کد PHP:
http://www.ovh.com/fr/produits/mg_max.xml
Setup : 49.99€ HT (59.79€ TTC).
Monthly :169.99€ HT (203.31€ TTC)
نمایش نسخه قابل چاپ
Ht , ttc رو نمیدونم چیه منظورش ؟
اگر توانایی پرداخت با پیپال و یا مانی بوکرز دارید میتوانید مستقیم پرداخت کنید. در غیر این صورت هزینه هر دلار معدل ۱۰۰۰تومان میباشد.
کد PHP:
Setup : Free
Monthly : 325$ = 325.000T
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
مالیات = VAT or Ttc
ایمیل یا یاهو یا skype برای تماس با پشتیبانی رو ممکنه برام بفرستید ؟ فعلا تا خرید نداشته باشم که تیکتینگ هم ندارم
یک سوالی دارم . ببینید دیتا سنتر ovh امکان افزایش هارد و رم رو روی سرورهاش نداره نه ؟ سرورهاش پکیج کامل هست و دیگه قابل تغییر نیست ؟
بین 2 سرور زیر کدام رو پیشنهاد میدید ؟
HugeServer Dedicated Server France EG-09 BestOF -
HugeServer Dedicated Server France Core I7 XL
اولی هارد و رم کمتری داره اما سرعتش 1gbps هست و cpu بهتری داره
دومی رم و هارد بیشتری داره اما سرعت و سی پی یو ضعیفتری داره . ارزان تر هم هست .
این سرور واقعا فقط 2 تا 80 گیگ میشه هارد روش گذاشت ؟ زیادش نمیشه کرد ؟
HugeServer Dedicated Server France EG-09 SSD -
نحوه خرید یک ماهه از ovh رو هم پیدا کردم . فقط مشکل میمونه خرید از ایران .به هر حال من بخوام credit card یا paypal شارژ کنم هم همین حدود برام میشه .. باز از شما بگیرم پشتیبانیتون هم مفید خواهد بود به هر حال .
شما سرور رو می توانید با ایمیل خودم بخرید که بتونم با دیتاسنتر در تماس باشم ؟ یعنی دیتا سنتر من رو به عنوان صاحب سرور بشناسه و جواب تیکت هام رو بده ؟
با سلام خدمت شما،
باز هم خدماتتون عرض میکنم که گفتگوی اونلاین تنها راه پشتیبانی نیست. میتوانید تیکت و یا ایمیل بزنید.
در مورد افزایش امکانات سرور، امکان این کار وجود دارد، ولی هزینه بالای دارد، که فکر نکنم شما بخواهید این هزینه را تقبل کنید. قبل خرید هم میتونید تیکت بزنید هیچ مشکلی ندارد، حتا میتوانید بدون عضویت در سیستم تیکت بزنید. پس مشکلی از این قضیه هم نمیباشد.
در مورد ۲ سرور معرفی شده، سرور اولی بهتر میباشد، به دلیل آعن که CPU سرور قویتر و پورت سرور ۱Gbit میباشد، ولی سرور دومی دارای cpu ضعیف تر میباشد، و سرور نیستند، بلکه computer هستند.
سرور مدل ssd هم که یکر کردید، این مدل سرور بله فقط دارای ۲ هارد ۸۰ Gb میباشد، و مخصوص سرورهای sql و غیر میباشد. ولی امکان ارایه سرورهای hybrid که در خود سایت ovh میتوانید تماشا کنید هم میباشد.
تمامی سرورها به نامه ما تهی میشود، و شما از ما میتوانید مستقیم پشتیبانی بگیرید. و همچنین میتوانید از OVH پشتیبانی بگیرید. نکته : پشتیبانی ovh که شما میتوانید استفاده کنید، از طریق تلفن میباشد. به این صورت که شما باید به زبانهای فرانسه و یا انگلیسی مسلط باشید، تا بتوانید با اپراتورهای ovh به صورت تماس تلفنی ارتباط برقرار کنید. و برای شناسایی شما نامه سرور شما در دیتا سنتر به شما گفت میشود که میتوانید خود را صاحب سرور معرفی نمایید و مشکلات احتمالی را رفع کنید.
