پاسخ : پیشنهاد همکاران برای رید سرور هاستینگ ؟؟
اونطور که من متوجه شدم سرورتون ex6 هتزنر هست رید 1 اصلا جای بکاپ رو نمی گیره رید 0 هم سریعتر میشه اما اگه یکی از هاردها مشکل داشته باشه کل دیتا می پره به نظر من رید 1 کنید و تعداد سایت ها رو کم به نظر من 1200 سایت زیاده نهایت دیگه 700 تا! البته من خودم 500 سایت رو هر سرور رو ترجیح میدم منظورم سایت های کم مصرف هست. اگه سایت ها پر مصرف باشه که تعداد رو باید آورد پایین تر
ex6 اگه اشتباه نکنم ریدکارت adaptech با رم 512 داره که قدرت و کیفیت خوبی داره ، سرعت هم به همون صورتی که در پست قبل گفتم هست :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
سرور ex6 هست-هارد اینترپرایس
توضیح دادند دوستان رید کارت و ... هم مهم هست تنها هارد مهم نیست در این مورد و رید خوب ست اما پیشنهاد نمیشه
یا رید 5 یا 10 اگر 100% اطمینان می خواهید داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spooky021
توضیح دادند دوستان رید کارت و ... هم مهم هست تنها هارد مهم نیست در این مورد و رید خوب ست اما پیشنهاد نمیشه یا رید 5 یا 10 اگر 100% اطمینان می خواهید داشته باشید
با 2 هارد نمیشه ، باید 4تا هارد داشته باشه سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
با 2 هارد نمیشه ، باید 4تا هارد داشته باشه سرور
نیاز به تذکر نبود عزیز
هم نیکسرور میدونن رید 10 و 5 چیه هم ما
و نیاز به چند هارد هست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spooky021
نیاز به تذکر نبود عزیز
هم نیکسرور میدونن رید 10 و 5 چیه هم ما
و نیاز به چند هارد هست
موفق باشید
قصد جسارت نداشتم ولی ایشون فرمودند که سرور 2 تا هارد داره و برای همین گفتم که با 2 هارد نمیشه از رید 10 استفاده کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
قصد جسارت نداشتم ولی ایشون فرمودند که سرور 2 تا هارد داره و برای همین گفتم که با 2 هارد نمیشه از رید 10 استفاده کرد
به حق باشماست سرور ایشون 2 هارد دارند
اما دقت کنید متن پست رو
نوشتیم
اگر میخواهید 100% اطمینان داشته باشید رید 10 و 5 ستفاده بشه یعنی رید 1 خوبه اما باز هم مشکلاتی داره و .... و بصورت یک پیشنهاد بود
موفق باشید
من جاتون بودم به Raid 1 اصلا فکر نمی کردم.
سرور هتزنر هارد عالی نمی ده که بخوایم سرعتش را کم کنیم
دو مورد زیر رو روی هتزنر و سرور EX6 تست کردم.
raid 0
و قرار دادن دیتا در یک هارد و mysql در هارد دوم.
از raid 0 رضایت بیشتری داشتم.
این تا اینجا ، ولی اگر بخواید کمی هزینه بیشتر کنید و ssd بگیرید ، OS و mysql روی SSD ، دیتا بین دو هارد دیگر پخش !
home1 و home2 تنظیمشون می کنید و بعضی سایت ها روی هارد اول و برخی روی هارد دوم که با کمترین خرج بیشترین بازدهی رو داشته باشید.