مطالعه بکنید
نمایش نسخه قابل چاپ
مطالعه بکنید
با سلام...
http://www.webhostingtalk.ir/f11/78110/
از آپشن های این آفر می توان به:
* امکان پرداخت ریالی از طریق درگاه پرداخت آنلاین و قیمت روز دلار
* قیمت های فوق العاده پایین نسبت به قیمت های اصلی در سایت HugeServer
* قطعات بسیار با کیفیت و نو مبتنی بر SuperMicro و بدون استفاده قبلی
* پنل مستقیم برای ارتباط با پشتیبانی HugeServer و مشاهده پهنای باند مصرفی، IPMI و ...
آفر پیشنهادی بنده از سویس :
کد:http://www.webhostingtalk.ir/f11/87614/
امکان تغییر در مشخصات وجود دارد
سرور در سویس واقع شده و پینگ بسیارعالی به سمت ایران دارد.
سرویس با توجه به پورت و سخت افزار برای هاستینگ مناسب میباشد.
این آفر از هلند خدمت شما
ماهیانه 150 یوروکد:Processor: INTEL Xeon E3-1240 4 Core / 8 Threads RAM: 32GB DDR3 internal memory HDD: 2 x WD 1TB 3.5 7200rpm 64MB SATA Bandwidth: 1 Gbps port with 20TB monthly bandwidth IPMI 2.0 Datacenter location: Netherlands 29 Usable IPv4 included Private VLAN Standard SLA
من شاید یکی از قدیمی ترین افراد مشغول در زمینه هاستینگ باشم که در این فروم عضو هستم و ده سال است در کار هاستینگ هستم ، توی این سالها بهترین دیتاسنتر را آی وب دیدم البته ساپورتشان کمی گیج میزند و هاردهاشون به ما وفا نکرد و دو بار سوخت ولی حسرت روزهائی را میخورم که از آی وب سرویس داشتم که البته بخاطر گران تر بودن و فاجعه دلار از توانم خارج شده است ولی کیفیت و پایداری شبکه درجه یکی دارد
افتضاح ترین و حقه باز ترین دیتاسنتری را هم که دیدم رداستیشن انگلستان بود و با آنکه سخت افزار فوق العاده و قیمت خوبی داشت آن ذات پدرسوختگی انگلیسی توشون بود و عملا عین ***های سرگردنه مکرر باج میخواستند ، دبه کن ، غیر منعطف و باج گیر ، و ضربه ای که با ما زدند هنوز جبران نشده است
لایردتچ آمریکا هم که با ایرانی ها دشمن خونی بود و ابدا
هتزنر آلمان را تجربه شخصی ندارم ولی سرجمع تحقیقات مکرر برای خرید سرور این طور نشان داده که ظاهرا خیلی گیر هستند و با بهانه های ابیوز و غیره 24 ساعت سرور را از دسترس خارج میکنند که اگر صحت داشته باشد فاجعه است و این قیمت خوبشان را تحت تاثیر منفی قرار داده است
yesup کانادا تجربه شخصی
support ok
hardware ok
قیمت : متاسفانه خیلی بالا
سلام
پیشنهاد بنده به شما همکاری با ما هست
برای توضیحات بیشتر میتونید با بنده تماس بگیرید
09391313552