نمیخوان اینقد هزینه کنن
در ضمن اینکه دلیل نمیشه که قبلا ال جی چکاره بوده ، الان یکی از برترین گوشی ها رو از هر لحاظ تولید کرده و مورد استقبال قرار گرفته ، سامسونگ هم قبلا خواروبار فروشی بوده الان تمام دنیا رو قبضه کرده و حتی بسیاری از چیپ های اپل رو تولید میکنه ، پس این ملاک درستی برای مقایسه نیست ، مهم تکنولوژِی هست
الجی قابل مقایسه با هاوایی نیست. تا الان 3 گوشی ال جی برای خودم و خانواده خریدم و فوق العاده راضی هستم.
البته بگم برند الجی 99 درصد محصولاتش عالی. گوشیهای فوق العاده سبک.
شاید شما درست بگین وقتی یک شرکت سازنده بیش از چند سال سابقه داشته باشه مقایسه با سایر شرکت ها قابل مقایسه نیست که تازه اومده تو دور درسته ؟ سامسونگ یادمه از htc va iphone کپی برداری کرد که حتی جریمه شد. اپل هزینه های خودشو کاهش بده ب سایر شرکت های دیگه میگه قطعه هاشو تامیین کنه . من ایمان که تو کار تعمییرات موبایلم بیشترین خرابی ها سامسونگه و lg هست .خیلی خیلی خیلی کم htc va iphone واسه تعمییر میارن . بیش از 60 % خریداره واسه کلاس این گوشی خریداری میکنن واقیعته واسه کارشون نیست .اگر نظر منو میخوای کارای htc خیلی بهتره چون تجربه خودمو گفتم. الان سه تا شرکت اومدم به ما شاخه شونه میکنشن مثل سامسونگ الجی یا سونی. با تشکر نظرمو گفتم
مگه به سابقه هست ؟ اگه اینطور باشه که نوکیا از همه اینا با سابقه تر هست ولی از سال 2008 با ورود اندروید با رکود مواجه شد و چند وقت پیش هم کلا بخش موبایل رو به مایکروسافت واگزار کرد
در ضمن سامسونگ در حال حاضر ابداع کننده خیلی پنتنت ها هست مثلا اولین گوشی 2 سیم کارته دنیا رو سامسونگ تولید کرد و بقیه از روی سامسونگ یاد گرفتن پس سامسونگ هم بیاد از بقیه شکایت کنه ، مشکل اپل با سامسونگ هم سر همین موضوع بود و میگفت پنتنت دکمه هوم ایفون رو کپی برداری کرده و تحت قانون کپی رایت جریمه شد و این موضوع اصلا ربطی به کیفیت نداره
والا تجربه که به بنده عکس این موضوع رو نشون داد ، یه دیزایر اچ دی داشتم شب زدمش به شارژ صبح دیگه روشن نشد ، کاملا خود به خود این اتفاق افتاد و خیلی جاها هم بردمش درست نشد که نشد و هنوزم دارمش ، اگه میتونید درستش کنید بفرستم نگاش کنید
شما آمار خرابی رو با چی مقایسه میکنید ؟ آمار فروش رو هم توجه دارید ؟ این اخرین رده بندی فروش گوشی ها در سال جاری هست و میبینید که سامسونگ اول هست و طبیعی هست که 1% خرابی سامسونگ چند برابر 1% خرابی htc هست
اینم بخونید بد نیست تعداد فروش گوشیهای سامسونگ بیشتر از مجموع فروش نوکیا، اپل و الجی!
دوست عزیز من میلیاردر هم باشم سراغ آیفون ، اچ تی سی ، نوکیا و سونی نمیرم! من لپتاپ سونی داشتم قبلا که اصلا راضی نبودم ، رفتم لپتاپ سامسونگ خریدم تا 1 سال کار کردم بد نبود ، ولی بعدش لپتاپ ال جی گرفتم هنوزم دارم استفاده میکنم اصلا 1 چیز عجیب با کیفیته ، دقیقا همین اتفاق برای گوشی هم افتاده. من آیفون داشتم ، نوکیا داشتم ، سامسونگ و سونی هم داشتم ، ولی برادر من ال جی داره خانومش هم ال جی داره ، اصلا کیفیت کار ال جی قابل مقایسه با بقیه نیست من که خیلی اعتماد دارم به ال جی
فرق ال جی و هوآوی تا جایی که من فهمیدم ، هوآوی فقط کیفیت داره ولی ال جی علاوه بر کیفیت فوق العاده قدرتمند هم هست ، سخت افزارهایی که استفاده میکنه هماهنگی دارن و ال جی دقیقا میدونه کاربر از گوشی چی میخواد و خیلی بیشتر از بقیه برند ها به فکر کاربر هست. به طور مثال برای همین هست که ال جی میاد و Vu رو عریض میسازه تا کاربرایی مثل ما که کارمون با اینترنت هست و خیلی نیاز به یادداشت ، قابل حمل بودن (برعکس تبلت) ، خوندن و ویرایش فایل هایی مثل اکسل و ورد و نوشتن متنی روی تصاویر مورد نظر و صفحات وب با امکان ذخیره و ارسال و.... داریم ساخته!
پ.ن:
من میلیاردر هم باشم فوقش میرم LG g2 یا LG nexus 5 میگیرم
اگر بحث سیستم عامل باشه ios یکی از بهترینه چون تنها سیستم عامل هوشمند بوده و ویروسی شدنش خیلی کمه نسبت به اندرویده درسته قبول دارین دیگه ؟ بحث دو سیسم کارته پیش اومد همه گوشی ها رو میشه دو سیم کارته کرد چون روی ای سی های خود گوشی یک پاییه دیگه هست واسه سیم دو هست که اگر واقعا واقعا حرفی باشی میتونی انجام بدین چون این فضای کم واسه سیسم کشی هست همه بیخیال میشن و یک خورده با برنامه نویسی.اولین ای سی ها شرکت اپل زد قابل توجه ) .و مطمن باش نوکیا که رفته زیر مجموع مایکروسافت به زودی یکی از بهترین گوشی ها رو میزنه. حتما یک سری ب بازار تعمییرات موبایل بزنید ببینید چند درصد گوشی ها تعمییراتی هست مال کدوم شرکته ؟ اگر گوشی سامسونگ S3 ال سی دیش خراب شد باید 800 تومان بدی تا ال سی دی عوض کنن ولی اپل 180 تومانه تعمییر کردن اپل بر خلاف اسمش خیلی راحت میشه تعمییر کرد نسبت به سامسونگ .
و قبول دارم نصب قیمت اپل واسه مارکشه پول میخوره . همه جا گوشی خراب پیدا میشه شامس شما حتما اینطوری پیش اومد که HTC دیگه روشن نشد که احتما اصلیش ممکنه سی پیو باشه و به چیز های دیگه بستگی داره.فوروم فارسی گوشی های موبایل یک سری بزنید نظر سنجی کنید تو قسمت تعمییرات برین ببینید چند درصد خرابی ها مال سامسونگه یا HTC یا اپل. فروش سامسونگ چون بخاطر اینکه ارزون تره نسبت به سایر گوشی ها