ایشون کاملا تایید میشن پشتیبانی عالی دارن
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشون کاملا تایید میشن پشتیبانی عالی دارن
فکر کنم بدونم منظور شما و فکر شما دقیقا کدام رقیب های ما میباشد (جایز نیست مجدد اسمشون را بگم) اما خب همانطور که قبلا گفتم خدمتتون کیفیت منابع سخت افزاری و موارد دیگری که ارائه میکنیم بیشتر هست پس مطمئنا نمیتوانیم چنین قیمتی بدیم.
شما دقیقا نیازتون را بفرمائید چه میزان هارد و چه میزان پردازنده و ... شاید اصلا پکیج کاستوم قرار بدیم به هر حال آفر برای مشتری آوردن هست.
البته من نفهمیدم کلی گفتید یا طبق نیاز خودتان (اگر خودتان میخواهید منابعی که میخواهید بفرمائید)
یا حق
یک آفر که شاید حداکثر 5 تا بدیم :
90 گیگابایت هارد
رم 1 گیگابایت معمولی
پردازنده : 1 هزار مگارهرتز
ترافیک 1 ترابایت
78 هزار تومان.
پ.ن : اصلا ارزش نداره واقعا برای ما بعد 2 ساعت فکر کردن که قیمت پائینتر بدیم کلا شد همین و شاید باورتون نشه کل سود شد 3 هزار تومان (تازه اگر اونم سود بشه اسمش را گذاشت :-| ).
نظرتون چیه ؟ فکر کنم این 5 تا هم زیاد بیاد برای دوستان وب هاستینگ و کسی زیاد دنبالش نباشه معمولا رم بالای 1 میخواهند طبق تجربه اکثریت.
رم دیگر :
150 گیگابایت هارد
رم 2 گیگابایت
ترافیک 2 ترابایت
155 هزار
پ.ن : این یکی ترکوند 5 هزار تومان سود داره :ی (البته اسمش مشخص نیست سود بشه تا آخر یا نه)
احتمالا پکیج کاستوم قرار بدیم کلا در آینده باید ببینیم استقبال چه طوره ...
یا حق
فروش ادامه دارد
موجودی آفر رم 6 گیگ و 1 ترابایت 1 عدد دیگر میباشد.
یا حق
با سلام
آفر قبلی به اتمام رسید.
آفری جدید :
90 گیگابایت هارد
رم 1 گیگابایت معمولی
ترافیک 1 ترابایت
78 هزار تومان.
برای سفارش پکیج مورد نظر 1 گیگ به قیمت 30 هزار تومان را در این صفحه سفارش دهید :
سرور مجازی معمولی ایران شبکه شهراد - روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
کد:http://roobinaserver.ir/serveriran-usual-shahrad.php
و پشت سر ان یک تیکت به واحد مالی بزنید برای خرید سرور مجازی آفر 1 ترابایتی تا مابقی فاکتور برای شما صادر گردد.
تعداد آفر 8 عدد میباشد.
تلفن مشاوره : 02166378056
یا حق
از آفر 1 گیگ 4 عدد باقیمانده است.
فروش ادامه دارد.
یا حق