خیلی ممنون
این پوتی که میگین چطوری هست چه مقدار هزینه داره ؟ ماهیانه هست و یا به صورت یک بار هست ؟
100% با همین پورت اوکی میشه یا نه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
@roobinaserver
ببخشید یکم اون موقع عصبانی بودم از بحث بیخودی یک تاپیک دیگه
با سلام
از آتانت نگیرید بهتر است
پیشنهاد میکنم از تبیان بگیرید
با احترام
خوب ببینید من از تبیان قبلا پینگ به 4.2.2.4 زیر 90 داشتم اما الان اومده بالای 150 چیکار کنم چی باید بهشون بگم و یا اونها باید برای من چه کاری بکنند ؟
با سلام
والا طبق اطلاعاتی که بنده دارم خدمتتان عرض کردم که تبیان بین دیتاسنتر های ایرانی بهترین است
این تغییر پینگ تایم را گزارش دادید ؟ جوابی ندادند ؟
با احترام
چیزی که اونها گفتند هیچ مشکلی و یا تغییر پینگی رو نداشتند من گفتم چرا تغییر کرده میگن نه هیچی تغییر نکرده چی بگم والا :|
با سلام
از کاربر RoobinaServer کمک بخواهید که راهنماییتان کنند زیرا ایشان با تبیان کار میکنند و اطلاعات بیشتری راجب نحوه کارکرد و قلق کاریشان دارند
با احترام
»ن از ایشون سرویس دارم و ایشون در جریان هستند
با سلام
پس اگر ایشان هم گفتند که مشکلی نبوده حتما یا مشکلی نبوده یا اگر بوده روی تمامی دیتاسنتر ها یکسان است
با احترام
ماهانه هست حدود 800 هزار تومان هر 1 mbps هزینه داره البته شاید بشه کمترش کرد مشخص نیست. (+ یک رنج آیپی مثلا رنج 8 تایی باید 6 ماهه حد اقل تهیه بکنه مشتری البته تمام این موارد کلا موقع خرید بستگی داره.)
چیزی که به ما گفتند بله همان سرعت پینگ مثل قدیم میشه (حدود 2 سال پیش 60-90)
دقیقا مشکل :
مشکل انحصار طلبیه مخابرات هست از سمت تبیان هیچ مشکلی یا هیچ تغییری انجام نشده و نمیشه این تغییرات همه از سمت خود مخابرات و نوع روت بندی هست و نه تنها تبیان هر دیتاسنتری ببینن سر پینگ خوب داره مشتری جذب میکنه میگن خب موقع خوبیه برای گرفتن هزینه بیشتر چون مشتری زیاد جذب کرده پس براش هزینه بیشتر مهم نیست در صورتی که دیتاسنتر اصلا این مشتریها براش مهم نیست و اتفاقا دوری میکنه چون این جور مشتریان معمولا کارشون بگیره زیاد دیداس و ... دارند.
یا حق