پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ar min
سلام
چند تا سوال دارم
هزینه ای پی اضافه چقدره ؟
منظور از مصرفه معقولانه چیه
1 گیگابایت پهنای باند نامحدود ( مصرفه معقولانه )
چند گیگ یا چند ترا میتونم ترانسفر داشته باشم ؟
من یه وی پی اس۱ گیگ یا ۲ گیگ میخام - بستگی به قیمت ای پی داره
و از چه لوکیشن هایی سرویس دارین
مرسی
سلام و درود!
هر آی پی اضافه 3500 تومان می باشد.
منظور از مصرف معقولانه اینه که برای مثال روی سرورهای مجازی 200ترابایت مصرف پهنای باند نداشته باشید :d این پهنای باند بالا برای سرورهای اختصاصی هست.
ترانسفر هم بستگی به مصرف شما داره.
فعلا هم از لوکیشن آمریکا سرویس میدیم.
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
سلام و خسته نباشید
من میخواستم بدونم رو سرور های مجازیتون میشه کار انکود انجام داد
انکود معمولا از کل ظرفیت سی پی یو استفاده میکنه برای همین معمولا سی پی یو 2 به بالا استفاده میشه
با سرور های شما میشه این کار رو انجام داد یه خیر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahari
سلام و خسته نباشید
من میخواستم بدونم رو سرور های مجازیتون میشه کار انکود انجام داد
انکود معمولا از کل ظرفیت سی پی یو استفاده میکنه برای همین معمولا رم 2 به بالا استفاده میشه
با سرور های شما میشه این کار رو انجام داد یه خیر؟
اگر سرویس با رم و سی پی یو بالایی را انتخاب کنید مشکلی نخواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
یه سرور سفارش دادم جواب در عرض سه دقیقه دادن کانفیگم که گفتن بصورت رایگان برای ماه اول فعلا همه چیز عالیه
به زودی تحویل داده میشه سرور شما.
یک سرور نیمه اختصاصی تحویل داده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
امیدوارم فروش خوبی داشته باشید :53:
ممنونم اقای عبید.
امدیوارم موفق باشید
ما که ازشون خرید کردیم . تحویلشون فوق العاده هست و پشتیبانی هم عالی میمونه خود سرور که مطمئنم اونم خیلی عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loox2music
ما که ازشون خرید کردیم . تحویلشون فوق العاده هست و پشتیبانی هم عالی میمونه خود سرور که مطمئنم اونم خیلی عالیه
لطف دارید.
انجام وظیفه بوده است.