پاسخ : نظرتون درباره /tophost.pro/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mobin.e
سلام دوستان.
پیرو تاپیک قبلی میخواستم نظرتون رو درباره ی این هاستینگ بدون که آیا مورد اعتماد هست به نظر شما یانه؟خیلی قیمت هاش پایینه.خیلــــــــــــــی.
مشکوک میزنه.
تو قسمت سوالات متداولش:
- چرا قیمت های تاپ هاست انقدر ارزان است ؟
ما به اصل سود کم و مشتری بیشتر اعتقاد داریم و بر آن پایبندیم.
ولی به نظرم این دیگه حتی از مایه کاری گذرونده.
اینا ارزون میدن که بعدش با مشتری مثل سگ ( بلانسبت همه ) برخورد کنن. پول زیادی نیس ولی حرمشون. نه پشتیبانی درست نه امنیت. بخدا هاست رایگان اینقد هک نمیشه که سرورای اینا هک میشه. سوال هم میپرسی میگن بلد نیستی درست نکن. اول اطلاعاتت رو ببر بالا. خیلی خیلی مسخره اس و جز اعصاب خوردی چیزی ندارن. زنگ هم که میزنی میگه تیکت بزن ، تیکت هم بزن حداقل دو روز طول میکشه تا جوابتو بدن اونم چه جوابی ، لطفا دوباره بررسی کنید شاید درست شده باشد.
با سلام. از هرجا سرویس میگیرین از تاپ هاست نگیرین. اسمای مختلفی هم دارن تاپ هاست ، مشتری ها ، بست هاست. tophost.pro - besthost.asia - moshtariha.ir خیلی خیلی خیلی مسخرن ، نه پشتیبانی درست نه امنیت نه پاسخگویی درست و حسابی با برخورد بد. اولش که میخوان پول بگیرن بات خوبن بعد دیگه ..... هم حسابت نمیکنن. پولم حرومشون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tophost
سلام
لازم دانستم اینجا یک توضیحی در مورد هاست های رایگان سی پنل تاپ هاست خدمت شما بزرگواران بدهم
قوانین استفاده از هاست رایگان به شرح ذیل است 1- رعایت کلیه قوانین ذکر شده در بخش شرایط و قوانین سایت
بعلاوه
2- قرار دادن لینک تاپ هاست در صفحه اصلی سایت
عنوان : تاپ هاست - هاست ارزان و حرفه ای نشانی:
www.tophost.pro
3- استفاده از دامنه غیر رایگان (زیرا تعداد هاست محدود است و نمی توانیم به دامنه رایگان ارائه دهیم)
4- فعال بودن سایت و عدم استفاده از هاست رایگان جهت پارک دامنه
سایر قوانین در سایت تاپ هاست قرار دارد که از کلیه دوستان متاضی تقاضا دارم حتما به این قوانین عمل نمایند
توضیحات تکمیلی بعدی در پست های بعدی ارائه خواهد شد
یا علی
سایتم رو هاست رایگان بود اینقد هک نمیشد. دوست عزیز نمیتونی سرویس خوب بدی چرا ارزون میدی. تا چارتا مثل منو گول بزنی بعدم که سوال میپرسم میگی اطلاعاتت کمه ، بلد نیستی. توهین نکن لااقل. خیلی خیلی سرویساتون مسخره است و پشتیبانیتون بدتر. بعد از دو روز جواب تیکت رو دادین ولی اصلا نه مشکلم رو حل کرده نه چیزی. روزی یه بار هم باید برم پسورد جدید از تون درخواست کنم. و هفته ای یک بار هم سایت هام هک شدن. سایتی که تو هاست رایگان یه بار هم هک نشد. مرگ بر شما و خودروسازان
ی
سلام
به نظرم شما اگر امنیت اسکریپتتونو بالا تر ببرید و کمی در مورد باگ های اسکریپتتون در نت بیشتر تحقیق کنید اینطور به زمین و زمان فحاشی و بی ادبی نمی کنید
ما بیش از 3000 مشتری و هاست داریم. البته نمی گیم هیچ یک هک نشده اند ولی سایت های زیادی هم هرگز تا حالا هک نشده اند
