برای چه مصرفی می خواید سایتتون چی هست؟ و چه حجمی مورد استفاده شما هست
نمایش نسخه قابل چاپ
نکته اول اینکه ما ایرانیها پرسش گریم و این ویژگی خوبیه و من اگه جای شما بودم به جای اینکه ایرانی خراب کنم به سوالات فنی مطرح شده پاسخ فنی مناسب میدادم که اعتبار کسب کنم. دوم اینکه توسعه یک کلود با قابلیت گسترش، شما که هیچ کل بچههای این فرم هم جمع بشن نمیتونن انجام بدن (شما گفتین خودتون اینکارو انجام دادین). رایانش ابری یه اصول و زیر ساختهایی داره شما اگه این زیر ساختها رو روشن نکنی و ازشون دفاع نکنی وب مسترها اعتماد نمیکنن. این چند نکته از نظر خودم به جهت کمک به شما گفتم نه جهت انحراف بحث و چیز دیگه.
موفق باشین.:67:
با این قیمت سر یک ماه نشده ، ورشکست می کنید.
با FTP و CURL میشه این کار رو انجام داد - تقسیم منابع و استفاده از rewrite engine برای لینک ها - این کار رو 2 سال پیش به شخصه انجام دادم
در رابطه با تکنولوژی به کار رفته اگه توضیح بدید - چون ابری نیست این تکنولوژی - اگه هم باشه جای بسیار تقدیر داره - چون اوپن استک رو داره ناسا با سرمایه های میلیون دلاری حمایت میکنه /:)
پخش کردن فایل ها سپس جمع کردن اونها به صور ت part to part یک روش منسوخ هست
اگه شما وقت گذاشته بودید و به جای اینکه پلتفرم جدید بدید - دست به گسترش سیستم متن باز میزدید موفق تر بودید - در ضمن یوزرچند سال هست که با تکنولوژی ابری سرو کار دارند و در حال حاضر ارایه میدن -نقل قول:
TukaNet
یه پیشنهاد هم میدم اینه که به این لینک یه سر بزنید : Home OpenStack Open Source Cloud Computing Software
و این OpenStack Storage OpenStack Open Source Cloud Computing Software
اینا سیستمی رو طراحی کردن که آمازون داره ازش با عنوان S3 یا همون AWS استفاده میکنه - نیاز به راهنمایی بیشتر بود در خدمتم !
امکان افزایش سرعت لیمیت شده وجود داره؟
مثلا تا 2مگابایت؟
سلام
شما مثبت نگاه کنید !
فرض رو بر این بذارید که این دوستمون تونستن 3 تا سرور رو به عنوان یک مینی کلود آماده کنند ! با هر تکنولوژی و سطح دانشی که دارند ! اصلا مهم نیست !
مهم این هست که ایشون میفرمایند نامحدود ! ماهی 35 هزارتومان
بنده کنجکاو هستم بدونم
1- دیتاسنتر محل ارائه کجا هست ؟
2-چه تعداد دیسک SAS با riad0 به هم وصل شدن روی هر سرور و چه مقدار فضای قابل دستیابی برای من به عنوان یوز هست ( نگران انتقال اطلاعات و پهنای باندی که من می خواهم اطلاعات رو از اون به سرور های شما منتقل کنم نباشید سرور من 100ترابایت با پورت 1 گیگابایت رو میتونه در اختیار من بذاره که برای 20 ترابایت اطلاعاتی که میخوام به سرویس شما منتقل کنم فقط میشه 1/5 کل ظرفیت )
شما وقتی که هر کاربر رو روی 4 مگابیت محدود کردید یعنی با 2 سایت بزرگ موزیکی که روی سرورهاتون دارید شبها روی مجموعه سرورهای شما حداقل 1.5 گیگابیت ترافیم وجود داره ( این را طبق تجربه هر روزه خودموندر خصوص سرورهای سیاتهای دانلود عرض میکنم و تعداد انکشن اونها ) پس باید حداقل پورت 10گیگابیت در دسترس داشته باشد که بتونید به سرویس به سایتهای بیشتر ادامه بدید
بنابراین روی سرور شما ظرفیت کافی برای انتقال اطلاعات من وجود داره
چون ما هم ظرفیت کافی رو داریم ( 1Gbps) شما هم که ما کل پهنای باند رو استفاده کنیم تازه میشه 1/10 ظرفیت شما !
پس لطفا اگر مشکلی نیست لینک سفارش ارسال بفرمائید تا بنده سفارش بدهم.