پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی تیک دیتا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
با عرض ادب واحترام
بله بله....
شما که درست میگید
اولا مدیریت شما با بنده تماس نگرفته و همش من با ایشون تماس گرفته ام
دوما دیشب من حدود 3 هزار تومان هزینه شارژ تلفن همراه دادم که فقط سرور را بهم تحویل بدین که ندادین
سوما طبق قانون موظف به بازگشت وجه در صورت انصراف مشتری طی 7 روز اول هستید که این کار را انجام نمیدهید
چهارما شما اصلا دلیل و منطق وصحبت مثل این که براتون هیچ سودی نداره فکر میکنید میترسم شکایت کنم ؟ در دادگاه خدمت میرسیم ببینم کی 12 سالشه و چه توهینی به شما شده ضمن این که تمام صحبت ها مشخص است و با احترام کامل با کادر شما برخورد شده و به علاوه عذر خواهی هم بابت توهین نکرده صورت گرفته است علاوه بر این مادام توهین هم کرده اید ، مطمئن باشید علاوه بر هزینه سرور خسارت وارد شده از شما دریافت خواهد شد .
پنجما ای کاش من زودتر این تاپیک و نارضایتی سایرین را مشاهده میکردم بلکه اکنون مشغول تلف کردن وقت خود نمی شدم
موفق و پیروز باشید
بنده یوزر شما رو نمیدونم اما
تمام کاربرانی که مشکل دارند یقیناً برخودری در پی رفتاری که داشتند بوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TikData
بنده یوزر شما رو نمیدونم اما
تمام کاربرانی که مشکل دارند یقیناً برخودری در پی رفتاری که داشتند بوده.
این حرف شما اصلا درست نیست و خودتون بهتر از من میدونید چرا
دوستان در یک جمله بهم بگید که ایا تیک دیتا تائید میشه یا نه؟
سفارش بدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TikData
این یوزرها اگر کسانی باشند که به من تیکت دادند طبق قوانین باید اشتباهات خود را پذیرفته و اطلاع دهند.
امروز از شرکت باهاشون تماس گرفته شده
هیچکدام برای حل مشکل و یا حتی اعلام مشکل پاسخگو نبوده و فقط از فلسفه خود با مدیریت صحبت کرده و دستور این هست که بررسی بشه موضوع و سپس بنده شخصاً پاسخگو خواهم بود.
براساس آیپی کاربر عرض میکنم! به هم ارتباط نداشته باشند قطعاً شخص ثالثی وجود دارد که باید یافت!
اینچنین حمله کردن به تایپیک ها کار یک همکار نیست
کار چندین نفر است
اصلاً لازم نیست تمام پرسنل رو به انجمن بیاریم
فکر نمیکنم پاسخگویی 16 ساعته تلفنی دفتر شرکت کم باشه
دوست عزیز کدوم تماس ؟
شما حتی تیکت روز 31 شهریور رو هنوز پاسخ ندادید بعد میفرمایید با همه تماس گرفته شده ؟!!
شما میفرمایید برای حل مشکل پاسخگو نبودیم. من فرض رو بر این میگیرم که شما فردا با من تماس بگیرید حالا من باید چیکار کنم ؟ من وجه رو پرداخت کردم و منتظر تحویل سرور هستم تنها راهی که برای حل مشکل به ذهنم میرسه این هست که شما دسترسی vmware رو بدین من خودم مجازی سازی کنم !!!
دوست عزیز شخص ثالث دیگه چیه ؟ شما سرور ها رو 3 روز هست تحویل ندادی اونوقت میگی شخص ثالثی وجود داره ؟ شما سرویس رو تحویل بدید کسی اعتراضی نداره لطفا بحث رو به حاشیه نبرید. این همه سرویس دهنده در wht در حال فعالیت هستند چرا کسی از loginvps و novinvps و mihanserver و .... شاکی نیست و اونها چرا شخص ثالثی ندارند در تاپیکشون ؟!
