عزیز من
بالا توضیح دادم که چی شده
امیدوار بودم شما که خودت فنی هستی مشکل و درک کنید
من که از خدامه زودتر ok بشه و شرمنده شما و بقیه عزیزان نشم
نمایش نسخه قابل چاپ
من فکر می کنم بهتر است دوستان بیشتر زمان بدهند تا انشالله مواردی که فرمودند حل شود
تا الان 15 روز هست که این مشکل هست!
و به من قول 14ام را دادن.
درسته که باید درک کنم اما چرا قول الکی بهم دادید؟ هزار بار هم بهتون گفتم شما بگید 100 سال دیگه درست میشه من حرفی نمیزنم. اما چرا گفتین 24 ساعته اماده میشه و کارشم رو انجام میده اما الان نزدیک به 20 روز هست که کارش رو درست انجام نداده! اینکه نشد حرف.
منم نگفتم کارتون بده. میگم حداقل به اون حرفی که بهم زدید پاسخ بدید . چون سرور شما به موقع به من تحویل داده نشد مجبور شدم برم جای دیگه سرورمو اوکی کنم در حالی که به من گفتید شب اوکی میشه . شب هم که اوکی نشد من رفتم سرور گرفتم. حالا مشکل من چیه که شما سر قولتون نبودید؟ گفتید از 14 فروردین اگه آپتایم اومد رو 99.99 درصد هر چی خواستین بگین؛ گفتم 99.99 نخواستم اگه اومد رو 99 درصد باید پولمو پس بدید... اما الان انگار یه چند روزی هست که دم به ثانیه بابت دان بودن سرور از طرف سایت های چک کننده آپتایم ایمیل میاد... دیتابیس های داخل سرور هم نمیدونم چه به روزشون اومده که همشون داغون شدن!!!
حالا دیگه چرا؟ حالا که 14ام شد! این قولتونم شد مثل قبل؟
من رو گنج ننشستم که بیام هزینه برا کاری که برام انجام نشده بدم!!!
من سرویس ها مو بخاطر رفاقت ازش میخرم و کاری هم به شرکت بودن یا نبودنشون ندارم!!!
نتيجه كه من گرفتم.خرابي زياد داره
(دوستان اينجا جا داره از شركتي كه ازش سرور گرفتم يه تشكر خوب كنم چون واقعا از نظر اپ تايم فكر نكنم پارس دتا هم بهش بره....)قيمتش بالاست اما خوبه
کدام شرکت؟نقل قول:
(دوستان اينجا جا داره از شركتي كه ازش سرور گرفتم يه تشكر خوب كنم چون واقعا از نظر اپ تايم فكر نكنم پارس دتا هم بهش بره....)قيمتش بالاست اما خوبه
سلام
بالاخره جواب takweb.ir به صورت کامل ارائه نشد
اي كاش هاستينگ ها كمي معتبر بودن تا ما واسه خريد ازشون دلهره نداشته باشيم
چه دلهره ای !؟
عزیزم شما نمی خوای پلان یک ساله بگیری کخ یک ماهست، منم که گفتم بهتون 7روز گارانتی میدم...
هرکس وسواس به خرج بده چیز خوبی گیرش نمیاد ها...