پاسخ : ایا تحویل سرور به این صورت منطقی و صحیح میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
giga
خوب دیگه چون زیادی مهندس بودن این کار قبول کردن و توش موندن
اره اینطور یکه ادعا میکنند خیلی معتبر هستند تبلغاتشون گوش فلک پر کرده ولی حتی حاضر نشدن همون لحضه مانی بک بدن من حاضر شدم با 50 تومن زیر قیمت اصلی که بهم دادن باز برگشت بدن باز قبول نکردن دیگه ببین اینها چطور ی دارن کار میکنند
این شرکته
شرکت میزبانی آریا سرورز
این دیتا سنتر
WeHostWebsites)
منجرش هم جناب اقای اریا
چشم عزیز خدمت شما
این شرکته
شرکت میزبانی آریا سرورز
این دیتا سنتر
WeHostWebsites)
منجرش هم جناب اقای اریا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
خوب بحثی نیست دیگه مشکل حل شده و از سرور استفاده کنید و ماه بعد تمدید نکنید . این مشکلات همیشه هست و شما باید درباره این مسائل و برگشت پول ساپورت و هر چیزی که لازم بود قبل از خرید سوال میکردید . هر دیتا سنتری policy خودش رو دارد و شما اگر قصد خرید دارید باید اون سیاست های کاری دیتا سنتر رو قبول کنید و بعد خرید کنید حالا وقتی سرور را خریداری کردید یعنی قبول داشتید و تحقیق کردید و از همه چی مطمعن شدید که خرید کردید .
افرا جان ایشون تاپیک زدن من هم در جواب این تاپیک زدم وگرنه نه بیکارم نه حوصله بحث با این افراد دارم که فقط میگن مرغ یک پا داره
ما بحثی نداشتم همه چی حل شده بود دوستانه بعداز اینکه مشکل سرور برطرف شد ولی ایشون یکم ناپختگی کردن
من گفتم بهشون تاپیک حذف کنید خودشون گوش نگرفت الان هم باید تا اخر جوابگو باشه
خب وقتي اسم مطرح كرديد قانونا بايد تو انتقاد و پيشنهاد باشه...
سلام.
آقای giga لطفاً پاسخ بدید به مواردی که من توضیح دادم و فقط اون قسمت هایی که به نفع شما هست رو پاسخ ندید ;)
شما فقط قصد تخریب دارید چون به بی سوادی و بی کفایت بودن خودتون اطمینان ندارید و سعی می کنید با جو سازی موضوع رو عوض کنید ؟
موضوع رو حل *کردید یا کریدم* ؟
اونقدر از ناکارامدی شما اطمینان دارم که حاظر قسم بخورم اگر دیتاسنتر دستور TOP رو نمیزد و عکس رو برای شما ارسال نمی کرد، تا به حال شما داشتین با من چونه می زدید و تحدید می کردید و میگفتید CPU خراب هست !
زبان فارسی رو متوجه میشید ؟ سرور مشکلی نداره و نداشت، برنامه ESX هم به عنوان یکی از انتخاب هایی که دیتاسنتر در اختیار شما قرار داده، نبود و ما فقط ESXi داشتیم و من به شما گفتم و شما گفتید نه، من License برنامه ESX رو دارم و خودم هم کار باهاش رو بلدم و شروع کردید داستان سرور های دیگه خودتون رو تعریف کردید !
باور کنید هر چقد هم دست و پا بزنید باز هم ما به هیچ عنوان دانشی رو که برای به دست آوردنش زحمت کشیدیم، مفت و مجانی و با زور گویی به شما نمیدیم !
درضمن، این برنامه رو دیتاسنتر نصب نکرد و خود شما نصب کردید، درست نمیگم ؟
باز هم باید ذکر کنم که شما اگر زره ای اطلاعات داشتید حداقل حرف بی ربط نمی زدید. اول به من گفتید ورژن جدید برنامه Bug داره که ما هر چقدر گشتیم هیچ گزارشی در هیچ سایتی در تایید حرف شما پیدا نکردیم.
حالا هم که ادعای جدید شما سازگار نبودن مجازی ساز با برخی Spermicro ها هست و اینجا این سوال مطرح میشه، چطور برنامه ای که با سیستم سازگار نیست بعد از غیر فعال کردن یک سرویس اون برنامه، یهو سازگار میشه ؟
شما برای اثبات هیچ یک از صحبت هاتون مدرکی ارائه نکردید ولی من هر چیز که گفتم با مدرت و سند بود.
سعی کنید خودتون رو اصلاح کنید و اگر هم تمایل به این کار ندارید، حداقل مشکل خودتون رو گردن دیگران نندازید و یکم انسانیت داشته باشید.
اصلاً میگیم دیتاسنتر ما بد ... دوستان دیگه که سر سرور های شما 100 دلار خسارت دادند چی ؟
دوستان دیگری که کلاً شما رو جواب کردند و به دلیل اخلاق غیر قابل تحملتون دیگه بهتون سرویس ندادند چی ؟
دوست عزیز، اگر لازم هست با دوستان دیگه هماهنگ میشه و ازشون میخوام که بیان و اینجا بگند که شما چقدر غیر حرفه ای و زور گو هستید و به دلیل بی سوادی و بی کفایتی خودتون میخواید با زور خودتون رو سر دیتاسنتر ها خراب کنید !
نکته آخر ... ما دیتاسنتر هستیم نه زور خونه ... اگر زورتون زیاد هست، لطفاً به میدان زور خونه و یا محل دعوا و ... مراجعه کنید چون در دنیای تمدن و علم، جایی برای زور وجود نداره !
سرور شما از ماه آینده به دلیل صحبت های توهین آمیز شما و تحمت های بی مدرک شما تمدید نخواهد شد و سرور در تاریخ تمدید، حذف خواهد شد و این حق قانونی هر دیتاسنتر هست که مشتری خودش رو انتخاب کنه همینطور که مشتری حق انتخاب دیتاسنتر سرویس دهنده رو داره.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سرور شما از ماه آینده به دلیل صحبت های توهین آمیز شما و تحمت های بی مدرک شما تمدید نخواهد شد و سرور در تاریخ تمدید، حذف خواهد شد و این حق قانونی هر دیتاسنتر هست که مشتری خودش رو انتخاب کنه همینطور که مشتری حق انتخاب دیتاسنتر سرویس دهنده رو داره.
خوب بود که اين مشکل از طريق گفتگو (با توجه به شناخته بودن 2 طرف) حل ميشد!
اما حالا که کار به اينجا کشيده و هيچ کس حاضر نيست کوتاه بياد، بهتر نيست سرور کنسل بشه و هزينشون برگشت داده بشه !؟
يا اينکه قوانين ديتا سنتر اجازه اين کار رو نميده ؟
بهترين کار اين هستش که هزينه خدماتی که انجام داديد رو کسر کنيد و مابقيش رو به ايشون برگشت بديد!
چون هم شما از ايشون راضی نيستيد هم ايشون از سرويس شما راضی نيست!
ضمنا سروری که نشه ماه ديگه تمديدش کرد از همين الان هم ديگه به درد ايشون نميخوره چون ايشون تا بخواد بياد روش بايد فکر موو کردن باشه!
پس عملا اين يکماه هم به دردشون نميخوره!؟
با مدرک داخل انتقاد و پیشنهاد لطفا...
قفل شد.