پاسخ : کار حضوری = پشتیبان هاستینگ + مدیریت سرور + کانفیگ + دوربین های مداربسته و ....... به صورت رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p2m
?
سلام
پیگیری مجدانه جنابعالی برای استخدام و فعالیت بصورت رایگان برای من جالب است .
لطفا رزومه حرفه ای خود را به آدرس
اینفو ات rasanegar دات کام ارسال کنید
پاسخ : کار حضوری = پشتیبان هاستینگ + مدیریت سرور + کانفیگ + دوربین های مداربسته و ....... به صورت رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p2m
دوستان دیگه ای هم اگر باز هستند اعلام کنند
به صورت ریموت هم میتونم همکاری کنم
با سلام
دوست عزیز ما که با شما تماس هم گرفتیم قرار ملاقات هم گذاشتیم اما تشریف نیاوردید. اگر واقعا می خواهید کار کنید چرا سر قرار حاضر نشدید؟
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
دوست عزیز ما که با شما تماس هم گرفتیم قرار ملاقات هم گذاشتیم اما تشریف نیاوردید. اگر واقعا می خواهید کار کنید چرا سر قرار حاضر نشدید؟
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز بنده 4 تماس کاری داشتم که بررسی وو صحبت انجام شد روز قرار ما با شما متاسفانه مشکلی ایجاد شد بنده هم بسیار از این امر متاسف بودم هر چی هم سعی کردم شماره شمارو تو موبایل بیدا نکردم که تماس بگیرم در واقع اسم هاستینگ رو هم نمیدونستم اگر میدونستم حتما شماره رو بیدا میکردم از اینترنت تماس میگرفتم بازم عذرخواهی میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p2m
با سلام
دوست عزیز بنده 4 تماس کاری داشتم که بررسی وو صحبت انجام شد روز قرار ما با شما متاسفانه مشکلی ایجاد شد بنده هم بسیار از این امر متاسف بودم هر چی هم سعی کردم شماره شمارو تو موبایل بیدا نکردم که تماس بگیرم در واقع اسم هاستینگ رو هم نمیدونستم اگر میدونستم حتما شماره رو بیدا میکردم از اینترنت تماس میگرفتم بازم عذرخواهی میکنم
با سلام
از شما که سروکار با اینترنت دارید بعید است چون در همه تاپیک های این انجمن و ایمیل های ما شماره ثابت و همراه موجود می باشد. در هر صورت امیدوارم که مشغول به کار شده باشید.
ارادتمند
با سلام خدمت شما،
متوجه رایگان بودن این موضوع و صرف وقت، و به رایگان خدمت کردن کمی عجیب است.
لطف بفرمایید موارد رو به ایمیل info [at] i-power.ir ارسال بفرمایید.
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-Power
با سلام خدمت شما،
متوجه رایگان بودن این موضوع و صرف وقت، و به رایگان خدمت کردن کمی عجیب است.
لطف بفرمایید موارد رو به ایمیل info [at] i-power.ir ارسال بفرمایید.
سپاس
سلام
رزومه ارسال شد البته موقعی که ما این ارسال رو دادیم وقت خالی داشتم بنده و اونموقع صرفا جهت استفاده صحیح از وقت بود ولی الان چند تا از دوستان درخواست همکاری با حقوق دادند که درخواست دوستان رو داریم بررسی میکنیم و حضوری قرار ملاقات داریم و البته تا این لحظه با کسی به توافق نرسیدیم اگر برسیم حتما اعلام میکنم تا اون موقع دوستان دیگه ای هم بودن بگن روزمه براشون ارسال میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
از شما که سروکار با اینترنت دارید بعید است چون در همه تاپیک های این انجمن و ایمیل های ما شماره ثابت و همراه موجود می باشد. در هر صورت امیدوارم که مشغول به کار شده باشید.
ارادتمند
دوست گرامی عرض کردم نام هاستینگ شما رو نمیدونستم تا شماره شما رو بیدا کنم چون در هفته قرار با شما 4 قرار دیگر داشتم و صرفا نام شرکت و هاستینگ رو حضور ذهن نداشتم
موفق باشید
من زنگ زدم کسی پاسخگو نبود
چنتا سوال دارم
ممنون میشم با هم همکاری داشته باشیم