پاسخ : ارائه بی نظیر سرور های اختصاصی ovh با تخفیف 30 تا 40 درصد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
هر ايپي چند است ؟
هر دلار را چند حساب ميكنيد ؟
هر ای پی : یک 0.75 دلار محاسبه میشود.
هر دلار نیز : 3295 هزار.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
این سرور ها 39.99 یورو هست اگه یورو رو به بد ترین حالت حساب کنیم یعنی 4700 میشه 188 هزار شما فک کنم بجای -40٪ +40٪ میزنی درسته؟؟
سلام بد نبود شماقبل از پست زدن و نظر دادن دوست عزیز کل پست ها و توضیحات رو درست می خوندید .. اولا 40 یورورن یست 48 یورورهست ... دوما هم که دیگه فکر کنم تا اخرش رو رفتید با این صحبت !!!!! لطفا کمی بیشتر دقت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
Mini SP Dedicated server
Technology: Ivy Bridge
CPU: Intel Xeon E3 1245v2 (4 cores / 8 Threads)
Frequency: 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost)
RAM: 32 GB DDR3
Hard disk: 2x 2TB SATA3
Monthly Rental |
£32.99 excl. VAT
( £39.59 VAT inc) |
40*4700= 188000
Mini SP SSD Dedicated server
Technology: Ivy Bridge
CPU: Intel Xeon E3 1245v2 (4 cores / 8 Threads)
Frequency: 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost)
RAM: 32 GB DDR3
Hard disk: 2x 120GB SSD
Monthly Rental |
£49.99 excl. VAT
( £59.99 VAT inc) |
60*4700= 282000
حالا یورو رو ما 4700 زدیم البته یورو الان
4225
هست و میشه 4500 هم حسابش کرد
موفق باشید
دوست عزیز باز هم توجه نکردید .. متاسف هستم بنده ... لطفا یک سرچی درباره فرق یورو و پوند بزنید .. این پوند هست که شما با اعتماد به نفس کامل گذاشتید و مانور میدید روش .. نه یورو !!!!!!!!!!!!!!!!!!! پیشنهاد می کنم سریع پاکش کنید .............
یوزر alidini نمیدونم قصد تخیریب تون برای جذب مشتریای ناچیزتونه یا برای خراب کردن یاسین سنجریه اما
شما حتی فرق پوند و یورور رو نمیدونید نمیدونم چطور میخواین وی پی اس ارائه بدید و سرویسی که میدید 100 درصد نمایندگی دارید از جایی
پس قبل از به زبان آوردن چیزی کمی فکر کنید " فــــــــــــــــــــــــ کــــــــــــــر "
شب خوش ...
پ.ن : پس قبل از به زبان آوردن چیزی کمی فکر کنید " فــــــــــــــــــــــــ کــــــــــــــر "
ببخشید معذرت میخوام من قصد تخریب ایشون رو نداشتم و دقت هم نکردم به علامت پوند و خودمم این سرور هارو نمیفروشیم که بخواهیم تبلیغ کنیم میخواستم قیمت دقیق بگیرم چون خودم نیاز داشتم این سرور رو و یچیز دیگه خودمون تقریبا صرافی داریم بحرحال استارتر عزیز ببخشید :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
ببخشید معذرت میخوام من قصد تخریب ایشون رو نداشتم و دقت هم نکردم به علامت پوند و خودمم این سرور هارو نمیفروشیم که بخواهیم تبلیغ کنیم میخواستم قیمت دقیق بگیرم چون خودم نیاز داشتم این سرور رو و یچیز دیگه خودمون تقریبا صرافی داریم بحرحال استارتر عزیز ببخشید :x
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taie20005
با سلام و احترام.
174 هزار تومان.
قیمت در سایت نیز زده شده است.
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی - سبد خرید
موفق و پیروز باشید....
سلام
بنده پستم رو ویرایش کردم و بحث را ادامه نخواهم داد چون ممکن است باعث سوء برداشت شود
با پوزش از استارتر تایپک
اما پاسخ نهایی که در این پست درج شده بود که همه کسانی که در تاپیک عوض بودند ایمیلش رو دریافت کردند ! برای مشاهده متنی که اینجا بوده به ایمیل خود مراجعه کنید.
ضمنا جناب خسروی ممنونم از حفظ جواب سوال خصوصی !
و ما هزاران مشتری و سرور نداریم یعنی اگر داشتیم قطعا بیشتر از 7 نفر نیروی پشتیبانی نیاز داشتیم!
اما تعداد آنها از شمارش مجموع انگشتان دست و پای جمعی از اعضای این انجمن شاید قدری فراتر رود
قیمت بالاست دلار رو چند حساب کردید
39$