به صورت زیر
wgethttp://www.directadmin.com/setup.sh
chmod 755 setup.shsh setup.sh
نمایش نسخه قابل چاپ
به صورت زیر
wgethttp://www.directadmin.com/setup.sh
chmod 755 setup.shsh setup.sh
با درود
امروز قرار هست اموزش نصب els رو بدیم که با استفاده از ان می توان خیلی راحت تر انتی شل نصب کرد و مای اس کیو ال را مدیریت کرد .
برای نصب els کافیست دستورات زیر را بزنید
کار تمام است els نصب شده استنقل قول:
حال با زدن دستور زیر
می توانید کار هایی را که با این نرم افزار میتوانید انجام دهید را مشاهده کنید .نقل قول:
els --help
قبل از شروع کار لازم هست چند نکته را خدمتتون بگم .
1 . این دستور را هیچ وقت نزنید
--all
به دلیل این که ممکن هست تمام برنامه های els مناسب سرور شما نباشند و سرور شما دچار مشکل جدی شود .
2 . این دستور را نیز به هیچ وجه نزنید .
--securepartitions
3 . ترجیحا هر دستوری را خواستید بزنید اول یک سرچ در موردش بکنید که کسی به مشکلی نخورده باشد در مورد دو دستور بالا خودم به مشکلات زیادی برخورد کردم .
خب حالا دستورات بی خطر :
--optimizemysqlconf
با این دستور مای اس کیو ال شما متناسب با منابع سرور شما کانفیگ می شود و خیلی خوب هست البته در بعضی شرایط بهتر است از اموزش کانفیگ مای اس کیو ال در صفحه ی قبل استفاده کنید .
--chkrootkit
--chkrootkitcron
با زدن این دو دستور نیز انتی شل نصب می شود .
--disablephpfunc
این دستور نیز بخش هایی که دسترسی های خطرناک به کاربر توسط پی اچ پی می دهند را حذف خواهد کرد که بسیار خوب هست
توضیحات دستورات دیگر نیز در جلوی ان ها نوشته شده فقط کافی است همان دستور
els --help
را بزنید
موفق باشید ...
سلام به همگی
من یه سرور مجازی گرفتم که لینوکس روی ان نصب شده و بعدش دایرکت ادمین رو روی اون نصب کردم .
زمان نصب هاست نیم رو می خواست که ادرس دامنه رو نوشتم .
حالا سوالم اینه که : من وقتی وارد می شم با ادمین یا رسیلر و یا یوزر ، این دامنه رو نمی تونم ببینم و فایل های سایتم رو آپلود کنم .
قسمت هاست نیم قابل تعغییر از ادمین ستینگ هستشنقل قول:
سلام به همگی
من یه سرور مجازی گرفتم که لینوکس روی ان نصب شده و بعدش دایرکت ادمین رو روی اون نصب کردم .
زمان نصب هاست نیم رو می خواست که ادرس دامنه رو نوشتم .
حالا سوالم اینه که : من وقتی وارد می شم با ادمین یا رسیلر و یا یوزر ، این دامنه رو نمی تونم ببینم و فایل های سایتم رو آپلود کنم .
اما برای اد کردن دامنه باید به قسمت یوزر لول برید و دامنه رو به عنوان دامنه اصلی بزارید
ببخشید اگر دستورات صحیح رو به صورت یک جا و به صورت کامل قرار میدادین بهتر نبود؟
سلام
برای تست و اموزش خودمون
اگر امکانش هست که ورژن خوب نال شده معرفی کنید تا روی لوکال نصب کنیم و امتحان کنیم