تمامیه سایت های خودمان هم روی همین سرور ها قرار دارد!! حالا چرا سایت شما هر هفته هک میشه ؟؟!!! الله اعلم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tophost
سلام
به نظرم شما اگر امنیت اسکریپتتونو بالا تر ببرید و کمی در مورد باگ های اسکریپتتون در نت بیشتر تحقیق کنید اینطور به زمین و زمان فحاشی و بی ادبی نمی کنید
ما بیش از 3000 مشتری و هاست داریم. البته نمی گیم هیچ یک هک نشده اند ولی سایت های زیادی هم هرگز تا حالا هک نشده اند
تمامیه سایت های خودمان هم روی همین سرور ها قرار دارد!! حالا چرا سایت شما هر هفته هک میشه ؟؟!!! الله اعلم
موفق باشید
بی ادبی چیه. من یکسال همین سایت رو هاست رایگان داشتم یکبارم مشکلی نداشت خیر سرم خواستم از رایگان درش بیارم، اصلا همه اینا به کنار، پشتیبانی مسخرتون رو چی میگین، نه تلفن جواب میدین نه درست و حسابی به تیکت جواب میدین، یک ساعت پیش تلفنی باهاتون حذف میزدم وسطش قطع کردین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tophost
سلام
در هاست پربازدید مجاز به استفاده از 20 درصد منابع سرور هستید
شما تیکت کردید؟؟ سعی کنید اگر سئوال دارید تیکت کنید البته قوانین استفاده از هاست ها در سایت موجود است
والا ما که همیشه تیکتامون بالای ۲۴ ساعت طول میکشه تا ج بدن
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH P310X using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tophost
سلام
ما این کارو کردیم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
مطمئنید از جای دیگه هاست نگرفتید؟؟؟!!!!!!!!!
خیلی جالبه
تا اینجا که تمامیه مشتریان ما از سرعت پاسخگوییه ما کاملا راضی بودند و این با تلاش شبانه روزی ممکن است
موفق باشید
دقیقا، یه نفرو باید استخدام کنی که روزی یه بار قوانین اینا رو چک کنه، مبادا عوض بشه، کلا من راضی نیستم ازشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
در کل می تونم بگم خوبه ...
پشتیبانیشون که بیشتر موقع ها آنلاین هست ...
به ای دی یاهو پی ام میدی میگه تیکت بزن، تیکت میزنی دو روز بعد ج میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gh-Moradi
سلام
بنده همین دیشب تیکت زدم و با سرعت نور جواب دادن ، منم دندون تیز کرده بودم واسه پربازدیداشون ولی وقتی یک سوال ازشون پرسیدم دیگه تا الان جوابم رو ندادند (فکر کنم همشون یکی هستند ?؟)
تیکیت بدید و ازشون لینک چنتا سایت درخواست کنید ، اگر به نتیجه نرسیدید پ.خ بدید خودم براتون ارسال میکنم
من که با هرکدومشون حرف زدم یا پی ام دادم میگه فعلا مسئول فنی مون نیس، ناراضی ام ازشون، چنتا سایت داشتم همشون هک شدن یا خطای sql یا کمبود فضا ... با اینکه کل فضای مصرف شده من ۱۰۰ مگ بود.
هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست، اگه میخواین سایتتون امنیتش پایین باشه و پشتیبانی ضعیفی داشته باشین و برخورد بد باهاتون بشه بعد از خرید ، از تاپ هاست خرید کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tophost
سلام
موفق باشید
آخرین نسخه وردپرس بدون افزونه مشکوک، کلا از وردپرس فارسی میگیرم افزونه هامو، چرا این همه هک میشه؟؟؟
از طریقه ارسال پست هاتون توی این انجمن مشخصه که چقدر قانون مندید!!!!!!! :)):))