پاسخ : *** نوروز 89 و نمایندگی : 89 گیگ با 89 ترابایت ماهیانه 8900 تومان !!!
وحید جان بزن قفل و بن و تخته و... رو که داره تاپیک ورزشی میشه:77:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamranonline
زر ! دوست عزیز اول شما درست صحبت کردن رو یاد بگیر !
دوما امیدوارم موفق بشی ولی نمی شی ! ( مطمئن باش )
با کسی که بد صحبت می کنه هیچ زبونی رو بهتره از بد صحبت کرد یاد نمی گیره !
دوما امیدوارم موفق بشی ولی نمی شی ! ( مطمئن باش ):)):)):)):)):)):)):))
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid
در خدمتم
در ضمن من یه موضوع رو بگم
ببخشید ولی اینجا بچه ها دست خودشون نیست , یکم سطح فکرشون رفته بالا , میفهمند دیگه این چیزا رو , نمیشه به این راحتی ......
ایشالا در آینده یکم بیشتر فکر کنید روی آفر هاتون
سلام
من اصلا قسط توهین به هیچ شخصی رو ندارم !
من دقیقا متوجه شدم که به توهین کردن می گن سطح فکرشون رفته بالا . !
:65:
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
اجازه مصرف هم میدین ؟!
خوب اگر اجازه داده نمی شد که 89 ترابایت آزاد نمی گذاشتیم !
شما حق استفاده از لیچ رو نداری ! اگر 89 ترابایت رو مصرف کردی من بهت 89 ترابایت دیگه رایگان اضافه می کنم
موفق باشی !
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
من کاریش ندارم!
فقط میخوام اگه اجازه ی مصرف رو بده 89 گیگ رو تا ته پر کنم :d کار 2-3 ساعته. بندازم کرون خودش پر کنه :d سرور که هیچ دیتاسنتر بخوابه :))
هنوز منتظر جوابم:
اجازه مصرف هم میدین ؟!
#:-s
{ معلومه که بعضی ها ..... }
استاد شما 89 ترابایت مصرف کن پهنای باند کل سرور نامحدود کارو هست یعنی 320 ترابایت !
اگر تونستی دیتا سنتر رو بخوابونی به ما هم بگو ! یاد بگیریم :112:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takhoster
شما حق استفاده از لیچ رو نداری ! اگر 89 ترابایت رو مصرف کردی من بهت 89 ترابایت دیگه رایگان اضافه می کنم
يعنی شما خودتون هم ميدونيد نميشه اين مقدار رو مصرف کرد؟
پيش بينی مصرف چقدر هستش ؟ يعنی فکر ميکنيد کاربرانتون چقدر مصرف ميکنن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapidfa
ولی خداییش هم تک هاسترجان بچه ها راست میگن یکم که نه خیلی شک برانگیزه اخه از کجا 89 ترابایت میارید ? :106:
من که میرم تو سایت caro میزنه 10 ترابایت پهنای باند اضافه 400 دلار چطوری میصرفه برات .... ( حتما میتونی ردیف کنی که گفتی دیگه ) اومدی 89 رو با 89 ست کنی یه چیز عجیبی در اومدا :d
یکم به ما پهنای باند بده خدایی همیشه رپیدفا بنده خدا داون میشه سره پهنای باند :d من 5 برابر این مبلغ رو که آفر زدی رو میدم فقط بخش هات فایل منو ساپورت کن :d
هم ثواب داره هم بچه ها انقدر بهم فحش نمیدن :d
خدایی میگم من پایه ام
سلام . عزیز دلم وقتی دیتا سنتر نامحدود می ده ما هم می تونیم نامحدود بدیم حالا چه 89 گیگ یا ترابایت !
!
نامحدود کارو : 320 ترابایت !
عزیز دلم اگر می دونی خیلی کارت گیره حتما با شماره 09139179335 تماس بگیر .
بعشم آنقدر یعضی ها ... کردند که اصل تاپیک فراموش شد : نمایندگی هست نه ریسلر دانلود !:-?
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
89 گیگ فضا مشکلی نداره.اما 89 ترابایت پهنای باند خوب احتمالا منظورشون همون نامحدود بوده گفتند 89 ترابایت پهنای باند.درضمن گفتند نمایندگی هست.یعنی 1 ترابایت پهنا بکشی بیرون ساپسنتی.88 ترابایتش بماند پیش کش.دوستان هم اینقدر نتوپید به کسی.مطمعنا منظورشون همون نامحدود بوده و حالا به مناسب عید خواستند عدد قشنگ در بیاد :104:
دلتا جان بهت تبریک می گن بلخره منظور من رو فهمیدی ولی شما از ما خرید کن 89 ترابایت هم مصرف کن مشکلی پیش اومد تو همین انجمن مطرحش کن که ما ساسپیدتون کردیم !!!!!! :-*
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirxp
آخه چرا دروغ تبلیغ می کنید،آخه مگس بشین اول یه حساب سر انگشتی بکن بعدا بیا توی همچین سایتی این اراجیف رو بنویس میگو جان
مگه عین آدم کار کردن سخته که اینگونه کاربران این سایت رو دست میندازین
=))
لطفا به مشخصات توجه کنید :
amirxp
عضو جدید
تعداد تشکرها (از کاربران دیگر): 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
خوب آقا وحید اگر کمی بررسی کنند می فهمند که یکی از این آقایونی بودند که تو همین تاپیک به بنده توهین کردند و حالا با یه حساب جدید رفتند و این طور تربیت خانوادگی خودشون رو نشون دادند ... واقعا متأسفم اگر پدرت بهت میگه مگس تو هم حالا یاد گرفتی !!!
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
يعنی شما خودتون هم ميدونيد نميشه اين مقدار رو مصرف کرد؟
پيش بينی مصرف چقدر هستش ؟ يعنی فکر ميکنيد کاربرانتون چقدر مصرف ميکنن ؟
سلام عصر نت :
من نگفتم که کاربرا نمی تونن مصرف کنند !
حق مصرف 89 ترابایت