پاسخ : مقابله با انحصار PayPal
من هم به ابتدا مانند شما تصوّر میکردم که روسی است. امّا بچههای همین سایت اطّلاع دادند که به به نظر میرسد British virgin islands باشد. این را پایین سایت خود okpay آدرس داده است. پایین ترین قسمت صفحه سایت خود okpay نگاه کنید ملاحظه خواهید کرد که آدرس VG1110, Quijano Chambers, P. O. Box 3159,
Road Town, Tortola, British Virgin Island نوشته شده است.
البتّه شاید سایت در اینجایی که آدرس داده و توسّط روسها تاسیس شده است. در نتیجه در الکسا هم به عنوان روسیه ثبت شده است.
سلام دوستان. من در حال مذاکره با شرکتهای محتلف هستم. یک شرکت دیگر هم به درخواست من پاسخ مثبت داد. قابل توجّه آنهایی که میگن نمیشه و شرکتها سیاست کاری خودشون رو دارن و... برای اثبات متن پاسخ آن شرکت را در اینجا قرار میدهم:Greetings
We appreciate your feedback regarding these payment options that you would like to see in our system. We will soon work towards having Alipay and Webmoney integrated as well.
We are hoping to bring some exciting news to you really soon. We are in the midst of rewriting our domain registration system and should release early next year. We will definitely reach out to your around that time with more exciting details.
Thank you for your continued patronage.
Regards,
تجربه نشان داده است هر کجا و هر بانکی و هر شرکتی به ایرانی ها خدمات بدهد در مورد ارز و سیستم های بانکی بعد چند مدت مورد نظر قرار میگیرد و هر کاری میکنند تا این سیستم یا بانک دیگر به کار خود ادامه ندهد.
روسیه کشوری است که در نگاه اول مشکلی با تحریم ایران ندارد در ابتدا به سادگی برای ایرانی ها حساب باز میکرد ولی بعد شروع به بستن حساب ها کرد . چون سیستم مالی خوبی ندارد و زیر نظر است .
ولی چینی ها و سیستم های مالی بهتری است زیاد زیر نظر کشوری نیستن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sos77
خب دوستمون راست ميگه الان ميشه بگين من چه جوري webmoney باز كنم؟؟ چه جوري شارژ كنم؟؟
امّا جای این سوال شما که خودش یک موضوع جداگانه است، در یک تاپیک دیگر است. لطفاً کمی در گوگل جستجو کنید، سپس اگر نتوانستید، در یک تاپیک دیگر سوال کنید. لطفاً از منحرف کردن این تاپیک بپرهیزید.
یک شرکت دیگر هم در پاسخ به ایمیل من اعلام کرد که در حال کار روی WebMoney برای پذیرش این سیستم است. این شرکت resello است که قرار است دامنههای ثبت شده در ریسلر کلاب به آنجا منتقل شود. این هم متن پاسخشون:
Dear sir, madam,
We are working on an implementation of Webmoney. We will add the information about this as it becomes available.
Kind regards,
Thomas van Erven
Resello