پاسخ : لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ
درود
دوستانی که قصد خرید سرویس از این شرکت رو دارند پیشنهاد می کنم با آقای صادقی در ارتباط باشند
پشتیبانی و پیگیری ایشون تایید میشه
پاسخ : لایوسرور-افراستثنایی سرورهای فرانسه و کوانتینیوم امریکا×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه در هر زمان×شروع از 15 هزار تومان×کانفیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobile1925
سلام
سروری میخوام که تو این رنج باشه
216.107
213.209
84.254
موجوده ؟
با این رنج آی پی خیر متاسفانه
تجربه من از کار با لایو سرور
بچه های خوبی هستند ولی متخصص نیستند در کارشون و یا اینکه حسود زیاد هست و چوب لای چرخشون زیاد میزاره چون تازه وارد بازار شدند و قیمتهاشون خوبه...الان نمیدونم ولی ماه پیش جون من به لب رسید با سرورها ...چند بار آی پی جدید دادن باز هم مشکل پیش اومد....منم نمیتونستم ریسک کنم و خداروشکر الان از یکی رد استیشن گرفتم که خدای سرور هست و یک دققه قطعی نداشته...و بلاک هم نشده ..تورنت و مخلفات هم استفاده میکنم..کلا برای لایو سرور آرزوی موفقیت میکنم و اگر اون مشکلات از طرف حسود ها بوده و اونایی که غول وب هاستینگ شدند لعنت میفرستم بر شون
دوستدار شخصیت لایوی ها ..
یاعلی
دورد
ایا در یاهو ان هستید ؟ اگر هستین جواب بدید
با تشکر بدرود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
دورد
ایا در یاهو ان هستید ؟ اگر هستین جواب بدید
با تشکر بدرود
با عرض پوزش یه مشکلی پیش اومده برای ای دی و ریپورت ایدی رو داده بودند ولی خوش بختانه ایدی رو Unblock کردیم.
پشتیبانی یاهو مثل روال گذاشته 24 ساعته خدمت شماست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran20133
تجربه من از کار با لایو سرور
....
یاعلی
اولا تشکر از شما که مارو قابل دونستید و نظر دادید..
در مورد تخصص باید بگم والا تمام کادر ما دارای مدرک معتبر در همین زمینه هستند و بعضی نیز دار حال تحصیل هستند.
باید بگم حق با شماست بدخواه خیلی برای لایو سرور است که چشمشون بر نمیداره پیشرفت ما و قیمت های مناسبی که ارایه میدیم رو ببینند.
به طور مثال همون ایمیل های تهدید امیز که به صورت عمومی نیز ما منتشر کردیم...
ولی باز عرض میکنم.. انشاالله با یاری خدا و یاری مشتریان عزیزمون به راه ادامه داده و سعی میکنیم هر روز بهتر از روز فبل سرویس و پشتیبانی بدیم.
مي شه بگيد چرا رو اكثر پلن هايي كه دارين و گذاشتين برا فروش دارين هارد با ظرفيت پايين ارعه مي دين؟ ايا اين به اين معني كه سرور رو بين افراد بسيار مختلف تقسيم كريدن كه هاردرو با طرفيت پايين ارعه مي دين؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.sh
مي شه بگيد چرا رو اكثر پلن هايي كه دارين و گذاشتين برا فروش دارين هارد با ظرفيت پايين ارعه مي دين؟ ايا اين به اين معني كه سرور رو بين افراد بسيار مختلف تقسيم كريدن كه هاردرو با طرفيت پايين ارعه مي دين؟
دوست عزیز چون اکثر سرور های ویند.زمون رو از روی تمپلیتی که خودمون اماده کردیم. نصب میکنیم و هارد پیشفرض برای یوزر قرار داده میشود.
برای همین اگر یوزر به هارد بیشتری نیاز داشته باشه سریعا براش اضافه میشه.
این اضافه کردن هارد ممکنه گاهی اوغات به دلیل حجم کاری فراموش شود.
ممنون که اشاره کردید.
دوستان فروش همچنان ادامه دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
دوستان فروش همچنان ادامه دارد.
درود
دوست عزیز پستیبان تلفنیتون که باز رفت رو هوا!
نه شماره توی سایت نه آقای صادقی هیچکدوم جواب نمیدید! این چیزی نیست که ما روز اول شرط کردیم