پاسخ : مستر کارت 3 دلاری =15200 تومان وریفای کردن paypal
من نیاز به یه کردیت کارت برای وریفای کردن پیپال دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
سلام دوست عزیز
ببخشید من قصد خرید مستر کارت قابل شارژ یکساله شما را که نوشتید قیمت 12 هزار تومان است را دارم اما در بعضی از جاها خوندم که پی پال کلاً با ایرانی ها مشکل داره و تحریم های سختی هم بر ضد ما کرده می خواستم بپرسم اگر کارت قابل شارژ به اسم بنده باشه آیا پی پال می تونه از ایرانی بودن من با خبر بشه؟ اگر بله به نظرتون اسم خارجی الکی بزنم؟ بعد هزینه هر دلار شارژ 3200 تومان است درسته؟ یه سوال دیگه هم داشتم بعضی از سایت ها خرید اینترنتی اطلاعات حساب پی پال ما را ذخیره میکنن می خواستم بپرسم آیا این مشکلی برای ما از لحاظ تحریم و اینجور چیزا به وجود میاره؟ آخه قبلاً می خواستم یه چیزی از سایت bigfishgames.com بخرم که وقتی با سایت پیمنت 24 گفتم گفت ما نمی تونیم به رنک بازار هم گفتم گفت نمی تونه اما وقتی دلیلش را پرسیدم گفت چون اطلاعات کارت ذخیره میشه و ریسک بزرگی است.الان من این کارت را برای خرید از همین سایت و سایت های دیگه مثل themeforest.net و whmcsthemes.com می خوام آیا مشکلی از لحاظ تحریم و این جور چیزا پیش نمیاد؟
با نام صادر میشه و کسی متوجه ایرانی بودن شما نمیشه. خیر مشکلی از بابت تحریم ها وجود نداره . برخی از سایت ها که بدون پی پال از طریق کارت پرداخت می کنن اطلاعات کارت رو برای اهداف خودشون از جمله برداشت خودکار ماهیانه یا تمدید خودکار دامنه یا سرویسی که ارائه میدن نگه میدارن . در صورتی که با پی پال پرداخت کنین هیچ وبسایتی اطلاعات کارت شما رو ذخیره نمی کنه . بدون اجازه هم هیچ وبسایتی حق ذخیره کارت شما رو نداره به جز اجازه شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanIrani
خب الان هزینه اعتبار یکساله 12 هزار تومان است اگر بخوام 10 دلار هم شارژش کنم چقدر میشه؟ بعد آیا مثل کارت های ایرانی محدودیت برداشت ندارن که؟ چون من می خوام کل این 10 دلار را همین الان خرید کنم.
یه دونه کارت از این لینک بخرین
مستر کارت مجازی قابل شارژ- یک ساله با نام
10 عدد هم از این
شارژ مسترکارت
فقط 10 دلار اگه دقیقا باشه معمولا سعی کنین که یکمی بیشتر شارژ کنین مثلاا 11 دلار چون برخی وبسایتها هزینه تراکنش که حدودا 5 -6 % هست به صورت مخفی به کاربر تحمیل می کنن .
پی پال رو خودمون میتونیم بسازیم که بعد از شما کارت بخریم وریفایش کنیم؟
مدارک خاصی میخواد؟با مشخصات فیک میشه ساخت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
پی پال رو خودمون میتونیم بسازیم که بعد از شما کارت بخریم وریفایش کنیم؟
مدارک خاصی میخواد؟با مشخصات فیک میشه ساخت؟
بله خودتون میتونین بسازین مشکلی نداره . مدارک نمی خواد در شروع افتتاح و اگه با آی پی ثابت و فعالیت های غیر مجاز نکنین به هیچ عنوان نمی خواهد
The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.
لینک خرید ارور میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ping
The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.
لینک خرید ارور میده
مستر کارت 3 دلاری غیر قابل شارژ
نه مشکلی نداره
سلام
یک حساب پی پال رو میشه با 2 تا کارت وری فای کرد ؟
کنجکاوی پرسیدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
یک حساب پی پال رو میشه با 2 تا کارت وری فای کرد ؟
کنجکاوی پرسیدم .
بله میشه به یک حساب 1000 تا کارت وصل کرد ولی نمیشه با یک کارت 2 حساب رو وریفای کرد
سلام
ضمن تشکر از پیگیری سریع، مستر کارت ایشون برای پرداخت App فیسبوک بدون هیچ مشکلی عمل کرد