آینه چون نقش تو بنمود راست / خود شکن آئینه شکستن خطاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
دوستان در یک جمله بهم بگید که ایا تیک دیتا تائید میشه یا نه؟
سفارش بدم؟
صبر کنید تکلیف این چند تا سفارش روو مشخص کنن ایشون بعد تصمیم بگیرید.
آفایون من امروز شکایت کردم و مطمئن باشید به مانند پرونده نوین یوزر پیروز بیرون میاییم آقایون این شماره پرونده من امروز در پلیس سایبری هستش 140/40013689 لطفا منو همراهی کنید
scorp
و
mehrdad1991h
لطفا شماره هاتون را بهم اعلام کنید باهاتون تماس بگیرم و شما هم شاکی باشید
دوستان من ساعت 3 ظهر یک سرور مجازی ماهیانه 10 تومان خریدم هنوز جلوش نوشته معلق.
به تیکت زدم گفتن صبر کنید.بعد دوباره یه تیکت زدم الان 4 ساعته که جواب ندادن.
به نظرتون دستی دستی 10 هزار تومان ریختم دور؟یا درست میشه؟
فوقش اگه دیدم سرورم درست نشد به این قبله قسم فقط تو یک ساعت کاری میکنم که حتی پلیس فتا ازش بر نمیاد.
حالا امشب تا ساعت 12 صبر میکنم.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
همین کار رو بکنید
سرور مجازی شما تحویل داده شده چک کنید
درمورد رسیلرتون آیا ما باید به تک تک مشتریان زنگ بزنیم؟ و عرض کنیم که همه چی خوبه؟
شما حتی تیکت ندادید
فقط بهانه این هست که یوزر باز نمی شود؟
مدرکی ارائه کنید... که پیگیری نشده مشکل شما
من یوزر و پسوردی پیدا نکردم و در ضمن سرور هم نه پینگ میده و نه روشن هم نیستش
همش سرکاری هستش شما را بخدا یکی به داد مردم برسه همه داره سرشون کلاه میره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
دوستان من ساعت 3 ظهر یک سرور مجازی ماهیانه 10 تومان خریدم هنوز جلوش نوشته معلق.
به تیکت زدم گفتن صبر کنید.بعد دوباره یه تیکت زدم الان 4 ساعته که جواب ندادن.
به نظرتون دستی دستی 10 هزار تومان ریختم دور؟یا درست میشه؟
فوقش اگه دیدم سرورم درست نشد به این قبله قسم فقط تو یک ساعت کاری میکنم که حتی پلیس فتا ازش بر نمیاد.
حالا امشب تا ساعت 12 صبر میکنم.
به به یکی دیگه از عزیزان هم اضافه شدند 25 هزارتومن سر من هم کلاه رفته داداش فرداشب ساعت 12 شب هم جوابت نمیاد دلت را خوش نکن[-(
من فقط تا 12 امشب صبر میکنم.در غیر اینصورت فقط صبر کنید تا ببینید سر اداره کننده این سایت چی میشه.
سپاس
سلام دوستان با اینکه من هم 3 روزه درگیر تحویل یک وی پی اس از سایت تیک دیتا هستم ولی به هر دلیلی دوست ندارم کار رو پیچیده تر کنم من تایید نمیکنم کارهای این گروه رو اما خب این روش پلیس فتا یا تصمیماتی از این قبیل رو درست نمیدونم میدونم که شما هم زیاد به پول این مسئله فکر نمیکنید یا شایدم اصلا فکر نمیکنید و و از رفتار این سیستم و پاسخ گویی این سایت ناراضی هستید و همینطور از اینکه ممکنه از اعتماد شما سو استفاده شده باشه اما بزارید یه فرجه بدیم تا ببینیم به هر صورت شاید این مسئله حل شد وقت برای کارهای دیگه فراوان هست فکر میکنم کمی صبور باشیم بهتره