پاسخ : روش ساخت ایمیل و id یاهو در فرم ثبت نام جدید سایت یاهو (با شماره موبایل خودتان)
مگر تحریم مربوط به کالاهای IT لغو نشد؟ بر همین اساس هم اکنون Google Play و App Store برای ایرانیان(حدّاقل برای نرم افزارهای رایگان) در دسترس است. آیا نمیتوان به یاهو ایمیل داد و به استناد همین موضوع، از آنها خواست که با توجّه به رایگان بودن سرویس یاهو، کد ایران را هم در لیست قرار دهد؟ به هر حال از نظر حقوقی این امکان وجود داره. چرا نباید از این امکان بهره برداری شود؟ لطفا به پشتیبانی یاهو میل ایمیل بزنید و این موضوع را مطرح کنید. ضمنا به لغو تحریم از سوی سایر رقبای یاهو مانند جیمیل و Outlook و امکان دریافت SMS جیمیل در ایران هم اشاره نمایید.
راه دیگر این است که از سرویس ایمیل مایکروسافت یعنی outlook(فرزند برومند hotmail:d) استفاده کنید. بجای yahoo messenger هم از skype (فرزند برومند windows live messenger و نوه msn messenger:d) استفاده کنید، توجّه داشته باشید که outlook شما در skype هم کار میکنه و نیازی به ساخت اکانت اسکایپ نیست. ضمنا میتوانید اگر اکانت skype دارید، آن را به outlook خودتان متّصل نموده و با آدرس outlook وارد اسکایپ شوید.
پاسخ : روش ساخت ایمیل و id یاهو در فرم ثبت نام جدید سایت یاهو (با شماره موبایل خودتان)
منکه ثبت نام کردم شماره موبایل خواست مال افغانستانو وارد کردم و اخرش ساخت اکانت رو زدم همونجا فعال شد بدون کد اکتیو
:-o
این روش جواب گو نیست
بعد از نزدیک به یک هفته ای دی دی اکتیو میشه...
الان نیز اصلا نمیشه ازین روش استفاده کرد!
دوست عزیز ای کاش یه سرچ میکردی دیگ لازم نبود باز بیای تاپیک ایجاد کنی
باتشکر
دوستان عزیز زتاپیک برای سال 2013 هست لطفا دقت کنید بد پاسخ بدید
دوستانی که میخوان ایمیل یاهو بسازن و نمیدونن چطوری به بنده پیام خصوصی بدن تا براشون آموزش رو ارسال کنم ...
پ . خ بدین تا ایدی Forgot Close واستون بسازم { تا حدودی آنتی }
رایگان...:x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
دمت گرم داداش خیلی عالی بود :53::53::x:x