سلام دوستان عزیز
از اسکریپت های آماده ای که در سایت پرشین اسکریپت به وفور یافت میشود خیلی می توانید استفاده های مفیدی برای سایت های هاستینگ انجام دهید
موفق باشید :flowers:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز
از اسکریپت های آماده ای که در سایت پرشین اسکریپت به وفور یافت میشود خیلی می توانید استفاده های مفیدی برای سایت های هاستینگ انجام دهید
موفق باشید :flowers:
سلام
یه چیز خوشمزه بگم آقا امروز 45 دقیقه گشتم دنبال این سایت !! عضو شدم ولی یادم رفت اسم سایت چی بود برعکس هیستوری هم پاک کردم دیگه مگه پیدا میشد!!
این دوستمون که همه رو به پرشین پاس دادن دوست عزیز من پدر صاحب سرچ رو در آوردم آخرش اینجا مشکلم رو بیان کردم لطفا رفرنس ندید جواب دارید بدید ممنون میشیم.مطمئن باشید کسانی که میان اینجا خییلی دارن سرچ میزنن پس .....!
در مورد سایت پرشین بنظر من یک سایت مرده میاد فقط اسکریپ فارسی کردن هنر نیست کسی که اسکریپت فارسی میکنه باید جوابگو باشه یا نه؟ مشکلات رو حل کنه یا نه ؟ من دیدم هر کسی اونجا چیزی سوال کرده تاریخ ارسالش فسیل شده کسی جواب نداده!!!
خوب این که بدرد نمیخوره شده یک مرکز دانلود که هیچ کس مسئول چیزی نیست.
پس یک آدم باحال به پست من جواب بده ثواب داره
با تشکر
فدات بشم اینقدر زود جواب دادی
عزیز دلم میگن بهتره ولی رایگان نیست ممکنه مشکل بخوری کسی میگفت مثل اینکه هاست کسی رو بستن و از این حرفا!!!!
اونوقت برای امتحان از کجا فارسی معتبر بگیرم بنظرت بهتره؟
میتونی تو نصب کمک کنی اگه مورد توافق دوستان شد؟
مرسی عزیزم
بستگی به دیتاسنتر و سرورت داره که چطور باشه.
از کجا گیر آوردنشم مث آب خوردن تو همین انجمن سرچ بزن و پیداش کن تاپیکشم تا ته بخون هم فارسی شدشو میبینی هم اینکه مفهمی چطور نصب کنی...
سالی ماهی یبار اونم دیتاسنترت آشنا باشن میان هاستت رو میبندن؛ که اینم فکر کنم احتمالش خیلی ضعیف باشه...
برو حالشو ببر...
سلام مجدد
کاملترین و بهترین در حال حاضر برای هاستینگ : Whmcs هست که لایسنس ماهیانه هم داره حدود 15 هزار تومان هست یا کمتر !
فارسی کردنش هم چندان کاری نداره !
http://webhostingtalk.ir/showthread.php?t=966 اینم لینک نسخه جدید whmcs
دمت گرم عزیزم اما این 500 تا منو انگلیسی داره فقط باید یک ماه برم کلاس ببینم چطور کار میکنه!!!
یکدفعه که رفتم پنلش هول ورم داشت !!! البته خیلی باحال نصب شد حال کردم
اما میدونم که وقت باید بزارم منم وقت ندارم نمیشه فارسی گیر آورد. یعنی همش فارسی بشه
در کل حال دادی
فقط قسمت کاربران فارسی هست !
قسمت آدمینش رو بخوای باید یکی یکی خودت فارسی کنی !