پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
سلام الان سفارش بدیم دامنه فعال میشه بلافاصله؟
بله عزیز
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
دامنه تا پایان سال فعال هست و قابل تغییر دی ان اس میباشد ؟ و سوال بعد فروش تا کی ادامه داره؟
دوست عزیز یه لطفی می کنید اطلاعات پنل کاربری دامین رو که بشه dns ها و ... رو تغییر داد بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kjwr38iu39t
دوست عزیز یه لطفی می کنید اطلاعات پنل کاربری دامین رو که بشه dns ها و ... رو تغییر داد بدین
دوست عزیز ایمیل شده براتون . چرا هر بار سوال تکراری می پرسین . حتی خودم یک بار دیگه ایمیل رو دستی ارسال کرددم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
دامنه تا پایان سال فعال هست و قابل تغییر دی ان اس میباشد ؟ و سوال بعد فروش تا کی ادامه داره؟
از داخل پنل امکان تغییر دی ان اس وجود داره . لطفا قبل طرح سوال متن کامل پست اول رو بخونین . فروش فعلا ادامه داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kjwr38iu39t
من معذرت میخوام
نه بحث سر اینه که ایمیل اگه واقعا مال شما هست 100 درصد باید دریافت کنین . اینجور صحبت ها باعث تردید دوستان دیگه میشه . ایمیل شما مشکل داشته باشه دیگه اون مشکل ما نیست . چون هم ایمیل میشه اطلاعات هم اینکه سیستم خودکار ایمیل میکنه و علاوه بر اونها از داخل پنل وب سایت ما هم از قسمت وضعیت سفارشات اطلاعات مربوط به دامنه رو می تونین پیدا کنین
من ثبت نام کردم اما ایمیل فعال سازی حساب ارسال نشد
بدون فعال سازی حساب امکان خرید وجود داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
لطفا جواب ما رو هم بدین دوست عزیز
در ضمن من ثبت نام کردم اما ایمیل فعال سازی حساب ارسال نشد
دوست عزیز در پست قبلی جواب شما داده شده. در ضمن ایمیل فعال سازی نداره وب سایت ما در کجا نوشته شده که ایمیل فعال سازی فرستاده شد ؟
دوست عزیز سعی کنین از ایمیل های یاهو جهت ثبت نام استفاده نکنین . چون یاهو متاسفانه ایمیل هارو قبول نمی کنه