اگر تمایل داشتید چند سایت را معرفی میکنیم که سرور های ovh را بدون هزینه ست اپ به شما ارائه میکنند و تقریبا مالک دوم سرور شما هستید و از این نظر راحت تر میتوانید استفاده نمایید و قیمت هایی که ارائه میکنند بسیار مناسب تر هست حتی میتوانید برای اطمینان از این مسله به خود ovh ایمیل بزنید و درباره این رسیلر ها البته نه رسیلر های رسمی فقط کسانی که زیاد از این دیتا سنتر سرور خریداری میکنند و یک نوع واسطه بین دیتا سنتر و یوزر ها هستند خریداری نمایید .
رو هم رفته با توجه به تجربه زیاد دوستان شاید سرور های گیگا مناسب تر برای شما باشد میتوانید از takweb یا پرشین وهویز که سابقه طولانی و چند ساله فعالیت دارند و از شرکت های معتبر ایرانی هستند و در ارائه سرور ها فعالیت میکنند خرید نمایید یا اینکه بطور مستقیم خرید کنید که هر کدوم از اینها مزیت و معایب خودشون رو دارند
افراوب عزیز مرسی از اینکه همیشه پیگیر مشکلات و تاپیک های این فروم هستی . همونطور که حتما میدونی من الان از rayannet یک سرور core i 7 از گیگا خریدم . اما راضی نیستم .
persianwhois رو که باهاشون یک چند باری کارم افتاده اما اصلا نتونستم تماسی بگیرم ...
در مورد takweb برای giga تا اینجا بهترین گزینه هستند بله درست میگید.
در مورد رایان نت هم متاسفانه مثل اینکه خود شما این آقا رو به takhoster معرفی کردید. صحتش رو من نمی دونم اما takhoster اینطوری گفتند . ایشون هم که مثل سایر شکایت هایی که ازشون در همین فروم شده دقیقا با من برخورد کردند . دو روز اول تا پول رو نگرفته بودند جواب تلفن دادند تا سرور رو تحویل دادند بعد از کلی تاخیر ، دیگه تماس تلفنی جواب نمی دادند...
الان همین hugeserver رو انتخاب کرده ام و همان سرور 1gbps رو . اما به هر حال شما هم معرفی کنید سایت ها رو برم ببینمشون . ممنون
امیدوارم از بین این 15 تا شرکت که تاحالا باهاشون کار کرده ام این سرور hugeserver ovh هم مثل نت افراز طوری بشه که حداقل 1 سال ثابت روش باشم و دوباره ماه بعد دنبال سرور نگردم ...
درباره پرشین وهویز بای خدممتون عرض کنیم که اگر تیکت ارسال کنید به بخش پشتیبانی سریعا پاسخگو هستند اقای یار محمدی یکی از متخصصین این امر هستند و سابقه طولانی در ارائه خدمات دارند و از همه مهمتر شرکت ثبت شده ئ قانونی هستند و سرور های زیادی در دیتا سنتر گیگا دارند همچنین takweb هم سابقه زیادی در ارائه سرور دارند و شرکت ثبت شده با سابقه طولانی هستند .
گاهی اوقات قیمت ها و سرور ها فریبنده هستند ما افر هایی داشتیم روی 40 دلار xeon با رم 4 گیگ و 5 ترا بایت و پورت 100 ولی تا عمل سرور چی باشد ایا واقعا پورت 100 هست ایا واقعا ساپورت خوب هست ایا واقعا .....
می دونم این رو . شما هم درست می گید اما من که با شماره های پرشین هویز نتونستم تماسی بگیرم . یه شرکت هر چقدر هم خوب کار کنه و مشتری زیاد داشته باشه دیگه باید بتونه یه منشی بزاره حواب تلفن ها رو بده درسته ساپورت داره سرجاش بحثی نیست اما تماس تلفنی کجا ساپورتی که قراره تا24 ساعت دیگه جواب داده بشه کجا.
