بله ، درسته باید مدارکی بفرستین که ثابت کنید که خارج از اروپا هستین و نکته دیگه اینکه اگر قبل از اون vat پرداخت میکردین بعد از اثبات این موضوع مالیات های پرداخت شده تا به اون روز بازگردانده نمیشه فقط از اون به بعد مالیات نمیگیرند.
نمایش نسخه قابل چاپ
والا بیش از 72 ساعت از تایم سفارش ما میگذره هنوز تحویل ندادند .
در صورتی که نوشته بودند 24 ساعته تحویل میدهند .
بنده از santrex.net سفارش دادم
Registration Date:
15/07/2013
Product/Service:
France unmetered standard servers - Atom France server Pending
IP addresses 1-4 only:
0 x Number of IPS $2.00 USD
Operating system:
FreeBSD 9.1
Recurring Amount:
$20.00 USD
Billing Cycle:
Monthly
الان بالای 15 روز شده تقریبا سرور رو نداده، با پشتیبانی هم مطرح کردم میگه مشکل واسه همه هست و به محض آماده سازی اطلاعات سرور ایمیل میشه!
یک پاسخ زیبا از ساپورت بعد از 6 روز و بعد از تماس:
Your order was well taken into account. Victim of his success, your server Mini-sp will be available for the a little longer deadline.
I invite you to consult: http: // guide.ovh.com
متاسفانه سفارش ما را هم هنوز تحویل ندادند ..
اشتباه کردیم از این دیتاسنتر خرید کردیم .
دوستانی که از کیمسوفی سرور میگیرن دقت کنن ، تغییرات و محدودیت های جدیدی اعمال شده
*: Availability subject to validation of your order and within the limits of available stocks.
Usage: Personal Server. Not authorized for resale. Limited to 3 servers per person or entity.
Available only for residents of the European Union.
سرور های فروخته شده فقط برای استفاده شخصیه و مجاز به ریسل یا فروش مجدد نیستید. هر شخص فقط 3 سرور کیمسوفی میتونه تهیه کنه که فکر کنم منظور هر پنل هستش.
در حال حاضر فقط به افراد مقیم اتحادیه اروپا فروخته میشه !
در ضمن در حال حاضر به کسی نمایندگی یا ریسلری نمیدن چون در حال اعمال تغییرات برای دادن نمایندگی و یا ریسلری هستن
چقدر این فرانسوی ها روی زیادی دارند واقعا...... وقتی بشون گفتم 8 روزه گذشته خیلی بیش از 72 ساعتی شده که در سایت ذکر شده می کن که :
We hope we can deliver you the access codes of your new server Mini-sp under 72 hours. We make the maximum to shorten your wait.