پاسخ : ✦ [ فناوری وب پارس ] ✔فروش سرورهای مجازی با کیفیت - امریکا ✦
با سلام من دیروز یه سرویس سفارش دادم الان 24 ساعت بیشتر میشه نه سرویس رو تحویل دادن و نه هم به تیکت ها جواب می دن . بعد اینکه فاکتور رو پرداخت کردم ایشون هم غیبشون زده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orbital2
با سلام من دیروز یه سرویس سفارش دادم الان 24 ساعت بیشتر میشه نه سرویس رو تحویل دادن و نه هم به تیکت ها جواب می دن . بعد اینکه فاکتور رو پرداخت کردم ایشون هم غیبشون زده.
- تحویل سرورهای مجازی از 2 الی 24 ساعت بستگی به ترافیک کاری و کانفیگ درخواست شده می باشد.
- به دلیل شلوغی بخش فروش برخی سفارشات تا 24 ساعات طول کشیده سفارش شما آماده و تیکت شده دوست عزیز! زیر 24 ساعت
- به تیکتهای شما به صورت دقیق ای و مرتب جواب داده شد با حوصله و دقت کلیه سوالات شما جواب داده شد اگر غیر از این بوده همین جا بفرمایید همه ببینند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
- تحویل سرورهای مجازی از 2 الی 24 ساعت بستگی به ترافیک کاری و کانفیگ درخواست شده می باشد.
- به دلیل شلوغی بخش فروش برخی سفارشات تا 24 ساعات طول کشیده سفارش شما آماده و تیکت شده دوست عزیز! زیر 24 ساعت
- به تیکتهای شما به صورت دقیق ای و مرتب جواب داده شد با حوصله و دقت کلیه سوالات شما جواب داده شد اگر غیر از این بوده همین جا بفرمایید همه ببینند
بله ایشون درست میگن ولی فقط آخرش بعد پرداخت 2-3 تا تیکت مبنی بر زمان تحویل سرویس تیکت زدم که جواب ندادن ولی بقیه ی سوالات رو با حوصله جواب می دادن.
خداییش پشتیبانیش خیلی ضعیفه ! افتضاح !
الان 24 ساعته تیکت زدم سرور مشکل پیدا کرده و هاست دانلود سایت از کار افتاده و بالا نمیاد فعلا هیچ جوابی دریافت نکردم. دوستان اگه شماره تماسی دارید از این فرد لطفا واسم تو پیام خصوصی برام بفرستین.
درصورت امکان یک ای پی و فایل تست برای دانلود پ خ نمایید
باتشکر
2 روز پیش سفارش دادم تیکت هم زدم انگار نه انگار !
آقا نمیتونی وی پی اس بدی مجبودی آخه؟
@ParsWebITلطفاً صندوق پیام های خود را خالی کنید. نمیشه براتون پیام فرستاد.
تغییری در سرورها ایجاد شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best74op
تغییری در سرورها ایجاد شده؟
لطفاً پاسخ دهید. / باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best74op
لطفاً پاسخ دهید. / باتشکر
پیغامتون جواب داده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sooshi
2 روز پیش سفارش دادم تیکت هم زدم انگار نه انگار !
آقا نمیتونی وی پی اس بدی مجبودی آخه؟
جناب!
ما چند روز هست سرویس پرداخت آنلاین و سفارش رو غیر فعال کردیم به دلیل انتقال سرورها و حجم کاری سفارش نگرفتیم
شما چطوری سفارش دادین؟ و چطوری پرداخت شده؟ که سرویس رو تحویل نگرفتید؟