نت افراز هم ساپورت و تیکت داشت . اما تلفن تهران خریده بود هزینه تهران میدادی به خرج شرکت وصل میشدی اصفهان باهاشون حرف میزدی . خدائیش هم تاجائی که می تونستن و در دستشان بود کار می کردند . واقعا پشتیبانی 24 ساعته داشتن . ساعت 3 صبح لیچ میزاشتم به سرور فشار می آوردم میامد بالا باهام صحبت میکرد در google talk
یا ایمیل میزد و فوری تیکت هاشو جواب میداد. این رو می گن شرکت واقعا در اون یک سال که من اونجا نمایندگی داشتم هیچ مشکلی نداشتم و بیشتر از اینکه اونا منو اذیت کنن من اذیتشون کردم . خود صاحب شرکت که شماره حساب ها به اسمش هست یک شب تا 3 صبح پا به پای من مشکل سایتم رو مجانی حل می کرد برام ! حیف که وی پی اس یا ددیکیت از گیگا و ... ندارن و فقط با کانادا کار می کنن که اون هم مشکل دار شد... 3 4 نفر هم بیشتر نبودن
ثبت شرکت که ملاک نیست آدم با 100 تومن راحت شرکت ثبت می کنه ولی اینکه شرکته ثبت شده هست ملاک میشه که طرف واقعا پاسخگو هست ؟ گیریم سرویسش بد باشه به کجا میشه شکایت کرد و تا بخوای پیگیری کنی آبرو و ... از بین رفته . در این شغل ما پیگیری چندانی از شکایت ها نمیشه داشت . نمونش هم دیگه می دونید دیگه هنوز دامین رو نتونسته پس بگیره ... دیگه چه برسه به شرکت های کوچکتر یا صرفا ریسلر ها . پس فقط آدم خودش باید بکاپ داشته باشه و مستقیم کار کنه و به کسی وابسته نشه تا مطمئن نیست .
همین چند ماه پیش بعد از اینکه از نت افزاز سایت هام روبرداشتم از یکی دیگه ریسلر گرفتم . سر یک مسئله کوجک کاری کرد که با شریکم رفتیم شرکتش و تهدید کردیمش تا پولمون رو پس داد ! سر safemode on بودن روی سرورش یکم سری سایت ها از کار افتاده بودن و می گفت اررور از برنامه نویسیه و سرور رو تغییر نمیداد . می اومد safemode رو به صورت لوکال روی هاست آف می کرد اما بعضی اسکریپت ها safemode رو از لوکال نمی خونن و از سرور میگیرن و از کار می افتن . که چند وقت پیش رفتم سایتشون دیدم اون شرکت هم واگذار شده . سایتش رو هم دارم بخواهید ولی مثل اینکه اینجا نباید مستقیم مطرح یشه . مهم هم نیست ...
کلا سرویس خوب دادن و سرویس خوب گرفتن به خیلی عوامل بستگی داره که اولین باری که آدم از یک جا سرویس میگیره فقط شانس و شناخت دیگران هست ممکنه یه سرور خوب در بیاد یه سرور دیگه بد و شرکت هم نتونه کار خاصی برات بکنه . درسته شرکت باشه باز بهتر از نبودنشه به هر حال یک کسی رو داری باهاش طرف شی . اما همین شرکت ها هم آدم نادرست خیلی توشون هست .
شما لطف کن لیست اون سایت هایی که گفتی رو هم بده . یه نگاهی هم به اونا بیندازیم ...
سرور ها بدون هزینه ست اپ هستند MyDedis.com - Dedicated Servers
Dedicated Servers / DediExperts / OVH Reseller
و کلی رسیلر دیگر که با ovh کار میکنند مطمعنا میتونید قیمت های پایین تری خریداری نمایید همچنین میتونید برای تایید رسیلر بودن به ovh ایمیل بزنید و این مسله رو بپرسید