با درود
hp پیشنهاد میشود دوست من!
نمایش نسخه قابل چاپ
با درود
hp پیشنهاد میشود دوست من!
به نظر بنده هم حرف اول رو hp میزنه.
سلام
سرور های دل پیشنهاد میشن
خوشم میاد که : فقط پست می زنیم که پست زده باشیم!
کسی هم به مزایا یا معایب سرور ها اشاره نمی کنه!
وقتی می خواید چند چیز رو مقایسه کنید بایت تمام شرایط مشابه و ثابت باشند و فقط از یک جنبه خاص به موضوع نگریسته بشه.
مثلا قیمت در شرایط مشابه
پشتیبانی
طول عمر
طول دوره گارانتی
نحوه برخورد با قطعه معیوب در گارانتی
و ...
موفق باشید.
سلام دوست عزیز من.
من دقیقاً به همین موارد اشاره کردم. مزایا و معایب رو از دید خودم گفتم. البته هنوز بجز یک هارد دیسک دچار مشکل طول عمر نشدم. در مورد گارانتی هم فکر نمی کنم معنایی در ایران داشته باشه. در مورد هارد هم گفتند قطعه معیوب ازش استفاده غیر صحیح شده ! یک عدد شاخ روی کله من در اومد به طول 2 متر و 37 سانت ! خوب اگر هارد روی سرور نباشه به نظر شما کجا باید باشه؟ روی تاقچه فکر کنم استفادش درست تر باشه :d
مشکل اینجاست که اصولا توی این فروم در هیچ بحثی علم و دانش پایه و اصل قرار نمیگیره
هر کس فقط و فقط سلیقه و تجربه خودش رو ملاک قرار میده و بر همون اساس نظر کارشناسی!! میده
برای مثال برندهای خیلی بالاتر از اچ پی و دل هم موجودند ولی چون کسی حتی اسمشون رو نشنیده بیان نمیشوند
سلام
سو تفاهم نشه، منظورم شما نبودید
بیشتر دوستانی بودند که میگن دل خوب، اچ پی خوبه، اچ پی پیشنهاد میشه سوپر میکرو بخرید و امثالهم ! لا اقل به خودشون زحمت نمی دن 1سطر فقط 1 سطر در مورد برند مورد علاقشون بنویسند!
خوب یکی نیست به این عزیزان بگه چرا فلان مارک خوبه!
الان ما خودمون 2 تا اچ پی خریدیم چون ملاک کیفیت بود نه هزینه بعد با یکسری مشکلات مواجه شدیم که یک سری هزینه تحمیلی داشت برای رفعش.
اما دوستان چشم بسته میان و نظر میدن و از برندی دفاع می کنند یا از یک برند بد می گند بدون کوچکترین دلیل و سند و مدرک.
به هر حال آرزوی موفقیت داریم برای شما
سلام دوست عزیز من.
برند های دیگه ای که سرور ارائه میدن اینهاست :
IBM , Fujitsu , Nec, Acer , Intel, Lenovo, Oracle, Cisco
که به نظر میاد بیشترین سهم بازار متعلق به IBM, Dell , Hp و سوپر مایکرو هستش.
من شخصاً تجربه کار کردن با سرور های IBM, Dell, Fujitsu, HP رو داشتم. بیشترین علاقه شخصی من به برند دل هست اول چون خدایی راندمان خیلی خوبی زیر کار داره اما لوازم جانبی کلاً تعطیله. فوجیتسو هم یک سرور دارم تو دیتا سنتر آمریکا ، با اینکه پروسسور AMD روشه اما خدایی بیچاره عالی کار کرده تا الان و آخ نگفته تو این 4 سال. انتخاب سرور ایرانم هم اچ پی هستش چون همه چیزش اینجا هست. IBM هم سرور بی دردسریه البته چون قدیمیه یکم انتظار زیادی ازش ندارم.
از نظر من hp خوب جواب میده