پاسخ : دانشجوها بیان داخل.سوال دارم اساسی ضروری
درود،
تا کجا پیش رفتی :دی ،پرونده بیمارستان رو نمیخوان که دیگه
یه گواهی جور کن،حالا اگرم با استاد اوکی نباشی (اگر استاد گیر نباشه زیاد)میتونی با آموزش اوکی باشی،برو پیش مدیریت یا تو آموزش با یکی صحبت کن دمشونو ببین بگو بیمارستان بودم و...
بگو به استاد ها میگم اما شما هم بگید(تایید کنید) حله
منم مشابه این داشتم ،اما فقط 3 جلسه نرفتم،بعد به استاد الکی گفتم با آموزش هماهنگ کردم گفتن بهتون میگن من مشکلی پیش امده بود و انتقال دادنم اینجا از این حرفا اونام گفتن باشه فقط جزو رو از بقیه بگیر
بعد رو اسمم علامت زد که موجه!!!!
ولی حالا یو چون بیشتر نرفتی با آموزش هماهنگ کن،من چون کم بود الکی گفتم و خداروشکر هیچی نشد :دی
تنهاراش اینه که استادو ببینی یه خالی ای واسش ببندی مثلا بگی سرطان گرفته بودی از زندگی نا امدی شده بوده قید درس و دانشگله زدی .باز بعده چند وقت شفا گرفتی باز تصمیم گرفتی به زندگیت برسی :d از این خالی های خسته :d
یا مثلا بگو استاد باغ بیایم قبولمون می کنی؟ :d
بگو بابام نمیزاره درس بخونم .میخواد شوهرم بده به یه پیرمرد :دی بعد جایه سوختگی سیگارو که بابات گذاشته رو نشونش بده.بعد اگه قبول نکرد فحش بده :دی
عزیزان این چه وضعیه شماها اسم خودتونو بچه شیعه گذاشتین یا اسماً مسلمونین بابا حداقل به دین اعتقاد ندارین فرهنگ که داریم اونم چه فرهنگی ولی نمی دونم چرا بعضی از مردم ایران البته جسارت به کسی نمی کنم ... ولش کن تمام شماها بهش میگین بره گناه کنه اونم چه دروغایی سرطان و ایدز و وبا و کم مونده بهش بگین برو خودتو به مردن بزن بعد برو پیش استاد بگو من روحشم اومدم بهم نمره بدی انقدر نمره ندادی مردم یارو گاگول باشه می فهمه دروغه بر فرض نفهمید این راه درسته؟
بابا دست بردارین
شما امیدت به خدا باشه و برو پیش استادت واقعیت رو بگو نه با التماس و نه با بی احترامی حدیث داریم کسی که دستش به غیر از من (خدا) جلوی کس دیگه دراز باشه از اون کس نا امیدش می کنم البته مفهوم رو رسوندم خودش نبود
واقعیت رو بگو و توکل کن به خدا ان شاءالله درست میشه اگرم درست نشد تقصیر خودت بوده
نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت که جان برادر که کار کرد
اصلاً انتظار بعضی دوستان با این جواب ها رو نداشتم درسته من تازه به این انجمن اومدم ولی بعضی دوستان رو شناختم و انتظار چنین جواب هایی رو نداشتم
شاید بعضیاتون بگین ملا رو باش اومدی روضه بخونی ولی هر چی گفتم واقعیته
یا حسین(ع)
ولی جدا گوش استادا از این حرف ها پره و میدونن دانشجو داره خالی میبنده.
یکی از استادامون میگفت موقع صحیح کردن برگه های امتحان، اول نامه های دانشجوهارو میخونم بعد تصحیح میکنم :d
ای بابا علمی کاربردی ک کاری نداره
مثل دووست من هر دفعه میره پیش دکتر و گواهی میبره
مشکل به راحتی حل میشه
فقط ی دکتر آشنا نیاز داری
درود
دوست گلم در علمی کاربردی چون معمولا اکثرا سنشون زیاد هست یا متاهل هستند و یا شاغل و یا هر دو
شما با استادتون میتونی صحبت کنی
اگر بخوای حساب کتی تقریبا 6 جلسه نرفتی که تا 3 تا غیبت مجازه و میشه راضیشون کنی
حالا بر فرض مثال حدودا 3 تا درس هست که حذف شده و میتونی حداقل اگه راضی نشن یکی دوتاشو راه بندازی.سعی کن 3 واحدی باشه:)
حالا اگر شانست بزنه استاد گیری نداشته باشی که درس پیش نیاز باهاش گرفته باشی. چون ترم بعد دچار مشکل میشی:(
ایشالله که مشکلت حل میشه.نیازی به گواهی نیست چون کار خودتو خرابتر میکنی.آخه تعداد جلسات غیبتت پشت سر هم بوده:-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بخدا 11 سال مدرسه خوندم
8 ترم 4سال لیسانس
ترم 2 ارشدم
تو این 16 ساله تحصیلم معدلم زیر 18.5 نیومده!
بعد حالا این استاده این ترم انگار میخواد رکورد بزنه!
بنده ترم 7 ام و 60 واحد بیشتر پاس نکردم :d
چرا شما با خودت اینطوری میکنی به جوونیت رحم کن بدبخت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
4 تا استاد بود 3تاش روال شد
یکیشون خیلی گیره استاد تدوین دیجیتاله!
ن هادی جان تهرانم
آقا ممنون من 24 واحد ورداشته بودم کلا قید این 2 واحدو زدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بخدا 11 سال مدرسه خوندم
8 ترم 4سال لیسانس
ترم 2 ارشدم
تو این 16 ساله تحصیلم معدلم زیر 18.5 نیومده!
بعد حالا این استاده این ترم انگار میخواد رکورد بزنه!
چجوری 24 واحد بهت دادن؟:39:
آدرس دانشگاه رو ارسال نمایید ، با دریافت هزینه مشکلتون حل میشه ، استاد خانم باشه از تخفیف 10% برخوردار میشید :-o
خیلی ها اعتقاد دارن استاد خانم گیر تر از استاد آقاست ( ما اعتقاد نداریم ) !!!
حیفه برای این مورد آفر نداد :d