خود بنده تا 15 رو دانلود کردم ، ولی وقت نکردم بیشتر از 3 ببینم ! ایشالاه امشب تا 6 ببینم و تمرین کنم !
نمایش نسخه قابل چاپ
خود بنده تا 15 رو دانلود کردم ، ولی وقت نکردم بیشتر از 3 ببینم ! ایشالاه امشب تا 6 ببینم و تمرین کنم !
درس شماره 21 - ساخت صفحه ارسال نظر يا تماس با ما
http://rapidshare.com/files/377026941/comment.rar
پوزش از دوستان به خاطر دير آپديت شدن تاپيك
موفق باشيد
انشالله که موفق باشی ممنون بابت آموزشها منم با این که php رو بلدم تمرین های خوبی هست
درس شماره 22 - كار با متد GET
http://rapidshare.com/files/378900728/get.rar
از مباحث بسيار كاربردي در برنامه نويسي تحت وب مي باشد .
شايد زماني درباره ايمن سازي اين متد براي جلوگيري از Sql injection هم صحبتي كرديم .
ممنون
متاسفانه علاقه مند كم هست . سعي شده مباحث در ساده ترين حالات بيان شود و كساني كه حتي از برنامه نويسي گريزان هم هستند بتوانند نوشتن يك برنامه را تجربه كنند.
اميدوارم حداقل آرشيو مناسبي براي اين زبان گردد . شايد روزي به كار آيد .....
موفق باشيد .
خیلی عالی هست حتما آرشیو خوبی خواهد شد در مورد کد نویسی ایمن هرچی بنویسی من مشتری پروپا قرصتم
گفتم یه پست بدم و یه تشکر پستی هم بکنم
آموزش هاتون بسیار عالی هستن من الان درس 6 هستم از همین امروز شروع کردم خیلی خوب و ساده میگید
دستتون درد نکنه
ديگه داشتم ناميد ميشدم من خودم يه آشايي سطحي دارم يه مقدار نگاه كردم واقعا مشتاق شدم و هستم وقت كنم طبق همين يه چيز درست ميكنم ميزارم اينجا
در فرصتي مناسب حتما در رابطه با ايمن سازي اين متد به شيوه خيلي ساده راه حلي در قالب يك آموزش ارائه مي كنم . فقط باسد اين آموزش ها به پايان برسد .
خوشحالم كه براتون مفيد بوده .
به زودي حتما .
كار بسيار خوبي مي كنيد شايد اين كار شما براي ديگران هم ايجاد انگيزه كند .
در هر صورت از تمامي دوستان تشكر مي كنم .
درس بعدي را در اولين فرصتي كه سرعت اينترنت بهتر شد قرار مي دهم .
موفق باشيد .
با تشکر از
persiansoft
عزیز
اگه هم میشه همون ورژن wampserver
که خودتون تو آموزش ازش استفاده میکنید را بزارید یا جایی آپلود کنید چون اینی که ما دانلو د میکنیم آخرینش هست و یه سری گزینه هاش فرق داره
من الان تو درس 67 یکم به مشکل برخوزدم
ممنون میشم
مثلا الان به راحتی درج و حذف میکنم ولی برای آپدیت کردن رکورد در درس 7 میگه
برای یوزر ادمین میگه
Duplicate entry 'admin' for key 'PRIMARY'