عدد سرور انگلیس باقی مانده
4 عدد سرور امریکا
بزودی با خبر های جدید منتظر ما باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
عدد سرور انگلیس باقی مانده
4 عدد سرور امریکا
بزودی با خبر های جدید منتظر ما باشید
با سلام دوستان گرامی
دیشب ساعت 12 شب قطعی 30 دقیقه ای داشتیم که قضیه اش از این قرار هست
چندین بار ما سرور انگلیس رو به خاطر بالا رفتن بی جهت مقدار پردازش سی پی یو ریستارت کردیم که مدتی به خوبی کار می کرد ولی بعد از مدتی دوباره به این خالت بر می گشت
دیروز یکی از دوستان گفت که مقدار مصرف پردازنده توسط مشتریان رو نگاه بکنم و مقایسه بکنم - بنده هم نگاه کردم و تمامی موارد در حد معمول بود و بدون مشکل بودند و حتی مجموع
پردازندش ها به اندازه نصف پردازنده نیز نبود
بالاخره در اینترنت یه سرچی زدیم و دیدیم که این مشکل در ورژن : 5.1.0 نسخه 799733 مشکل وجود داشت که می تونید از لینک زیر ببینید که بجز ما عده دیگه ای همین مشکل رو داشتند
https://communities.vmware.com/message/2277610
و تنها راهش اپگرید وی ام ویر بود و از اونجایی که اپگرید سخت افزاری هم می خواستیم انجام بدیم به همین دلیل فرصت رو مناسب دیدیم و به اقای رضا فدایی حسین گفتیم و ایشون با کمال همکاری با
ما مشکل رو حل کردند که از اینجا ازشون تشکر می کنم
دوستان در جریانند که ما هر برنامه ای داشته باشیم اول از طریق ایمیل اطلاع رسانی می کنیم و بعد در ساعت معین شده کار رو انجام می دیم
ولی باور بفرمایید سر سرور امریکا که هیچ چیزی دست ما نیست بلکه دست توکانت هست واسه همین نمی تونیم اطلاع رسانی بکنیم
و در این مورد هم اصلا برنامه ای نبود به صورت کاملا اتفاقی و تصادفی انجام شد و بنده از همه به دلیل قطع شدن سرور ها به مدت 30 دقیقه جدا عذر خواهی می کنم
امیدوارم که از این مشکلات دیگر به وجود نیاید
با تشکر از همه دوستان و مشتریانی که با ما همکاری کردند
مددیان
تعهد کاری شما قابل تحسین هست همکار گرامی
موفق باشید :54:
کاش یه سری همکاران هم اینجا همانند شما پیگیر کار مشتری بودند :)
ممنون از دوستان
نظر لطفشون هست
ولی هر کسی که وجهی رو می گیره باید در قبالش کاری که می خوان رو به نحو احسنت انجام بده
ما هم داریم حداکثر تلاشمون رو می کنیم تا مشتریان از ما رضایت کافی رو داشته باشند
فروش همچنان ادامه دارند ...
از انگلیس هنوز موجود دارید یا خیر؟ اگر دارید، کدوم پلن؟
با تشکر
بله از انگلیس موجود داریم
پلن 1024 و به بالا موجود هست
Ip جهت تست پینگ تایم لطف میکنید پیغام خصوصی کنید؟
با تشکر
پ.خ شد
سفارش ثبت شد.
با تشکر