پاسخ : فروش سرور اختصاصی ovh فرانسه و کانادا به قیمت دیتاسنتر و بدون کارمزد+تضمین پرداخت و پنل دیتا سنتر
چند تا سوال دارم
برخورد دیتا سنتر با سرور هایی که روشون ddos میشه چطوره ؟ (بهشون حمله ddos میشه* )
برخورد با کپی رایت چطوره گیر میدن یا نه؟
با مجازی سازها که مشکلی ندارند؟
آی پی جهت تست پینگ سرور دارین آیا مناسب گیم سرور هستند یا نه؟
قیمت سرور اولی که زدید 188000 تومان به دلار چه قدر میشه؟
پاسخ : فروش سرور اختصاصی ovh فرانسه و کانادا به قیمت دیتاسنتر و بدون کارمزد+تضمین پرداخت و پنل دیتا سنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
چند تا سوال دارم
برخورد دیتا سنتر با سرور هایی که روشون ddos میشه چطوره ؟ (بهشون حمله ddos میشه* )
برخورد با کپی رایت چطوره گیر میدن یا نه؟
با مجازی سازها که مشکلی ندارند؟
آی پی جهت تست پینگ سرور دارین آیا مناسب گیم سرور هستند یا نه؟
قیمت سرور اولی که زدید 188000 تومان به دلار چه قدر میشه؟
با سلام
1-دی داس میشه را نداشتیم اما دیداس میکنه آی پی را مسدود میکنه
تا اونجا که بنده اطلاع دارم اگر اشتباه نکنم 3 اخطار در یک ماه یک سرور را داشته باشد دیتا سنتر حق مسدد کردن را دارد
2-کپی رایت را زیاد گیر نمیدهند مگر اینکه اخطار ارسال بشود له دیتا سنتر که لینک مورد کپی رایت را میدهند و پاک میکنیم تا به حال به این شکل بوده است
3-خیر موردی ندارد
4-بله آی پی : 37.59.30.6 بله پینگ مناسبی دارد
5-حدودا 40*1.36 دلار
منظورتون از اینکه نداشتید اینه که پیش نیومده ؟ یا اینکه پورت سرور زیر دیداس آزاد می مونه بسته نمیشه ؟
یکی ام اون قیمت آخر رو متوجه نشدم من سرور خریداری کنم فقط به صورت پی پال می تونم هزینه رو واریز کنم چون تبدیل پولم به ریال ایران = 10 $ گرون تر در میاد برام!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
منظورتون از اینکه نداشتید اینه که پیش نیومده ؟ یا اینکه پورت سرور زیر دیداس آزاد می مونه بسته نمیشه ؟
یکی ام اون قیمت آخر رو متوجه نشدم من سرور خریداری کنم فقط به صورت پی پال می تونم هزینه رو واریز کنم چون تبدیل پولم به ریال ایران = 10 $ گرون تر در میاد برام!
با سلام
پیش نیامده است
در صورتی که خارج از ایران باشید ازتون مدارک شناسایی مثل پاسپورت و قبض الکترونیکی یا موارد مشابه جهت وریفای آدرس گرفته میشه و درگاه پیپال یا ایمیل برایتان ارسال میشود برایتان تا پرداخت بکنید
هزینه سرورو برایتان 42 یورو محاسبه خواهد شد لازم به ذکر است هزینه کارمزد ئیئال به عهده شما خواهد بود
اول ممنونم از جواب دهی سریعتون
خب این رو میتونید از دیتا سنتر جویا بشین چون نمی خوام اشتباهات گذشته رو تکرار کنم برام مهمه چون همین الان 2 تا از وی پی اس هام بخاطر دیداس از طرف دیتا سنتر قطع شدندتا 24 ساعت !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
اول ممنونم از جواب دهی سریعتون
خب این رو میتونید از دیتا سنتر جویا بشین چون نمی خوام اشتباهات گذشته رو تکرار کنم برام مهمه چون همین الان 2 تا از وی پی اس هام بخاطر دیداس از طرف دیتا سنتر قطع شدندتا 24 ساعت !
یک تیکتی با موضوع Anti Hack ایجاد میکنند و آی ئی مربوطه را مسدد میکنند تا رفع مشکل شد ای پی را باز میکنند
این مورد اگر بار در اه تکرار بشه دیتا سنتر حق مسدودی سرور را دارد
شما با ایجاد موارد امنیتی خیلی راحت میتوانید تا 99 درصد جلوی این موارد را بگیرید
با سپاس
سلام
می خواستم این پلن رو سفارش بدم
CPU : Intel Xeon E3 1245v2 (4 cores / 8 Threads)
3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost)
RAM: 32 Go DDR3
HARD : 2x 2To SATA3
Port: 1 Gbps
guarantee : 200Mbps
اما قبل چند تا سئوال داشتم. اول اینکه آی پی ها فقط ماه اول محاسبه میشن یا اینکه هر ماه مبلغ آی پی رو باید پرداخت کنیم؟
مثلا با 32 تا آی پی ماه اول و ماه دوم رو قیمت میدید؟
من قبلا از او وی اچ چند تا سرور داشتم که خیلی سر این کانفیگ کارت شبکه گیر بودند.یعنی باید میرفتیم توی رجیستری سابنت ها رو سرچ می کردیم بعد هم تنظیم میکردیم. هر روز هم ابیوز میومدم که کانفیگ ها درست نیست دوباره چک کنید. الان هم اینجوری هستش؟
این سرور
SP 32G
CPU: Intel Xeon E3 1245v2
Intel Smart Cache : 8Mo
Cores / Threads : 4/8
فرکانس :3.4GHz
فرکانس توربو: 3.8GHz
رم:32 Gb DDR3
هارد:2x 2To SATA3
پورت: 1000mbps
پهنای باند: نا محدود
حداکثر تعداد ای پی : 36 عدد
با 10 تا آی پی چقدر میشه به ریال؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
سلام
می خواستم این پلن رو سفارش بدم
CPU : Intel Xeon E3 1245v2 (4 cores / 8 Threads)
3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost)
RAM: 32 Go DDR3
HARD : 2x 2To SATA3
Port: 1 Gbps
guarantee : 200Mbps
اما قبل چند تا سئوال داشتم. اول اینکه آی پی ها فقط ماه اول محاسبه میشن یا اینکه هر ماه مبلغ آی پی رو باید پرداخت کنیم؟
مثلا با 32 تا آی پی ماه اول و ماه دوم رو قیمت میدید؟
من قبلا از او وی اچ چند تا سرور داشتم که خیلی سر این کانفیگ کارت شبکه گیر بودند.یعنی باید میرفتیم توی رجیستری سابنت ها رو سرچ می کردیم بعد هم تنظیم میکردیم. هر روز هم ابیوز میومدم که کانفیگ ها درست نیست دوباره چک کنید. الان هم اینجوری هستش؟
با سلام
هر ماه باید داده بشود
قیمت ها پس از کلیک بر روی سفارش مشخص است برای آی پی های اضافه و... همه مشخص شده است چون نرخ ارز متغیر است نمیتوانیم قیمت را برای تکتک اینجا ذکر بکنیم
ساینت باید ست بشود اما هر روی اخطار نمیاد ما 91 سرور فقط در یک پنلمان داریم
شاید در ماه یک اخطار داشته باشیم(البته کاربران همه دارای اطلاعات فنی مناسبی هستند)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
این سرور
SP 32G
CPU: Intel Xeon E3 1245v2
Intel Smart Cache : 8Mo
Cores / Threads : 4/8
فرکانس :3.4GHz
فرکانس توربو: 3.8GHz
رم:32 Gb DDR3
هارد:2x 2To SATA3
پورت: 1000mbps
پهنای باند: نا محدود
حداکثر تعداد ای پی : 36 عدد
با 10 تا آی پی چقدر میشه به ریال؟
با 10 تا آی پی باید هزینه سرور + پرفشنال یوز + هزینه 10 تا آی ئی بدهید 16 تا یا 12 تا بگیرید بهتر است برایتان
قیمت ها لطفا بر روی سفارش کلیک بکنید همه این افزودنی ها هم موجود است
باسپاس فراوان
عیسی لو